Kaynana diyaloglarım

oha ya çamaşırınızı da al gel bizde kurut yıka ne demek yasenin kaynanan hep sizin evdeki bişileri ona götürmenizi istiyo farkettim de

Kayınvalidem sürekli gözünün önünde olalım ister, kime gittik, kim geldi, ne yendi, ne alındı, ne zaman uyuyoruz herşey merak konusudur. Buzdolabında falan bişey görsün alır götürür. Çok meraklıdır kendileri, kendi dediği yapılana kadar konuşur ve nihayet dediği bi şekilde yapılır:))))

Ben de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..

Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...

neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra

Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..

Bi kaç saat geçer

kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit

vanadan kapatıldığını biliyoda işte amaç sizin yatak odasını takip etmek

niye belki kayganlaştırıcı yerine bebe yağpı kullanıyosun çok kullanılan bişi sonuçta

Allah kurtarmış ....

vanadan kapatıldığını biliyoda işte amaç sizin yatak odasını takip etmek

niye belki kayganlaştırıcı yerine bebe yağpı kullanıyosun çok kullanılan bişi sonuçta

Bide işin komiği, kombiyi kısarmısın değil, aç kapıyı ben kısayım kombiyi...
Yani bebe yağı konusunda kayınvalideme danışmam lazımdı hangisi iyi hangisi kullanışlı filan.

Bide işin komiği, kombiyi kısarmısın değil, aç kapıyı ben kısayım kombiyi...
Yani bebe yağı konusunda kayınvalideme danışmam lazımdı hangisi iyi hangisi kullanışlı filan.

cıkcık evet yani hadi kendi kısmadı diyelim kombiden kısıcak oğlum ben sıcakladım kısarmısın de ve git zıbar işte dimi
bebe yağını o kullanıyodu heralde ordab biliyodur sevgi

yokk artık ya kaynanaları bu yüzden sevmiyorum işte sanki gelin değil köle ısaura falan aldıklarını zannediyolar oğullarına

Kayınvalidemle eşim arasındaki diyaloglar çok iyidir, yazacağım diyaloga ben şahit değilim ama her zaman anlatılır çok gülerim. Biz evlenmeden 1-2 sene önce eşime kız bakıyorlar, kim iyi temiz bir kız var dese kayınvalidem sormadan etmeden eşimi götürüyor. Birine daha gidiyorlar, eşim bakıyor ve çıkıyor, arabadaki halleri şöyle;
Eşim: Anne sen bu kızı nerden buldun,
Kv: ...... ablan söylemişti,
Eşim: Anne bu kızı hiç sormadın mı sen,hani öğretmendi,
Kv: Ha öğretmen ha muhasebeci ne farkı var cnm,
Eşim: Peki anne bu kızın yaşı kaç sence ,
Kv: Sormadım ama var herhalde biraz, 30 u geçmiş (eşim 27 yaşında), ne olacakta cnm bir kaç yaş,
Eşim: Anne sence bu kızla biz yakışırmıyız, aklın kesiyormu,
Kv: Olabilir ne bileyim sen beğendiysen ben bişey diyemem, senin gönlün düştüyse artık,
Eşim: Anne ne gönlü düşmesi , bu kız kaç kilo (kızın yanında eşim ufak tefek kalmış, hem boyu uzun hemde iriymiş) , manyakmısın sen, benden kaç yaş büyük , Allah rızası için cevap ver, sen benim yerimede olsan evlenirmisin ?
Kv: Hayır evlenmem.
Eşim: .... O zaman bana kastın ne seninnnn....... diyip eşim kopar....

ayyy koptum valla yaaaa

Birileri iyi dedi diye yarmagülü kakalayacakmış oğluna
İnsan bunu öz evladına nasıl yapar yaa

Yazık kızın da eşimin de dünyadan haberi yok, oda eşimi beğenmzemiş zaten, ama kayınvalidem bunları kazaya kurban götürüyormuş

eski nişanlım milasta üni okuyor , öğrenci evinde kalıyor, yanına çağirdi Beni.. Bu arada 3 erkek kalıyorlar evde... tamam dedim, önce sizinkilere Bi danışalım.. neyse gittim, son karar onların.. git derse Biletimi alip gidicem, gitme derslerse gitmicem.. ( toyum Be o zamanlar daha yaş 21 , şimdiki cazgızlığımın c si yok )

Kv & KB: kızım Biz düşündük, şimdi sen gidiceksın, yaşar okuldayken yaşarın ev arkadaşları sana sarkıntılık yapıcaklar ( çocukları sapık ilan ettiler 2 dakkada ) sonra yaşarın Başı Belaya girecek, Belki Allah korusun çekip vurucak onları, elini kana Bulayacak..

