Ben evli değilim henüz ama kv herzaman aynı heralde :)
Telefon görüşmemiz
Ben : Nasılsınız iyimisiniz
KV. : Hastayım bildiğin gibi doktora gittim pazartesi midem için şunu şunu yaptılar (tabiki 2 cümle ile değil )
Ben : Geçmiş olsun ya kötü bişey yokmus en azından dikkat edin kendinizi yormayın
KV. :Yormiyimde napim salıda doktora gittim işte şunu şunu yaptılar şöyle dediler midemde bişeyler varmış haftaya salı tekrar gidicem
Ben : Dert bitmiyo işte allah kolaylık versin dikkat edin ama yormayın yinede kendinizi sağlık herşeyden önemli
Kv: Sen napıyosun ?
Ben : Çalışıyorum işte bi(burda lafım kesilir )
KV.: çarşambada doktora gittim bacaklarım için perşembede gidicem doktor öyle dedi sence başka doktorlarada gitsem mi acile gidim mi ?
BEN : -----
KV : Çok kötüyüm hiçbiyerimi kaldıramıyorum bacaklarım çok ağrıyo a bu omzumu oynatamıyorum göztepeye gittim bide süreyyapaşa ya mı gitsem sence gidim mi gidim dimi ameliyat olsam mı ameliyat olmadan evi taşiyim e bu evide tek basıma taşıyamam ki yerimden kımıldayamıyorum zaten 2 dakika kalksam heryerim çok ağrıyo bi bakkala gitsem gece ağrıdan uyuyamıyorum
Ben : yok canım niye tek başına taşıyasın zaten
KV. :Gelirsin sen yıkar yıkar kaldırırz tek yapamam zaten bacaklarım çok ağrıyo
Ben : Hep birlikte hallederiz sen düşünme onları
KV : (büyük oğlunun sevgilisi için ) Dün xxx geldide dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz dışarda işleri varmış kız tek başına gitmesin diye bende gittim sonra birlikte geldik yemek falan yedik gitti işte pazar kahvaltıya gelicekmiş snde glirsn
Ben : Müsait olursam uğrarım bende çalışıyorum işte yoğunum bu ara baya Biliyosunuz
KV: AMeliyat olursam bana kim bakıcak evin işini kim yapıcak kızımda yok
Ben : Düşünmeyin öyle şeyleri canım demeye kalmadan of heryerim çok ağrıyo ben bi doktora gidim
Çok anormal bi diyoloğumuz var çok entresan sürekli hastalıktan konuşuyoruz bide
Komşu : Gözdeler çok iyiler annesini falan tanıyorum arkadaşım çok iyi kadındır
KV : Bizde iyiyiz herkese sorsunlar bizi herkes bilir bende çok iyiyim
Komşu : Canım sen iyisin biliyorum zaten ama gözdenin anneside iyidir iyi bi aile
KV : Bizim ailenin neyi var herkes bilir biz ne kadar iyiyiz sor bak sor herkese sor koyiçinde burda herkes tanır bizi çok iyiyiz
Komşu : Sen iyi olmasan niye gelim kaç yılldır tanıyorum senide gözdenin annesinde tanıyorum sana söyliym dedim iyi insanlar yani
Kv.: tmam anladımda bizde iyiyiz yani.
Komşu : Evet sizde çok iyisiniz. Gözdenin abiside çok efendi bi adam kardeşine çok düşkün
Kv. BENİM ÇOCUKLARIMDA ÇOK EFENDİ ÇOK DÜZGÜN BAK SOR HERKESE
KOmşu HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ
KV. bizi herkes tanır bilir nasıl iyi olduğumu
komşuya zaten artık dicek laf kalmadı galiba sustu bi