• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Doğum olayına çok güldüm. Kayınvalidelerimiz kesin akrabadır, kan bağı vardır eminim..... Tam benimkinin konuları, doğum, düşük hastalık en ince ayrıntısına kadarsorgulanır. :66::66:

Ay, bizde çok ayıptır böyle şeylerin ana babayla konuşulması. Şaşırıp kalmıştım. Alıştım artık. Neyse, emsalleri de varmış ya rahatladım bak şimdi :))))

• Beğen
Reactions: gsx
[B
Bizimki de ben daha nişanlıyken, düğünümüze en az 1 yıl varken ikidebir "hemen hamile kalma heeee" diyordu. Erkenden babaanne olmak istemiyormuş, daha çok gençmiş.
Ay sorma benimki başka türlü. Benim eşim tek çocuk.Daha isteme merasiminde başladı kayınvalidem. Çabucak olsun bitsin. Hemen torun versinler bize. Biz torun hasretiyle yanıyoruz diye. (Üstelik kayınpederimin ve babamın yanında).Neyse, iki yıllık nişanlığımızda yedi bitirdi bizi. O gazla evlendik 9 ay sonra oğlan elimizde. Neyse oldu oğlan iki yaşında. Oturmuşuz bir akşam yemek yiyoruz.
K.V:Oğlum arkadaşın Sami'yi gördüm bugün. Olmuş duba gibi maşallah. Sen yanında çocuk gibi kalırsın. (Artık kime laf sokuyorsa :P)
Ben istifimi bozmadan yemeğe devam.
Eşim:Eee, napıyormuş?
K.V:İyiymiş işten geliyormuş. Slm söyledi sana.
E:Var mı onların çocuk?
K.V:Yok.Herkez sizin gibi aceleci mi? Evlenir evlenmez yapıştırsınlar...
E:Anne, sen vallahi dengesizsin![/QUOTE]

Bu kupayı gururla kayınvalidene sunuyorumm :65:

Ay, bizde çok ayıptır böyle şeylerin ana babayla konuşulması. Şaşırıp kalmıştım. Alıştım artık. Neyse, emsalleri de varmış ya rahatladım bak şimdi :))))

Sen ne diyorsunn, bizim halimizi bi gör aklını oynatırsın, ben 1 yılda iki düşük yaptım, eltimin 7 yıldır çocuğu olmuyor konu hassas , oturup kalkıp bunları konuşurlar, ne yenmesi lazım ne içilmesi lazım, kim ne zaman yumurtlayacak neler neler... Eşimle ben köşe bucak yer ararız kaçacak, hele benim kayınvalidemle bi düğün maceram var , bi ara anlatayım rezillik diz boyu, ha birde konu kadınlı erkekli ortamda konuşur. Kayınpeder falan herşeye vukuf yani ...

• Beğen
Sabah bi konu konusmusuzdur Mesela ;

Kv.Ay kızım bu kızı (Görümcem) napıcam bilmiyorum naptını bılmez etmez

Ben.Ay anneme deme öyle bence baya güzel yolda ilerliyo baksana hem bence günden güne
olgunlaşıo genc yavas yavas olcak

Kv.Hadi bakalım ınsallahh..

Komşuya gideriz ;

Kv.Merhaba ay ayse bugun ne dedi S.... (görümcem) çok olgunlaşmış deid ya
gecen yıla gör çok iyiymiş

Teyzemi arar;

Kv. Ayşe dediki S... doğru yoldaymıs çok olgunlaşmış ii olck dedi

Karşı komşu halı silker

Kv.kolay gelsin ayy ayse ne dedi varya S.... çok olgunlaşmışşş

Bi kerede çorba içmeden yemege baslamam ben dedim maşalah ne güzel diye gördüğü herkese aynen böle söledi
ayşe mesela asla çorbasız başlamaz yemege die :S :S :S

yani niye yapıyo böle anlamıorum ki millete ne yanı bide kendımı kötü hıssedıorm sankı beni efsane gibi
anlatıo :S :S :S

Hava yağışlı olayına çok güldüm.. Rahmetli ninem (babamın babaannesi) bizde kalırdı. Babam işten gelirdi anneme sorardı atıyorum bugün ne yaptın, ninemde orda hem namaz kılar hemde atlardı ''hiç bişey yapmadı, elhamdülillahi......'' namazına kaldığı yerden devam ederdi.... Rahmetli çok muzur kadındı...

