• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

KKlere gittik geçen yıl ocak ayında yeni ev almıslardı orayı temızlıyordu dolayısıyla temızleyememıs oturduğu evi neyse

kaldığım 11 gun boyunca hergun bır yerler temızlendı ya neysee

salonu siliyorum vileda yok bezle sildiriyor saolsun!

KK: 15 gundur evi temizlemıyorum iyi sil iyi sil
Ben: siliyorum anne
KK: altlarıda al hıh iyi oldu sayende evim tertemz oldu suyu değiştir
Ben: Delirmiş gibi ama sesim cıkmıor taabbiiiiii
KK: orayı bitirince oturma odasına gel
Oturma odasına geçtim
KK: Bak ben camı siliyorum elalemin kayınvalideleri cam bırak hiç işyapmıorlar kıymetimi bil gelinleri bakıor heppppppp
Ben: Rahatsızsan silme anneeee!!!!!!!

delirtiyor beniiiiiiiii

Ramazan da iftarda misafirim var.kayınvalidemler de var tabii.9 kişiyiz.ben bütün gün koşturdum yemekler için..akşam oldu.misafirler geldi.misafirler de çok yakın deil.çorbaları koydum.ezan okundu neyse ekmekleri vereyim vs derken herkes başladı yemeye ama ben daha sonra oturdum.masada tam bir sessizlik herkes açlıktan sadece yemege odaklanmıstı.bu arada salata çeşitleri de ortada tabaklarda duruyordu.herkes oradan tabaklarına alır demiştim çorbadan sonra.tam ilk kaşıgı almıstım ki kayınvalidem salatadan yemegi düşünmüyorsunuz herhalde dedi soguk bir ses tonuyla.herkes söyle bir irkildi.ben kalkıp mutfaga gittim kase getirmeye ama zaten 9 kişiyiz yemek takımının kaseleri de çorba için kullanıldı.salata için baska kaseler getirdim ama ben şimdi 9 kaseye o salatayı bölene kadar herkse çorbayı bitirecek masa da yer de yok zaten onlara..zaten gözüm de kesmedi kaseleri getirdim ama koymadan 'çorbadan sonra yemeklerle tabaklara da alabiliriz nasıl yapalım 'dedim.misafirlerden biri de tabii canım sen şimdi koymakla ugrasma tek tek burdan alalm dedi de koymadım.ama ne sinir oldum kayınvalideye.ayy sana ne yaa misafir benm ev benm.nasıl servis yaparsam yaparım daha benm acıgımı kapatacagına misafirin yanında zora sokuyor...

KKlere gittik geçen yıl ocak ayında yeni ev almıslardı orayı temızlıyordu dolayısıyla temızleyememıs oturduğu evi neyse

kaldığım 11 gun boyunca hergun bır yerler temızlendı ya neysee

salonu siliyorum vileda yok bezle sildiriyor saolsun!

KK: 15 gundur evi temizlemıyorum iyi sil iyi sil
Ben: siliyorum anne
KK: altlarıda al hıh iyi oldu sayende evim tertemz oldu suyu değiştir
Ben: Delirmiş gibi ama sesim cıkmıor taabbiiiiii
KK: orayı bitirince oturma odasına gel
Oturma odasına geçtim
KK: Bak ben camı siliyorum elalemin kayınvalideleri cam bırak hiç işyapmıorlar kıymetimi bil gelinleri bakıor heppppppp
Ben: Rahatsızsan silme anneeee!!!!!!!
delirtiyor beniiiiiiiii

anammm kakılmıştır benim adım şaarkısınıda söyleseydin de tam olsaydı kadına bari:53:

Ramazan da iftarda misafirim var.kayınvalidemler de var tabii.9 kişiyiz.ben bütün gün koşturdum yemekler için..akşam oldu.misafirler geldi.misafirler de çok yakın deil.çorbaları koydum.ezan okundu neyse ekmekleri vereyim vs derken herkes başladı yemeye ama ben daha sonra oturdum.masada tam bir sessizlik herkes açlıktan sadece yemege odaklanmıstı.bu arada salata çeşitleri de ortada tabaklarda duruyordu.herkes oradan tabaklarına alır demiştim çorbadan sonra.tam ilk kaşıgı almıstım ki kayınvalidem salatadan yemegi düşünmüyorsunuz herhalde dedi soguk bir ses tonuyla.herkes söyle bir irkildi.ben kalkıp mutfaga gittim kase getirmeye ama zaten 9 kişiyiz yemek takımının kaseleri de çorba için kullanıldı.salata için baska kaseler getirdim ama ben şimdi 9 kaseye o salatayı bölene kadar herkse çorbayı bitirecek masa da yer de yok zaten onlara..zaten gözüm de kesmedi kaseleri getirdim ama koymadan 'çorbadan sonra yemeklerle tabaklara da alabiliriz nasıl yapalım 'dedim.misafirlerden biri de tabii canım sen şimdi koymakla ugrasma tek tek burdan alalm dedi de koymadım.ama ne sinir oldum kayınvalideye.ayy sana ne yaa misafir benm ev benm.nasıl servis yaparsam yaparım daha benm acıgımı kapatacagına misafirin yanında zora sokuyor...

