eski nişanlım milasta üni okuyor , öğrenci evinde kalıyor, yanına çağirdi Beni.. Bu arada 3 erkek kalıyorlar evde... tamam dedim, önce sizinkilere Bi danışalım.. neyse gittim, son karar onların.. git derse Biletimi alip gidicem, gitme derslerse gitmicem.. ( toyum Be o zamanlar daha yaş 21 , şimdiki cazgızlığımın c si yok )
Kv & KB: kızım Biz düşündük, şimdi sen gidiceksın, yaşar okuldayken yaşarın ev arkadaşları sana sarkıntılık yapıcaklar ( çocukları sapık ilan ettiler 2 dakkada ) sonra yaşarın Başı Belaya girecek, Belki Allah korusun çekip vurucak onları, elini kana Bulayacak..
B. tamam o zaman anne, gitmem olur Biter..
neyse eve geliyorum, nişanlıma tlf da gelemeyeceğimi söylüyorum, onay vermediler diyorum, nişanlımsa ama Ben konuştum onlarla tamam dediler, hatta Biletini kendileri alacaktı... Böyle de dengeleri ayarları Bozuktu, ona ayrı Bana ayrı konusurlardı... velhasıl ertesi sene yaşar eve tek çıktı, yalnız kalıyor, Bu sefer tecavüze uğrama riskim yok, gitmeme onay veriyorlar, ve gidiyorum... abartısız günde en az 5 tlf alıyoruz kayınvalideden ve direktifler Bitmiyor, raporlar Bitmiyor.....
kv: kızım kahvaltıda ne yaptın ? ne hazırladın ?
B: anne sigara Böreği sardım, yumurta falan..
kv: tamam saat tam olarak kaçtı yediğinizde ?
B: 10 falandı..
kv: tamam suan 2 olmus saat, acıkmıştır, ne yiyecek Bu çocuk ?
B: Bişeler yaparım anne..
kv: Bişeyler ama ne ? makarna falan yaparsın sen yemek yapmayı Bilmezsin de..
akşam tekrar arar, dişardayızdır, müzik sesleri falan duyar
kv: kızım, gece gece ne işiniz var sokaklarda, allah korusun gece siz yürürken Biri dönse sana laf atsa oğlum gitse kavga etse, allah muhafaza Başı Belaya girse ne olacak ha ? annecim gidecez şimdi... Bu arada öyle fena kadındı ki, oğluna asla söylemez Böyle şeyleri, hep Beni yedi heppp. oğluyla konuşması Biter, ver de telefonu kızımın sesini de Bi duyayım çook özledim der, Ben alırım tlf nu nasılsın Bile demez, anca ne yaptın oğluma ne yedirdin ne içirdin , kaçta uyudu öksürdü mü aksırdı mı ? cidden normal değildi, takıntılıydı oğluna.. Beni insan olarak değil de oğlunu mutlu etmek için yaratılmış Bi cisim olarak algıladı durdu.. allah alacakları geline sabır selamet versin..