• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bide benden o zaman benim kv annemi çok kıskanır hiçbir lafın sözün arkasında kalmaz patavatsızdır benim kv aslında anlatacak o kadar çok şey var ki anlatsam roman olur derler ya benimki abartısız o hesap kv kb devlet memuru üstelik kb emekli olduğu halde kv çenesini duymayım diye çalışıyor:KK70:benim babamda devlet memuru annem ev hanımı bizimkilerde tek maaş onlarda 3 maaş babamgilin evi olsun arabası olsun son model :spor:evi de en iyi yerden aldılar ama kv sadece kuru bir ev başka birşey yok babamgil çok mütavazi yanı övünme böbürlenme yok herkes benim aileme 4/4lük der abartısız oy evlendim 8 yıl oldu oldum olası sevmedim ben bu kadını hep bir havalar hep bi tavırlar görmemişin TEK’i sürekli oğlunu över ben bir hiçim oğlunun yanında ikimizde üniversite mezunuyuz ama oğlu hep 1 numara ben zerre önemli değilim 8 yıldır evliliğimde beni adam yerine koyup hiç bir şeyini paylaşmadı bana 1 kere bile kızım yavrum vs vs sürekli İsmimim sonuna hanım!!!!imalı bir şekilde örneğin;Gamze hanım:sinirli:yanı o kadar doluyum ki kv kızıma mont aldı inanır musınız bir ay oldu alalı ilk gün gibi nasıl memnun Muş’un annene söyledin mi fişini atma belli oğlum değiştirir torununa kuzum yavrum babaannesinde ne güzel alırmış ben almasam annenin düşüneceği yok!!!kızım 7 yaşında sen mi düşündün asalak kadın diyecek olmayacak özür dilerim Kızlar ama o kadar doluyum ki başka bir konuya geçeyim hemen kızımın ardından geçen yıl 2016 ocakta hamile olduğumu öğrendim Mart’ta kalbi durdu kürtaj oldum peşine tekrar kaldım dış gebelik oldu peşine kimyasalım var kimyasalda moralmen çöktüm üst üste geldi hepsı arabadayız hastaneye kan sonucunu öğrenecez arabada eşim ben kayınbaba kızım var kaldırdı dediki “Sen habire neden düşük yapıyorsun ben anlamıyorum eşim orda tepki verdi ne saçmalıyorsun sen diye kb dedi azıcık sus karı sanane dedi bizimkiler öyle deyince sevindim ama benim surat düştü mal olmasa yanımda olur orda bile sonuna ekledi sen annene çekmişşin annen de çok düşük yapmış ya bu laf denir mi annem iyi kalpli biri sana özelini anlatmış sen onu eşimin kb yanında niye dersin evet haklı annem benden sonra kards için çok uğraştı 12 yaş var kardeşimle aramda annene çekmişşm belli ama bu denir mi ulu orta ya yanı BIKTIM BIKTIM bu kv sürekli azarlayacaksın Onur’da ben yapamıyorum eltim afedersiniz burnundan getiriyor büyük gelin o kalkmış o ilk gelinim onun yeri ayrı diyor niye çünkü o da patavatsızın dengesizin TEK’i vay be ne yazmışım okursunuz inşallah o kadar dolmuşum ki:mad:

Beni aradığında 1 kere arar ama tlf açana kadar arar bende duymadım diyelim dönüş yapmaktan nefret ediyorum sadece ona karşı çünkü her aradığında moralimi bozar laf çarpar annemler bir alt sokağımda oturuyor annene git evde durma canın sıkılır yemeği annende yersiniz bir daha masraf yapma SANANEEEEEEEEE onada karışıyor birazda o beyniyle laf sokuyor güya sanki ben annemden çıkmıyorum annem bir alt sokağımda akşamdan akşama bazen haftada 3 gün gördüğüm olur onlar desen zorla bize çağırırım babama kalsa burdan çıkmaz bizi çok severler eşimi kızımı beni saymıyorum zaten sma annem frenliyor rahatsız etmeyelim erken kalkıyorlar diye kv burda olsaydı varsa öleceğim günü sayardım o kadar çekemiyor birgün dedim anne evi sat sende bizim mahalleden al sabada gidip geliriz yok ben çok gelen gideni sevmem az olsun öz olsun dedi biz gelenmiyiz kimiz biz???anneme kuzumun okulu ilk açıldığı sıralarda her akşam gider yemek yerdik sohbet ederdik bir güne bir gün surat asmadı yemeksiz göndermedi kv yemek olmaz akşam bir çorba salata bitti 2 gün kazayla üst üste git popoyu kaldırmaz hep bizden bekler ki hizmet edelim 2 gün ya üstelik eşim anne yemek yapmadın mı deyince çorba var ya görmüyor Muş’un onu yemekten saymıyorsun herhalde der olmadıgından değil buz dolabını açamazsın o kadar dolu ama yok yapmıyor zengin güya artistlik taslayacak ya biz evde yemek olmayınca dışarıdan sipariş veriyoruz der:KK70:banada gelince akşam üzeri arar be yemek yaptın evde yemek var mı der:mad:Benim oğlum ev yemeklerini çok sever der bende belli anne çok seviyor demiştim ben ona çok güzel yemekler yapardım der:oha:görüyoruz işte çoğu zaman o gün oraya gideceğimizi bildiği halde o gün kü planı dahi olsa gider yani önemsiz bir plan eve oğlum torunun gelecek demez birde benden yemek bekler karına şöyle sunu yapsın sanki yemek yapmaya gidiyorum off Kızlar off:sinirli:

İlk mesajı eksik anlatmışım bir kere arar dönüş yaptığım da da kaç kere aradım sen duymuyor Musun telefonu der :kızgın:anne 1 kere aramışsın onda da duymadım derim telefona iyi bak en az 4 kere aradım der 1 kere arayıp uzun çalıyor ya onu çok aradım sanıyor bilmiyor mu biliyor aklı sıra üste çıkıp EGO’sunu tatmin edecek bu arada kv 2 yıllık önlisans mezunu 65 yaşında sorsan 60 yeni bastım der kimlikte görmesem kazayla inandıracak bir de acayip yalan söyler hayatı yalan haksız olduğunu anlaşılırsa ya aglar hemen ya da daha çok sesini yükseltir alt eder adamı eli maşalı benim kv kb bile bıktırmış evde kv daha çok sesi çıkar kb çok sewerım hep bana kuzum yavrum der kv tam bir öküz:KK70:

Bir tane de benden olsun. İlk evlendigimizde birlikte oturuyorduk sabah kahvalti yapiyoruz kv,kb esim ben dördumuz. Birden _oglummmm gece gulusuyordunuz hayirdir keyfiniz yerindeydi. Tabi ben kipkirmizi:oha:

Evlendiğimiz ilk zamanlar sık sık bizde kalıyordu hastayım diye. Gerçi şimdi de bizden çıkmıyor ama neyse.

Biz bu uyuduktan sonra eşimle bir güzel duşa girip birbirimizi yıkıyoduk romantizmler falanJ

Neyse 2-3 gün sonra üçümüz oturup tv izliyoruz (her zamanki gibi maalesef). Dedi ki Mehmet ben sırtıma ulaşamıyorum benim sırtımı keseler misin. Ben şok. Herhalde kıskandı bizi sesleri duyup da oğluna sırtını keseletmek nedir.

Eşim de şakaya vurdu ben niye keselicem ya gelin yapsın niye aldık onu sanki hahahahha. Eşim allah var babamı kendi babası gibi görür ve en ufak işine koşmaktan gocunmaz benden de o samimiyeti beklediler bi ara her yere birlikte gitmeye çalışıyorlardı.

Ben ikinci şok tabi. Hiç cevap vermedim duymamış gibi yaptım kayınvalidem de benden isteyemedi tabiki. Şimdiki aklım olsa anne bir hamama git orda rahat rahat yıkarlar derdim

Evlendim balayına gittik geldik 10 günlük daha iznim var ben işte hayaller kuruyorum yeni evimde eşime yemekler yapıcam evimde keyif yapıcam falan kadın bizden çıkmıyor allahım kafayı yicem. Bizden çıkmamayı geçtim sürekli evin içinde peşimde mutfağa gidiyorum geliyor yemeği şöyle yap böyle yap içeri gidip oje sürüyorum geliyor tepemde birilerinin dedikodusunu yapıyor yatak odama gidiyorum benim odamın penceresine geçip sokakta birine avaz avaz bağırıyor. Fenalık gelmişti dışarı çıkıyorum peşimden geliyor seni gezdircem diye yeni şehri bilmiyorum ya güya.

