- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Bide benden o zaman benim kv annemi çok kıskanır hiçbir lafın sözün arkasında kalmaz patavatsızdır benim kv aslında anlatacak o kadar çok şey var ki anlatsam roman olur derler ya benimki abartısız o hesap kv kb devlet memuru üstelik kb emekli olduğu halde kv çenesini duymayım diye çalışıyorbenim babamda devlet memuru annem ev hanımı bizimkilerde tek maaş onlarda 3 maaş babamgilin evi olsun arabası olsun son model evi de en iyi yerden aldılar ama kv sadece kuru bir ev başka birşey yok babamgil çok mütavazi yanı övünme böbürlenme yok herkes benim aileme 4/4lük der abartısız oy evlendim 8 yıl oldu oldum olası sevmedim ben bu kadını hep bir havalar hep bi tavırlar görmemişin TEK’i sürekli oğlunu över ben bir hiçim oğlunun yanında ikimizde üniversite mezunuyuz ama oğlu hep 1 numara ben zerre önemli değilim 8 yıldır evliliğimde beni adam yerine koyup hiç bir şeyini paylaşmadı bana 1 kere bile kızım yavrum vs vs sürekli İsmimim sonuna hanım!!!!imalı bir şekilde örneğin;Gamze hanımyanı o kadar doluyum ki kv kızıma mont aldı inanır musınız bir ay oldu alalı ilk gün gibi nasıl memnun Muş’un annene söyledin mi fişini atma belli oğlum değiştirir torununa kuzum yavrum babaannesinde ne güzel alırmış ben almasam annenin düşüneceği yok!!!kızım 7 yaşında sen mi düşündün asalak kadın diyecek olmayacak özür dilerim Kızlar ama o kadar doluyum ki başka bir konuya geçeyim hemen kızımın ardından geçen yıl 2016 ocakta hamile olduğumu öğrendim Mart’ta kalbi durdu kürtaj oldum peşine tekrar kaldım dış gebelik oldu peşine kimyasalım var kimyasalda moralmen çöktüm üst üste geldi hepsı arabadayız hastaneye kan sonucunu öğrenecez arabada eşim ben kayınbaba kızım var kaldırdı dediki “Sen habire neden düşük yapıyorsun ben anlamıyorum eşim orda tepki verdi ne saçmalıyorsun sen diye kb dedi azıcık sus karı sanane dedi bizimkiler öyle deyince sevindim ama benim surat düştü mal olmasa yanımda olur orda bile sonuna ekledi sen annene çekmişşin annen de çok düşük yapmış ya bu laf denir mi annem iyi kalpli biri sana özelini anlatmış sen onu eşimin kb yanında niye dersin evet haklı annem benden sonra kards için çok uğraştı 12 yaş var kardeşimle aramda annene çekmişşm belli ama bu denir mi ulu orta ya yanı BIKTIM BIKTIM bu kv sürekli azarlayacaksın Onur’da ben yapamıyorum eltim afedersiniz burnundan getiriyor büyük gelin o kalkmış o ilk gelinim onun yeri ayrı diyor niye çünkü o da patavatsızın dengesizin TEK’i vay be ne yazmışım okursunuz inşallah o kadar dolmuşum ki