• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

altta kalan bı ınsan degılım lafa lafla cevap verırım genelde.en son yasadıgmız ornek:
bzde beşiği ve bebek arabasını kendılerı ısteyıp kaynanamlar aldı.annemler kızıma altın , kunye ve bıleklık taktı.bızde bılmıyorduk hıç anneannenın alacagını bılmıyorduk adetın bazı yerlerde boyle oldugunu.neyse kaynanamlar aldı sonra aylar sonra bırgun kaynanam akrabasının yanında şöyle bı laf ettı "bızde beşiği anneanne alır eve getırır o gun yenılır içilir sofralar kururlur dedı.taş attı yanı.ben ne yaptım altında kalır mıyım "" e bizdede doğum yapan gelıne bılezik takılır ona bakarsan "dedım:27: oh olsun hanı bana bılezıkkk.oyle laf sokulmaz boyle laf sokulur:1: sustu kaldı:1:

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::D:D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi kiii:)

meesela simdi benim 2 tane halam vardı çocuğu olmuyordu kv pazara gittik bu arada 15 günlük evliyim eşim işte :)

ben : anne bak bu bebek tulumu ne güzelmiş (kız için çok cicili bicili bişeydi)

kv:neye bakıyorsun sen ?

ben : ne olduki
kv:sanki çocuğu oluyomuşta elbise bakıyo halanlar gibi sende kısırsın (kolu tutup savurdu)
eve dönene kadar ağladım
1.5 ay sonra yine pazardayız ben hamileyim

ben:anne patik falan alsam mı hem kıza hem erkeğe uygun olanlardan birde hevesliyimki
kv: bebek değil o et parçası et :44:

böyle bir kadın :)

Gerinir gerinir bi tane çakarım ki ona değil ağzını açmak nefes bile alamaz:47: terbiyesiz pislik insanlık dışı varlıkcık.
Allah hayırlı günler göstersin inşallah size :16:

Ben evli değilim henüz ama kv herzaman aynı heralde :)

Telefon görüşmemiz

Ben : Nasılsınız iyimisiniz
KV. : Hastayım bildiğin gibi doktora gittim pazartesi midem için şunu şunu yaptılar (tabiki 2 cümle ile değil )
Ben : Geçmiş olsun ya kötü bişey yokmus en azından dikkat edin kendinizi yormayın
KV. :Yormiyimde napim salıda doktora gittim işte şunu şunu yaptılar şöyle dediler midemde bişeyler varmış haftaya salı tekrar gidicem
Ben : Dert bitmiyo işte allah kolaylık versin dikkat edin ama yormayın yinede kendinizi sağlık herşeyden önemli
Kv: Sen napıyosun ?
Ben : Çalışıyorum işte bi(burda lafım kesilir )
KV.: çarşambada doktora gittim bacaklarım için perşembede gidicem doktor öyle dedi sence başka doktorlarada gitsem mi acile gidim mi ?
BEN : -----
KV : Çok kötüyüm hiçbiyerimi kaldıramıyorum bacaklarım çok ağrıyo a bu omzumu oynatamıyorum göztepeye gittim bide süreyyapaşa ya mı gitsem sence gidim mi gidim dimi ameliyat olsam mı ameliyat olmadan evi taşiyim e bu evide tek basıma taşıyamam ki yerimden kımıldayamıyorum zaten 2 dakika kalksam heryerim çok ağrıyo bi bakkala gitsem gece ağrıdan uyuyamıyorum
Ben : yok canım niye tek başına taşıyasın zaten
KV. :Gelirsin sen yıkar yıkar kaldırırz tek yapamam zaten bacaklarım çok ağrıyo
Ben : Hep birlikte hallederiz sen düşünme onları
KV : (büyük oğlunun sevgilisi için ) Dün xxx geldide dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz dışarda işleri varmış kız tek başına gitmesin diye bende gittim sonra birlikte geldik yemek falan yedik gitti işte pazar kahvaltıya gelicekmiş snde glirsn
Ben : Müsait olursam uğrarım bende çalışıyorum işte yoğunum bu ara baya Biliyosunuz
KV: AMeliyat olursam bana kim bakıcak evin işini kim yapıcak kızımda yok
Ben : Düşünmeyin öyle şeyleri canım demeye kalmadan of heryerim çok ağrıyo ben bi doktora gidim
Çok anormal bi diyoloğumuz var çok entresan sürekli hastalıktan konuşuyoruz bide

