• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

sevgilimin kuzenleri ve kız arkadaşları Büyüklerin yanında BirBirlerine hep aşkım Böceğim çiçeğim derler.. ha eleştirmiyorum Banane.. herkes isteği şekilde hitap eder sevdiğine.. ama yapi gereği Ben Büyüklerin yanında aşkım diyemem.. sarılamam elini tutamam.. adıyla hitap ederim.. sevgilimi de kendime benzettim.. neyse oturuyoruz Bigün

kv: Sen niye Benım oğluma aşkım demiyorsun ?
Ben: Bilmem.. yapi gereği olsa gerek.. çekiniyorum.. yalnızken diyorum tabi ki..
kv. olsun sen Benim yanımda da de.. sevmiyorsun sanki Benım oğlumu.. soğuk duruyorsun da
sevgilim: yok anne yalnzken çoook sıcaktır ( pis pis siritiyor Bi de )
Ben: sevmez olur muyum sevmesem ne işim var.. ama diyemem.. elimde değil..
kv: Bahar umuta diyor ama ?
Ben: o diyebilir.. Ben diyemem elimde değil..
kv: de de Bi duyiim..
allahım nası Bi psikolojik Baskıdır.. demedim ama.. tuhaf olurum yaa..

bazı diyaloglar beni çok güldürdü. benim kayınvalidem gerçekten çok iyi bir insan. bunu birazda babanemize borçluyuz. kayınvalidesi benim kayınvalidemin öyle burnundan getirmişki,o da tek geliniyle her zaman iyi olacağına ahdetmiş. şu anda 50 yaşında, kayınvalidesi hala hayatta ve 11 saat uzakta yaşamasına rağmen hala çektiriyor. kılıçtan keskin sözleriyle kayınvalidemi üzüp duruyor. o da gelip bana ağlıyor gençliğimizi aldı götürdü bu kadın bizim diyor..her hafta bir ağlama faslımız var. valla nasıl teselli edeceğimi şaşırdım.

geçenlerde sevgili kayınvalideciğim bize geldi (kendisi saolsun çok sık gidip gelmez bize )eşimle çok ısrar ettik akşam yemeğine kal diye zar zor kabul etti neyse..eşim akşam saatlerinde spora gittiği için bize siz beni beklemeyin yiyin yemeğinizi diyip çıktı.. kayınvalidemle yanlız kaldık :27:yemeği hazırladım oturduk sofraya(haşlama vardı)

k.v.oğluma bu yemekten ayırdın dimi

ben..evet anne

k.v.kemiksiz olanından değilmi o kemiksiz sever

ben..biliyorum anne ayırdım sen ye yemeğini

k.v.kemikli olanındanda ayırsaydın kızım

ben..anne kemikli kemiksiz suyuyla beraber tencerede yetecek kadar var

ben..anne merak etme oğluna iyi bakıyorum .iyi beslemesem bu kadar kilo olmazdı :1:bak kilo vermek için spor salonlarına gidiyo

k.v.kendine demiyonda ..sende çok aldın (güya şakayla karışık gülümseyerek söylüyo)

ben..oğlunda bana iyi bakıyor demekki :82:

Son düzenleme:
ay sinir olurum böyle insanlara desturrr!! yaniii..
bizimkide pat diye girer yatak odamıza en sinir olduğum şey
ben o geldiği zaman kapımı kilitleyip yatıyorum ne yapayım ya özel denen bir şey var

cnm yemin ederm kapıyı kitleyip yattığımız zamanlarda kapıyı kırıyo açın diye.
gece geç saat ; yatmş olabiliriz,uyuyor olabilirz, kapıyı da kitliyosak işimiz var demektir...
hatta bir defasında yine kitleyip yattk. kaynana içerden bağırıyor:
kv:
-ö.....!!! (eşim)

eşim:
-(eşim ses vermiyor çünkü işimiz var:34:)
kv:
-ö.....!!!(kapıya ısrarla vuruyor)
eşim:
-ne var anne!
kv:
-gelsene bi, bi şey diycem
eşim:
-işim var anne!
kv:
- bu satte ne işin var!! (kaynana köpürür tabii:63:)

gecenin bu saatinde ne işi olabilir acaba!!:47::47::47:
dip not: bu kaynana çoook anlayışlı olduğunu iddia eden kaynana:35::35:

gece geç saat ; yatmş olabiliriz,uyuyor olabilirz, kapıyı da kitliyosak işimiz var demektir...
kv:
-ö.....!!! (eşim)

eşim:
kv:
eşim:
-ne var anne!
kv:
eşim:
-işim var anne!
kv:

- bu satte ne işin var!! :23:
vuuuuu düşman başına...komik gibi görünsede epey sinir bozucu olsa gerek :69:

kv:
-ö.....!!! (eşim)

eşim:
kv:
eşim:
-ne var anne!
kv:
eşim:
-işim var anne!
kv:

Töbe töbe :1: ben kocanın yerinde olsam söylerdim ne yaptığınızı bir daha da gelmezdi kapıya :27::66:

Tamamen kurtulamayacaksın desene.OLsun kapın ayrı olsun en azından.Geldi mi gelecek mi odama diye derdin olmaz.
Ama baştan önlemleri almalısın.Sakın anahtarını verme.Yeme içme ayrı olsun.Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Ya ben de yaşyorum sorun, yaşamaz mıyım.Bizimkiler çok kalabalık, gelen giden bitmez çok boğulurum.
Eşimle özelimiz kalmamıştı bir ara.Konum var orada ayrıntılı yazıyor canım.Ama kayınvalidemden yana şanslı görüyorum kendimi.

cnm benm görümcemde aynı binada herkesin kapıda anahtar takılıdır. yol geçen han ı gibi .
isteyen istediği an istediği eve dalar.:19: çok saçma.
eşime söylüyorum. "biz eve çıktığımız zaman asla anahtarı kapının üstünde bırakmam. böyle saçmalık olamaz evimde çıplak gezemicek miyim ben" dedim.
eşim de "olsun yine de sabahtan akşam 5 e kadar koyalım . akşam olunca anahtarı çıkarırız,
hiç takmazsak alınırlar" dedi:53::53::53:
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. sanki benim evim devlet dairesi, akşam 5 e kadar açık:27:

Hava yağışlı olayına çok güldüm.. Rahmetli ninem (babamın babaannesi) bizde kalırdı. Babam işten gelirdi anneme sorardı atıyorum bugün ne yaptın, ninemde orda hem namaz kılar hemde atlardı ''hiç bişey yapmadı, elhamdülillahi......'' namazına kaldığı yerden devam ederdi.... Rahmetli çok muzur kadındı...
henüz 11. sayfadayım çok eğlenceli bir topik olmuş nazlı buna çok ama çook güldüm ninene yani:60:
İlk tanışma gününde;
-İngilizce öğretmeniymişsin.
-Evet, çalışıyorum bir kurumda bik bik efendim.
-Sen evlenincede çalışırsın, malum hayat zor bik bik.
-Evet, tabii efendim.
-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.
-(Ordan da elime tefimi, zilimi alıp pavyona gideyim bari oldu olacak, densiz!)

İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
-Hiç sevmem! Keşke bunu alacağına bana çiçek alsaydın !
(İkram eder)
-Ayyy bu çok tatlıymış, ne var içinde böyle ıyy şekerli şekerli ?
(Poh var içinde tövbe tövbe, baklavada ne olur, nar ekşisi mi olacaktı? )
alıcan o baklavayı geçiriceksin kafasına onu istemiş

bi bayram günü kayınvalidemde eltileri,görümceleri,yeğenleri vs. herkes var ve kayınvalide dışındaki hepsi beni çok sever :)ve her zaman ki çocuk muhabbeti açılır.eşimin yengesi
gayet iyi niyetli bir şekilde eeee hadi yapın bi bebek te sevelim ve beni üzmemek adına sen de kocan da çok güzelsiniz sizden doğan bebek de dünya güzeli olur dedi...eşimin halası
amann daha gençler olur olur acelesi yok diye beni savunmaya başladı...sonra konu kapandı ve mutfağa gittim .veeeee kayınvalide be nasıl olsa yokum diye açtı ağzını yumdu gözünü,ayy bunun bi düşüğü oldu ya tutamadı çocuğu ( sanki ben bilerek düşük yaptım )sonra olmuyo kii dr. gidiyolar ama bana demiyolar,ama ben anlıyorum..sorun ne söylemiyolar ki,
söyleseler vs. vs. devam ediyo ve eşimin halası da aaa deme öyle üzülür,olur gençler bunun tedavisi var,tüpü var...kayınvalide....aaa tüp pahalı boşwer ve ben içeri girdiğim anda susuyo.
neysee misafirler gitti,
kayınvalide...arkalarından aaaa bak bunlar böyle dedikoducular,sen mutfaktayken çocuğun olmuyor diye söylemedikleri kalmadı...ama ben seni savundum,zaten seni savunuyorum diye
bana gıcık oluyolar..olsun ben kayınvalide değil anneyimmm
ben......şok şok şokkkk ve imalı bi şekilde duydum anne mutfak,salonun yanında sesler gayet netti.kim ne dediyse duydum zaten
kayınvalide....bak sende duymuşsun işte fena bunlar fenaa,aman kızım sakın sırrını verme hepsi şeytann
ben......ama anne sen de ne dedin duydum
kayınvalide.......yaaa işte inşallah kıymetimi bilirsiniz ilerde..ben çocuklarım mutlu olsun diye herşeyi yapıyorumm
bıktım bu kadının yalanlarından veeee karşısındakini aptal sanmasından...

