uzun uzun okumayı sevmem
ne güldüm ya
kayınvalideler başa bela tatlı belaları da var hafuzandan çıkmayan belaları da var
okumuşken aklıma gelen bi tanesini yazayım dedim
doğum iznindeyim bebeğim daha 2-3 aylık mı ne geceler uykusuz yorgun bitkinim o zamanlar
evde çalışabildiğim kadar çalışıyorum eşim şimdiye kadar yemek olmazsa neden yemek yok yada bu neden ütülenmedi dememiştir
kayınvalidem gelmiş bebek uyuyo ben bitkin bi vaziyette ilgilenmeye konusmaya çalışıyorum aynı apartmandayız kıştan kışa gelirler
toz olmuş burası dedi (aile apartmanı olduğundan bizim eve çok giren çıkan olduğu için ev çok tozlanıyo hergün toz alınması gerekiyo)
evet kocamın adını yazabilmek için toz biriktiriyorum dedim..dondu sustu
ağzımdan çıktı bi kere toz alsam olmaz en iyisi biriksin kocamın adını yazayım dedim ve yazdım
bi dahaki geldiğinde yazıyı gördü sustu ve bi daha evime karısmadı
bakalım seneye karısacak mı görücez
işte bu yaa gereken cevap tam da bu.Allahım neden ben bu kadar hazır cevap olamıyorum?
Hayranlıkla okudum arkadaşım, ne güzel cevap olmuş o öyle, süpersin :)))
harıka
harıka
Aynen öyle canım yaaa ben bile şaşıyorum kendime nasıl bir sabır var bende diye....
bu arada asıl en önemli şey ise.
kaynana olacak kadın beni evden kovduktan ve o adını bile telaffuz etmek istemediğim kişiyle kıyasladıktan sonra en kötü şey geldi başıma SÜTÜM KESİLDİ ÜZÜNTÜDEN.
Ve malesef çocuğum anne sütünü alamadığı için bağışıklık sistemi güçlenemedi dolayısı ile çok sık hasta oluyor geçen kış iki defa zatürree oldu mesela ve malesef astım hastası kızım tamamen anne sütüne bağladı doktor....
Ve ben kızım her hasta olduğunda o kadını anıyorum.....
avatardaki resim kızıma ait bu aradas
Dedim ya bizim ev hala kapalı duruyor anahtarlar bende diye
Arada bir kızım gittiğinde bahçede üst katı gösteriyormuş kaynanaya
Parmağı ile bizim evi işaret ederek
MENİMMMM MENNİİMMM EEVV MENİMM diyormuş :):):)
Şükür eşim anlayışlı da uzak duruyoruz. Hamile kalmamda sorun yokta, sonrasında kayınvalidemin çenesine susturucu lazım, çocuğun sağlığı için :)
Canım çok üzüldüm ben sana, allah yardımcın olsun ne o öyle ya, vallahi evlenmeyesim geldi, sen maşallah iyi dayanıyorsun. herkes dayanamaz, ben dayanamazdım kocamla birbirimize girerdik allah vermiyeallahümme ya vedud sen ağzını bağla dilini tut de bari içinden
bizimki pek dialod değil, ben izleyiciyim ama yazıcam
eşim yeni iş bakıyor, eltim de kendi çalıştığı firmadan form getirmiş eşime doldursun diye..
mutfakta oturuyoruz eltim, ben, eşim, k. validem, kaynım
eltim: ben ingilizce kursuna gidince muhasebe katına terfi etmeyi düşünüyorum, hem oranın maaşı da çok iyi..
(eşime dönüp) senin bilgisayar kullanma derecen ne seviyede? iyi bildiğin programlar var mı?
eşim: tabiii, feysbuk ve emeseni ileri derecede kullanıyorum (muzur muzur güler)
kayınvalidem de oğlunu, evladını övecek ya, işe de alınsın istiyor, süper ciddi bir yüziafdesiyle:
k.v: evet evet benim oğlum o proramları çok iyi bilir, iki tane de yeter işte daa ne olsun..
biz:
kaynana ile oturmadayız.kadınlar falan var.
navigasyon cihazı sohbet konusu oldu. kadınlar navigasyon cihazından söz ediyor.
benim kaynana da hava atmakmıdır amacı bilmem ama. kadınların içinde bana dedi ki:
Ö...ın da (eşim) navigasyon u var dimi???
(bu arada bizim arabamız falan yok)
kadınların içinde ben de aynen şöyle dedim:
anne Ö... neresine takacak navigasyonu????
Kaynanam ve kadınlar:
bizimki pek dialod değil, ben izleyiciyim ama yazıcam
eşim yeni iş bakıyor, eltim de kendi çalıştığı firmadan form getirmiş eşime doldursun diye..
mutfakta oturuyoruz eltim, ben, eşim, k. validem, kaynım
eltim: ben ingilizce kursuna gidince muhasebe katına terfi etmeyi düşünüyorum, hem oranın maaşı da çok iyi..
(eşime dönüp) senin bilgisayar kullanma derecen ne seviyede? iyi bildiğin programlar var mı?
eşim: tabiii, feysbuk ve emeseni ileri derecede kullanıyorum (muzur muzur güler)
kayınvalidem de oğlunu, evladını övecek ya, işe de alınsın istiyor, süper ciddi bir yüziafdesiyle:
k.v: evet evet benim oğlum o proramları çok iyi bilir, iki tane de yeter işte daa ne olsun..
biz:
e işte kaynanaların incileri bu kadar kızlar. adı üstünde kaynana;inciden çok akrepleri var. daha ne kadar güldürebilir ki? hepsi aynı hepsiiiii
ayy gerçekten düşünüyorum şuraya yazayım diye aramızda gecen komik olaylar var mı diye...yok gelmiyor varsa yoksa gıcıklıkları geliyor:))))
Canım bunların hepsi anlık.belki bir süre seni kızından daha çok sever ondan sonra ilk en ufak olayda senden kötüsü olmaz ama kızı ne yapsa da kızıdır.Bu yüzden ne onlar bizi ,ne biz onları kabullenemiyorz tam anlamıyla...o nedenle bosver çok ilgi gösterme onlar için mi yasıyoruz biz canım,gezdir,hizmet et,her sözüne katlan.bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?