• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bütün sayfaları okudum, bazı yerlerde güldüm bazı yerlerde de acaip sinir oldum. Ben daha yeni sayılırım pek öyle anlatılacak diyalogum olmadı alsında. Sadece geçen gün ki aklıma geldi;
Kv : Şuram 5 gündür çok ağrıyo
B : Neden anne ?
Kv : Üşüttüm heralde.
B : Doktora gitsen iyi olur
Kv : Yok gitmem
B : Benimde kaç gündür başımda bi ağrı var
Kv : Böyle saplanıyo ağrı birden böğrümee
B : Gözlük takmıyorum ondan oluyo heralde
Kv : Yok yok ben en iyisi gidiyim doktora :)))
B : Bende gözlüğümü takıyım ya artık.
Kv : Bak gene ağrıyo bıçak saplanıyo sankiii....

Böyle o beni duymadı bende kendi kendime anlattım sonra baktım beni duymuyo tekrar onun hastalığıyla ilgili konuşmaya devam ettik:52: :31:

Bizde de ben ne zaman hasta olsam konuşmanın sonu onun hastalığıyla biterdi. Sonra hiç bir şey anlatmamaya başladım...

Bizde de ben ne zaman hasta olsam konuşmanın sonu onun hastalığıyla biterdi. Sonra hiç bir şey anlatmamaya başladım...

Şu hayatta en nefret ettiğim hastalık hastası insanlardır biliyomusun. Hep başıma geldi hep kendi ailemde de eşimin ailesi de öyle insanlarla dolu. Hasta olabilirsin ama ıh mıh inleyerek insanları rahatsız etmekten başka bir şey yapmıyorsun. Kv çok anlatıyor hastalığını bir tek bu huyunu sevmiyorum şuan. Sürekli iki lafından biri hastalık. Kendi büyüklerine de kızıyor ki sürekli hastalığını anlatma diye. Hayat enerjim gidiyor öyle insanların yanında. Ama malesef yakın oturuyorum ve eşim askere gidecek. Baya bir süre buna katlanmak zorundayım....

kızlaarrr bu konuya dönmenize çoookk sevindimmm...çok öpüyorm hepinizi kaderdaşlarım:21:

O kadar yoğunum ki kendi konumla bile ilgilenemiyorum düşünün :27:

bn de bayadır hiç giremiyordm kk ya ama son bikaç haftadır girmeye başladm bu konuya baktım,en sevdiğim konu çünkü:27:
üzüldüm kaç aydır hareket yok diye

ee nasıl kaynana durumları :1:

Aaaa burasi tam benlikmis ayol :) ben bu grubu nasil olurda gormemmmmmmm :) yok derdimi anlatacak kimsede yok zatennn :)

Nexus4

benim de kayınvalidem tam bir hastalık hastasıdır , kiloludur ama asla az yemez ve spor yapmaz doktorların spor yap demelerine rağmen yapmaz . neyse bir gün kayınpederim bana kayınvalidemle olan doktor anısını anlattı taklidini yaparak . :9: şimdi bu gelmiş bana doktor kalbinde rahatsızlık var dedi demiş tabi kp korkmuş hemen tıp fakültesinde araya aracı sokularak ünlü bir profesöre gidilmiş . bir gün önce bir şey olmayan kadın 2 merdiven çıkıyor nefesi kesiliyor diyor eyvah demiş evdeki hanımdan olacağız heralde neyse tahliller falan 5 gün sürmüş . sonuçları göstermeye doktora çıkmışlar doktor eline sonuçları alır ve masaya vurmuş , dışarıda bir sürü gerçek hasta var gidin beni oyalamayın demiş :9: kayınpederim de bağıra çağıra aşağı indim diyor bi bakmış yanında yok arabaya gitmiş kv çoktan arabaya binmiş . sen hani nefes alamıyordun dedim diyor ses yok diyor ama taklitler yapılarak anlatılıyor ben gülmekten öldüm tabi :37:

gelelim konuyla alakalı bizim muhabbete

kv: benim kalbimde de sorun varmış doktor söylemişti önceden
b: evet öyleymiş babam anlattı bir doktor anınız varmış
kv: sessizlik......

dip not : kalbi artık iyi oldu :9:

senin arkandayım der ama hep oğlunu tutar.alttan alttan verir.bu huyunu hiç sevmiyorum.mert ol mert.ikili oynama.ben de en son dedim ki ben senin kızın değilim,gelininim.

senin arkandayım der ama hep oğlunu tutar.alttan alttan verir.bu huyunu hiç sevmiyorum.mert ol mert.ikili oynama.ben de en son dedim ki ben senin kızın değilim,gelininim.

