• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Yine yeni bir olay ve her zamanki gibi yüksek zekalı kaynana düşünür beni arar,

kaynana: n... işte geçen gün bana getirdiğin poşette eltinede birşeyler koymuşmuydun sonra laf olmasın bana verdin ona verdin diye?
ben: Ya ben zaten onu tek poşet halinde getirdim sen eltime bölüp koyacaksın diye annemle iki kişilik koyduk herşeyden akşam zaten görüşücez o zaman veririm ben sen böl de.
kaynana: yok öyle olmaz senin gidip vermen lazım şimdi evden çık ben poşeti hazırlayıp böldüm gel bunları al benden git eltine ver biraz oturursun hem mevludu iptal ettiğini söylersin.
ben: işim var demiştim anne sana ütü yapıyorum diyorum aksam görüsücez aksam veririm sen hazırla.
kaynana: şimdi benim vermem olmaz sen ver hem dolaşırsın yürüye yürüye biraz oturup dönersin.
ben: sinirlerim tepeme çıkmş şekilde bakarız, hadi baybay.

• Beğen
Reactions: gsx
31 haftalik hamileyim gecenlerde oglumun ultrasonunu kaynanama gosterdi kaynanam direk bana bakarak cipcirkin ayni sana benziyor dedi sok olup kaldik cevap bile veremedik

Eşimin teyzesi : H... (eşim) bahar 1 yıl olucak bak evleneli artık çocuk düşünün bence (eşime dönerek) oğlum senınde yasın 31 oldu hanı bi cocuk yapın siz.

Ben ve Eşim: Düşünüyoruz teyze bakalım kısmet bu işler. Rabbim verirse olur.

Kayın validem: O düşünceyle kalır. işinize gücünüze bakın cocukta neymıs ben 3 tane doğurdum da noldu? çocuğu üstüme atacaksın sen çalışmaya gideceksn dimi olmaz öyle herkes peydahladığı döle baksın!

eşim: Anne ne biçim konusuyosun sen.

k.v: ne varmış benım konusmamda. yalan mı kız ayşe( eşimin teyzesı) haklıyım dimi.

Ben: Döndü'nün (eşimin eski eşi) doğumundan sonra bakmıssın ama melisaya benım cocuguma neden bakmıyorsun. Benım arkadaslarımın k.v kızım çalışın para kazanın ben bakarım diyorlar. bir yaşıma daha girdim sayende.

KV: Döndü farklı sen farklıo ilk göz ağrımdı benim. çok severdim. kendi kızımdan çok severdim. bana bir yamuğu olmadı.

Ben: senınle iyi olmak için sana yalanmak oğlunu aldatmak gerekiyor o zaman :47:

KV: ne uzun dilin var senın öyleeee.

EŞİM: (öksürür ve ) yeter ama anne bakmazsan bakma sen mı karar vereceksn canım benım ne zaman cocuk yapacağıma. bir dahada haksız yere benım karıma sesini yükseltme. Etini mi koparan var ben bilmiyorum ki sürekli bi yüksek tonda konusma çaban var. hadi herkes evlerine hadiii. :51:

k.v ; aman para para para gider ..:53::20::19::47:
ben ; bi daha mı gelcem dünyaya .. :60:
:115::131:

31 haftalik hamileyim gecenlerde oglumun ultrasonunu kaynanama gosterdi kaynanam direk bana bakarak cipcirkin ayni sana benziyor dedi sok olup kaldik cevap bile veremedik

Peki sonra yüzünüze nasıl baktı? Dahası siz normal bir şekilde konuşmaya devam edebildiniz mi?

sesini zaten duymaya meraklı değiliz ,oğullarını hatırı için arıyoduk ,od aoğlunun hatırı için ,mübarek çeensini bi tutsa ne olurki
aman arama dicem ama bu seferde oğluna şakayla karışık diyokı benı hiç aramıyor :)
telefonu ben alıyorum ,nasılsın iyimisin bende şimdi oğluma benı aramadıgını söyluyodum,söylemek degıl şikayet edıyodun yanı dedım,yok öyle değil kem küm :9:
dahada aramam :)

bide yılların ev hanımıyım dıye boy gösterırler ,bi ıspanak yıkamasını bilmıyor :9::9:

aynen oyle arkadasim eviyle ilgili birsey dedim benim yaptigim ise butun koy hayrandi dedi:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cus ya terbiyesiz

Buyrun hanımlar sıcağı sıcağına bir diyalog size dün yaşandı.

