• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

burası birde eşinize ilk ne zmn rezil oldunuz başlığı :) tekrar bir başlasar en 100 sayfa daha çıkar malzeme bizde okur gülerz:KK53:

HANGİ BİRİNİ
YAZSAM BİLEMEDİM AZ ÖNCEKİ MUHABBETİMİ YOKSA SAÇMALIKLARININI MI
bayramda yıllık izinle birleştierek kaynanamın yazlıgına gitttim
dogum kontrol hapı kullanıyorum hepte mutfakta bırakırım gözümün önünde olsun unutmıyım die
cumartesi akşam uyuya kalmışım pazar sabah uyandım mutfakta kahvaltı hazırlıyorum
k)kızım ben akşam haplarına baktımda cumartesini içmemişsin
b) bişey olmaz içerim şimdi
K)aman kızım hamile falan kalmayasın sakın b)sanki bu kalabalıkta bi şey yaptıgımız varbişi olmaz :KK34:

anlamadım ki ne ögrenmeye çalışıyo
Sen kaynana laf et baaaak sözünü dinlememiş ve doğurmuşsun bile ayaz halili :KK53: o cumaretesi günü hapını unutmayacaktın şekerim :)) o nası hortlattım demi 6 senelik mesajı :deli:

Taze taze bir diyalog dA benden olsun :-)
Bayramda kayınvalidelerdeyiz eşimle. Eşim hava çok sıcak olduğu için evde tişört atlet vs giymez. Kaynanam da sağolsun eşime yılışmayı şap şup vıcık vıcık öpmeyi çok sever. Özellikler Benin yanımda yapar bunu. Her neyse. Eşim tişörtsüzken sen tut göğüs ucunu sık eşimin:olamaz:
Eşim - anne yapma şunu niye yapıyorsun?
Kaynana- ay ne var sevdim seni !
Eşim- anne rahatsız oluyorum.
Kaynana- NE VAR?! SEN BEBEK İken ÇOCUK iken BENİM MEMELERİMLE OYNUYORDUN, BEN SANA KIZIYOR MUYDUM ?

Taze taze bir diyalog dA benden olsun :-)
Bayramda kayınvalidelerdeyiz eşimle. Eşim hava çok sıcak olduğu için evde tişört atlet vs giymez. Kaynanam da sağolsun eşime yılışmayı şap şup vıcık vıcık öpmeyi çok sever. Özellikler Benin yanımda yapar bunu. Her neyse. Eşim tişörtsüzken sen tut göğüs ucunu sık eşimin:olamaz:
Eşim - anne yapma şunu niye yapıyorsun?
Kaynana- ay ne var sevdim seni !
Eşim- anne rahatsız oluyorum.
Kaynana- NE VAR?! SEN BEBEK İken ÇOCUK iken BENİM MEMELERİMLE OYNUYORDUN, BEN SANA KIZIYOR MUYDUM ?
Ay rezalettt :skandal:

Nisanli donemimde gecen bir konusma (nikahimiza 1 aydan daha az kala)
Esim yanimda kayinpeder ve kaynana karsimizda kaynim ise balkona yakin biraz daha bizden uzak...

KAYINPEDER: kizim baban nasillar? M amcani geldi mi memleketten

Esim yanimda eli omuza dogru vasiyette opuyor felan tabi bende kasıliyorum cekiniyorum

BEN: iyiler babacim amcam ise ne zaman gelir bilmiyorum ama nikahimda olurlar...
Esim hala devam eli ayagi dumuyor..

KAYINVALIDE : SIMDI S.....K (sesli bir sekilde

BEN ise:olamaz::olamaz::olamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Esim yanimda kayinpeder ve kaynana karsimizda kaynim ise balkona yakin biraz daha bizden uzak...

Esim yanimda eli omuza dogru vasiyette opuyor felan tabi bende kasıliyorum cekiniyorum

BEN: iyiler babacim amcam ise ne zaman gelir bilmiyorum ama nikahimda olurlar...