iyi demişsin..
bnmkide tartışmalarda hep bni tutar ama eğer onunla ilgili bi sorunsa oğlunu fitler üstüme salar,,yılan diyesim geliyo neyse töbe töbe

Kizlaaar bende anlatcam ya :) benim hem kaynana hem kayinpeder haatalik hastasi :) 1.5 senelik evliyim ama yeminle 10 seneye bedeller :) arkadaş bnm Yanimda tazi gibiler ogullari gelince ay oran ay buram deli ediyorlar beni. Bende olayi bütün ciplakligiyla anlatiyorum eşime. Bide onlara gore sadece onlarin hastaliklari ciddi. Annemde babamda su var desem geçer bisey olmaz diyorlar. Ben gecen sene bebeğimi kaybettim. Sirf esim Yanimda durmasin diye telefonla biz cok kotuyuz soyleyiz boyleyiz diye esimi cagrmaya calistilar. Ben disari cikaam hemen esime fisir fisir bisetler anlatirlae ben tekrar dönünce konu kapanir. Beni gün içinde hic aramazlar ogullarinin eve geldiği saati bilirler hemen ararlar sesini duymak istedikkk :) vayy arkadaş ne ses var ki bende sadece esim evdeyken güzel :) dugunumde de hiçbirşey yapmqdilar sözde esim tek çocuk :) ay bi anda bir sürü şey anlattim :) dahanbende hikaye bitmez bubaksam ordayiz :) ordanda canli canli aktarim yaparim :) He son bomba kayinpeder bana totona kina yak bile demişti :)

Nexus4

Hemen bişi anlatmalıyım
daha çok yeni çarşamba akşamı yaşanıyo
şu tvde süper dadı diye bişi var onu izliyoruz

eşm:yazık kadının da işi zor ikiz bebek bakmak kolay diil
ben:evet gerçekten yzık zor
kv:ne varmış çocuk bakmakta ben aynı anda 3 bebeye bakarım
eşm:anne şimdikiler öle sosyal hayattan çabuk vazgeçemiyo psikoljileri bozluyo
ben:alışkanlıklrdn vazgeçmek çok zor öle herkes ikiz bakamaz hemde
kv:ben bakarım 3 e de 5 ede bakarım
kv:hem oglum size bile nasıl güzel baktım
kv:bir gün üstünüz başınız pislik içindemi kaldı
kv:köyde büyüttüm ben sizi o kadar yoklukta
kv:ard arda doğdunuz kardeşlerinle yinede güzel baktım ben
eşm:anne sen köyde yaşadın ya başka ugraşın yoktu şimdikilerki zorrrr
kvç:yook yook ben güzel çocuk bakarım sizede güzel baktım
ben:(övgü bekliyo haydaaaa içimden söleniyorum)
kv:ahh ahhh been güzel çocuk bakarım
bu arada2 saatlik program bitti yatıcaz artık
kv:ben 3üze bile bakarım ben güzel çocuk bakarım
kv:sen beni begenmessin ama ben hepinizi büyttüm açmı kaldınız açıktamı kaldınız
ii geceler dedik hala içerde söleniyordu
ben güzel çocuk bakrım

offffffffffffffff:52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen bişi anlatmalıyım
daha çok yeni çarşamba akşamı yaşanıyo
şu tvde süper dadı diye bişi var onu izliyoruz

eşm:yazık kadının da işi zor ikiz bebek bakmak kolay diil
ben:evet gerçekten yzık zor
kv:ne varmış çocuk bakmakta ben aynı anda 3 bebeye bakarım
eşm:anne şimdikiler öle sosyal hayattan çabuk vazgeçemiyo psikoljileri bozluyo
ben:alışkanlıklrdn vazgeçmek çok zor öle herkes ikiz bakamaz hemde
kv:ben bakarım 3 e de 5 ede bakarım
kv:hem oglum size bile nasıl güzel baktım
kv:bir gün üstünüz başınız pislik içindemi kaldı
kv:köyde büyüttüm ben sizi o kadar yoklukta
kv:ard arda doğdunuz kardeşlerinle yinede güzel baktım ben
eşm:anne sen köyde yaşadın ya başka ugraşın yoktu şimdikilerki zorrrr
kvç:yook yook ben güzel çocuk bakarım sizede güzel baktım
ben:(övgü bekliyo haydaaaa içimden söleniyorum)
kv:ahh ahhh been güzel çocuk bakarım
bu arada2 saatlik program bitti yatıcaz artık
kv:ben 3üze bile bakarım ben güzel çocuk bakarım
kv:sen beni begenmessin ama ben hepinizi büyttüm açmı kaldınız açıktamı kaldınız
ii geceler dedik hala içerde söleniyordu
ben güzel çocuk bakrım

offffffffffffffff:52::52::52::52::52::52::52:

bu kaynanalardaki kendini ispatlama ve zorla övgüye mazhar olma çabası beni deli ediyo ya bu arada birlik mi oturuyosunuz?

