2010 Ağustosta evlendik. Hem çalışıp hem de açıköğretim olduğu için okulu biraz geç bitirdi. Zaten kısa dönem yapıyor 1 ay civarı birşey kaldı. Ben de istiyorum da bakalım. Rabbim aratmasın.
Amin cnm aratmasınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2010 Ağustosta evlendik. Hem çalışıp hem de açıköğretim olduğu için okulu biraz geç bitirdi. Zaten kısa dönem yapıyor 1 ay civarı birşey kaldı. Ben de istiyorum da bakalım. Rabbim aratmasın.
Kizlar konuyu okuyunca bende bi diyalog paylasmak istedm ne zaman beraber disari bir yere gitsek dondugumzde apartmandaki konusma esim " anne aciktim ne yemek yaptin"
Kv "oglum bn yemek yapmadm"
Esim bana doner " cnm sen ne yaptin"
Bnde " cnm disarida olacaz diye yapmadm"
Kv "bizde dunden ...... yemegi vardi kamelya indir isit gelelm yiyelim"
Esim " anne hani yemek yoktu?"
KV " DUN YAPMISTIM BUGUN YEMeK YAPMADM"
Hic bir zaman gelin bizde yiyin demez indirn gelelm yiyelim
çok iyi anlıyorumev üstüne ev kuırulmaz.Allah yardımcınız olsun.madem tek kalamıyodurdu oğluna lafını geçirek başka şehre göndermeseydi.öz oğluna lafı geçmiyor ama geline gelince sen mecbur değilsin onunla yaşamaya.şu var ama eşinin hatrı için tabi önce Allah rızası için ona destek olmalısın ki eminim öyle yapıyorsun.çünkü bi sen bizde bi biz sende kalırız demişsin.sanırım olayı abartmış kayınvaliden.bence hiç eşini araya sokmadan al karşına konuş.kalsın kendi evinde.sen kendi düzeninden olma.haftada bikaç kez ziyaret edersiniz olur biter.
Sizinkisi tuhafmış ya. Bakacaksan bak çocuğun saçına ne diye karışırsın. O çocuğa da annelik değil bakıcılık yapıyor. İkisi çok farklı birşey.
bn de çok uzak kalmışım yaaa..ne çok sayfa geçmiş iki saat gittim :)
ayy sevgi gerçekten seninki de ayrı bela imiş ya allah yardımcın olsun,allah razı olsun ne iyi gelinsinn(tabi bunu bi de kaynanana sorsak :) )
Ona sorsanız suratsızın (benle uğraştığında bile güleryüzlü olacağım) geçimsizin (hakaretlerine dayanmam lazımdı) tekiyim. İşte oğlu istemişte onlar da saygı duymuş gibi bir hava var ortada. Ama umurumda değil. Eşim kıymetimi biliyor ya o bana yeter
Doğum yaptım birgün sonra kayınvalidemle aramdaki telefon konuşması
kv: hayırlı olsun kızım
ben: teşekkür ediyorum anne
kv:sezeryan olmuşun kızım
ben: evet anne kızım terti mecbur
kv:biraz sıksaydında normal doğum yapsaydın kızım
ben: neremi sıksaydım anne
Kv:neyse ikinciye normal yaparsın
ben: ikinciye sıkarak yaparım inşallah anne
eşime verdim telefonu hoporlör açık
Kv: neden sezeryan yaptırdın özel hastaneye okadar para verdiniz.sıksaydıda normal olsaydı
eşim:aaa sıkarak normal doğumdamı var anne,biz bilmiyorduk doktorda söylemedi
kv:ters diye işlerine geldi doktorlarında hemen ameliyat ettiler
eşim neyse anne sağlıklı olsunlarda önemli değil
telefon kapandı.eşim canım sıkarak doğum varmış doktor bize söylemedi bilseydik öyle doğum yapardın.