ayy çok güldüm buna:9::9::9:annemin babanneside çok yapardı bunu namaz kılarken bize laf yetiştirir sonrada kaldığı yerden devam ederdi:9::9::9:Allah rahmet eylesin :70::70:

Ben.Ay anneme deme öyle bence baya güzel yolda ilerliyo baksana hem bence günden güne

Komşuya gideriz ;

Teyzemi arar;

Karşı komşu halı silker

Bi kerede çorba içmeden yemege baslamam ben dedim maşalah ne güzel diye gördüğü herkese aynen böle söledi

yani niye yapıyo böle anlamıorum ki millete ne yanı bide kendımı kötü hıssedıorm sankı beni efsane gibi

bence sizi seviyo ve sizin dediklerinizi önemsiyor:61:

Ay sorma benimki başka türlü. Benim eşim tek çocuk.Daha isteme merasiminde başladı kayınvalidem. Çabucak olsun bitsin. Hemen torun versinler bize. Biz torun hasretiyle yanıyoruz diye. (Üstelik kayınpederimin ve babamın yanında).Neyse, iki yıllık nişanlığımızda yedi bitirdi bizi. O gazla evlendik 9 ay sonra oğlan elimizde. Neyse oldu oğlan iki yaşında. Oturmuşuz bir akşam yemek yiyoruz.
K.V:Oğlum arkadaşın Sami'yi gördüm bugün. Olmuş duba gibi maşallah. Sen yanında çocuk gibi kalırsın. (Artık kime laf sokuyorsa :P)
Ben istifimi bozmadan yemeğe devam.
Eşim:Eee, napıyormuş?
K.V:İyiymiş işten geliyormuş. Slm söyledi sana.
E:Var mı onların çocuk?
K.V:Yok.Herkez sizin gibi aceleci mi? Evlenir evlenmez yapıştırsınlar...
E:Anne, sen vallahi dengesizsin!

Bu kupayı gururla kayınvalidene sunuyorumm :65:[/QUOTE]

huuuu...
burda dengesizsin kelimesi kullanan alkis diyorum medeni cesaretinden dolayi...:51:

simdi ben bi koyde calisiyodum ...malum orda gelin kayinvalide ayni evde...
koca sehir disinda calisiyo malum ev telefonu ile konusuyolar...
aynen mevzu su telde adam gelecek ama korkusu ya karisi adetli ise cunku avcunu yaliyip geri donmekte var....
ben adamin ne konustugun bilmiyom ama kiz tarla kuru diyo
megerse adam tarla camurlumu diye soruyomus...
bunu duydugumda kopmustum ya....:60::60::60::60::60::60:

aynen mevzu su telde adam gelecek ama korkusu ya karisi adetli ise cunku avcunu yaliyip geri donmekte var....

puhahahahaha koptummmm :52: :52: :52:

kayınvalideler nabza gore serbet vermeyi en iyi bilen insanlar bence... su kısa zamanda gordugum bu oldu

ben: nasılsınız efendim iyimisiniz

kv: ah be kızım sorma sormaa kafamı yataktan kaldıramıyorum ben yıllardır boleyim tansiyon seker kolesterol ne ararsan var hepsi havalarda geziyo

benim annem: aaa o zaman dikkat ediceksin tatlım bole işler sakaya gelmez

kv: ediyorum ediyorum diyetteyim ben kız cok dikkat ederim oyle seylere zaten

yarım saat sonra servis yapıyorum

ben: efendim size bunlardan degil bunlardan koyayım isterseniz, sekerinize zararı olmasın?

kv: aa yok kızım yok koy sen koy ondanda koy gizli seker o gizli ...