Detaylarımız ise. Geçen hafta değil ondan önceki hafta pazar günü kayın validemgildeydik. ondan sonraki hafta eşimin çocuğu geldi o pazarda kayın validemdeydik (zaten bir pazar gunlerı tatilim ) ayrıca dün de kayın validem gildeydik

DÜN:

Mutfakta görümceyle yemek hazırlıyoruz. o sırada KV ile eşimin konuşmaları mutfağa duyuluyor.

KV : oğlum bahara söyle bu cumartesi gecesi bizde kalın pazar günü sabah 8 de kahvaltı yaparız. sonra ben komşularla ramazan yufkası yapıcam baharda sadece çay getirir bize.

EŞİM: Anne o kadının bir pazar günü var evini mi temizlesin dinlensin mi sana mı hizmet etsin robot mu bu kadın. Ayrıca Sibel (elti) var yukarıda oturuyor kızın keza dibinde onlar yardım etsinler.

KV: olmaz oğlum ben baharı hepsinden çok seviyorum. Benım yüzüm ona daha sıcak. hem ben ona ekmek yaptırmicam ki sadece çay getirecek bize.

EŞİM: Anne benım bilmem bahara sor.

KV: sevaba girer oğlum sevap bu sevap.

( yemek yenir ben mutfağa bulaşık yıkamaya giderim ardımdan KV de gelir.)

KV: bahar ben halile dedim tamam gelsin tabi dedi senın de haberin olsun. Cumartesii gecesi bizde yatacaksınız pazar saat 8de kahvaltı yaparız sonra sen ekmek hamurunu yoğurursun. ardndan biz pişirmeye inicez komusyla sende işte şu mutfağın camını silersin sonra çamaşırları makinadan çıkarır serersin. ortalığı falan toplarsın ne biliyim cay falan yaparsın bize. sonra öğlen yemeğini yeriz. sonra akşamlarız yemeğinizi çayınızı içer gece 11de evinize gidersiniz. önümüzdeki hafta de melisa gelicek gene bizdesiniz. oohh ne çok gördüm seni bu ara doyaa doyaa.. :27:

BEN::53: halil buna tamam mı dedi.

KV: hııı hııı :31:

BEN: tamam herşeyi anladım da neden gece sende yatıyorum ben. ben belki rahat etmiyorum senın yattığın yastıkta? Neden hiç düşünmüyorsunuz? :26:

(Tabi bu arada eşimi ter türlü ikna etmiş )

BEN: aşkım ben robot muyum neden tamam diyorsun. ben hiç dinlenemicem mi evimde uzanarak. benim evimi kim temizliycek önümüzdeki haftada annemgilde olucaz zaten.

EŞİM: sevap mış sevap. öyle dedi annem sevaptır oğlum dedi.

BEN: :53:

Detaylarımız ise. Geçen hafta değil ondan önceki hafta pazar günü kayın validemgildeydik. ondan sonraki hafta eşimin çocuğu geldi o pazarda kayın validemdeydik (zaten bir pazar gunlerı tatilim ) ayrıca dün de kayın validem gildeydik

DÜN:

Mutfakta görümceyle yemek hazırlıyoruz. o sırada KV ile eşimin konuşmaları mutfağa duyuluyor.

KV : oğlum bahara söyle bu cumartesi gecesi bizde kalın pazar günü sabah 8 de kahvaltı yaparız. sonra ben komşularla ramazan yufkası yapıcam baharda sadece çay getirir bize.