ben:ay çıldıracağım dikişlerime birşey olacak şimdi annen kendi kendine sıkarak çatır çatır doğur dedi anlamadın mı yahu.
eşim:ney yokmu yani böyle doğum
ben:saçımı başımı yolacağım şimdi ben ne dertteyim annen ne dertte(bu arada annem ve ablam var yanımda onlarda şok içinde bize bakıyorlar)
Neden acaba? Mutfağının dağılmasından falan mı korkuyor acaba?
ayyyyy bu coookkk komik bende oglumu yeni dogurdum zaman sezeryanla gelmisim eve kv kp der ozamanlar yurtdisi tatilinde neyse aradilar oglum geldinizmi eve diye aramis esimde cok sukur evdeyiz anne dedi hepsi tek tek esime gecmis olsun gozun aydin dediler hicbiri benle konusmadan kapattilar bende cok icerlendim esime sitem ettim esimde tekrar aradi anne neden seraya gecmis olsun gozun aydin demediniz tabiki bende dinliyorum niye diyelimki oglum omu dogurdu benmi dogurdum anne dedi heee hanimcik gitti iki narkoz aldi uyuya uyuya dogum yapti onunda isine geldi ne ala memleket yemek yapma derdi yok temizlik derdi yok evde oglusumla kizimiz ac bakan eden yok bide ona diyecegiz gecmis olsun diye dedi
Doğum yaptım birgün sonra kayınvalidemle aramdaki telefon konuşması
kv: hayırlı olsun kızım
ben: teşekkür ediyorum anne
kv:sezeryan olmuşun kızım
ben: evet anne kızım terti mecbur
kv:biraz sıksaydında normal doğum yapsaydın kızım
ben: neremi sıksaydım anne
Kv:neyse ikinciye normal yaparsın
ben: ikinciye sıkarak yaparım inşallah anne
eşime verdim telefonu hoporlör açık
Kv: neden sezeryan yaptırdın özel hastaneye okadar para verdiniz.sıksaydıda normal olsaydı
eşim:aaa sıkarak normal doğumdamı var anne,biz bilmiyorduk doktorda söylemedi
kv:ters diye işlerine geldi doktorlarında hemen ameliyat ettiler
eşim neyse anne sağlıklı olsunlarda önemli değil
telefon kapandı.eşim canım sıkarak doğum varmış doktor bize söylemedi bilseydik öyle doğum yapardın.
ben:ay çıldıracağım dikişlerime birşey olacak şimdi annen kendi kendine sıkarak çatır çatır doğur dedi anlamadın mı yahu.
eşim:ney yokmu yani böyle doğum
ben:saçımı başımı yolacağım şimdi ben ne dertteyim annen ne dertte(bu arada annem ve ablam var yanımda onlarda şok içinde bize bakıyorlar)
ayyyyy bu coookkk komik bende oglumu yeni dogurdum zaman sezeryanla gelmisim eve kv kp der ozamanlar yurtdisi tatilinde neyse aradilar oglum geldinizmi eve diye aramis esimde cok sukur evdeyiz anne dedi hepsi tek tek esime gecmis olsun gozun aydin dediler hicbiri benle konusmadan kapattilar bende cok icerlendim esime sitem ettim esimde tekrar aradi anne neden seraya gecmis olsun gozun aydin demediniz tabiki bende dinliyorum niye diyelimki oglum omu dogurdu benmi dogurdum anne dedi heee hanimcik gitti iki narkoz aldi uyuya uyuya dogum yapti onunda isine geldi ne ala memleket yemek yapma derdi yok temizlik derdi yok evde oglusumla kizimiz ac bakan eden yok bide ona diyecegiz gecmis olsun diye dedi