Aaa canım karışmazsa olmazki bir yerleri eksik kalır
aa olmaz..farz gibi yapacak onu:6:

Aaa canım karışmazsa olmazki bir yerleri eksik kalır
aa olmaz..farz gibi yapacak onu:6:

çorbanın yanında salata yemeyi seviyormus,baska zaman ye Allah Allah,o sıkısıklıkta senn çorba yanı salatan mı sıkıstı...Hayır da bunu demenin başka yolları da var yani 'salata yemeyi düşünmüyor musunuz' soguk soguk ...illa ki karısacak haklısın.hatta o günkü misafirlerden biri-60 lı yaşlarda bir kadın ve kendisinin de gelinleri var -daha sonradan senn kaynanan da tam kaynana dedi ve kendisiyle o gün ilk defa karşılaşmıslardı.kadın nasıl gözlemlediiyse artık...:)nasıl acıdıysa bana :)))

cnm yemin ederm kapıyı kitleyip yattığımız zamanlarda kapıyı kırıyo açın diye.
gece geç saat ; yatmş olabiliriz,uyuyor olabilirz, kapıyı da kitliyosak işimiz var demektir...
hatta bir defasında yine kitleyip yattk. kaynana içerden bağırıyor:
kv:
-ö.....!!! (eşim)

eşim:
-(eşim ses vermiyor çünkü işimiz var:34:)
kv:
-ö.....!!!(kapıya ısrarla vuruyor)
eşim:
-ne var anne!
kv:
-gelsene bi, bi şey diycem
eşim:
-işim var anne!
kv:
- bu satte ne işin var!! (kaynana köpürür tabii:63:)

gecenin bu saatinde ne işi olabilir acaba!!:47::47::47:
dip not: bu kaynana çoook anlayışlı olduğunu iddia eden kaynana:35::35:
yaa :60: bu kadın normal değil.. "gecenin bu saatinde ne işin var":9:

benimkini yazayım:

eşim maç oynamıştı ayakları çok yorulmuş.. ben de "sıcak suyla ovalayıp sonra kas gevşetici krem süreyim mi" dedim
tabi ağzı kulaklarına vardı .."ne kadar iyi olur" dedi.
ben de getirdim leğeni sıcak suyla ovalıyorum ayağını..
o sırada annesi aradı "napıyorsunuz" falan dedi.
eşim: "tv izliyoruz busmai ayaklarımı sıcak suyla yıkıyor"
kayınvalidem:"hastir" dedi.

çok güldük çok komikti.. inananamadı kadın:9:

benimkini yazayım:

eşim maç oynamıştı ayakları çok yorulmuş.. ben de "sıcak suyla ovalayıp sonra kas gevşetici krem süreyim mi" dedim
tabi ağzı kulaklarına vardı .."ne kadar iyi olur" dedi.
ben de getirdim leğeni sıcak suyla ovalıyorum ayağını..
o sırada annesi aradı "napıyorsunuz" falan dedi.
eşim: "tv izliyoruz busmai ayaklarımı sıcak suyla yıkıyor"
kayınvalidem:"hastir" dedi.

