31 haftalik hamileyim gecenlerde oglumun ultrasonunu kaynanama gosterdi kaynanam direk bana bakarak cipcirkin ayni sana benziyor dedi sok olup kaldik cevap bile veremedik
sesini zaten duymaya meraklı değiliz ,oğullarını hatırı için arıyoduk ,od aoğlunun hatırı için ,mübarek çeensini bi tutsa ne olurki
aman arama dicem ama bu seferde oğluna şakayla karışık diyokı benı hiç aramıyor :)
telefonu ben alıyorum ,nasılsın iyimisin bende şimdi oğluma benı aramadıgını söyluyodum,söylemek degıl şikayet edıyodun yanı dedım,yok öyle değil kem küm
dahada aramam :)
bide yılların ev hanımıyım dıye boy gösterırler ,bi ıspanak yıkamasını bilmıyor
geçireydin fasulyeyi başına
31 haftalik hamileyim gecenlerde oglumun ultrasonunu kaynanama gosterdi kaynanam direk bana bakarak cipcirkin ayni sana benziyor dedi sok olup kaldik cevap bile veremedik
hayatta inanmam
allah bozmasın hep böyle devam etsin inşallah
Buyrun hanımlar sıcağı sıcağına bir diyalog size dün yaşandı.
Detaylarımız ise. Geçen hafta değil ondan önceki hafta pazar günü kayın validemgildeydik. ondan sonraki hafta eşimin çocuğu geldi o pazarda kayın validemdeydik (zaten bir pazar gunlerı tatilim ) ayrıca dün de kayın validem gildeydik
DÜN:
Mutfakta görümceyle yemek hazırlıyoruz. o sırada KV ile eşimin konuşmaları mutfağa duyuluyor.
KV : oğlum bahara söyle bu cumartesi gecesi bizde kalın pazar günü sabah 8 de kahvaltı yaparız. sonra ben komşularla ramazan yufkası yapıcam baharda sadece çay getirir bize.
EŞİM: Anne o kadının bir pazar günü var evini mi temizlesin dinlensin mi sana mı hizmet etsin robot mu bu kadın. Ayrıca Sibel (elti) var yukarıda oturuyor kızın keza dibinde onlar yardım etsinler.
KV: olmaz oğlum ben baharı hepsinden çok seviyorum. Benım yüzüm ona daha sıcak. hem ben ona ekmek yaptırmicam ki sadece çay getirecek bize.
EŞİM: Anne benım bilmem bahara sor.
KV: sevaba girer oğlum sevap bu sevap.
( yemek yenir ben mutfağa bulaşık yıkamaya giderim ardımdan KV de gelir.)
KV: bahar ben halile dedim tamam gelsin tabi dedi senın de haberin olsun. Cumartesii gecesi bizde yatacaksınız pazar saat 8de kahvaltı yaparız sonra sen ekmek hamurunu yoğurursun. ardndan biz pişirmeye inicez komusyla sende işte şu mutfağın camını silersin sonra çamaşırları makinadan çıkarır serersin. ortalığı falan toplarsın ne biliyim cay falan yaparsın bize. sonra öğlen yemeğini yeriz. sonra akşamlarız yemeğinizi çayınızı içer gece 11de evinize gidersiniz. önümüzdeki hafta de melisa gelicek gene bizdesiniz. oohh ne çok gördüm seni bu ara doyaa doyaa..
BEN:halil buna tamam mı dedi.
KV: hııı hııı
BEN: tamam herşeyi anladım da neden gece sende yatıyorum ben. ben belki rahat etmiyorum senın yattığın yastıkta? Neden hiç düşünmüyorsunuz? :26:
(Tabi bu arada eşimi ter türlü ikna etmiş )
BEN: aşkım ben robot muyum neden tamam diyorsun. ben hiç dinlenemicem mi evimde uzanarak. benim evimi kim temizliycek önümüzdeki haftada annemgilde olucaz zaten.
EŞİM: sevap mış sevap. öyle dedi annem sevaptır oğlum dedi.
BEN:
İyi de çok saçma..her şeyi sen yapasın halile sormus tamam demiş miş,,keşke halil tamam dediyse bütün bu dediklerini de o yapsın deseydin!! Allah allah yaa...neden kabul ettin ki böle bi emri vakiyi..bu böle sürer gider ömür boyu.bu işin önünü alsan iyi olur
eşim annesine çok düşkün. Mesela kayınvalidem çok küfür eder. Bildiğin erkek gibi küfür eder. Bu hoşbirşey değil hepimiz ayıplarız. Eşim o onun tabiati 50 yasından sonra değişin mi der. Öyle işte :/
:26: her şey eşte bitiyor tabi...eşin rest çekmeye müsait değilse çekemiyorsun...ama bunkadar da anlayışsızlık olmaz yani..biraz uzaklaşabilseniz keşke
yeminle hayretle okudum yazdıklarınıBuyrun hanımlar sıcağı sıcağına bir diyalog size dün yaşandı.