4 gün sonra yine çıktım yine geldi yok ptt ye gidicem Akbank a gidicem beni de sürüklüyor, çok işin var mı diyorum yok 2 dk diyor bir saat oldu gezdiriyor beni. Sonra anne bu ptt nerde dedim şurdan gidicez kırmızı dolmuşlara kadar yürüyüp dolmuşa bincez inip şu kdr yürüycez benim şarteller attı anne benim işim var sen ptt ye git ben gidiyorum dedim yürüdüm gittim. Akşam eşime yumurtlamış beni sokağın ortasına attı gitti diye. Ben de eşimi aradım dışarda yiyelim dedim yiyoruz eşimin suratı beş karış. Tabi bilmiyorum arkamdan konuşulduğunu anlam veremedim.bir de eşimden aileye verilecek değer, evlenince artan sorumluluklarla ilgili nutuk dinledim saf saf 2 saat yemeğim de zehir olmuştu. Şimdi olsa bin tane cevap verririm eşime , o surat yapsa bin kat suratı ben yaparım ama o zamanlar saftım işte ne bileyim ailemden görmedim ki böyle şeyler.

Bir tane de benden olsun. İlk evlendigimizde birlikte oturuyorduk sabah kahvalti yapiyoruz kv,kb esim ben dördumuz. Birden _oglummmm gece gulusuyordunuz hayirdir keyfiniz yerindeydi. Tabi ben kipkirmizi:oha:

çok güzel orgazm oldum dersen oğlunun sırtını sıvazlayacak aferin oğlum diyecek heralde :p

ya merhaba kizlar gunlerdir okuyorum. aklima o kadar wey geldiki yazdiklarimizdan. bazilarina guldum,bazilarina uzuldum. benim kv la aramiz cok iyiydi amma her kucuk weyden kuser,lafi buyutur. iwte biz anne kiziz der. bunu woyle yap boyle yapma der. bak sana diyorum bynu aramizda olsun sonra anneme teyzeme wikayet eder xxx bunu boyle yapmiyor woyle etmiyor. bende diyorum e bana dedin anladim daha niye her kese anlatiyorsun ki. tamam der kizim ama yine arkamdan konuwur. ya bi de yalan soyler. sonra oyle bi yuzune durki aklin kacar. uzerine cok gidersen aglar. feryat koparir. onceleri cok iyiydik yani der gulurduk. ama iwte ireliledikce her kucuk weyi buyutdu soz etdi. bende yapma etme ne kadar dediysem olmadi. cok uzuluyordum aramizin bozulduguna ama wimdi kafayi takmiyorum. laf atiyor guluyoru..zaten ayri kaliyoruz. bir dialoq.
hamileyim kizim oldugunu oyrendik.tabi kizi yok cok sevindi bi de ilk torun zaten kiz istiyordu.
b. kiz olucak
kv. cook mutlu oldu.evet benim isteyimle geliyo babaannseinin kizi olucak
b.salikli olsunda ne olursa olsun
kv.hayir o benim kizim tabii saglikli olucak.
koye cahirdiki hamileyken bende sana bakayim torunuma guzel weyler yedirteyim
.bende duwuk tehlikesi var zaten birinci duwtu. bunda da kanama gecirdim.
kv.geliyomusunuz
b. ya gelmesekmi doctor uzun yol gitmediyor
kv. neden nolacak ki
b. duwuk riski var ya biliyosuun zor bela sakladik( dord ayinda kanamam oldu bir ay yatakta kaldim bebegimi korumak icin, ora gidecekken 6 aydaydim)
kv.biz hamile olmadikki zaten verecekse taw uste verir Allah doktor oyle der bi wey olmaz. sen gel ben toruna karninda bakicam ki beni sevsin
b. tabi onlari uzmek istemiyoru.. ama korkuyorum bebegimi kaybetmekten
nolur israr etmeyin sonucta sizin torununuz bi wey olur korkuyorym doktor da onermiyor gelmek icimden deyil
kv. eh tamam ya zaten brn ne istrsem olmaz ki. kb ya ne diycez cok seviniyordu siz geliceksiniz diye.
b. anne sen ona gelmeme sebebini anlatirsan uzulmez anlar tBi torununu kaybetmek istemezki
kv. hayir ben ona soyleyemem kalbi kirilir(cok da guzel gecinirler ya(:-)
b. tamam anne ben gelemicem kudura bakmayin bebegim daha onemli wu an kv. tamam ne yapalim kader iwte
sagollawiriz
yarin konuwuyoruz
b. nasilsin ne yapiyorsun sesin kotu geliyo
kv. ya sorm dun senle konuwtuktan sonra tansiyonum kalkti
b. aa neden iwte bir weymi oldu
kv. yok hayir sen gelmicez dedin kotu oldum uzuldum tansiyonum klkmiw yikilacaktim falanlar filanlar arada ses de aglamsar hal alir ne hayallar kurdum falan ya zaten hamileyi. cocukla oynamican etmicen ne hayali
iwte ben yine uzulurum otobusle ilaclarla falan yola duwerim 300km yol. wukur bi wey olmadi ama ya olada bilirdi.
kv. bak gordunmu bi wey olmadi sen gelmek istemiyorsun.
aslinda beni sever kizimi da cok sever hep bir weylr alir gonderir. kotu insan degil. ama laf sokar ister ki onun istekleri olsun. ya ben onceden agirligimi koydum cok kariwmaz. ama bazen dediginden de kalmaz. ama bir yerde kalsak cekemeyiz bir birimizi. belki bi sure bir birimizi yola veririz ama sonradan inanmiyorum.

