Kaynana diyaloglarım

pofff poffff bekliyorrr haa yağmurrr çok komik bunlar ya:))

aynı şeyi benimkide yapmıştı kakül kesmişti kızıma daha bir yaşındayken
ben hiççç bişi demedim eşim agzına geleni saydı
ogün bugündür tırnagını keserken sorar eşime
bende sevmiyorum öle şeyi
ama eşim çok katıdır kızı konusunda

Şuan iyiyiz. Uzağız ya ondan

Hala aklıma eski günler gelir. Unutmaya çalışıyorum hala.

bnm de en büyük problemim bu,yaşananları unutup geçmişte bırakamıyorum,sürekli aklıma geliyo ve sinirim bozuluyo...aaahhhh biz de bi uzaklaşabilsek hayırlısıyla

pofff poffff bekliyorrr haa yağmurrr çok komik bunlar ya:))
heee valla canımmmm
ilgi bekliyo övgü bekliyo
eşimde bişi demedi
anne saol büyüüttün falan
acayip sölendi durdu valla
yatana kadar

Sizinkisi tuhafmış ya. Bakacaksan bak çocuğun saçına ne diye karışırsın. O çocuğa da annelik değil bakıcılık yapıyor. İkisi çok farklı birşey.

bnm de en büyük problemim bu,yaşananları unutup geçmişte bırakamıyorum,sürekli aklıma geliyo ve sinirim bozuluyo...aaahhhh biz de bi uzaklaşabilsek hayırlısıyla
eviniz kiramı berabermi oturuyorsunuz
herşey olur zamanla sıkma canını

ya bak senin kayınvaliden bi kere yapmış söylemişsiniz daha dikkat ediyomuş benimki öyle değil geçer kavga eder senle bi de inadına yapar..bak başkasının çocuğuna bile yapmış bi dediyo ben ona annelik yapıyom..
para alma o zmaan annelikse

Üzerinden neredeyse 3 sene geçmiş. Hala yattığımda aklıma bir gelirse sabaha kadar uyuyamam. Sayesinde depresyon üstüne depresyon geçirdim. Sonradan kendisi söyledi bunları kıskandığı için yaptığını yani bilinçli yapmış. İtiraf etti ama ne fayda eskisi gibi olmuyor hiçbirşey.

Ben onlari görünce şeytan görmüş gibi oluyorum ve geçmişten siyrilamiyorm

Nexus4

sen eşine söle o sert bir dille uyarsın tekrarlamaz korkma
sen benim kvyi bir görsen ne demek istediğimi anlarsın
o senin çocugunun gönlünü etsin ki
sende maaşını alınca onun gönlünü yaparsın
böle böle büyüyüp gider

yok benimki boğazına alır yedirir ama mağazadan kıyafet felan almaz bi doğumgününde aldı,,,gider pazardan alır gelir bende aldıklarını evine götürürm çocuğa orda giydirsin diyee

çok mu problem yaşadın canım üzüldüm
bende öle hala içimden konuşmak dahi gelmiyo ama
mecbur çocuguma baktığı için konuşmak zorundayım napim

eviniz kiramı berabermi oturuyorsunuz
herşey olur zamanla sıkma canını

öyle salak bi durumdayız ki..birlik desem değil ayrı desem değil...geçen sene başlayan bu aptal durumu geçen sene bi konu açıp paylaşmıştm..şimdi şöle anlatayım.biz eşimle evlendiğimizde eşimin kardeşi başka bi ilde çalışıyodu oraya atanmıştı hala da öyle..kaynanamın yanında da liseye giden oğlu vardı..bir sene böle geçti sonra bnm bu küçük sorunlu kaynım sen tut başka şehre üniversiteye git ..bulunduğumuz şehirde de aynı bölüm hem de daha köklü vardı..ama annesinden kaçtı o da..
bu da kaldı bnm başıma..ben tutturdm birlikte yaşamam diye birbirimizi yedik.
iki bekar oğlun var defol git ne işin var bnnm yanımdfa allah allah...
o da tutturdu memelketimden ayrılmam diye..bn birlik istemeyince ben gece korkuyom yatamıyom dedi.ben de bazı gece biz sende kalırız baze gece sen bizde kalırsın dedim..öyle salak bi durum işte..

valla eşim söyleyince daha kötü oluyo üstümüze saldırıyo bütün akarabalrı arayıp anlatıyo yalan yanlış,mahvediyo..yok cnm yok nafile...laftan anlama diye bişey yok benimkinde

