• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Sorsan evladı için canını verirler el kızı dedikleri gelinleri kadar düşünmezler oğullarını.

Ne mutlu size :1:

Olmasa sıkıntı var demek ki :27:

Benimki de eşim bana yakın olunca tiptip bakar :1: Rahatsız olup çekilirdim eşimde sımsıkı sarılırdı aksine :52:

Bu topiği kendi içimi dökmek, biraz olsun espiriyle karışık rahatlarım belki diye düşündüm ve bu topiğin hale geleceğini tahmin bile edemezdim. İyi ki açmışım :32:

Tabi siz ağaç kovuğundan çıktığınız için...

Sonra da vay efendim gelinler bizi ana gibi görmüyor. Bilin bakalım neden :36:
Attımm gitttiii kocayı da kaynanayı daaa :64::64:

kv ile bir araya geldiğimiz de diyoloğumuz;
kv:nasılsınız?(bana soruyor).
Ben:iyiyiz teşekkür ederim,siz nasılsınız?
Kv:iyiyiz(soğuk bir gülümseme).
Kv eşime:bebek istiyorum(biz istemiyoruz sanki)
kv eşime:herkes xxxx n çocuğu olmuyor mu?diye soruyorlar(eşimin maalesef sorunu var ve kv biliyor)
eşim:evet anne çocuğum olmuyor,oğlun kazma!
Kv:sessizlik....
Kv:hadi hadi yapın birtane yaşlarınız geçiyor.(benimle bu tarz konuşamıyor)
eşim:yapmıcaz çocuk falan!
Ben:yapmıcakmışız :)
ve kv artık susar.:ssz:
ohaaa yaa çok afedersin
oglunu ne kadar üzdüğünün farkında değilmi
kalın kafa hala çokcuk yap yap
off canım allah sanada nasip etsin

ahhh canımmmm
bende bekledim 5 ay asker yolu
ama ben çalışmıyordum o zman
seni çok ii anlıyorum
anlamadığım nokta neden onlara para yolluyorsun sanane boşversene
hem evini geçndir hem askerine yolla bide onlara yedir
fedaimisin yaaaaaaaaa

Sürekli kimseye sormadan ortam yoklamadan iş kurup batırdığı için 40.000 TL bankaya borcu var. Ayda 1200 TL ödemesi var. Bilin bakalım emekli maaşı ayda ne kadar? 1200 TL. Yanımızda rahat durmadığı için gitti kiraya çıktı. Faturalar yemek içmek... Eşim tek çocuğu. Oda askerde. Zaten eşinden ayrı. Ondan da para istiyor. Kim gönderecek benden başka? Hadi gönderme kısmına birşey demiyorum da bir ara sor değil mi nasılsın ne yapıyorsun? İnsan bekliyor böyle zamanlarda. Çok şükür muhtaç değilim, yardım edilen değil eden konumundayım. Ama manevi olarak bu kadar zor durumda olduğum günlerde bari yalandan birşey yapsalardı. Ama eşimin gelmesine 1 ay civarı kaldı sonra yapacakları iyiliği ben napiyim?

sürekli kimseye sormadan ortam yoklamadan iş kurup batırdığı için 40.000 tl bankaya borcu var. Ayda 1200 tl ödemesi var. Bilin bakalım emekli maaşı ayda ne kadar? 1200 tl. Yanımızda rahat durmadığı için gitti kiraya çıktı. Faturalar yemek içmek... Eşim tek çocuğu. Oda askerde. Zaten eşinden ayrı. Ondan da para istiyor. Kim gönderecek benden başka? Hadi gönderme kısmına birşey demiyorum da bir ara sor değil mi nasılsın ne yapıyorsun? Insan bekliyor böyle zamanlarda. çok şükür muhtaç değilim, yardım edilen değil eden konumundayım. Ama manevi olarak bu kadar zor durumda olduğum günlerde bari yalandan birşey yapsalardı. Ama eşimin gelmesine 1 ay civarı kaldı sonra yapacakları iyiliği ben napiyim?
kul bilesse allah bilir yaptığın iyiyiliği boşver üzülme
takdir ettim seni gerçekten
ben yapabilirmiydim bilmiyorum
onca şeyden sonra ne hali varsa görsünmü derdim?
Gerçekten yaptığım takdire şayen

Oğullarının hayat arkadaşı olmamız, ona annesinden daha yakın olmamız, iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta herşeye katlanmamız da bu gerçeği değiştirmiyor. Evet hala bir hiçiz :52:

Benim eşim iyi olmasa bir gün çekmezdim. Sağolsun arayı buldu. Yoksa kimseyi çekemezdim valla... Ne kadar oldu ayrılalı?