bu kaynanalardaki kendini ispatlama ve zorla övgüye mazhar olma çabası beni deli ediyo ya bu arada birlik mi oturuyosunuz?
yok beraber oturmuyoruz ben çalışıyorum hafta içi bende kızıma bakıyo
hafta sonu evine geçiyor
kp şehir dışında olduğundan yanlız kalamadığından
normalde kendi evinde bakr

yok beraber oturmuyoruz ben çalışıyorum hafta içi bende kızıma bakıyo
hafta sonu evine geçiyor
kp şehir dışında olduğundan yanlız kalamadığından
normalde kendi evinde bakr

bn henüz 1,5 senelik evliyim ve çocuğum da yok...çalışıyorum da.çocuk olunca işi bırakmayı düşünüyorum,,kayınvalidem çocuğumu çok sahiplenir diye istemiyorum ona bırakmak.sizde oluyo mu böyle sorunlar

geçmiş olsun elifcim tüm mayıs kuzuları tehlikeli viraja girdi...ve yürüdükten sonra daha büyük tehlikelerle karşılaşabiliriz...Allah hepimizin evlatlarını korusun..
dün muhammed kanepeden düştü..her tarafına yastık koymuştum..çamaşırları topladım içeri girdim bi baktım oynuyor..çamaşır sepetini düşerse diye hemen kanepenin altına koydum..içeri girdim bi baktım muhammed yüzü koyun yerde..
canımdan can koptu sanki..ama sanırım sepet hızını engellediği için şok bir düşüş yaşamamış ama biraz korktuğu için ağladı..ama beni de ağlattı...

:( geçmiş olsun

Nexus4

Son düzenleme:
bn henüz 1,5 senelik evliyim ve çocuğum da yok...çalışıyorum da.çocuk olunca işi bırakmayı düşünüyorum,,kayınvalidem çocuğumu çok sahiplenir diye istemiyorum ona bırakmak.sizde oluyo mu böyle sorunlar
valla benim kv dede 8 tane torun var en küçüğü bennimki
ya bırak sahiplensin onun da torunu
benim hoşuma gider
benimki sahiplenir severde ama bi sakız almaz ben bırakırım para o harcar öle yani
boşver yap bi tane ver baksın

Bennn :( agir bir hamilelik sürecin olduğu için isi biraktim ben ve minigimi kucagima alirsam calusmayi düşünmüyorum kreş yasi gelne kadar :(

Nexus4

valla benim kv dede 8 tane torun var en küçüğü bennimki
ya bırak sahiplensin onun da torunu
benim hoşuma gider
benimki sahiplenir severde ama bi sakız almaz ben bırakırım para o harcar öle yani
boşver yap bi tane ver baksın

ya bnm kayınvalidem çocuk bakıyo bi de şu anda..gitmiş annesi babası yokken çocuğun saçını kesmiş kendi kafasına göre...ben o çocuğa annelik yapıyorm keserim tabi ne istersem yaparım diyo,düşün artık kendi torunu olsa neler yapar..ben gelemem böle şeylere..bu çok büyük bi olay değil mi ya ben mi çok abartıyorm kaynanama kinlenmişim de herşeyi abartıyor muyum

bn de bayadır hiç giremiyordm kk ya ama son bikaç haftadır girmeye başladm bu konuya baktım,en sevdiğim konu çünkü:27:
üzüldüm kaç aydır hareket yok diye

ee nasıl kaynana durumları :1:

Şuan iyiyiz. Uzağız ya ondan :1:

Hala aklıma eski günler gelir. Unutmaya çalışıyorum hala.

Bennn :( agir bir hamilelik sürecin olduğu için isi biraktim ben ve minigimi kucagima alirsam calusmayi düşünmüyorum kreş yasi gelne kadar :(

Nexus4

aynen..hem kaynanama bırakmak istemiyorum hem de çocuğumun her anını kendim yaşamak istiyorum..
bi de benm öyle başka bir bakıcı bulup baktırma ihitmalim sıfır sıfır sıfır..kaynnam zaten çocuk bakıcısı

Back