• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Kocam ile annesi arasındaki tel görüşmesi ;

eşim: Anne biz akşam yemekten sonra geliriz , sen yemeğini ye.
kayınvalide: Yemeğinizide alın gelin bereber yiyelim.
eşim: Anne biz yemeği ısıtttık yiyoruz, getiremeyiz,
kayunvalide: olsun siz genede getirin beraber yiyelim.
eşim: Anne yemeğimizi yedik biz, sende ye biz geliyoruz.

Kayınvalideye gidilir ve ordaki diyalog;

K:Karnınız aç mı, yemek yedinizmi?
Eşim: Anne yedik dedik ya, sen neden yemedin,
K: Sizi bekledim, yemek getireceğiz dediniz ya,
Eşim: Anne biz getireceğiz demedik, hazırla hadi sende ye.

5 dk sonra;

K: Abinle yengen aradı , yemek yememişler onlara yemek hazırladım, siz neden yemeği evde yediyseniz artık.....
Ben: E biz sana yük olmayalım dedik, hem yemek hazırdı o yüzden yedik.
K: Benim canım sizin evdeki yemeği çekmişti, insan azıcık düşünürdü ....
Ben ve Eşim : ............................

Bu arada bi ayrıntı farkındaysanız yukarıda bizim evde pişen yemeğin ne olduğuna dair tek bir açıklama ve cümle yok.... Bazı insanların canı ne olduğunu bilmediği yemeği bile çekebiliyor :)))))))

5 dk sonra;

K: Abinle yengen aradı , yemek yememişler onlara yemek hazırladım, siz neden yemeği evde yediyseniz artık.....

Bu arada bi ayrıntı farkındaysanız yukarıda bizim evde pişen yemeğin ne olduğuna dair tek bir açıklama ve cümle yok.... Bazı insanların canı ne olduğunu bilmediği yemeği bile çekebiliyor :)))))))

Ayyy bu süperdi :27: :27: mazallah kokoreç yada işkembe çorbası olsaydı evinizde acaba canı çekermiydi yine :61: :61:

İşte gelin evinde pişen yemek bu kadar kıymetli oluyor, aslında bu diyalog çok daha uzun sadece bir kısmını yazdım, eltimler geldikten sonra da devam ettii

5 dk sonra;

Bu da ayrı bir cins :60:

• Beğen
Reactions: gsx
Benden size bir diyalog daha; evliliğimizin 2. ayı galiba, bir pazar sabahı, kayınvalidemin telefonuna uyanıyoruz,
Kayınvalide: Napıyorsunuz,
eşim : Uyuyorduk anne, artık uyandık
K: İyi hadi kahvaltıya gelin
Eşim: Yok anne, biz evde yeriz saol siz yiyin
K: tamam iyi o zaman kahvaltınızı da alın buraya gelin beraber yiyelim.
Eşim: ................. eşim ne diyeceğini bilemez telefonu ben alırım

K:Kızım nasılsın, hadi bize gelin
Ben: Anne gelemeyiz ben çamaşır yıkayacam, ev işi yapacam, bu hafta ankara'ya gittim geldim, ev çok dağınık
K: Tamam çamaşırını da al gel, ben evi yaktım içerisi sıcak, dışarıda da güneş vurdu bizim eve yıkar kurutursun,
Ben: Anne bizim eve de aynı güneş vuruyor, sorun yok
K: Olsun sen gel burda daha iyi kurur.
Ben: ........... telefonu eşime veriyorum

Eşim: Anne sen bişey yapma biz gelemeyiz, gelecek olsak ararız.
K:Tamam...

2 gün sonra gideriz kayınvalideye, masanın üstünde yarı kurumuş börek var,
K: Börek yiyin,
biz: Saol anne tokuz,
K: Olsun olsun yiyin, o sizin hakkınız, ayırdım ben buraya, geçen gelecem dediniz gelemediniz, o gün sizin için yaptırdım o böreği, hakkınızı yiyin
Biz :yine suskun..

yaa kıyamam benn:)böreğimi saklamış size:)

nekadar sık gidiyorsunuz bilmiyorum ama sizi çok özlediği anlamını çıkarıyorum..