ya merhaba kizlar gunlerdir okuyorum. aklima o kadar wey geldiki yazdiklarimizdan. bazilarina guldum,bazilarina uzuldum. benim kv la aramiz cok iyiydi amma her kucuk weyden kuser,lafi buyutur. iwte biz anne kiziz der. bunu woyle yap boyle yapma der. bak sana diyorum bynu aramizda olsun sonra anneme teyzeme wikayet eder xxx bunu boyle yapmiyor woyle etmiyor. bende diyorum e bana dedin anladim daha niye her kese anlatiyorsun ki. tamam der kizim ama yine arkamdan konuwur. ya bi de yalan soyler. sonra oyle bi yuzune durki aklin kacar. uzerine cok gidersen aglar. feryat koparir. onceleri cok iyiydik yani der gulurduk. ama iwte ireliledikce her kucuk weyi buyutdu soz etdi. bende yapma etme ne kadar dediysem olmadi. cok uzuluyordum aramizin bozulduguna ama wimdi kafayi takmiyorum. laf atiyor guluyoru..zaten ayri kaliyoruz. bir dialoq.
hamileyim kizim oldugunu oyrendik.tabi kizi yok cok sevindi bi de ilk torun zaten kiz istiyordu.
b. kiz olucak
kv. cook mutlu oldu.evet benim isteyimle geliyo babaannseinin kizi olucak
b.salikli olsunda ne olursa olsun
kv.hayir o benim kizim tabii saglikli olucak.
koye cahirdiki hamileyken bende sana bakayim torunuma guzel weyler yedirteyim
.bende duwuk tehlikesi var zaten birinci duwtu. bunda da kanama gecirdim.
kv.geliyomusunuz
b. ya gelmesekmi doctor uzun yol gitmediyor
kv. neden nolacak ki
b. duwuk riski var ya biliyosuun zor bela sakladik( dord ayinda kanamam oldu bir ay yatakta kaldim bebegimi korumak icin, ora gidecekken 6 aydaydim)
kv.biz hamile olmadikki zaten verecekse taw uste verir Allah doktor oyle der bi wey olmaz. sen gel ben toruna karninda bakicam ki beni sevsin
b. tabi onlari uzmek istemiyoru.. ama korkuyorum bebegimi kaybetmekten
nolur israr etmeyin sonucta sizin torununuz bi wey olur korkuyorym doktor da onermiyor gelmek icimden deyil
kv. eh tamam ya zaten brn ne istrsem olmaz ki. kb ya ne diycez cok seviniyordu siz geliceksiniz diye.
b. anne sen ona gelmeme sebebini anlatirsan uzulmez anlar tBi torununu kaybetmek istemezki
kv. hayir ben ona soyleyemem kalbi kirilir(cok da guzel gecinirler ya(:-)
b. tamam anne ben gelemicem kudura bakmayin bebegim daha onemli wu an kv. tamam ne yapalim kader iwte
sagollawiriz
yarin konuwuyoruz
b. nasilsin ne yapiyorsun sesin kotu geliyo
kv. ya sorm dun senle konuwtuktan sonra tansiyonum kalkti
b. aa neden iwte bir weymi oldu
kv. yok hayir sen gelmicez dedin kotu oldum uzuldum tansiyonum klkmiw yikilacaktim falanlar filanlar arada ses de aglamsar hal alir ne hayallar kurdum falan ya zaten hamileyi. cocukla oynamican etmicen ne hayali
iwte ben yine uzulurum otobusle ilaclarla falan yola duwerim 300km yol. wukur bi wey olmadi ama ya olada bilirdi.
kv. bak gordunmu bi wey olmadi sen gelmek istemiyorsun.
aslinda beni sever kizimi da cok sever hep bir weylr alir gonderir. kotu insan degil. ama laf sokar ister ki onun istekleri olsun. ya ben onceden agirligimi koydum cok kariwmaz. ama bazen dediginden de kalmaz. ama bir yerde kalsak cekemeyiz bir birimizi. belki bi sure bir birimizi yola veririz ama sonradan inanmiyorum.