çok güldük çok komikti.. inananamadı kadın:9:

:1::1:
ne varmş ayol inanamayacak aaaaa !!!
kıskanmasın:63::63::63:

aman Yarabbim kilitleseek neler olur biliyor musun???:53:
hatta bir defasında eşimle sabah işe giderken odamızı kitledik. biz yokken odaya girip pc ile uğraşıyor çünkü. eşimde bundan hoşlanmıyor tabii ben de.
o yüzden bi gün işe kitledik giittik.
o gün işteyim . tlfum çaldı .
baktım kaynana: odanızın kapısı kilitli giremiyorum, dedi.
ben:bilmiyorum anne ö.. (eşim) kitlemiştir dedim,
anahtarın yerini sordu.
bilmiyorum ö.. a sor dedim..
eşime attım topu.
tabii ben içimden bi ohhh çektim

daha sonra eşimi aramış. basmış fırçayı "istemiyosanız odanıza girmemi söyleyin bi daha girmem, "
falan filan.
be kadın hala mı anlamıyorsun girmeni istemediğimizi. kapıyı kitlemişiz. ve hala anahatrı soruyor.
ve bu söylediklerini unuttu gitti. hiç bi şey değişmedi hala gece gündüz demeden gelir pcnin başına.

eşimede şaşıp kalıyorum: bazen annesine :int faturasını ödeyemedik kesildi.
diye yalan söyleyip gönderiyor.
bazen de pc bozuk diyor.
şimdi de sabah çıkarken pc nin arkadan bağlantı kablosunu çıkar giremesin dedi. ben de gündüzleri öyle yapıyorum:1:
ama geceleri devam tabii:63:

aynen bizimkine de yatak odamıza girmemesi gerektiğini kafasına sokamadık. şehir dışında oturuyorlar, geldimi en az 2-3 hafta kalır. ee gündüz ben çalışıyorum evde istediği gibi at koşturuyor. yatak odama girdiğini, bilmem nereyi düzelttiğini falan söylüyor. inanın iç çamaşırı çekmecem bile yer değiştiriyor güya bana iyilik yapıyor. bir kaç kez eşim aracılığyla girmemesi gerektiğini söylettim. sonra gelip eşimi bana şikayet etti xxxx buraya girmemi istemiyormuş dedi :53: bir kaç kez ben ima ettim. olmadı. sonra eşimle kavga noktasına geldiler, olmadı devam. en son odanın kapısını kitliyorum ama anahtar üstünde. güya girmiyor ama ben farkediyorum kapının kilidinden bile anlıyorum. çift kitliyorum açarken çıt diye açılıveriyor mesela. kafasına nasıl sokacaz bilmiyorum. eşime de artık bişey diyemiyorum. bu haftasonu da evde yoktuk eşimle. onlar bizdeydi. dün akşam eve geldik anladım yine karıştırılmış. sırf sinir etmek için girdiğini bileyim diye özellikle küçük izler bırakıyor diye paranoyak oldum artık. ne arıyor bilmiyorum. aradığını bulsa da biz de rahatlasak artık.

selam arkadaşlar 2 gündür bu topiği okuyorum bayıldım valla hatta eşimede anlattım kaynanalar hakkında gelinler yaşadıklarını yazıyor dedi hatta okudu çok güldü valla ya.
eşime dedim bende yazacağım annemi dedim çok güldü umursamadı (şaka sandı.)neyse.
bu arada bende kaynanamla, eltimle ve eşimin amcası ile aynı binada oturuyoruz bina kayınpederimin. biz nişanlandık sonra ev , eşya falan mevzuları oldu
benim k.pederim zengindir aileden evleri, araba, yazlıkları, işyerleri ve arsaları var ama çok ta cimri değildir yani adaletlidir çocuklarına paylaştırır yani severim k.pederimi
biz nişanlıyız eşim işte avcılarda bizim evimiz var hem büyük hemde site içi dedi güzel ferah dedi ben orada oturmak istiyorum, abim gibi (kaynım) aynı apartmanda oturmak
istemem dedi (eşim sevmez öyle herkes herşeyimizi bilsin çat kapı gelinip gidilsin). neyse bu düşüncesini babasınada anlattı ama sağolsun kayınpeder asla olmaz git avcılarda kiralık yer çok git
otur dedi ama eğer oturacaksan alt kattaki ev senin olsun geç otur dedi neyse, eşim çokk sinirlendi aynı evde oturmam dedi başladı avcılarda kiralıp ev aramaya, ikimiz çalışıyoruz ama ee tabi ev varken niye kirada oturalım diye eşimin başının etini yedim sonunda aynı apartmanda oturmaya karar verdik neyse dairemizi hazırlıyoruz falan bende çalışıyorum ev ile ilgili şeylerin bazıları bana soruluyor bazıları sorulmuyor tabi bazı şeyler kaynanm + eltim ve k.pederim tarafından seçilip yapılıyor ara ara eve gidip bakıyoruz eşimle neyse sinir oluyoruz herkes kafasına göre bişey yapıyorlar sinirden çatlıyorum, eşim söylemiş niye bize sormuyorsunuz die k. pederim herkesin yanında ben yapıyorum ben ödeyeceğim hepsini size borç falan yok bırakmam dedi falan filan eşim tamam dedi hatta yapacaksın tabi sen benden zenginsin dedi şakayla yani, neyse bazı şeyler istediğimiz gibi oldu bazıları olmadı kabul ettik sorun yapmadık geçti gitti.
ben çalıştığım için balayı yapamadık zaten çok soğuktu 27.02,2010da evlendik eşimle yaza balayı yaparız dedik.
Bizim evlendiğimizin 2. günü sabahı eşimi babası çağırdı elinede borç listesi verdi bize evin bütün borcunu yığdılar yaklaşık 17.000,00tl
şoookk olduk eşimle ama bende istemedim aslında hepsini onlar ödesinler diye öderiz dedim eşimi sakinleştirdim neyse biz 1 yılda 19.000,00tl borç ödedik eşimle ve kimseyede muhtaç olmadık. eltim ev kadını hayatı boyunca çalışmamış o yüzden para kazanmak nedir bilmez benide çok kıskanır çalışıyorum diye. Eşim baktıki bana bazen karışıyorlar eşim gitmiş kaynanama ANNE SAKIN BİRDAHA BENİM EVİME KARIŞMA ORASI KARIMIN EVİ KARIM NE İSTERSE ÖYLE DÜZELTSİN EVİNE dedi sonra baktım pek karışmadılar eskisi gibi. kocam beni ezdirmiyor sağolsun çokk anlayışlı biridir ve asla özgürlüğünden ödün vermezz... BİRAZ UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM. BENDE ARA ARA ANLATIRIM KAYNANA DİYALOGLARIMI :51:

selam arkadaşlar 2 gündür bu topiği okuyorum bayıldım valla hatta eşimede anlattım kaynanalar hakkında gelinler yaşadıklarını yazıyor dedi hatta okudu çok güldü valla ya.
eşime dedim bende yazacağım annemi dedim çok güldü umursamadı (şaka sandı.)neyse.
bu arada bende kaynanamla, eltimle ve eşimin amcası ile aynı binada oturuyoruz bina kayınpederimin. biz nişanlandık sonra ev , eşya falan mevzuları oldu
benim k.pederim zengindir aileden evleri, araba, yazlıkları, işyerleri ve arsaları var ama çok ta cimri değildir yani adaletlidir çocuklarına paylaştırır yani severim k.pederimi
biz nişanlıyız eşim işte avcılarda bizim evimiz var hem büyük hemde site içi dedi güzel ferah dedi ben orada oturmak istiyorum, abim gibi (kaynım) aynı apartmanda oturmak
istemem dedi (eşim sevmez öyle herkes herşeyimizi bilsin çat kapı gelinip gidilsin). neyse bu düşüncesini babasınada anlattı ama sağolsun kayınpeder asla olmaz git avcılarda kiralık yer çok git
otur dedi ama eğer oturacaksan alt kattaki ev senin olsun geç otur dedi neyse, eşim çokk sinirlendi aynı evde oturmam dedi başladı avcılarda kiralıp ev aramaya, ikimiz çalışıyoruz ama ee tabi ev varken niye kirada oturalım diye eşimin başının etini yedim sonunda aynı apartmanda oturmaya karar verdik neyse dairemizi hazırlıyoruz falan bende çalışıyorum ev ile ilgili şeylerin bazıları bana soruluyor bazıları sorulmuyor tabi bazı şeyler kaynanm + eltim ve k.pederim tarafından seçilip yapılıyor ara ara eve gidip bakıyoruz eşimle neyse sinir oluyoruz herkes kafasına göre bişey yapıyorlar sinirden çatlıyorum, eşim söylemiş niye bize sormuyorsunuz die k. pederim herkesin yanında ben yapıyorum ben ödeyeceğim hepsini size borç falan yok bırakmam dedi falan filan eşim tamam dedi hatta yapacaksın tabi sen benden zenginsin dedi şakayla yani, neyse bazı şeyler istediğimiz gibi oldu bazıları olmadı kabul ettik sorun yapmadık geçti gitti.
ben çalıştığım için balayı yapamadık zaten çok soğuktu 27.02,2010da evlendik eşimle yaza balayı yaparız dedik.
Bizim evlendiğimizin 2. günü sabahı eşimi babası çağırdı elinede borç listesi verdi bize evin bütün borcunu yığdılar yaklaşık 17.000,00tl
şoookk olduk eşimle ama bende istemedim aslında hepsini onlar ödesinler diye öderiz dedim eşimi sakinleştirdim neyse biz 1 yılda 19.000,00tl borç ödedik eşimle ve kimseyede muhtaç olmadık. eltim ev kadını hayatı boyunca çalışmamış o yüzden para kazanmak nedir bilmez benide çok kıskanır çalışıyorum diye. Eşim baktıki bana bazen karışıyorlar eşim gitmiş kaynanama ANNE SAKIN BİRDAHA BENİM EVİME KARIŞMA ORASI KARIMIN EVİ KARIM NE İSTERSE ÖYLE DÜZELTSİN EVİNE dedi sonra baktım pek karışmadılar eskisi gibi. kocam beni ezdirmiyor sağolsun çokk anlayışlı biridir ve asla özgürlüğünden ödün vermezz... BİRAZ UZUN OLDU AMA İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM. BENDE ARA ARA ANLATIRIM KAYNANA DİYALOGLARIMI :51:

cnm madem o kadar zenginler ve k.peder asla size borç bırakmam diyor. neden 17bintl yi size ödettiler anlamadm

cnm madem o kadar zenginler ve k.peder asla size borç bırakmam diyor. neden 17bintl yi size ödettiler anlamadm

canım işte tuhaflar demek istedim bir dediği öbür dediğini tutmuyor ki
tuhaflar işte
daha ne tuhaflıkları var anlatırım zamanla canım.

bende kaynana adayımla ilgili bir şeyi anlatiyim.
Sevgilim bana sürekli ev alıcaz ailece bizim olucak orda oturucaz beraber seçelim filan derdi.
sevgilimde çalıştığı yerden annesine para gönderirdi biriktirelim diye.
4 bin filan biriktirdi annesine verdi. Kendin biriktirsene derdim.
olsun harcamiyim diye derdi neyse bigün tatildeyiz sevgilimle annesi aradı ses dışardan duyuluyo konuştular filan.
Annesi: Ayy oğluuum bu ay hiiç para göndermedin bide bana mutfağı büyük olan bir ev alıcaktın harcama paralarını lüzumsuz yere! o istediğim eve bakıyorum ben!
sevgilim bişey diyemedi kapattı ben şoktayım tabi..
Sevgilim:kem küm bizde hep ortaklaşa alınırda..
ben şoktayım tabi..Bide Bende çalışmaya başlayıp bende para biriktiricekmişim üstüne.
Sözde bana ev alınıcak..Ben öyle bilicem tabi..sevgili kaynanama ev alıcakmışız:4:
akıllandım artık hahh haay:12::12:

bende kaynana adayımla ilgili bir şeyi anlatiyim.
Sevgilim bana sürekli ev alıcaz ailece bizim olucak orda oturucaz beraber seçelim filan derdi.
sevgilimde çalıştığı yerden annesine para gönderirdi biriktirelim diye.
4 bin filan biriktirdi annesine verdi. Kendin biriktirsene derdim.
olsun harcamiyim diye derdi neyse bigün tatildeyiz sevgilimle annesi aradı ses dışardan duyuluyo konuştular filan.
Annesi: Ayy oğluuum bu ay hiiç para göndermedin bide bana mutfağı büyük olan bir ev alıcaktın harcama paralarını lüzumsuz yere! o istediğim eve bakıyorum ben!
sevgilim bişey diyemedi kapattı ben şoktayım tabi..
Sevgilim:kem küm bizde hep ortaklaşa alınırda..
ben şoktayım tabi..Bide Bende çalışmaya başlayıp bende para biriktiricekmişim üstüne.
Sözde bana ev alınıcak..Ben öyle bilicem tabi..sevgili kaynanama ev alıcakmışız:4:
akıllandım artık hahh haay:12::12:

ayrılmışsındır herhalde:53::63: şok oldum yaa oğluna bağımlı yaşayan, oğluna kocası muamelesi yapan kaygana modeli!

ayrılmışsındır herhalde:53::63: şok oldum yaa oğluna bağımlı yaşayan, oğluna kocası muamelesi yapan kaygana modeli!

bu olay yüzünden ayrılmadık.Sonra bir tartışma yaşadık ayrıldık gibi.
Sevgilim anlatıyo bide bunları bana.
demiş ki silenzio nasıl.
bilmiyorum anne demiş. o da nasıl bilmiyosun aranız mı bozuk
ayrıldık anne demiş
annesi:ohhh iyi yapmıssın oğlum!

sonradan barıştığımızda anlattı bunuda.

maddi durumları iyi kocasıda hayatta üstelik.
Ama sevgilim memur olmadan dırdırcının biriydi.
Bi memur oldu oğlundan iyisi yok..
Tabi sevgilim bunu göremiyo..