KAYINVALIDE : SIMDI SIKICEK (sesli bir sekilde

:oha:
Bari açık açık buraya da yazmasaydınız

bizim ki kv ile geçen her dialog aynı başlıyor örneğin;

KV- KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA sizin yatak odası için şöyle bir halı gördüm alsak mı
Ben- Teşekkür ederim ben o modeli sevmiyorum
KV- ama çok güzel vs vs

KV- KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA bence TV yi şuraya koyun
Ben- yok burda daha iyi direk koltuğun karşısında
KV- ama öyle daha güzel vs vs

KV- KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA tencerelerini şuraya bardaklarını burayamı koysan
Ben- mutfakta iş yaparken benim böyle kolayıma geliyor vs.
KV- ama daha iyi olurdu sanki

En bombası bir ramazan annemLer Kv iftara geldi herşey hazır tavukları kızartmayı sıcak olsun diye sona bıraktım hızlı hızlı onları yapmaya çalışıyorum
KV- KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA tavukları şöyle mi kızartsan
Annemden kısa ve öz bir cevap KARIŞMA O ZAMAN :)

o an içimin yağlarının eridiği doğrudur :cool:

KAYINVALIDE : SIMDI S.....K (sesli bir sekilde

Ay ne güldüm yhaa

Eee bi tanede ben
Sofradayiz hep beraber yemek yiyoz oglum daha 20aylik
Kv: kizim ekmek vercem ekmegi cok sever
Oglum yemedi
Kv: et verecem etide.cok sever
Oglum yemedi
Kv: bak bu yogutlu corba bunu kesin yiyecek
Oglum yemedi
Bn: anne karni ac degil tursu verin tursu yer
Kv: o tursu aci yemez onu
Bn: anne bi verin! Yiycek iste
Oglum o sirada.tursuyu parmakla gosterdi
Kv: sanki yiycekmis gibi gosteriyo bide al ye
Oglum hpur hpur yedi. Bitti tekrar istedi felan neyse.
Kv: ana ogul tursuya bayiliyorsunuz .
Bn, esimde cok sever
Kv: o hic sevmez!!!!!!
Esim: eminmisin anne. Sende biliyon bnm tursu sevdigimi
Kv kipkirmizimi desem? Mormu? Yoksa.siyahmi ? Bir renk oldu

Eee bi tanede ben
Sofradayiz hep beraber yemek yiyoz oglum daha 20aylik
Kv: kizim ekmek vercem ekmegi cok sever
Oglum yemedi
Kv: et verecem etide.cok sever
Oglum yemedi
Kv: bak bu yogutlu corba bunu kesin yiyecek
Oglum yemedi
Bn: anne karni ac degil tursu verin tursu yer
Kv: o tursu aci yemez onu
Bn: anne bi verin! Yiycek iste
Oglum o sirada.tursuyu parmakla gosterdi
Kv: sanki yiycekmis gibi gosteriyo bide al ye
Oglum hpur hpur yedi. Bitti tekrar istedi felan neyse.
Kv: ana ogul tursuya bayiliyorsunuz .
Bn, esimde cok sever
Kv: o hic sevmez!!!!!!
Esim: eminmisin anne. Sende biliyon bnm tursu sevdigimi
Kv kipkirmizimi desem? Mormu? Yoksa.siyahmi ? Bir renk oldu
:KK70:

Konuyu iki gun once gordum iki gundur yaklasik 100 sayfa falan okudum supermis bu konu:halay:bazen guldum bazen cok sinirlendim:KK53: benim kaynanam iyi biridir yukarda Allah var hakkini yiyemem ama ben bi turlu isinamadim kucuk kucuk okadar cok sey varki tamam buyuk bir kavga dovus yasamadik ama yok yani olmuyor ne o beni kendi kizi nede ben onu kendi annem gibi gorebiliyorum.. iki lafindan biri ben torun istiyorum oldugu icin icimden aramak bile gelmiyor aramiyorumda onda beni aramiyor esimle surekli konusurlar ama onun vasitisayla hal hatir sorup selam soyleriz birbirimize.. esimde yanimda konusur duyarim dediklerini bir kere smarti ozledim sesini duyayyim dedigini duymadim ama annemi aramis gecenlerde cok ozledim beni hic aramiyor falan diye annem beni aradi kaynanani ara diye. Ee be kadin ozlediysen beni niye aramiyon aradinda acmadim mi???? Daha ilk gunden basladi aslinda benim soguklugum saygida hic bir zaman kusur etmedim bugune kadar agzimi acip bi laf etmedim o edince esim benden once cevap verir cunku:rapci: ama banada annesine karsi agzimi actirmaz :lülülü:. Beni istemeye geldiklerinde mutfakta kahve yapiyorum geldi bu basima dikildi alinda esiminkine tuz atacaktim sakayla karisik laf sokup attirmadi :KK43: icimde kaldi simdi esim diyor getir yap iceyim ama ayni seymi o gecti bi kere:sinirli: dugun nisan sirasinda surekli kendi dugununden bahsetti beni kendiyle kiyasladi falan sanki o zamanki sartlarla simdiki ayni.. birsuru ufak tefek sey iste komik bi dialogda dusundum ama yok yani bulamadim :KK53: aklima gelirse gene yazarim artik :KK48:

Biz Kv ile beraber oturuyoruz..Birgün çorba yapıyorum...
.
Kv:Aaaaa siviyagla çorba mi yapılırmış?Bizimkiler hayatta yemezler..Ağızlarına surmezler..(Eşim ve k.p için diyor)
Ben:Anne ben margarini cok kullanma taraftarı değilim ..Sağlıklı değil hem..(Bu arada kendisi kısa boylu ve 100küsür kg..)
.
Kv:Ben de sevmem siviyagla hem.o ne parlak parlak oluyor yemekler..
.
Ben:Ben böyle alıştım anne aklıma bile gelmez margarin koymak..
.
Neyse mutfaktan gitti..Bu sefer pilav yapıyorum yine geldi kontrole..
.
Kv:Ay yine mi siviyag ?aa ne dedim ben sana ?Yemezler o pilavı yemezlerrrr..Damak tadlari yerindedir benimkilerin..
.
Ben:Ben yapayim da bir daha yemezlerse yapmam..
.
Akşam oldu yemek yeniyor..
.
Corbayi içtiler gayet güzel buldular heralde ses çıkarmadılar..Pilav yerlerken eşim ve kp.
eşim:Siz pirinci mi değiştirdiniz?Ne güzel pirinç demekki bak bidaha başka marka almayın..Pilav gibi pilav olmuş..
K.v.:Ne alaka yaa pirinç aynı pirinç..
.
K.p:kim yaptı bu pilavı?
.
K.v.Beni gösterdi..
.
K.p.:Bir daha hep sen yap kızım..
.
K.v. mosmor:halay:

Görümce yeni evlendi bebegi oldu evmiz yakın sezeryanle dogum yaptı keza ben de öyle.
Görümce 2 ay sonra yine hamile
Ben de dedim süt korudu zannetti sanırım
Bana bir hiddetlendi olan olmuş artık su alem dedi tabi bozuldum
Ben fazla sürmedi ikinci çocuguma hamile kaldım
Üstelik 8 yıl ara vermiştim
Eşim heyecanla annesini arıyor haber veriyor
Kaynana ne aceleniz vardı borçlar harçlar diye sıralıyor
Ben şok tabi.

Dogumda geldi gelme dedim ama el alem ne der lafıyla
Kv:Kıvranarak işte ben de kalım yanında
Ben.Yok istersen torunların var annem kalabilir
Kv:Yok kalırım sorun değil de