EŞİM: Anne o kadının bir pazar günü var evini mi temizlesin dinlensin mi sana mı hizmet etsin robot mu bu kadın. Ayrıca Sibel (elti) var yukarıda oturuyor kızın keza dibinde onlar yardım etsinler.

KV: olmaz oğlum ben baharı hepsinden çok seviyorum. Benım yüzüm ona daha sıcak. hem ben ona ekmek yaptırmicam ki sadece çay getirecek bize.

KV: bahar ben halile dedim tamam gelsin tabi dedi senın de haberin olsun. Cumartesii gecesi bizde yatacaksınız pazar saat 8de kahvaltı yaparız sonra sen ekmek hamurunu yoğurursun. ardndan biz pişirmeye inicez komusyla sende işte şu mutfağın camını silersin sonra çamaşırları makinadan çıkarır serersin. ortalığı falan toplarsın ne biliyim cay falan yaparsın bize. sonra öğlen yemeğini yeriz. sonra akşamlarız yemeğinizi çayınızı içer gece 11de evinize gidersiniz. önümüzdeki hafta de melisa gelicek gene bizdesiniz. oohh ne çok gördüm seni bu ara doyaa doyaa.. :27:

BEN: tamam herşeyi anladım da neden gece sende yatıyorum ben. ben belki rahat etmiyorum senın yattığın yastıkta? Neden hiç düşünmüyorsunuz? :26:

BEN: aşkım ben robot muyum neden tamam diyorsun. ben hiç dinlenemicem mi evimde uzanarak. benim evimi kim temizliycek önümüzdeki haftada annemgilde olucaz zaten.

İyi de çok saçma..her şeyi sen yapasın halile sormus tamam demiş miş,,keşke halil tamam dediyse bütün bu dediklerini de o yapsın deseydin!! Allah allah yaa...neden kabul ettin ki böle bi emri vakiyi..bu böle sürer gider ömür boyu.bu işin önünü alsan iyi olur

İyi de çok saçma..her şeyi sen yapasın halile sormus tamam demiş miş,,keşke halil tamam dediyse bütün bu dediklerini de o yapsın deseydin!! Allah allah yaa...neden kabul ettin ki böle bi emri vakiyi..bu böle sürer gider ömür boyu.bu işin önünü alsan iyi olur

eşim annesine çok düşkün. Mesela kayınvalidem çok küfür eder. Bildiğin erkek gibi küfür eder. Bu hoşbirşey değil hepimiz ayıplarız. Eşim o onun tabiati 50 yasından sonra değişin mi der. Öyle işte :/

eşim annesine çok düşkün. Mesela kayınvalidem çok küfür eder. Bildiğin erkek gibi küfür eder. Bu hoşbirşey değil hepimiz ayıplarız. Eşim o onun tabiati 50 yasından sonra değişin mi der. Öyle işte :/

:26: her şey eşte bitiyor tabi...eşin rest çekmeye müsait değilse çekemiyorsun...ama bunkadar da anlayışsızlık olmaz yani..biraz uzaklaşabilseniz keşke

:26: her şey eşte bitiyor tabi...eşin rest çekmeye müsait değilse çekemiyorsun...ama bunkadar da anlayışsızlık olmaz yani..biraz uzaklaşabilseniz keşke

normalde böyle değildi kv. nolduysa bu hafta oldu zırt pırt oraya gidiyoruz orda akşamlıyoruz falan. Düşün müyor ama bu kadın belki uzanmak istiyor evine gitmek istiyor diye tamam bana uzan diyor ama rahat edemem ki ben öyle. herkesin kendi evi sonuçta. Bir de burda kalın babanla benim yatağımda yatarsınız diyor. ne münasebet ya. eşimide anca orada yatmayalım diye ikna edebildim. bu pazar Kv gilde olacağım sonraki pazar eşimin çocuğu gelecek gene orda olacağım ondan sonraki pazara da gene birşey bulur diye tırsıyorum :27:

DÜN:

yeminle hayretle okudum yazdıklarını :53: bu kadın bildiğin şeytana pabucunu ters giydirir yaaa
Şu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun işin zormuş hakikaten :50:

normalde böyle değildi kv. nolduysa bu hafta oldu zırt pırt oraya gidiyoruz orda akşamlıyoruz falan. Düşün müyor ama bu kadın belki uzanmak istiyor evine gitmek istiyor diye tamam bana uzan diyor ama rahat edemem ki ben öyle. herkesin kendi evi sonuçta. Bir de burda kalın babanla benim yatağımda yatarsınız diyor. ne münasebet ya. eşimide anca orada yatmayalım diye ikna edebildim. bu pazar Kv gilde olacağım sonraki pazar eşimin çocuğu gelecek gene orda olacağım ondan sonraki pazara da gene birşey bulur diye tırsıyorum :27:

Bizim de bi pazar tartışmamız olmuştu kv ile ama artık yola getirdim.cesaret bile edemiyor pazar planı yapmaya amaann maaşallah maşaallah..
Bayağı zamanımı aldı ve yıprandm ama.
Seninki de çok yıpratıcıymış cnm ya böyle nereye kadar. Çalışıyormuşsun bi de.sabır versin allah

Kadess Allah yardimcin olsun ne kaynana varmis ayak ustu elli tane is cikarmis sana :/

yeminle hayretle okudum yazdıklarını :53: bu kadın bildiğin şeytana pabucunu ters giydirir yaaa
Şu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun işin zormuş hakikaten :50:

Amiiinnn.. Tuaf olan ne biliyor musun? kızı ve üst kadında oturan diğer gelini neredeyse evi yiyecekler. Tamam banada yardımı oluyor. Pazara çıkamadığım zamanlarda sebze falan ayırıyor. ama manevi yönden düşünen yok işte. Hep bahar hep bahar :26:

Bizim de bi pazar tartışmamız olmuştu kv ile ama artık yola getirdim.cesaret bile edemiyor pazar planı yapmaya amaann maaşallah maşaallah..
Bayağı zamanımı aldı ve yıprandm ama.
Seninki de çok yıpratıcıymış cnm ya böyle nereye kadar. Çalışıyormuşsun bi de.sabır versin allah

Dün bütün gün Pazar gününü düşündüm.. Benim ki iş yapmaktan kaçmak değil. iş eşşektir sürersen gider derdi rahmetli annem. Bende pazar günü yapacağım temizliklerimi işten gelince yapmaya çalışıyorum. Dün eşimle tartıştık. Otur artık özledim seni dedi. Bende napıyım pazar günü temizlik yapamıcam ben şimdiden yapıyorum dedim. :27:

Kadess Allah yardimcin olsun ne kaynana varmis ayak ustu elli tane is cikarmis sana :/

Daha neler var bilsen biiii :27: Bi keresinde bana dantel takımı vermişti kullan diye. başta gerek yok benım kendi annemın yaptığı bir takım var onu kullanırım dedim. yok yok al dedi. neyse ben bunu aldım. ama gene kendi annemın yaptıklarını serdim. (manevi değeri var sonuçta 4 sene olmuş öleli onun yaptıkları daha kıymetli geliyor.) Sonra bu bi gün bize geldi. sana hediye ettiğim dantellerimi geri ver zahmet edip sermiyorsun falan dedi :27: halbuki demiştim ben kendi annemınkileri kullanıcam diye. bende verdim. Modeli falan geçti bunun bu çok demode. sen bir de benım annemın yaptıklarına bak dedim.. nolcakmış o öyle hiç hoş değil dedi dantelleri topladığı gibi gitti. 1 hafta sonra kendi annemın yaptığı dantelden istedi napıcaksın dedim model cıkarıcam dedi :27::27::27:

Vallaha mi :):) guldurdu kiz kaynanan beni ilahiii :)

Benim kv de surekli torunum erkek olsun filan derdi smdi hamileyim 4 aylik ve kiz dedi doktorum kv soyledik esimle bize Allahtan umit kesilmez bak gorursunuz 2.gidisiniz de erkek diycek diyo ona kufur ogretcekmis kiz olursa ogretemezmis:)

Back