Komşu : Gözdeler çok iyiler annesini falan tanıyorum arkadaşım çok iyi kadındır
KV : Bizde iyiyiz herkese sorsunlar bizi herkes bilir bende çok iyiyim
Komşu : Canım sen iyisin biliyorum zaten ama gözdenin anneside iyidir iyi bi aile
KV : Bizim ailenin neyi var herkes bilir biz ne kadar iyiyiz sor bak sor herkese sor koyiçinde burda herkes tanır bizi çok iyiyiz
Komşu : Sen iyi olmasan niye gelim kaç yılldır tanıyorum senide gözdenin annesinde tanıyorum sana söyliym dedim iyi insanlar yani
Kv.: tmam anladımda bizde iyiyiz yani.
Komşu : Evet sizde çok iyisiniz. Gözdenin abiside çok efendi bi adam kardeşine çok düşkün
Kv. BENİM ÇOCUKLARIMDA ÇOK EFENDİ ÇOK DÜZGÜN BAK SOR HERKESE
KOmşu HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ
KV. bizi herkes tanır bilir nasıl iyi olduğumu
komşuya zaten artık dicek laf kalmadı galiba :D sustu bi

Çok renkli bir hayatın var 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayıldımmmmmmm ben buna yaaa :D

Koptum bu neydi ya 😃😃😃

Hamileyim doktor sürekli yatmam gerektiğini ve iş yapmamamı söyledi eşim de anne babasını çağırmış bana destek olsunlar diye. (1hafta kalıp gidecekler sonra annem gelecek)
Kv. Herkese annesi bakıyor sana neden annen bakmıyor
Ben. Anne merak etme annem gelecek haftaya
Kv. Benim yaşıma gelirsen anne olursan beni anlarsın.
Ben. Anne ben seni anlayacağımı sanmıyorum mantığımız uymuyor çünkü (kendisinden kendi oğluna annelik yaptığını görmediğim için dedim)
Kv. Bizi istemiyorsan gideriz kızım
B. Ne alaka şimdi ben öyle birşey mi dedim
Neyseki burda eşim devreye girer anne annemsin ama saçmaladın ne dediğini bilmiyorsun der..

12-01-2015 ♥

Sana üzüldüm ya boş ver takma 1hafta cabuk gecer
Çok şükür benim kaynanamla öyle bi sıkıntım yok melek melek benim kaynanam allah bana bagışlasın:)
Ama bi elti var başımda işte allah beni onun şerrinden bakışlarından korusun:)

Sana üzüldüm ya boş ver takma 1hafta cabuk gecer
Çok şükür benim kaynanamla öyle bi sıkıntım yok melek melek benim kaynanam allah bana bagışlasın:)
Ama bi elti var başımda işte allah beni onun şerrinden bakışlarından korusun:)

Ben de ona şükrediyorum :) bendeki görümce ile senin eltiyi yarıştıralım mı :))
Allah cümlesinin şerrinden korusun amin ;)

12-01-2015 ♥

kızlar benim efsanevi türkmalı çaki kaynanamı bazıları bilir en son bu yanımızdayken eşimle göğüs estetiğiyle ilgili konuşuyoruz konu şu bi arkadaşımız yaptırdı bende yaptırmak istiyorum eşime dedimki 7 bin toplamda gitmiş 1 haftada kalktı ayağa 1 ay sonrada yağlarını aldıracakmış diyorum eşimde ordan al oraya koy off işiniz zor vs diyor kaynanam bunu gidiyor eltilerime ve memleketteki bilimum seyyar gazatelere benim göğüslerimi aldıracağımı söylüyor eltimden biri diyorki göğüslerini niye aldırsın anne bişeymi var acaba hani kansermi acaba diyolar yok yook 7 bin vermişler hastaneye 1 ay sonra yaptıracaklarmış ameliyatı falan diyo kulakdan kulağa olay öle bi deişiyoki kanser olduğum göğüslerimin alınacağında hem fikir oluyo herkes sürekli arıyıp nasılsınız diyolar bizde saf saf konuşuyoruz bu sabah öğrendim :53:onuda eltim daha fazla dayanamayıp ya noldu nasıl olur niye bize söylemedin paylaşmadın diye çıkıştı içinde ne kadar tutuysa :52:kendimi aklayamadım iki saat ya ya bu kadının önünde diz çöküp seni seviyorum annemm desem uuuu kocasını aldatıyoo başkasını seviyo der o derece kafa gidik yani ya

