eski nişanlım da farkındaydı ama Bişey diyemezdi.. durumlar karışıktı çünkü.. şimdi aslında Bu kadın nişanlımın annesi değil Babaannesiydi.. öz anne Bebekken terkedince Babaanne alip nüfusuna geçiriyor, BinBir emekle büyütüyor gözünden sakınıyor.. öz anne de terkedince ayrı apayrı Bi sevgisi vardı torununa.. ama Babaanne demezdi anne derdi eski nişanlım.. öz anne de kendi sefasındaydı.. zaten o dönemler Başımda 3 kaynana vardı.. Bi Bu süper Babaanne, Bi öz anne (yıllar sonra ortaya çıktı kaynanalık yapmaya kalktı o da ) Bi de üvey anne vardı.. ahh ahh anlatsam roman olur.. hala tırsım tırsım tırsarım evlilikten Bu kaynanalar yüzünden =))) güzel konu olmuş, gene gelip yazıcam, aklıma geldikçe..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynana diyaloglarım
- Konu Sahibi WOLFROG
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Geçen sene ramazanda eşim, iftarı sahilde yapalım mı çimenlerin üstünde ekmek arası bişeyler yeriz dedi, bende olur dedim değişiklik olur. O arada kayınvalidem aradı ne yapıyorsunuz vs. eşim planımızdan bahsetti. Aaa süper fikir bizde gelelim dedi (akrabasında misafirlikte o ara) ben tamam dedim kalabalıkta eğlenceli olur. Onlar gelecek diye börek çörek salata vs birsürü hazırlık yaptım. Kaç kişi geleceklerini merak edip telefon ediyim dedim, diyalog aynen şöyle:
(b) Anne kaç kişi geleceksiniz?
(k) Bilmiyorum belli değil
(b) Yani çok kalabalık mı geleceksiniz yoksa bi iki kişi filanmı
(k) Napıcaksın ki sen?
(b) E anne ona göre hazırlık yapıcam
(k) İyi (ne demekse)
(b) Siz birşey getirecekmisiniz ona göre yapıyım yemekleri
(k) Aaaaa yeter kaç kişi geleceksek geliriz belki gelmeyiz şimdi senlemi uğraşıcam?
O an küçük bir planın nasıl büyük bir soruna döndüğünü dehşetle izledim. Aramasam bardak tabak yemek içecek vs yetmeyecek yine sorun olacak.
İstediğiniz kadar uğraşın kaynana bir yol bulup makineli tüfek gibi ortalığı dağıtmanın bir yolunu bulacaktır
ay buna çok güldümmm Allah iyiliğinizi versin..
burcu_01
merak ettim niye ayrıldınız ?? ya bende bana bişey dendimi hemen cevabını veririm hiç böyle susup kalmıyom yaaa....
üf sormayın der hatta hiç konuşmazdım sonra zaten heralde bizde ayrılırdık
Hakketen Allah sabır versin ....
eliBeses, eski nişanlım çok kıskançtı.. en sonunda Bana el kaldırdı, yüzüğü attım düğüne 3 ay vardı.. Bu süper kaynana gelip de "Benim oğlum yapmaz öyle şey" dedi, oğlunu savundu.. yüzükleri aldı gitti.. en iyisi oldu , Biz en Başından Beri istemedik dediler.. karadenizlilerdi.. aman uzak durun aman aman.. kız alın kız vermeyin..
- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
eliBeses, eski nişanlım çok kıskançtı.. en sonunda Bana el kaldırdı, yüzüğü attım düğüne 3 ay vardı.. Bu süper kaynana gelip de "Benim oğlum yapmaz öyle şey" dedi, oğlunu savundu.. yüzükleri aldı gitti.. en iyisi oldu , Biz en Başından Beri istemedik dediler.. karadenizlilerdi.. aman uzak durun aman aman.. kız alın kız vermeyin..
ay canım Anlattıklarına göre Allah korumuş seni verilmiş sadakan varmış.. biraz cekmişsin ama olsun evlendikten sonra daha beter olurdu...
