• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

:53:nee çingene gibi mi giyinirsin diyor yuhh ya ay kaynana diğiil mi işte bide oğlumuda mı sen giydiriyosun yazık olud oğluma diyomuş ayy ne ayıp bişi yapmışsına ama sanki gibi:47:

:53:nee çingene gibi mi giyinirsin diyor yuhh ya ay kaynana diğiil mi işte bide oğlumuda mı sen giydiriyosun yazık olud oğluma diyomuş ayy ne ayıp bişi yapmışsına ama sanki gibi:47:

Gülüyorum geçiyorum Oğlunada bermuda pantolon almıştım gayette şıktı
Arabayla gittik rahat etsin dedim gömlek kumaş giymeliymiş
Arminenin elbiselerini bilirsiniz beğenmediği elbise
Basma etek giymemi istiyo
Soyundum odadan çıkmadı bide bende soyundum oda izledi :9:

Benden size bir diyalog daha; evliliğimizin 2. ayı galiba, bir pazar sabahı, kayınvalidemin telefonuna uyanıyoruz,
Kayınvalide: Napıyorsunuz,
eşim : Uyuyorduk anne, artık uyandık
K: İyi hadi kahvaltıya gelin
Eşim: Yok anne, biz evde yeriz saol siz yiyin
K: tamam iyi o zaman kahvaltınızı da alın buraya gelin beraber yiyelim.
Eşim: ................. eşim ne diyeceğini bilemez telefonu ben alırım

K:Kızım nasılsın, hadi bize gelin
Ben: Anne gelemeyiz ben çamaşır yıkayacam, ev işi yapacam, bu hafta ankara'ya gittim geldim, ev çok dağınık
K: Tamam çamaşırını da al gel, ben evi yaktım içerisi sıcak, dışarıda da güneş vurdu bizim eve yıkar kurutursun,
Ben: Anne bizim eve de aynı güneş vuruyor, sorun yok
K: Olsun sen gel burda daha iyi kurur.
Ben: ........... telefonu eşime veriyorum

Eşim: Anne sen bişey yapma biz gelemeyiz, gelecek olsak ararız.
K:Tamam...

2 gün sonra gideriz kayınvalideye, masanın üstünde yarı kurumuş börek var,
K: Börek yiyin,
biz: Saol anne tokuz,
K: Olsun olsun yiyin, o sizin hakkınız, ayırdım ben buraya, geçen gelecem dediniz gelemediniz, o gün sizin için yaptırdım o böreği, hakkınızı yiyin
Biz :yine suskun..

Ah canım benim kayınvaliden çok tatlı belli ,Allah uzun ömür versin..Sizi çok seviyor ve özlüyor bence..

konuyu okuyorum.izmirden misafirim olan kayın validem uykusundan uyanıp yanıma geldi
-size elektirik kaç para geliyor annnem?
-ben: bilmiyorum anne...
-kayınvalidem: nasıl bilmessin annem
ben:bimem ben hiç yatırmıyorum anne
kayınvalidem:Allah Allah insan hiç elektirik parasının kaç lira geldiğini bilmez mi?
ben:bilgisasayardan dolayı diyorsan televizyondan daha fazla yakmaz anne
(bütün gün t.v. izler)
kayınvalidem: yok canım ondan dolayı demiyorum öyle merak ettim...

ne kadarda kötü niyetliyim hemen nereye çektim sadece merak etmiş:1:

berramm kayınvalideni fena bozmuşsun :) yazık kadına :)

winstonlight sen büyük bi beladan kurtulmuşsun, o nasıl bi şeydir öyle ya :)

sizlere üzüldüm ya, allah sabır versin, kiminin ki patavatsız, kiminin ki meraklı :)

benim kayınvalidemle aramızda öyle muhabbet olmaz pek, iyidir sağolsun zor duruma düşürmez beni halden anlar :)

• Beğen
Reactions: gsx
Gülüyorum geçiyorum Oğlunada bermuda pantolon almıştım gayette şıktı
Arabayla gittik rahat etsin dedim gömlek kumaş giymeliymiş
Arminenin elbiselerini bilirsiniz beğenmediği elbise
Basma etek giymemi istiyo
Soyundum odadan çıkmadı bide bende soyundum oda izledi :9:

sapık kadın bide seni mi ziledi:9::9:iyi hadi oranda şu çatlak var buranda bu var vücudunda oğlum seni iyi beğeniyor falan diye haset haset konuşmamış:9:

bnm kayınvalidem gerçekten çok iyi, bazen iyi diyeyim derken kötü dio ama iyi bişey dediğini sandığı için yüzden kızamıyorum, Bende aramızda geçen bi diyaloğu yazayım.