çamaşırıda al gel diyor ya:)kadıncağız kurutmayada razı...
yeterki oğluyla geliniyle birlikte olsun:)

Benden size bir diyalog daha; evliliğimizin 2. ayı galiba, bir pazar sabahı, kayınvalidemin telefonuna uyanıyoruz,

Ben: Anne gelemeyiz ben çamaşır yıkayacam, ev işi yapacam, bu hafta ankara'ya gittim geldim, ev çok dağınık
K: Tamam çamaşırını da al gel, ben evi yaktım içerisi sıcak, dışarıda da güneş vurdu bizim eve yıkar kurutursun,

K: Olsun olsun yiyin, o sizin hakkınız, ayırdım ben buraya, geçen gelecem dediniz gelemediniz, o gün sizin için yaptırdım o böreği, hakkınızı yiyin

bir diyalogta benden:D
bu ramazanda iftar yemeğindeyizzz kayınvalidemde kardeşleri yiyenleri eşleri herkes var çok kalabalık 23 kişi falanızz. o gün niyetli değilim mutfaktayızz döktürmüşsün yıldız hanım diyorum sizin için yaptım annecim afiyet olsun çaktırmadan birtane götürüyorum oruç diilmisin tüh taitl boşa gitti yani:D( bebek istiyoruzda). ( 2 hafta önce tatile gittik marmarise bu yıl bize onlarda takıldı çok istediler bizde kıramadık aynı otelde rezervasyon yaptırdık tabi soyatlar aynı olunca aile odası vemrişler bize kötü süprizz erkeisn odası ayrı ortak kullanım alanı olan aile tipi villalar eşim nekadar resepsiyonla kavgadaetse olay değişmedi tam sezon ful dolu otel mecbur kaldık birlikte).

ben kaldım öye eee dedim aynı evde kalında okadar oluyor dedim aşkolsun annecim kaçtk durduk sizi hep yanlız bıraktık hep dedi ben güldüm. Sonra yemekler yneildi bayanlar mutfakta iki gelin ve diğer teyzenin gelini kahve yaptık ikram ediyoruzz salondayızz tüm beyler orada kuzenle yemek masasındayız falıma bakıyor bir bebiş görünüyor falan diyor bana o arada annem geldi dinliyorr bebekmi varr hımm bana bakarak mihracee de hastaaa yaa ondan umut yok bu ay diyorr ama bütün beyler bize baktı ben kıpkırmızı anne saol birde herkesin bilmesine gerek yoktu dedim:D çatlak hatun yaaa

bir diyalogta benden:D
bu ramazanda iftar yemeğindeyizzz kayınvalidemde kardeşleri yiyenleri eşleri herkes var çok kalabalık 23 kişi falanızz. o gün niyetli değilim mutfaktayızz döktürmüşsün yıldız hanım diyorum sizin için yaptım annecim afiyet olsun çaktırmadan birtane götürüyorum oruç diilmisin tüh taitl boşa gitti yani:D( bebek istiyoruzda). ( 2 hafta önce tatile gittik marmarise bu yıl bize onlarda takıldı çok istediler bizde kıramadık aynı otelde rezervasyon yaptırdık tabi soyatlar aynı olunca aile odası vemrişler bize kötü süprizz erkeisn odası ayrı ortak kullanım alanı olan aile tipi villalar eşim nekadar resepsiyonla kavgadaetse olay değişmedi tam sezon ful dolu otel mecbur kaldık birlikte).

ben kaldım öye eee dedim aynı evde kalında okadar oluyor dedim aşkolsun annecim kaçtk durduk sizi hep yanlız bıraktık hep dedi ben güldüm. Sonra yemekler yneildi bayanlar mutfakta iki gelin ve diğer teyzenin gelini kahve yaptık ikram ediyoruzz salondayızz tüm beyler orada kuzenle yemek masasındayız falıma bakıyor bir bebiş görünüyor falan diyor bana o arada annem geldi dinliyorr bebekmi varr hımm bana bakarak mihracee de hastaaa yaa ondan umut yok bu ay diyorr ama bütün beyler bize baktı ben kıpkırmızı anne saol birde herkesin bilmesine gerek yoktu dedim:D çatlak hatun yaaa

Tatilde bişeyler yapıp yapmadığınızla ilgisi ilginç, herkesin yanında hasta olduğunuzu ilan etmesi çok çok ilginç. Mahsus mu yapıyorlar yoksa kaynana oldukları vakit genlerine kadar giriyormu bu huyları anlamadım gitti.