Ben genelde kayınvalide ile muattap olmam cevap vermem hatta duymamış gibi yaparım bana fazla laf sokamaz.

Şunu anlatayım benimle olan değil de kuyumcu ile olan diyalog. İlk evlendğmizde tepemden düşmediği zamanlarda ne akla hizmetse altınlarımı bozdurmaya onunla gittim hevesini kırmıyım diye ordan da kalan bilezikleri bankaya koyucaz. Şimdi olsa alır başımı giderim kendim onunla işim ne.. neyse.

Kuyumcu kuyumcu geziyoruz benim arkadaşım dediği bir yere götürdü orda bozdurduk ki sonradan hesapladım düşük fiyat çekti bize en az 500 tl zarar ettim. Adam sayıyor sayıyor bitmiyor ne çok altın takılmış çok seviliyor oğlunuz heralde dedi. Bu arada altınların en az %75 i benim tarafımdan geldi. Ailem tek başına 8 bilezik taktı kayınvalidem 1 tane taktı. Kendi akrabaları hep çeyrek ya da gram taktı. Çok sinirlendi kayınvalide ben ona bilezik takmıştım bu yapılır mı helal etmiyorum fln diye bozuldu baya herkese. Benim tarafımdan yağdı çünkü altınlar, ailemin çevresi çok geniş çünkü. Kendisi biraz ezildi o açıdan kimse bir şey demedi gerçi ona.

Kuyumcu öyle deyince dediği laf: evet benim oğlumu herkes çok sever çok altın geldi bize.

O anda sesimi çıkaramadım çok bozuldum ayıp yaaa ayıp hepsi benden geldi utanmıyor çok sinirlendim hala da sinirliyim hatırladıkça.

benim kaynanamın gizli saklısı hiç yoktur.sessizce bişey söylersin o an hemen kayınbaba duyar.bigün bebeği almak için gelmişler.bende daha yeni duştan çıktım.üstümü giyip işe gitcem.aradı.anne aşağıda bekleyin duştan yeni çıktım bornoz var üzerimde dedim.neyse giyindim aşağı indik falan.o bornoz hemen kayınbabaya yetişmiş.söylenmiş....akşam hemen söyledi sen böyle böyleymişsinde biz aşağıda bekledikya dedi....bigün kızcam herşeyi söyleme diye.ayıp ama yaa.sana söylüyoruzki durumdan anla diye kocanın bilmesi gerekmezki dimi ama

:KK48::KK48::KK70::KK70::KK70:

benim kayınvalidemde bi konuda fikri varsa ona ısrar eder.

mesela geçenlerde eşim marketten mısırla çekirdek alıcak başka yerden
oğlum şuranınkide güzel ordan al der
teyzeside öbür taraf güzel
oğlum sen ordan al gel işte
eşim : tamam anne arabayla gitcem teyzemin dediğine giderim
Kayınvalidem: hee arabayla gidiceksen tamam git tabi oraya der.
mutfaga geçeriz
Kayınvalidem oğlum şurdan al gel sen hadi der.
eşimde gidecek olan benm sen bi karışma dedi artık kayınvalşdeme :D ısrar üstüne ısrar.
bu laf duyunca kayınvalidem : yok canım ben bişi demiyorum istediğin yerden al yani diye diorum demez mii :D
ay ne güldümm :D :D

Evde kucuk bi yuzuk takalim söz yapalim dedik. Ikimiz de ayri memleketliyiz. Nısan yapiyoruz diye butun sulalesine haber salip farkli illerden bir suru insan topladi bize soylemeden. Sonra da bana kuafore giderken diyor ki nisan saci deme pahali yaparlar normal yaptir ucuz olsun.... Hani nisandi ya guya.:sinirli:

Ya bizim cok olayimiz oldu su an evliyiz ama en guzel gunlerimizi mahfetti. Simdi de bir sey olmamis gibi davraniyor. Sanki o melek her seyi ben yaptim. Ama icim hazmedemiyor. Kaynanasi iyi olanlara cok ozeniyorum.