görümcem kocasına kızmış onu anlatıyo kocasıda yanında, kayınvalidemde x sen hiç anlatmazdın bize kaynananı kocanı falan anlatma yapma böyle falan die damadından yana çıkıyo
küçük görümcem de nie öyle diosun anne yeni evlendiğinde anlatıyodu ya kaynanam ne dediğini hiç bilmiyo saçma sapan konuşuyo falan diodu :77:
damat bu arada mosmor :)
eşimde küçük görümceme ya ne kadar patavazsızsın hiç öyle şey denir mi die kızıyo
kaynanamdan bomba patlıyo eşime dioki bnm için, ne kadar beni sana anlatsada sen bilmezmisin annenin ne olduğunu o da bilir annesini :53:
bende anne sen şimdi ne dedin ben seni mi anlatıyorum yanii
kayınvalidem ben kötü bişey mi dedim şimdi iyi bişey dedim:9:

Ah canım benim kayınvaliden çok tatlı belli ,Allah uzun ömür versin..Sizi çok seviyor ve özlüyor bence..
Bu dediğine inanmayı o kadar çok isterdimki.. Burda komik ve güzel şeyleri anlatıyorum, bide acı diyaloglar var, ama canımızı sıkmaya değmez biraz gülelim hep mi ağlayacağız....

Benden bir diyalog daha; Eşim ve ben kayınvalide ve kayınpeder ile bir tatil beldesinden dönüyoruz,
K.Valide:Şu kenarda yemiş satılıyor alsaydık aslında, (eşimde son sürat gidiyoruz, hiç duralacak durum yok)
K.Peder: şimdi çocuk duramaz sonra bi zaman alırız,
K.v : Ama canımız çekebilir, bak gelinde hamile
Ben : Anne benim canım istemiyor, midem bulanıyor zaten,
K.V: olsun çeker belki, hem buranın inciri güzel olur,
K.P : Oğlum dur alalım bişeyler, (incir ve keçi boynuzu alınır)
K.P: e hani incir istedin bir tane yedin gerisi ne olacak
K.V : o kadar işte yedim geçti, alın siz keçi boynuzu yiyin, faydalı olur
K.P : aman neye faydası varda, ben yemem o garip şeyden,
K.V : Olurmu her derde deva gücü kuvveti artırır, erkeklerin şey (spermden bahsediyor) sayısını artırır, doğurganlığı arttırır ... Herkesta bir suskunluk,şaşkınlık
eşim : Anne bu arabada o dediklerine ihtiyacı olan yok sanırım :66::66:

Arabadakilerin durumu şu kayınvalide 10 tane hamilelik geçirmiş 6 çocuğu var, kayınpederin kayınvalideden 6 diğer eşten 3,toplam 9 çocuğu var, biz 3 aylık evliyiz ben de 7 haftalık hamileyim :66::66::66:

Benden bir diyalog daha; Eşim ve ben kayınvalide ve kayınpeder ile bir tatil beldesinden dönüyoruz,
K.Valide:Şu kenarda yemiş satılıyor alsaydık aslında, (eşimde son sürat gidiyoruz, hiç duralacak durum yok)
K.Peder: şimdi çocuk duramaz sonra bi zaman alırız,
K.v : Ama canımız çekebilir, bak gelinde hamile
Ben : Anne benim canım istemiyor, midem bulanıyor zaten,
K.V: olsun çeker belki, hem buranın inciri güzel olur,
K.P : Oğlum dur alalım bişeyler, (incir ve keçi boynuzu alınır)
K.P: e hani incir istedin bir tane yedin gerisi ne olacak
K.V : o kadar işte yedim geçti, alın siz keçi boynuzu yiyin, faydalı olur
K.P : aman neye faydası varda, ben yemem o garip şeyden,
K.V : Olurmu her derde deva gücü kuvveti artırır, erkeklerin şey (spermden bahsediyor) sayısını artırır, doğurganlığı arttırır ... Herkesta bir suskunluk,şaşkınlık
eşim : Anne bu arabada o dediklerine ihtiyacı olan yok sanırım :66::66:

Arabadakilerin durumu şu kayınvalide 10 tane hamilelik geçirmiş 6 çocuğu var, kayınpederin kayınvalideden 6 diğer eşten 3,toplam 9 çocuğu var, biz 3 aylık evliyiz ben de 7 haftalık hamileyim :66::66::66:

zuhahahahhaha yazının son kısmı çok hoş :60: gözü doysun o kaynananın :27:

• Beğen
Reactions: gsx
yeni evliyiz esimle ben odada playstation oynuyoruz ve oturdugumuz yatagin carsafi kaymisti..
kayinvalidemde o sirada isten geldi
kv...aaa ne yapionuz
esim ...oyun oynuyoruz
kv... hmmm olum ama bak carsaf kaymis oyun oynucagina duzeltsene ((bende diaLoga hic katilmiyorum öle bakinioyorum önüme KAYNANAMIN DEGIGINI ANLAMAMISTIM:66:))
esim ...f..((.beni kast ederek)) yapiyor o hep ama yine bozuluyor anne üstünde tepinioz ondan(aslinda oyun oynarken heycandan dolayi tepinioz demek istemisti ama yanlis anlasilmisti:)
ben...:53::53::53:
kv...hmmm anladim oglum ama yinede düzeltin öle yamuk olmasin (BANA DERS VERIYOR)

hahhaaaa valla coook guldum yaaaaa...

bide benden secme....
zaten zar zor kendi basimiza dugunuumuzu herseyimizi yaptik....
evlendik 6 ay sonra ev aldik...
evimize tasindik ama kimseye demedik ev aldik falan...
sonra herkes ogrendi ev aldigimizi ama bu arada kimseden tik yok....
hani hatirli olsun falan bi ev hediyesi alalim falan ihtiyaciniz ne diyen yok...
zaten biliyoz ole olcani....
demedik kimseye bisey halada evi oduyoz....
kayinvalide duydu ev aldigimizi....
aynen sole...
k.v.;iki kisi calisiyonuz...bi araba alamadiniz gitti...
ben;honggg...
ama bu arada ev aldiniz 6 ayda brav dien yok....

kayinpederim esimin kardesine kiz gormeye gidiyoz...
salak anatiyo iste geline yani ben 1o tane bilezik taktik...
kendi evleri var isleri gucleri....
sanki dana bilezikleri o takti evi o aldi...
valla zor tuttum kendimi...
ama eve gelince payladim...onu...
almadigin seylerle milleti yaniltiyosun...bide boburleniyosun ben yaptim gibilerinden diye....ohhhhhh ay rahatladim beyaaa..:52::52::52::52::52:

hahhaaaa valla coook guldum yaaaaa...

bide benden secme....
zaten zar zor kendi basimiza dugunuumuzu herseyimizi yaptik....
evlendik 6 ay sonra ev aldik...
evimize tasindik ama kimseye demedik ev aldik falan...
sonra herkes ogrendi ev aldigimizi ama bu arada kimseden tik yok....
hani hatirli olsun falan bi ev hediyesi alalim falan ihtiyaciniz ne diyen yok...
zaten biliyoz ole olcani....
demedik kimseye bisey halada evi oduyoz....
kayinvalide duydu ev aldigimizi....
aynen sole...
k.v.;iki kisi calisiyonuz...bi araba alamadiniz gitti...
ben;honggg...
ama bu arada ev aldiniz 6 ayda brav dien yok....

kayinpederim esimin kardesine kiz gormeye gidiyoz...
salak anatiyo iste geline yani ben 1o tane bilezik taktik...
kendi evleri var isleri gucleri....
sanki dana bilezikleri o takti evi o aldi...
valla zor tuttum kendimi...
ama eve gelince payladim...onu...
almadigin seylerle milleti yaniltiyosun...bide boburleniyosun ben yaptim gibilerinden diye....ohhhhhh ay rahatladim beyaaa..:52::52::52::52::52:

yalancı herif. hiç sevmem böylelerini

arkadaşlar tamam gülüp eğlenip dertleşiyoruz da lütfen SAYGI çerçevesini aşmayalım..

hepiniz için demiyorum,o kişi anlamıştır zaten...şahsen rahatsız oldum..

merhaba kızlar bir dialog daha benden,
dün akşam kayınvalidemlere yemeğe gittik. saolsun pek güzeldi herşey hazırlamış yedik. balkondayız kayın pederim ben eşim kağıt oynuyoruz annemde yanımızda oturuyor annemle sohbet ediyorum biryandan. bu arada eşim kağıtları açıyor falan ortada 2 ler var neden almıyorsun diyorum eşimee küçük şeylerle uğraşmam ben diyorrr wayyyy diyorumm. O arada annem o bilir yapacağını benim oğlum akıllıdır diyorküçük şeyelre bakmaz diyor seni almasında bellideğilmi gelir gelmez1.sınıfta kaptı seni dedi bende hıımm ben iyi para ediyorum diyorum yani bastı kahkayı tabi hemipimz bastıkk.:DD çatlak kadın ya seviyorum bu hatunu ben:DDD (arada kızmıyorda değilim ynai)

pespese iki dusuk yapmisim canim burnumda yaniyo icim ....
kadin cigerimi yakiyo benim herseferinde bi cocuk yapmdiniz diye...
ama birdgunde gecmis olsun dedigini duymadim...

ahhh ahhh...yaniyo icim yaniyo....:14::14::14::14:

Back