• Beğen
Reactions: gsx

oha ya çamaşırınızı da al gel bizde kurut yıka ne demek ya:52:senin kaynanan hep sizin evdeki bişileri ona götürmenizi istiyo farkettim de:52:

Ayyy sanane yahu! Nede meraklılarmış. Bizimki de bir gün yatakodama geldi, komidinimdeki bebe yağını gördü. "Sen bunun ne işe yaradığını biliyormusun? (O arada eşimde yanımızda) ben kaş göz yapıp susturmaya çalışıyorum, "o işe yarıyo o işe"... Dedim nasıl yaaa hangi işe? "Hani ağda yapıyorsun ya bununla temizliyorsun çok güzel temizliyor". Dedim ki ben zaten bunu onun için kullanıyorum! Ne sandı onu neyde kullandığımızı düşündü hala merak içerisindeyim.

sevgi sen kaynananla aynı evde mi yaşıyosun o ne kadın ya gece 2 de sizin odada ne arıyor :19:
hem bebe yağınıda sormuş ya kesin cinsellikte kullanıyosunuz sanmıştır :52::52::52:

hamile olduğumu 18-19 haftalıkken bayramın ilk günü kaynanama sölicez
ve bu arada benim karnım haftama göre daha büyük bariz hamileyim
üstümde hamile bebekli tişort falan var
eşim benden önce girdi içeri
sonra prenses gel gel dedi
görümcemle kaynanam karşımda
ben de içeri biz geldikkkkkkkkkkkk diye zıpladım
baktım kimseden tepki yok
görümcem öptü bayramın kutlu olsun falan
kaynanamın elini öptüm
ne bu kız gitgide iyice dobiş oldun sen (şişman da hiç sevmez)
e anne hamileyim ya
hadi ordan be
hahaha annen inanmıyo aşkım
yok anne hamile
hadiyin ordan töbe töbe
anne görmüyo musun şaka mı yapıyosun karnıma baksana
kilo almışsın yine sen
anne böle mi kilo alırım göbeğe baksana
en sonunda ultrason fotosunu çıkardım
ay inanmıyosan buna bak anne
heeee Allah hayırlı evlat yapsın
oğlan mı olcak bu?
hee nerden anladın
güzelleşmişsin
çok şükür

Son düzenleme:
sevgi sen kaynananla aynı evde mi yaşıyosun o ne kadın ya gece 2 de sizin odada ne arıyor :19:
hem bebe yağınıda sormuş ya kesin cinsellikte kullanıyosunuz sanmıştır :52::52::52:

Bizimle kalıyor-du. Dünya tarihininde yaşanmamış şiddette bir mücadele ve savaştan sonra gitti.
Her gece ama her gece odamıza gelirdi. Sonradan kapıyı kilitlemek zorunda kaldım kendi evimde, kendi yatakodamda. Bu defa oğluşunu çağırdı ikidebir yanına. Her defasında saçma sapan bir sebep bulurdu mesela yine bir gün gelmiş gece saat 1...

k: oğluuuum az kapıyı aç bi kombiyi kısayım çok sıcak oldu. (kombinin bulunduğu balkona yatakodasından çıkılıyor)
e: anne kombi çok açık değil, hem petekteki vanadan kapatabiliyorsun bunu sen de biliyorsun :66:
k: heee tamam
Şimdi kadın ne bilsin diyeceksiniz ama uzun yıllardır kayınvalidem kombili evlerde kalıyor.

Heee işim yok bebe yağı kullanıcam cinsellik yaparken :60::60::60:
Hazır kayganlaştırıcılar varken :60::60::60:

Back