Kaynana diyaloglarım

harıka

harıka

kayınvalidemle görümcem arasındaki eşimle bizi koparan dialog;
kayınvalidem elindeki tabağı televizyonun yanına koyar.görümcem;'Anne koyma onu oraya,radyasyon geçer.kayınvalidemin cevabı;'örttüm ben onun üstünü,geçmez...(peçeteyle!!!)
hala bu dialogu hatırlayıp hatırlayıp güleriz....

canım kızın çok tatlı maşşallah Rabbim sağlık sıhhat versin
o kaynanana da hakettiğini versin inş

bi gün kapı çalmış duymamışım
kaç kere geldiyse artık kapıya
sonunda görüşüyoruz
kv:kaç kere geldim kapıyı çaldım uyuyodunuz niye geç kalktınız
ben ğlumla işim vardı anne mutlu oldun mu
kvmutlu olur)

kocamla işim yoktu tabi sadece duymadım kapıyı :)))

Şükür eşim anlayışlı da uzak duruyoruz. Hamile kalmamda sorun yokta, sonrasında kayınvalidemin çenesine susturucu lazım, çocuğun sağlığı için :)

Canım çok üzüldüm ben sana, allah yardımcın olsun ne o öyle ya, vallahi evlenmeyesim geldi, sen maşallah iyi dayanıyorsun. herkes dayanamaz, ben dayanamazdım kocamla birbirimize girerdik allah vermiye allahümme ya vedud sen ağzını bağla dilini tut de bari içinden

Allah bi sabır veriyor, kayınvalidem sağlıklı düşünen bi insan değil, söylediği sözlerin nerelere vardığını anlamıyor, ona göre çok masumane bunlar, biraz da yaşına hürmeten hoş görüyoruz işte... Ama ne kadar hoş görsede insan kırılıyor.

kaynana ile oturmadayız.kadınlar falan var.
navigasyon cihazı sohbet konusu oldu. kadınlar navigasyon cihazından söz ediyor.
benim kaynana da hava atmakmıdır amacı bilmem ama. kadınların içinde bana dedi ki:
Ö...ın da (eşim) navigasyon u var dimi???
(bu arada bizim arabamız falan yok)
kadınların içinde ben de aynen şöyle dedim:
anne Ö... neresine takacak navigasyonu????
Kaynanam ve kadınlar:

Son düzenleme:
bizimki pek dialod değil, ben izleyiciyim ama yazıcam

eşim yeni iş bakıyor, eltim de kendi çalıştığı firmadan form getirmiş eşime doldursun diye..
mutfakta oturuyoruz eltim, ben, eşim, k. validem, kaynım
eltim: ben ingilizce kursuna gidince muhasebe katına terfi etmeyi düşünüyorum, hem oranın maaşı da çok iyi..
(eşime dönüp) senin bilgisayar kullanma derecen ne seviyede? iyi bildiğin programlar var mı?
eşim: tabiii, feysbuk ve emeseni ileri derecede kullanıyorum (muzur muzur güler )
kayınvalidem de oğlunu, evladını övecek ya, işe de alınsın istiyor, süper ciddi bir yüziafdesiyle:
k.v: evet evet benim oğlum o proramları çok iyi bilir, iki tane de yeter işte daa ne olsun..
biz:

hahaha

nekkkkkk

arkadaşlar bu topik güzeldi nerelerdesiniz artık kimseler ugramıyor...yazın birkaç sey de hep birlikte gülelim

ay ne güldüm ya bilmediğin bişilere biliyomuş gibi cevap verme be kaynana

e işte kaynanaların incileri bu kadar kızlar. adı üstünde kaynana;inciden çok akrepleri var. daha ne kadar güldürebilir ki? hepsi aynı hepsiiiii

ayy gerçekten düşünüyorum şuraya yazayım diye aramızda gecen komik olaylar var mı diye...yok gelmiyor varsa yoksa gıcıklıkları geliyor:))))

e işte kaynanaların incileri bu kadar kızlar. adı üstünde kaynana;inciden çok akrepleri var. daha ne kadar güldürebilir ki? hepsi aynı hepsiiiii

ayy gerçekten düşünüyorum şuraya yazayım diye aramızda gecen komik olaylar var mı diye...yok gelmiyor varsa yoksa gıcıklıkları geliyor:))))

kabullenememekle alakalı hepsi bunlar
kayınvalideyi anne olarak kabul edemiyoruz annemize gösterdiğimiz ilgiyi göstersek annemizden fazla ilgi ve alaka görürüz belki
ben çok ilgi gösterdiğim zaman kızından çok seviyo beni
buna rağmen gelde gör bi sürü gıcık olaylarımız var:))

Canım bunların hepsi anlık.belki bir süre seni kızından daha çok sever ondan sonra ilk en ufak olayda senden kötüsü olmaz ama kızı ne yapsa da kızıdır.Bu yüzden ne onlar bizi ,ne biz onları kabullenemiyorz tam anlamıyla...o nedenle bosver çok ilgi gösterme onlar için mi yasıyoruz biz canım,gezdir,hizmet et,her sözüne katlan.bu ne yaa

orası doğru ama inan kabullenmekle alakalı
anneme kızdığım gibi kvalideme de kızıyorum sözüne katlanmıyorum yani :))

şöyle bi durum var:örnek olarak; kendi annem bana küfür etse o kadar zoruma gitmez ama,kaynanam "şurdan kal,şuraya otur"dese zoruma gidiyor.
bence bu durumu gayet net açıklıyor. kaynanalarımız bize her ne kadar "seni kızım gibi görüyorum" dese de hiç bir zaman kızı olamayız. iyi olduğun kadar iyi geçinirsin. kendi kızı bir hata yapsa "o kızıdır,unutulur".ama gelini yapsa "neden böyle yapıyor"diye düşünülür ve ya zoruna gider.
aynen bunun gibi;KENDİ ANNEMİZ kocamızla birlikteyken odamıza dalsa ne kadar zorumuza gider ki.çünkü annemiz o bizim
ama kaynana girince:88::88: çıldırıyoruz.
bu böyledir değişmez ne kadar iyi olursa olsun kaynana , yine kaynana gelin yine gelindir
inancımızı yükseltsek değişir mi bu durum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…