B. tamam o zaman anne, gitmem olur Biter..

neyse eve geliyorum, nişanlıma tlf da gelemeyeceğimi söylüyorum, onay vermediler diyorum, nişanlımsa ama Ben konuştum onlarla tamam dediler, hatta Biletini kendileri alacaktı... Böyle de dengeleri ayarları Bozuktu, ona ayrı Bana ayrı konusurlardı... velhasıl ertesi sene yaşar eve tek çıktı, yalnız kalıyor, Bu sefer tecavüze uğrama riskim yok, gitmeme onay veriyorlar, ve gidiyorum... abartısız günde en az 5 tlf alıyoruz kayınvalideden ve direktifler Bitmiyor, raporlar Bitmiyor.....

kv: kızım kahvaltıda ne yaptın ? ne hazırladın ?
B: anne sigara Böreği sardım, yumurta falan..
kv: tamam saat tam olarak kaçtı yediğinizde ?
B: 10 falandı..
kv: tamam suan 2 olmus saat, acıkmıştır, ne yiyecek Bu çocuk ?
B: Bişeler yaparım anne..
kv: Bişeyler ama ne ? makarna falan yaparsın sen yemek yapmayı Bilmezsin de..

akşam tekrar arar, dişardayızdır, müzik sesleri falan duyar
kv: kızım, gece gece ne işiniz var sokaklarda, allah korusun gece siz yürürken Biri dönse sana laf atsa oğlum gitse kavga etse, allah muhafaza Başı Belaya girse ne olacak ha ? annecim gidecez şimdi... Bu arada öyle fena kadındı ki, oğluna asla söylemez Böyle şeyleri, hep Beni yedi heppp. oğluyla konuşması Biter, ver de telefonu kızımın sesini de Bi duyayım çook özledim der, Ben alırım tlf nu nasılsın Bile demez, anca ne yaptın oğluma ne yedirdin ne içirdin , kaçta uyudu öksürdü mü aksırdı mı ? cidden normal değildi, takıntılıydı oğluna.. Beni insan olarak değil de oğlunu mutlu etmek için yaratılmış Bi cisim olarak algıladı durdu.. allah alacakları geline sabır selamet versin..

Ucuz kurtulmuşsun Bunlar oğullarının cinsel hayatlarını bile mutlumu diye merak eder

Yoldayız eve gidiyoruz k.validemle kalıyorum bu arada. Eşim soruyor hayatım 5 lt limonata yapsak bozulurmu?( eşimle birlikte sık sık limonata yaparız ve k.validem daha tadına bakmadı sevmiyor) Ağzımı açmadan k.validem veriyor cevabı. evet bozulur. Tabi ben kalakaldım . Yada yatak odasındayız kapı açık işe gitmek için hazırlanmışız eşim bugün hava nasıl acaba diye bana soruyor. Ben yine daha ağzımı açmadan odadan k.validemin sesi geliyor. Bugün yağışlı.

Kayınvalideciğim, oğlunla halvete diyor?

Olmaz! Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişan olur, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil, pazartesi de ben istemiyorum

Hava yağışlı olayına çok güldüm.. Rahmetli ninem (babamın babaannesi) bizde kalırdı. Babam işten gelirdi anneme sorardı atıyorum bugün ne yaptın, ninemde orda hem namaz kılar hemde atlardı ''hiç bişey yapmadı, elhamdülillahi......'' namazına kaldığı yerden devam ederdi.... Rahmetli çok muzur kadındı...

hahahahhahaha çok güldüm

Bana sorulan soruların cevaplarınıda hep k.validem veriyor. Bir gün kızıp eşime dedimki bundan sonra bana bişey sorduğunda annen cevap verirse sana sormadım ki demeni istiyorum dedim. Güldü tamam dedi :))

Bana sorulan soruların cevaplarınıda hep k.validem veriyor. Bir gün kızıp eşime dedimki bundan sonra bana bişey sorduğunda annen cevap verirse sana sormadım ki demeni istiyorum dedim. Güldü tamam dedi :))

bizde de çok oluyor o . Mesela eşim soruyor bana '' hadi çok oturduk kalkalım mı'', ben daha konuşmadan ''daha yeni geldiniz'' , ''hayatım şundan yiyelimmi, kilo yaparmı'' aynı anda ben ''evet'' kayınvalide ''hayır'' , yazık eşim sorduğuna soracağına pişman oluyor. Tüm kayınvalidelerde var demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…