Kaynana kizim ..... Otu getirdim onu kaynat
Ben her otu icmiyorum migdem rahatsiz
K. Kaynat kizim ne iltahap varsa soker atar senin cocugun olmuyo ya iyilesirsin
B. Sok tabi o nerden cikti ya yok oyle bisey korundugumuzu daha once soylemistim
K. Siz yatmiyomusunuz ondan olmuyo dimi
Ben de esim ariyo bahanesiyle kactim yazarken utandim ya

Kayınvalideme gittik eşim markete gitti ben koltukta oturuyorum. Kızım ben mutfakta bir çay koyayim sen de pencereden arabayı kolla dedi. Nasıl kollayacaksam arabayı gözlerimi ayırmadan bakmam gerekiyor sanırım.
Ben bu kadını cozdugumde hayatin anlamını en zor fizik problemlerini falan bile cozerim. Bambaşka birşey benimki.

ay bende anlatayım cok heyecan yaptım konuyu görünce :rolleyes:

kv bigün çat kapı geldi eve girer girmez başladı

eşim:hayırdır anne
kv:siz gelmiyosunuz ben ayagınıza geldim
eşim: hıı..

biraz zaman geçti cay döktüm. kv ve eşimin elinde telefon var(kv bizde net var diye gelince elide sürekli telefon vardır)
bende tv izliyorum

kv:ne o gelin hanım ağzını bıcak acmıyo
ben:elinde telefon var ne konusayım anne ?
kv:.....
eşim ::KK53::KK53:

başka bigün annemleri ve kv leri yemege cagırdım eşimle beraber yaptık yemekleri pastayı eşim yaptı mutfakta kv ablam ben bunun muhabbetini yapıyoruz

ben:valla cok yardımcı oluyo sağolsun yemek temizlik herşeyi beraber yapıyoruz yemek yapmayıda cok seviyo zaten
ablam:aa ne güzel hep böyle devam eder inşallah
kv: bak sen eşşek sıpasına bizdeyken hiç yapmazdı öyle şeyler
ben:belki senden fırsat kalmamıştır anne ben izin veriyorum mutfaga girmesine eğlenceli oluyo beraber
kv: yok yok annesi becerikli o yüzden yapmıyodu bizde
ablam::oha::oha::oha:
ben:aşk olsun anne ben beceriksiz miyim :silah:

bi başka gün kv lerdeyiz annemle tartıştıgımız duymuş ama ben tabi coktan abrısmıstm o duyana kadar

kv:annen nasılmış konustunuz mu hiç?
ben: evet anne dün ordaydım iyiymiş keyfi yerindeydi ablamlar falanda ordaydı
kv:aa gittiniz yani
ben: evet??
kv:hmmm

5 dk sonra

kv:ee bişey demedi mi annen
ben:yooo ne desin ki :KK53::KK53:

ve kv şok. ben senin agzına laf verir miyim hiç:süslü:

Şimdi de sıra benim melek görünümlü kv de :halay:evliligimin ilk aylariydi kv dem pek bize gelmez zaten gelince de oğlunu arar yarım saat önceden haber verir o kadar sanki benim numaram yok kendisinde.
Neyse oturuyoruz başladı lafa
Kv: bu zamanın gençleri herşeyi biliyor her işi evlenmeden yapıyorlar.
(Eşimle s evgiliyken tatile gitmistik burda bana laf cakiyor haspam )
B: evet anne doğru diyorsun.
kv: bizim zamanımızda böyle miydi biz kocamizin yüzüne bakarak konuşmaya utanirdik.
B: valla anne öyle diyon ama ilk gecemizde t. (Esim) da herşeyden çok iyi anlıyordu hiç öyle bilmiyormuş gibi değildi :KK53::KK53::KK53:
Kv: oy annesi kurban olsun ona .
Ne sandin kayinvalidecim senin altında mi kalcam

Back