benim kaynanamda E.. sunu yemez bunu yemez diyo ee anne ben yapıyorum yiyo diyom kadın nasıl bozuluyo yaa artık bişi demiyo zaten
bende eşime diyorum bak sevmiyosan yeme annen yemiyo diyo diyorum ne istiyosan söyle onu yapayım diyorum, sen ne yaparsan yerim diyo.... Allahım iyi bişi mi kötü bişi mi anlamıyorum
annesine gitmeden önce şunu yap diyo önceden sipariş veriyo , ben gün içinde soruyorum bişey istiyomu özellikle canın diyorum? yok sen ne istersen yap diyoo ... delircem
ben seni hatırlıyorum bi yıl önce çok seviyoruz falan diyodun hatta hastalanmışsında sana ilaçlar falan bulmuş ben o konuyu hatırlıyorum şimdi o sevgilin mi o el kaldıran
ay canım Anlattıklarına göre Allah korumuş seni verilmiş sadakan varmış.. biraz cekmişsin ama olsun evlendikten sonra daha beter olurdu...
benim kaynanamda E.. sunu yemez bunu yemez diyo ee anne ben yapıyorum yiyo diyom kadın nasıl bozuluyo yaa artık bişi demiyo zaten
bende eşime diyorum bak sevmiyosan yeme annen yemiyo diyo diyorum ne istiyosan söyle onu yapayım diyorum, sen ne yaparsan yerim diyo.... Allahım iyi bişi mi kötü bişi mi anlamıyorum
annesine gitmeden önce şunu yap diyo önceden sipariş veriyo , ben gün içinde soruyorum bişey istiyomu özellikle canın diyorum? yok sen ne istersen yap diyoo ... delircem
Bunlara kafanı takma canım, he anne de geç.. Ben Bunları iyi ki görmüşüm şu an daha farklıyım.. daha çok gülüp geçiyorum ufak şeyleri.. niyete Bakıyorum, niyet iyiyse çok kafama takmıyorum şunu dedi şöyle yaptı diye.. üzmüyorum kendimi.. yaşına ve annelik duygularına veriyorum.. 3 yıl resmen cariye muamelesi gördüm.. kadının Bana direk Bi kötülüğü olmadi, hiç saygısızlık etmedim edecek Bi durum olmadi, görgülü Bi kadındı, patavatsız değildi, ikimiz tekken yapardı Bunları cevap da veremezdim.. gülerdim sadece.. ama evlenseydim çok mutsuz olacaktım çünkü kadının tek şartı aynı evde yaşamaktı.. ölene kadar oğlumla yaşicam ahdım var derdi..
ben seni hatırlıyorum bi yıl önce çok seviyoruz falan diyodun hatta hastalanmışsında sana ilaçlar falan bulmuş ben o konuyu hatırlıyorum şimdi o sevgilin mi o el kaldıran
yok canım Bu Bahsettiğim eski nişanlım.. taa 5 yıl önceki mevzular.. o ilaç getiren en sonki sevgilimdi.. o da maziye karıştı.. ay kötü hissettim şimdi.. hiç Birinin sonunu getiremedim yaa Bu gudüBetsizlik nedir üzerime yapişti kaldi, elimi attiğim koca adayi kuruyor
- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
İlk tanışma gününde;
-İngilizce öğretmeniymişsin.
-Evet, çalışıyorum bir kurumda bik bik efendim.
-Sen evlenincede çalışırsın, malum hayat zor bik bik.
-Evet, tabii efendim.
-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.
-(Ordan da elime tefimi, zilimi alıp pavyona gideyim bari oldu olacak, densiz!)
İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
-Hiç sevmem! Keşke bunu alacağına bana çiçek alsaydın !
(İkram eder)
-Ayyy bu çok tatlıymış, ne var içinde böyle ıyy şekerli şekerli ?
(Poh var içinde tövbe tövbe, baklavada ne olur, nar ekşisi mi olacaktı? )
-Evet, tabii efendim.
-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
(İkram eder)
- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
senin konunu okumustum wistonlight, cidden çok cins Bi kaynanan var, ne yaptın görüşüyo musun şuan ?
Yok canım, onca yaşanmışlıklar unutulmuyor.En son nikahımda gördüm, zaten 10 dakika bile kalmadı çekti gitti. (Canıma minnet).1,5 yılı doldurduk çok şükür, kafam rahat, kalbim rahat, huzurum yerinde.Çoluk çocuk olunca babaanne, dede bilsinler diye açık kapım vardı her şeye rağmen ama onu da sağolsunlar kısa süre önce kapattılar.Allahım yuva bozucu herkesi ıslah etsin inşallah.