:53::53:

• Beğen

hahaha cok komık yaaa :D tarlayı cekırgeler basmıs :D

bence sizi seviyo ve sizin dediklerinizi önemsiyor:61:

bende öyle düşünüyorum ama bazen söylenmeyecek şeyleri de pat diye söyleyıverıyo
o zamanda bişey dıyemıyorum ya sabır diyorum benım annemde sölüodur belki diyorum

kayınvalide olmak da zor anacım :)

Son düzenleme:
evlenmişiz 1 haftasonunda balayından döndük
döndüğümüzün 2. günü el öpmeye kayınvalideye gittik (kahvalttı ettik öğlenden sonra gitik)
gittikten 5 dakika sonra aramızda geçen diyalog

K: aç mısınız?
Eşim: E yani anne
K: (beni kastetiyo) hiçbişeyi de beğenip de yemiyo ki, ne yapcamı bilemedim. makarna suyu kaynatcaktım ama yemez diye yapmadım.
Yumurta yer misiniz?
Eşim: Yeriz anne!!!!!
K: E kızım sen kır o zaman yumurtayı. X nasıl seviyor sen daha iyi bilirsin
Ben: HÖNKKKKKKKKK

Koca sehir disinda calisiyo malum ev telefonu ile konusuyolar...
Aynen mevzu su telde adam gelecek ama korkusu ya karisi adetli ise cunku avcunu yaliyip geri donmekte var....
Ben adamin ne konustugun bilmiyom ama kiz tarla kuru diyo
Bunu duydugumda kopmustum ya....:60::60::60::60::60::60:

hahahahaaaa yaaa çok güldüm

yeni evliyim iste bi kac ay olduuu...
kocisimle oturuyoz yan yana kv. hatun kisi az kay kenara sen hep oturuyon yaninda az da ben oturiyim dedi..
ayni seyi sarilma mevzusundada yapti yawwww...:84::84::84::84::84::51:

kayınvalideler nabza gore serbet vermeyi en iyi bilen insanlar bence... su kısa zamanda gordugum bu oldu

ben: nasılsınız efendim iyimisiniz

kv: ah be kızım sorma sormaa kafamı yataktan kaldıramıyorum ben yıllardır boleyim tansiyon seker kolesterol ne ararsan var hepsi havalarda geziyo

benim annem: aaa o zaman dikkat ediceksin tatlım bole işler sakaya gelmez

kv: ediyorum ediyorum diyetteyim ben kız cok dikkat ederim oyle seylere zaten

yarım saat sonra servis yapıyorum

ben: efendim size bunlardan degil bunlardan koyayım isterseniz, sekerinize zararı olmasın?

kv: aa yok kızım yok koy sen koy ondanda koy gizli seker o gizli ...

:53::53:

AY evet bu konuda bende çok muzdaribim, kayınvalidem 140-150 kilo arası, çok sıkıntılı, bizde arada bir deriz anne yeme, sana dokunuyor diye, tmm der. 3 gün sonra laf yediğimde gözü var bazılarının, neyi yiyorsam hastayım zaten, hiçbişey yemiyorum.

bıktım yüzeysel akraba ilişkilerinden..
eşimi seviyorum...
ama ailesinden onları memnun etmeye çalışmaktan bıktım...memnun olmazlar zaten...
avrupa yada amerikada yaşasaydık zorunlu ilişkilerden nefret ediyorum...
bayram ziyareti kandil aramaları vb...

Kaynanam acayip gezer hayatta evde bulamazsın
lakabı da sokak süpürgesidir :60: :60:

K: Bak sen çok kilo aldın
Ben: hııı öyle oldu
K: Olmaz öyle biraz gez dolaş zayıflarsın
Ben: Öyle gezip tozmakla zayıflansaydı sen şimdiye erimiştin anne :63:

zuhahaha iyi demişsin :60: yok la ama yazık, iyiliğini istediğinden demiştir :)

Komşuya gideriz ;

Teyzemi arar;

Karşı komşu halı silker

benımkıyle benzıyorlar.soz nısan ve dugun alısverıslerınde ben neyı begensem kw de ayyy ben de onu begendım aynı zevkımız dedı.ıkı lafının bırı aynıyız gelınımle.gelın kayınvalıdenın topragından olurmus.halbukı hıcbır ozellıgımız benzemez:1:benı kendıne ornek alıyor.anneler gunu ıcın kayınvalıde kayınpeder esım ben kahvaltıya gıttık.haftasonlarından acıldı konu.ben dedım kı pazar gunlerı esımın kahvaltı hazırlaması hosuma gıdıyor.zaten her aksam yemeklerı ben hazırlıyorum.o da benım ıcın bır jest oluyor eger canı ısteyıpte yaparsa.bır anda sohbet ona dondu.kayınpedere donup haftasonları kahvaltıyı sen hazırla ben cok hoslanırım oyle seylerden demesın mı.ben sokkkk:1:ozenıyor mu desem acaabaaaaaa:52:

Back