Detaylarımız ise. Geçen hafta değil ondan önceki hafta pazar günü kayın validemgildeydik. ondan sonraki hafta eşimin çocuğu geldi o pazarda kayın validemdeydik (zaten bir pazar gunlerı tatilim ) ayrıca dün de kayın validem gildeydik
DÜN:
Mutfakta görümceyle yemek hazırlıyoruz. o sırada KV ile eşimin konuşmaları mutfağa duyuluyor.
KV : oğlum bahara söyle bu cumartesi gecesi bizde kalın pazar günü sabah 8 de kahvaltı yaparız. sonra ben komşularla ramazan yufkası yapıcam baharda sadece çay getirir bize.
EŞİM: Anne o kadının bir pazar günü var evini mi temizlesin dinlensin mi sana mı hizmet etsin robot mu bu kadın. Ayrıca Sibel (elti) var yukarıda oturuyor kızın keza dibinde onlar yardım etsinler.
KV: olmaz oğlum ben baharı hepsinden çok seviyorum. Benım yüzüm ona daha sıcak. hem ben ona ekmek yaptırmicam ki sadece çay getirecek bize.
EŞİM: Anne benım bilmem bahara sor.
KV: sevaba girer oğlum sevap bu sevap.
( yemek yenir ben mutfağa bulaşık yıkamaya giderim ardımdan KV de gelir.)
KV: bahar ben halile dedim tamam gelsin tabi dedi senın de haberin olsun. Cumartesii gecesi bizde yatacaksınız pazar saat 8de kahvaltı yaparız sonra sen ekmek hamurunu yoğurursun. ardndan biz pişirmeye inicez komusyla sende işte şu mutfağın camını silersin sonra çamaşırları makinadan çıkarır serersin. ortalığı falan toplarsın ne biliyim cay falan yaparsın bize. sonra öğlen yemeğini yeriz. sonra akşamlarız yemeğinizi çayınızı içer gece 11de evinize gidersiniz. önümüzdeki hafta de melisa gelicek gene bizdesiniz. oohh ne çok gördüm seni bu ara doyaa doyaa..
BEN:halil buna tamam mı dedi.
KV: hııı hııı
BEN: tamam herşeyi anladım da neden gece sende yatıyorum ben. ben belki rahat etmiyorum senın yattığın yastıkta? Neden hiç düşünmüyorsunuz? :26:
(Tabi bu arada eşimi ter türlü ikna etmiş )
BEN: aşkım ben robot muyum neden tamam diyorsun. ben hiç dinlenemicem mi evimde uzanarak. benim evimi kim temizliycek önümüzdeki haftada annemgilde olucaz zaten.
EŞİM: sevap mış sevap. öyle dedi annem sevaptır oğlum dedi.
BEN:
normalde böyle değildi kv. nolduysa bu hafta oldu zırt pırt oraya gidiyoruz orda akşamlıyoruz falan. Düşün müyor ama bu kadın belki uzanmak istiyor evine gitmek istiyor diye tamam bana uzan diyor ama rahat edemem ki ben öyle. herkesin kendi evi sonuçta. Bir de burda kalın babanla benim yatağımda yatarsınız diyor. ne münasebet ya. eşimide anca orada yatmayalım diye ikna edebildim. bu pazar Kv gilde olacağım sonraki pazar eşimin çocuğu gelecek gene orda olacağım ondan sonraki pazara da gene birşey bulur diye tırsıyorum
yeminle hayretle okudum yazdıklarınıbu kadın bildiğin şeytana pabucunu ters giydirir yaaa
Şu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun işin zormuş hakikaten
Bizim de bi pazar tartışmamız olmuştu kv ile ama artık yola getirdim.cesaret bile edemiyor pazar planı yapmaya amaann maaşallah maşaallah..
Bayağı zamanımı aldı ve yıprandm ama.
Seninki de çok yıpratıcıymış cnm ya böyle nereye kadar. Çalışıyormuşsun bi de.sabır versin allah
Kadess Allah yardimcin olsun ne kaynana varmis ayak ustu elli tane is cikarmis sana :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?