selam arkadaşlar 2 gündür bu topiği okuyorum bayıldım valla hatta eşimede anlattım kaynanalar hakkında gelinler yaşadıklarını yazıyor dedi hatta okudu çok güldü valla ya.
eşime dedim bende yazacağım annemi dedim çok güldü umursamadı (şaka sandı.)neyse.
bu arada bende kaynanamla, eltimle ve eşimin amcası ile aynı binada oturuyoruz bina kayınpederimin. biz nişanlandık sonra ev , eşya falan mevzuları oldu
benim k.pederim zengindir aileden evleri, araba, yazlıkları, işyerleri ve arsaları var ama çok ta cimri değildir yani adaletlidir çocuklarına paylaştırır yani severim k.pederimi
biz nişanlıyız eşim işte avcılarda bizim evimiz var hem büyük hemde site içi dedi güzel ferah dedi ben orada oturmak istiyorum, abim gibi (kaynım) aynı apartmanda oturmak
istemem dedi (eşim sevmez öyle herkes herşeyimizi bilsin çat kapı gelinip gidilsin). neyse bu düşüncesini babasınada anlattı ama sağolsun kayınpeder asla olmaz git avcılarda kiralık yer çok git
otur dedi ama eğer oturacaksan alt kattaki ev senin olsun geç otur dedi neyse, eşim çokk sinirlendi aynı evde oturmam dedi başladı avcılarda kiralıp ev aramaya, ikimiz çalışıyoruz ama ee tabi ev varken niye kirada oturalım diye eşimin başının etini yedim sonunda aynı apartmanda oturmaya karar verdik neyse dairemizi hazırlıyoruz falan bende çalışıyorum ev ile ilgili şeylerin bazıları bana soruluyor bazıları sorulmuyor tabi bazı şeyler kaynanm + eltim ve k.pederim tarafından seçilip yapılıyor ara ara eve gidip bakıyoruz eşimle neyse sinir oluyoruz herkes kafasına göre bişey yapıyorlar sinirden çatlıyorum, eşim söylemiş niye bize sormuyorsunuz die k. pederim herkesin yanında ben yapıyorum ben ödeyeceğim hepsini size borç falan yok bırakmam dedi falan filan eşim tamam dedi hatta yapacaksın tabi sen benden zenginsin dedi şakayla yani, neyse bazı şeyler istediğimiz gibi oldu bazıları olmadı kabul ettik sorun yapmadık geçti gitti.
ben çalıştığım için balayı yapamadık zaten çok soğuktu 27.02,2010da evlendik eşimle yaza balayı yaparız dedik.
Bizim evlendiğimizin 2. günü sabahı eşimi babası çağırdı elinede borç listesi verdi bize evin bütün borcunu yığdılar yaklaşık 17.000,00tl
şoookk olduk eşimle ama bende istemedim aslında hepsini onlar ödesinler diye öderiz dedim eşimi sakinleştirdim neyse biz 1 yılda 19.000,00tl borç ödedik eşimle ve kimseyede muhtaç olmadık. eltim ev kadını hayatı boyunca çalışmamış o yüzden para kazanmak nedir bilmez benide çok kıskanır çalışıyorum diye. Eşim baktıki bana bazen karışıyorlar eşim gitmiş kaynanama ANNE SAKIN BİRDAHA BENİM EVİME KARIŞMA ORASI KARIMIN EVİ KARIM NE İSTERSE ÖYLE DÜZELTSİN EVİNE dedi sonra baktım pek karışmadılar eskisi gibi. kocam beni ezdirmiyor sağolsun çokk anlayışlı biridir ve asla özgürlüğünden ödün vermezz... BİRAZ UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM. BENDE ARA ARA ANLATIRIM KAYNANA DİYALOGLARIMI