Ben de severım k.v. adayımı.. asil kadındır.. 3 yılı geçkindir tanırım evine girip çıkarım.. niyeti iyidir.. yani çok laf sokar patavatsızlıkları vardır ama özünde iyidir.. sevgilim 10 günn şehir dısında çalişti.. adanaya döner dönmez yanıma geldi eve ertesi gün gitti.. neyse sonraki günlerde onlardayım sofradayız

kv : Burcu yu zorla getirdim.. gelmek istemedi çekindi ama çok ısrar ettım yemeğe gelmesi için.
kB: nıye çekiniyorsun yavrum ? sen Bu evin kızısın artık ( canımmm kayınbaBam yaa Büyük adam )
sevgilim: sağol annem.. Ben çağirdiğimda hiç gelmiyor gene seni kırmadı geldi
kv: eee napim oğlum senin yüzünü görmek için Burcuyu çağiriyorum. yoksa soluğu Burcunun yanında alıyorsun.. yüzünü göremiyoruz valla.. özlüyoruz oğlum..
sessizlik..
kv: 10 gün ananı Babanı görmedin gelir gelmez Burcuna koştun..
herkeste sessizlik.. çook Bozuldum.. kayınbabanın yüzü fena asıldı.. konuyu değiştirdi ablası da Bozuldu.. çok kızdılar ama Belli etmediler. hiç Bişey yemeden kalktım sofradan.. 15 dk sonra geldi hiç Bişey olmamış gibi konustu.. ne yapalım öyle kabul ettim.. daha kötülerini de gördüğüm için.. Bi de iyi yönleri de vardir..
Eşimle sevgiliyken askerdeydi. Ailesi tatil için antalyaya gitti. Daha tanışmıyoruz tabi. Eşim askerden döneceği zaman tabi şafak tutuyorum. Dedi bir kaç gün geç geleceğim annemler antalya ya çağırdılar. ben de resti çektim. 'eğer bir gün bile geç gelirsen bir daha yüzümü göremezsin' diye. Aailesine bahane uydurup yanıma geldi. Tabi tanıdıklar haberi uçurmuşlar hemen. Döner dönmez beni çok merak edip tanışmaya çağırdılar. Hala da arada laf sokarlar bazen. İşin en kötü tarafı eşim beni gördükten sonra safranboludan antalyaya otobüsle gitti. bir gün sonra geri döndüler:92:

yeni evliyken eşim ve kayınvalidem arasında geçen diyaloğu paylaşmak istiyorum :))
eşim akşam eve gelirken sağolsun eli boş gelmeyi sevmez ve tabiiki evlenmeden öncede durum böyleymiş..kayınvalide ve görümce de bu
duruma alışkınlar tabii her akşam kapının önünde alarm varmış gibi benden önce kapıyı açıpp aaa ne aldın diye yarısını alırlar...zaten çoğu zaman
onlara da alır eşim..ama onlara da aynı şeyi alsa bile bizim poşetteki hep daha iyi olur onların gözünde.neysee bir gün eşimi yine merdivende
sıkıştırmışlar ne aldın diye bende yukarda kapıyı açtım çıkmasını bekliyorum...veee
kayınvalide.......ne aldın ver bakiim
eşim...........karıma hediye aldım
kayınvalide.....aaa ne aldın versene bakiim,bluz felansa kardeşin giyer
eşimm.....ohaa anne ,karıma aldığım hediyeyi niye kardeşime vereyim ki ne alaka......
kayınvalide ......ayy onun herşeyi var ne yapcak ver
eşim.......kızgın bi tavırla ,gir içeri anne saçmalayıp durma,eşime özel bişey aldım diyorum..hem ne aldıysam karıma aldım,sinirimi bozma
kayınvalide.....amann tamam giriyorum,seni zaten o büyüttü o baktı ona al sen ve eşim merdivenleri çıkmaya çalışırken peşinden aaa bak gecelikse kardeşinin çeyizine koyarız......
eşim......fesupanallahh
ben.....şok şok şok şokk

Back