Yok canım, onca yaşanmışlıklar unutulmuyor.En son nikahımda gördüm, zaten 10 dakika bile kalmadı çekti gitti. (Canıma minnet).1,5 yılı doldurduk çok şükür, kafam rahat, kalbim rahat, huzurum yerinde.Çoluk çocuk olunca babaanne, dede bilsinler diye açık kapım vardı her şeye rağmen ama onu da sağolsunlar kısa süre önce kapattılar.Allahım yuva bozucu herkesi ıslah etsin inşallah.
canım çoook çektirdiler sana yaa.. cidden çok cahil Bi kadın.. aman aman uzak dur, allahım yuvanda mutlu huzurlu etsin seni..
yok canım Bu Bahsettiğim eski nişanlım.. taa 5 yıl önceki mevzular.. o ilaç getiren en sonki sevgilimdi.. o da maziye karıştı.. ay kötü hissettim şimdi.. hiç Birinin sonunu getiremedim yaa Bu gudüBetsizlik nedir üzerime yapişti kaldi, elimi attiğim koca adayi kuruyor
olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun önce hayırlı birini iste umarım kaarşılaşırsın bi gün o kişiyle:80:
İlk tanışma gününde;
-Evet, tabii efendim.
-Tatlı getirmişsin.
(İkram eder)
hayy gerizekalı ya baklavayı tuzlu mu bekliyodu acaba kadir kıymet bilmez insanlar var ya sende ne alıyosun o 200 liralık baklava falan ıyy kaynana işte 200 lirayı bırak 200 milyara hesiye alsan bi kulp bulur yani
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
cok komıiksiniz yaaa
Biz böyle değildik, yaşarken olduk
Benim kaynanada köyde oturuyo gittik ilk evlendiğimiz yıl
Teyzesine gidicez eşimin üstümü giyiniyorum odaya geldi
k_Bu üstündekini yenimi aldın
b_evet
k_ben bunu beğenmedim çıkar onu
_neden
_beğenmedim çingene elbisesi gibi düzgün bişey giy
_İyi tamam başka giyiniyim madem beğenmedin
ee çıksana giyiniyim
_yok ben sana bakıcam kötü giyinirsin sen
_Bavulunu aç ben seçiyim
Açtı evin içinde giymek için aldığım çiçekli basma etegi beğendi
Aaa anne o olmaz evin içinde giymek için yanıma aldım asla giymem
İyii sen bilirsin ozaman, giyinincede bunlarda iğrenç olmuş
Eşim içinde onuda sen giydiriyosun dimi zibidi gibi yazık oldu çocuguma
İğrenç dediği elbiseler çok sevdiğim gayet şık elbiseler
Restouranta yemeğe götürtük sen buraya otur sende buraya diyo bize
Aaaa yeter ama bana böyle konuşma hiç sevmem birinin beni yönlendirmeye çalışmasını dedim
Bakalım bu sene neler olucak..
Kaşınıyolar ya kaşımak lazım
Teyzesine gidicez eşimin üstümü giyiniyorum odaya geldi
k_Bu üstündekini yenimi aldın
b_evet
k_ben bunu beğenmedim çıkar onu
_neden
_beğenmedim çingene elbisesi gibi düzgün bişey giy
_İyi tamam başka giyiniyim madem beğenmedin
ee çıksana giyiniyim
_yok ben sana bakıcam kötü giyinirsin sen
_Bavulunu aç ben seçiyim
Açtı evin içinde giymek için aldığım çiçekli basma etegi beğendi
Aaa anne o olmaz evin içinde giymek için yanıma aldım asla giymem
İyii sen bilirsin ozaman, giyinincede bunlarda iğrenç olmuş
Eşim içinde onuda sen giydiriyosun dimi zibidi gibi yazık oldu çocuguma
İğrenç dediği elbiseler çok sevdiğim gayet şık elbiseler
Restouranta yemeğe götürtük sen buraya otur sende buraya diyo bize
Aaaa yeter ama bana böyle konuşma hiç sevmem birinin beni yönlendirmeye çalışmasını dedim
Bakalım bu sene neler olucak..
Kaşınıyolar ya kaşımak lazım