4 senedir ayrı yaşadım eşimden ama 1 sene önce oldu resmi boşanma..
zaten 2007 de ewlenmiştim.. bunun 4 senesi ayrı yaşamakla geçti..
oğlum war 5 yaşında..
25 yaşındayımmm :52::52:

kul bilesse allah bilir yaptığın iyiyiliği boşver üzülme
takdir ettim seni gerçekten
ben yapabilirmiydim bilmiyorum
onca şeyden sonra ne hali varsa görsünmü derdim?
Gerçekten yaptığım takdire şayen

Çokta severek isteyerek yaptığım söylenemez. Olay aynen şöyle:

Kayınvalidem eşimi arar, oğlu belim azdı yine hani sana hamileyken sakatlanmıştı. Boynum ağrıyor bacaklarım çok fena hani sen çok yaramazdın ya koşturup duruyordum peşinde. Hani ben seni tek büyüttüm ne zorluklardı ahh ahh... Biliyorsun borçlar var ben de çalışmak zorundayım artık bulaşıkçılık falan. Eşim de askerde ya. O psikolojiyle canım, annem çok zor durumda ona şu kadar para gönderebilir misin?

Başka bir şansım var mı?

4 senedir ayrı yaşadım eşimden ama 1 sene önce oldu resmi boşanma..
zaten 2007 de ewlenmiştim.. bunun 4 senesi ayrı yaşamakla geçti..
oğlum war 5 yaşında..
25 yaşındayımmm :52::52:

Allah bağışlasın. Oğlunuz varmış eşiniz görevini yapmış bitmiş onun işi :9::9::9: Yaşınızda daha genç. Ben 31 yaşındayım ama çocuk yapamadık hayatımızı düzene koymaya çalışmaktan...

Allah bağışlasın. Oğlunuz varmış eşiniz görevini yapmış bitmiş onun işi :9::9::9: Yaşınızda daha genç. Ben 31 yaşındayım ama çocuk yapamadık hayatımızı düzene koymaya çalışmaktan...

Canııı cehennemee o şahısınn :95::95:
Çok şükür kurtuldummm :32::32:
Şimdi rahatımm :16::16:
Peki ne zaman düşünüyorsunuz çocukk :emir_bebek:

Son düzenleme:
k.v = kızım para yok tutumlu gitmen gerek ..
Gelin = eveet anne 150 tl elektrik geliyor ..
k.v = 1 milyar koyun köşeye her ay ..
Gelin = borcun içinde neyi nereye koyalım..
k.v = :53::53::53::9::9::9::52::52::52::52:

Canııı cehennemee o şahısınn :95::95:
Çok şükür kurtuldummm :32::32:
Şimdi rahatımm :16::16:
Peki ne zaman düşünüyorsunuz çocukk :emir_bebek:

Eşim askerden gelince bakacağız, ben çalışmazsam geçinebiliyormuyuz, başımıza yeni sürprizler çıkacak mı bakıcaz ondan sonra. :37: Zaten eşim tarafından kimsenin torun falan beklediği yok. Ama kendi annemler deliriyor o ayrı konu:21:

Eşim askerden gelince bakacağız, ben çalışmazsam geçinebiliyormuyuz, başımıza yeni sürprizler çıkacak mı bakıcaz ondan sonra. :37: Zaten eşim tarafından kimsenin torun falan beklediği yok. Ama kendi annemler deliriyor o ayrı konu:21:

Hmm anladım cnmm,
asker yoluda beklemek zordur ya..
ne zaman ewlendinizz?
Ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine?
Her şeyin bi wakti zamanı war, olucak elbet o çocukta
:31:

Hmm anladım cnmm,
asker yoluda beklemek zordur ya..
ne zaman ewlendinizz?
Ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine?
Her şeyin bi wakti zamanı war, olucak elbet o çocukta
:31:

2010 Ağustosta evlendik. Hem çalışıp hem de açıköğretim olduğu için okulu biraz geç bitirdi. Zaten kısa dönem yapıyor 1 ay civarı birşey kaldı. Ben de istiyorum da bakalım. Rabbim aratmasın.

Back