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::D:D:D:D

Evet bizdede bebegimin bütün ceyizini annem yaptı üstüne bide yarım altın taktı kaynanamlar çeyrek altın taktı ki ben bişey demem ama eltime olurda daha faZlasını yaparlarsa o zamn sokuştururum laflarımı teek teek:)

tabi kiii:)

meesela simdi benim 2 tane halam vardı çocuğu olmuyordu kv pazara gittik bu arada 15 günlük evliyim eşim işte :)

ben : anne bak bu bebek tulumu ne güzelmiş (kız için çok cicili bicili bişeydi)

kv:neye bakıyorsun sen ?

ben : ne olduki
kv:sanki çocuğu oluyomuşta elbise bakıyo halanlar gibi sende kısırsın (kolu tutup savurdu)
eve dönene kadar ağladım
1.5 ay sonra yine pazardayız ben hamileyim

ben:anne patik falan alsam mı hem kıza hem erkeğe uygun olanlardan birde hevesliyimki
kv: bebek değil o et parçası et :44:

böyle bir kadın :)

Ayy Allah şerrinden korusun ona da hidayet versin inşaallah nasıl bir insan ya. Tövbe ya Rabbim :(

12-01-2015 ♥

Arkadaslar o kadar düsünüyorum ama inan hic kötü bisey gelmiyor aklima. Hep iyi seyler.
4 yillik evliyim. Henüz 1-1bucuk yillik evliydim. Kinaya gittik kaynanamla kendi annemde var.
Neyse ben oynuyorum arkadaslarla o arada yemek dagitiliyor. Kaynanam almis tabaga eline geldi yanima kizim hadi yemek ye sen acsindir diyor. Beni yedirmeye calisiyor.
Annemde dedi kaynanama kiz biraksana bebek mi o acikinca yer.
Kiyamam ya cok düsünceli.
Kendi annem kadar cok seviyorum kaynanami. Hic bir gün olsun kaynanalik yapmis degildir.
Her zaman benden yana olur.
Allah razi olsun onlardan. :)

Son düzenleme:
arkadaslar ya diyalog aklima gelmiyor ama baska bir seye moralim bozluyor benim
ben 2 yildir tum ozel gunlerde sevgilimin annesine hediye alip gonderirim, gorusuyoruz sevgilim bize gelir ben onlara giderim, gittigimde kayinvalide adayim harclik verir istemesemde herneyse ama is dogum gunume gelince bana kucucukte olsa bi hediye almiyor bende bozluyorum
gecen dogum gunum vardi aradi kutladi sagolsun ama ufacikta olsa bir hediye alip gondermesini beklemistim haksizmiyim?

arkadaslar ya diyalog aklima gelmiyor ama baska bir seye moralim bozluyor benim
ben 2 yildir tum ozel gunlerde sevgilimin annesine hediye alip gonderirim, gorusuyoruz sevgilim bize gelir ben onlara giderim, gittigimde kayinvalide adayim harclik verir istemesemde herneyse ama is dogum gunume gelince bana kucucukte olsa bi hediye almiyor bende bozluyorum
gecen dogum gunum vardi aradi kutladi sagolsun ama ufacikta olsa bir hediye alip gondermesini beklemistim haksizmiyim?