birtane daha anlatayim gecen sene ablam kendi facesinden arkadasiyla yazismislar annem haric hepimiz uni mezunuyuz yazmis babaminda uzun yillar okudugunu belirtmis benim hicbirseyden haberim yok kv kp der buna kafayi takmislar birgun kvdem butun arkadaslarini toplamis bize geldi 3 konusundan biri universite bitirmis bos insanlar sen onca yil oku et kici kirik bir yazlik bir arsa al diye lafi babama getiriyor dahaaaa bir suru seyler bende ilk anlamadim kv neler neler dedikden sonra ayni bunun babasi butun anlatiklarim bunun babasi icindi dedi neyse arkadaslarinin yaninda tartismak istemeyen ben hic sevmem tek kelime edemedim ama kendimi sIKdim SIkdim onlar gitdikden sonra bir usume tuttu gitgide komaya girdim ambulans cagirmis esim hic bir sey hatirlamiyorum kalbimin ritmi yukselmis kendimden gecmisim esim cocuklari annesine birakmis pesimden gelmis neyse ben iyi oldukdan sonra ertesi gundu esim almaya geldi kv aradi yolda oglum gelini ver dedi tele bende aldim kiiiizzz sen ne nazlisin insan gripden hastanelik olurmu ayyyyy yazik oglusuma birde gitti senin gibi nazlidan cocuk yapti toplar artik seni hastaneden dedi esime uzattim al su tel sinirlerimi bozuyor bu kadin diye esimde anne ne dedin ne diyecem oglum grip olmus corba yapayimmi diyorum kizdi sana Verdi demis ben soklarda sonra bize cagirdim haykirdim yuzune karsi esimin yaninda halen daha hep grip sendromundan bunlar diyor kadin yaaaaaa hic uzerine bile almadi yasadiklarimi ben tekrar hastanelik olmamla kaldim
ayyy kizlar aklima gelmisken bitane daha anlatayim yeni evliyken birarada oturuyoruz ne zaman biryere gitsek esimle benim oda full kvdem tarafindan checkupdan geciyor bunu cok net anliyorum cunku elisi yaptigi cantanin icinde benim parfum markalarini not tutuyor kizlarina gosterip pahalimi ucuzmu diye ogreniyor bunu defalarca dile getirdi ablan senin parfumden alcakmisda cok pahaliymisda vinnn vinnn 2.cisi dolaplari karistirdigida bariz bir sekilde belli oluyor neyse birgun yine girmis bizim odaya esim cikarken corapini begenmedi degistirmisti diger corapda kalmisdi odanin orta yerindeneyse geri geldik corap yokkkk esim hemen anladi anne biz biryere gittikden sonra bizim odaya girip isguzarlikmi yapiyorsun dedi yeminle ben hicbirsey demedim esime ayildi bayildi kadin tansiyonu cikdi indi ne roller ben niye gireyim odaniza diye birgunde yine disari cikiyoruz esimde saaakkkk kilitledi kapiyi ne yapiyorsun askim demeye kalmadi sus sus gelince entrikalari izle dedineyse o gece gezdikde gezdik darken evden cok uzaklastik otelde kalalim dedik gece saat 12 oglum bak cok sinirliyim tansiyon gidik bende odanin kapisi niye kilitli ne oldu anne birseymi aradin ne lazim bizim odadan ne lazim olcak oglum uyku tutmadi bende dedimki bebegin kiyafetlerini yikayip utuleyim deyi verdim ben daha 3 aylik hamileyim bu arada esimde iyide anne daha hatun 3 aylik hamile bu ne acele ikincisi bebegin donusu bile yok neyi yikayacan derdemez ahhhh aaahhhh neler var odanizda neler siz gittikden sonra ben full bakiyorum oglum heryere sera bir yigin bebek kiyafeti almis paralari nereye harciyo haberin bile yok esimde basladi yaaaaa sen hani bizim odaya girmiyordun ne oldu kvde ses yok kpder aldi oglum kapat tel annen bayildi tansiyondan kesin kvden gecti banada ne zaman canim is guc yapmak istemese bahanem hazir tansiyon gidik bende