Geçen sene ramazanda eşim, iftarı sahilde yapalım mı çimenlerin üstünde ekmek arası bişeyler yeriz dedi, bende olur dedim değişiklik olur. O arada kayınvalidem aradı ne yapıyorsunuz vs. eşim planımızdan bahsetti. Aaa süper fikir bizde gelelim dedi (akrabasında misafirlikte o ara) ben tamam dedim kalabalıkta eğlenceli olur. Onlar gelecek diye börek çörek salata vs birsürü hazırlık yaptım. Kaç kişi geleceklerini merak edip telefon ediyim dedim, diyalog aynen şöyle:
(b) Anne kaç kişi geleceksiniz?
(k) Bilmiyorum belli değil
(b) Yani çok kalabalık mı geleceksiniz yoksa bi iki kişi filanmı
(k) Napıcaksın ki sen?
(b) E anne ona göre hazırlık yapıcam
(k) İyi (ne demekse)
(b) Siz birşey getirecekmisiniz ona göre yapıyım yemekleri
(k) Aaaaa yeter kaç kişi geleceksek geliriz belki gelmeyiz şimdi senlemi uğraşıcam?
O an küçük bir planın nasıl büyük bir soruna döndüğünü dehşetle izledim. Aramasam bardak tabak yemek içecek vs yetmeyecek yine sorun olacak.
İstediğiniz kadar uğraşın kaynana bir yol bulup makineli tüfek gibi ortalığı dağıtmanın bir yolunu bulacaktır
eliBeses, eski nişanlım çok kıskançtı.. en sonunda Bana el kaldırdı, yüzüğü attım düğüne 3 ay vardı.. Bu süper kaynana gelip de "Benim oğlum yapmaz öyle şey" dedi, oğlunu savundu.. yüzükleri aldı gitti.. en iyisi oldu , Biz en Başından Beri istemedik dediler..karadenizlilerdi.. aman uzak durun aman aman.. kız alın kız vermeyin..
eliBeses, eski nişanlım çok kıskançtı.. en sonunda Bana el kaldırdı, yüzüğü attım düğüne 3 ay vardı.. Bu süper kaynana gelip de "Benim oğlum yapmaz öyle şey" dedi, oğlunu savundu.. yüzükleri aldı gitti.. en iyisi oldu , Biz en Başından Beri istemedik dediler..karadenizlilerdi.. aman uzak durun aman aman.. kız alın kız vermeyin..
ay canım Anlattıklarına göre Allah korumuş seni verilmiş sadakan varmış.. biraz cekmişsin ama olsun evlendikten sonra daha beter olurdu...
benim kaynanamda E.. sunu yemez bunu yemez diyo ee anne ben yapıyorum yiyo diyom kadın nasıl bozuluyo yaa artık bişi demiyo zaten
bende eşime diyorum bak sevmiyosan yeme annen yemiyo diyo diyorum ne istiyosan söyle onu yapayım diyorum, sen ne yaparsan yerim diyo.... Allahım iyi bişi mi kötü bişi mi anlamıyorum
annesine gitmeden önce şunu yap diyo önceden sipariş veriyo , ben gün içinde soruyorum bişey istiyomu özellikle canın diyorum? yok sen ne istersen yap diyoo ... delircem
ben seni hatırlıyorum bi yıl önce çok seviyoruz falan diyodun hatta hastalanmışsında sana ilaçlar falan bulmuş ben o konuyu hatırlıyorum şimdi o sevgilin mi o el kaldıran
senin konunu okumustum wistonlight, cidden çok cins Bi kaynanan var, ne yaptın görüşüyo musun şuan ?
Yok canım, onca yaşanmışlıklar unutulmuyor.En son nikahımda gördüm, zaten 10 dakika bile kalmadı çekti gitti. (Canıma minnet).1,5 yılı doldurduk çok şükür, kafam rahat, kalbim rahat, huzurum yerinde.Çoluk çocuk olunca babaanne, dede bilsinler diye açık kapım vardı her şeye rağmen ama onu da sağolsunlar kısa süre önce kapattılar.Allahım yuva bozucu herkesi ıslah etsin inşallah.
yok canım Bu Bahsettiğim eski nişanlım.. taa 5 yıl önceki mevzular..o ilaç getiren en sonki sevgilimdi.. o da maziye karıştı.. ay kötü hissettim şimdi.. hiç Birinin sonunu getiremedim yaa Bu gudüBetsizlik nedir üzerime yapişti kaldi, elimi attiğim koca adayi kuruyor
İlk tanışma gününde;
-İngilizce öğretmeniymişsin.
-Evet, çalışıyorum bir kurumda bik bik efendim.
-Sen evlenincede çalışırsın, malum hayat zor bik bik.
-Evet, tabii efendim.
-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.
-(Ordan da elime tefimi, zilimi alıp pavyona gideyim bari oldu olacak, densiz!)
İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
-Hiç sevmem! Keşke bunu alacağına bana çiçek alsaydın !
(İkram eder)
-Ayyy bu çok tatlıymış, ne var içinde böyle ıyy şekerli şekerli ?
(Poh var içinde tövbe tövbe, baklavada ne olur, nar ekşisi mi olacaktı? )
cok komıiksiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?