çok iyi anlıyorumev üstüne ev kuırulmaz.Allah yardımcınız olsun.madem tek kalamıyodurdu oğluna lafını geçirek başka şehre göndermeseydi.öz oğluna lafı geçmiyor ama geline gelince sen mecbur değilsin onunla yaşamaya.şu var ama eşinin hatrı için tabi önce Allah rızası için ona destek olmalısın ki eminim öyle yapıyorsun.çünkü bi sen bizde bi biz sende kalırız demişsin.sanırım olayı abartmış kayınvaliden.bence hiç eşini araya sokmadan al karşına konuş.kalsın kendi evinde.sen kendi düzeninden olma.haftada bikaç kez ziyaret edersiniz olur biter.

bikaççç örnekte benden kızlar;

ablamın düğünü gecesi yatıcazz
k.v:çok altını olmadı ama mutlu olsun inşşş
ben: daha ne olacak vardır 15 bileziği
annem: kızım çok ayıp huzuru olsun tek
k.v:ben saydım 12 taneydi
ben annem :hönkk
k.v:üleşin dedi bana ya kahkahayla(yani paylaşın)

ablamın düğün günü ablam oğlumun kapı tutmasını istedi oğlum küçük 4 yaşında anladığı yok tabii
k.vğluma sesleniyo hadi gell aşağıda bekleyelim
ben:babannesi kapı tutuyoo adam olmuşda o
k.v: herkesin içinde aferin işini bil kızım
ben: hönkk

çok mu problem yaşadın canım üzüldüm
bende öle hala içimden konuşmak dahi gelmiyo ama
mecbur çocuguma baktığı için konuşmak zorundayım napim

Konuştuğum zaman konuştuğum için saygısızlıkla suçlayıp konuşmadığım zaman da sustuğum için saygısızlıkla suçlayıp yine kavga çıkarıp işin sonunu boşanmamıza kadar getirdi. Yanlışlık olmasın eşimle ikimizin arasında böyle bir konu yok. Tamamen kendi fantezisi. Ben işteyken çekmecelerimi karıştırır, evin altını üstüne getirir, akşama koşa koşa eve gelip yemek yaparım ne yapsam beğenmez birşey bulur. Her gün olayı kavgaya çevirmeye başladı. Bir sabah eşim bana kahvaltı hazırladı diye kıskançlığından kahvaltı sofrasında, benim tek izin günümde kavga çıkarıp beni evden kovdu. Bu arada evlenirken düğünümü kendim yaptım, gelinliğime bileziklerime eşyalarıma kadar. Eşim işsizdi ve kuruş birikimi yoktu. Sadece kredi çekip ıvır zıvıra verebildik. Böyle olunca tabi benim kurduğum evden beni kovmanın saçma olacağını anladı. Çünkü bu benim taşınmam demekti. Kendisi gitmek zorunda kaldı. Daha sonra barışmak istedi barıştık.

Şuan eşim asker hem evime bakıyorum (kiradayım) hem eşime para yollayıp birde annesine para yolluyorum. Asker karısı olduğumun farkına varmadı kimse. Bir hal hatır sormazlar sadece para biraz gecikse trip atmak için telefon eder. Eşim masraf olmasın diye askerde canının çektiğini bile yemiyor. Bir de kaynanamın borçları diye bir konum var onada bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Kaynanada ne göz varmış. Paragözmüş resmen.

senin durummm baya ağırmışş canımm,,,büyük konuşmayayım ama kaldıramazdım ben şahsen,,,sabır diliyorummm sanaaaa

1 tanede benden gelsin

k.valıdem bir şubat günü bizde kaldı ,sabah eşim işe gitti(ozaman ben çalışmıyordum )
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık ,hava bahar havası gibi sıcacık,benım evim güneye bakıyor ,tüm güneş içeride tabi,
kombi açık aman üşümesin diye sonuna kadar açık ,kızım dedi istersen kombiyi kapat hava çok sıcak boşuna yanmasın ,yok anne yansın ne olucak üşüme sen ,yok yok kapat
peki ,kombi kapatılır ,
2 saat sonra eşim eve uğradı ,mutfaga gitti ,kombiyi neden kaapattın aşkım dedi,sıcakmı oldu dedi,ben cevap vermeye çabalarkan ,müstakbel kayınvalıdem sen onu karına sor dedi ben dona kaldım ,öylemi dedim suratım düştü onun yanında eşimle tartışmaktan istemedim,gittim mutfaga suratım 5 karış,
eşim evden gitti konuşmuyorum kadınla,sonra çıktı gitti diğer gelinlerine
eşim gece yatakta niye suratın öyle düştü dedi,ne olucak dedim olanalrı anlattım ,o da annesini çok iyi bildiği için takm aboşver dedi,sarıldık uyuduk ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…