Ben evli degilim Henüz ama ben beklemiyorum erkek armadasimin annesinden hediye falan almak mecburiyeti yokki önemli olan bana davranışı herkesin düşüncesi görüşü farklı olabiliyor zateb o en güzel hediyesini benim için dünyaya getirmiş gerisi yalan dolan☺☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben evli degilim Henüz ama ben beklemiyorum erkek armadasimin annesinden hediye falan almak mecburiyeti yokki önemli olan bana davranışı herkesin düşüncesi görüşü farklı olabiliyor zateb o en güzel hediyesini benim için dünyaya getirmiş gerisi yalan dolan☺☺

nekadar guzel ve dogru anlatmissin canim cok haklisin yaaa gercekten, ama nebileyim cok canimli cicimli oldukya simdiden ondan belkide bekledim iste

nekadar guzel ve dogru anlatmissin canim cok haklisin yaaa gercekten, ama nebileyim cok canimli cicimli oldukya simdiden ondan belkide bekledim iste

☺☺sen hediye vermekten hoslaniyorsan onun doğum günün de ver ama bekleme canimm☺☺ben ilk sevgilimin annesine geçtiğimiz anneler gününde çiçek gönderdim akşam üstüde kutlamaya gittim annesi gözyaşları içinde almış hayatında aldığım ilk cicekti diye. Seni hep bir severdim artık daha ayricakli seviyorum drdi.lafim o ki sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama beklenti içinde olma tatlimm☺

Arkadaslar biliyorum konuyla fazla alakasi yok ama bana bi akil verirmisiniz
Kizlar ben 4 yillik evliyim ama cocugumuz olmuyor eşimden dolayi. Olursa ancak tüp bebek.
Görümcem evleneli 1 bucuk sene ya oldu ya olmadi.
Görümcemin 1 bucuk aylik hamile oldugunu duyunca ben onun adina sevindim ama kendi adima cok üzüldüm cook agladim. Zaten hamile felan göremiyorum cok üzülüyorum oda biliyor ne kadar üzüldügümüzü.
Dengesiz bir sekilde sürekli siz bana yetisirsiniz ben dograna kadar diyordu... Nispet yapiyormus gibi
Bide biliyor yani bizim asla normal yollardan cocugumuzun olmayacagini.
Hayir yani bide sinir oldugum sey daha dün evlenip sanki 20 yillik evliymis gibi davranmasi....
Önceki günlerdede bebegin yaklasik 2 aydir ölü oldugunu ögrendik.
Arkadaslar ben bunu duydugumda nedense hic üzüntü gibi bir duygu olmadi bende...
Sürekli bana öyle nispet yaparmis gibi siz bana yetisirsiniz dediginden mi acaba diyorum. Sizce ne bilim günaha giriyormuyum böyle yaparak??

Sony Xperia z1

Sony Xperia z1

Arkadaslar biliyorum konuyla fazla alakasi yok ama bana bi akil verirmisiniz
Kizlar ben 4 yillik evliyim ama cocugumuz olmuyor eşimden dolayi. Olursa ancak tüp bebek.
Görümcem evleneli 1 bucuk sene ya oldu ya olmadi.
Görümcemin 1 bucuk aylik hamile oldugunu duyunca ben onun adina sevindim ama kendi adima cok üzüldüm cook agladim. Zaten hamile felan göremiyorum cok üzülüyorum oda biliyor ne kadar üzüldügümüzü.
Dengesiz bir sekilde sürekli siz bana yetisirsiniz ben dograna kadar diyordu... Nispet yapiyormus gibi
Bide biliyor yani bizim asla normal yollardan cocugumuzun olmayacagini.
Hayir yani bide sinir oldugum sey daha dün evlenip sanki 20 yillik evliymis gibi davranmasi....
Önceki günlerdede bebegin yaklasik 2 aydir ölü oldugunu ögrendik.
Arkadaslar ben bunu duydugumda nedense hic üzüntü gibi bir duygu olmadi bende...
Sürekli bana öyle nispet yaparmis gibi siz bana yetisirsiniz dediginden mi acaba diyorum. Sizce ne bilim günaha giriyormuyum böyle yaparak??

Sony Xperia z1

Sony Xperia z1

Canım benim hissizlesmek günah değildir ki. Sen sonuçta Ohh olsun demiyorsun ki. Hayırlısı olsun de geç boşver . Inşallah en kisa zamanda kucağına bebeğini alırsın canım en zor sınavla siniyor Rabbim yardimcin olsun

Back