bi bayram günü kayınvalidemde eltileri,görümceleri,yeğenleri vs. herkes var ve kayınvalide dışındaki hepsi beni çok sever :)ve her zaman ki çocuk muhabbeti açılır.eşimin yengesi
gayet iyi niyetli bir şekilde eeee hadi yapın bi bebek te sevelim ve beni üzmemek adına sen de kocan da çok güzelsiniz sizden doğan bebek de dünya güzeli olur dedi...eşimin halası
amann daha gençler olur olur acelesi yok diye beni savunmaya başladı...sonra konu kapandı ve mutfağa gittim .veeeee kayınvalide be nasıl olsa yokum diye açtı ağzını yumdu gözünü,ayy bunun bi düşüğü oldu ya tutamadı çocuğu ( sanki ben bilerek düşük yaptım )sonra olmuyo kii dr. gidiyolar ama bana demiyolar,ama ben anlıyorum..sorun ne söylemiyolar ki,
söyleseler vs. vs. devam ediyo ve eşimin halası da aaa deme öyle üzülür,olur gençler bunun tedavisi var,tüpü var...kayınvalide....aaa tüp pahalı boşwer ve ben içeri girdiğim anda susuyo.
neysee misafirler gitti,
kayınvalide...arkalarından aaaa bak bunlar böyle dedikoducular,sen mutfaktayken çocuğun olmuyor diye söylemedikleri kalmadı...ama ben seni savundum,zaten seni savunuyorum diye
bana gıcık oluyolar..olsun ben kayınvalide değil anneyimmm
ben......şok şok şokkkk ve imalı bi şekilde duydum anne mutfak,salonun yanında sesler gayet netti.kim ne dediyse duydum zaten
kayınvalide....bak sende duymuşsun işte fena bunlar fenaa,aman kızım sakın sırrını verme hepsi şeytann
ben......ama anne sen de ne dedin duydum
kayınvalide.......yaaa işte inşallah kıymetimi bilirsiniz ilerde..ben çocuklarım mutlu olsun diye herşeyi yapıyorumm
bıktım bu kadının yalanlarından veeee karşısındakini aptal sanmasından...

:26::26::26::26::26::26: amaninnnnnnnnn kadına bak bütünn lafları söyleyen kendisi ve hiç birşey umrunda değil...Töbe töbeeee benimde çocuğum olmuyor biri tembel falan diye sokak ortasında konuştu bende evde bir ton ağladım.Kayınvalidem geldiii kızım niye ağlıyorsunnn dedi ama ben başka şeyler söyledimm anladı neden ağladığımı biri bişeymi söyledi falan dedi en sonunda dayanamadım anlattım oda ben ağlıyorum diye ağlamaya başladıı sinirini alamadı çıkmaz sokakta oturuyorlar çıktıı sokağın ortasınaaa benim gelinime laaf söyleyen çıksınn bakim kim tembelmişşş gelsin karşımda konuşsun derdi sizimi aldııı ne adi insanlarsınız diye bas bas bağırdıııı bende ne yapacağımı şaşırdım.Ama iyi yaptı dahada duymadık.Kayınvalidemden öyle atak beklemezdim.Şok oldum resmennnnn:1::1::1::1:

sevişiyoruz anne hayıdır??? demek var ama

böyle kaynanadan herşe veklenir.
ya derse
- izleyeceğim açın kapıyı:44::62:

düşman başına

artk onu da diycez tatlm az kaldı.

"ön sevişme kısmındayız anne, tam da doruk yapmıştı..
ana sevişmeye geçicez.
önemli bişi yoksa devam edebilir miyiz??":35::35::35:

izlemek isterse onu bilemiyorum artk:60:

Son düzenleme:
sevişiyoruz anne hayıdır??? demek var ama

böyle kaynanadan herşe veklenir.
ya derse
- izleyeceğim açın kapıyı:44::62:

düşman başına

:1::1::1::1::1: Sende o zaman dersin ki anne sen bize izin ver babamla seni izleyelim sonra sende bizi izlersin :66::66: yada en kötü ihtimal katil olursun canım nolucak :1::1:

Son düzenleme:
cnm benm görümcemde aynı binada herkesin kapıda anahtar takılıdır. yol geçen han ı gibi .
isteyen istediği an istediği eve dalar.:19: çok saçma.
eşime söylüyorum. "biz eve çıktığımız zaman asla anahtarı kapının üstünde bırakmam. böyle saçmalık olamaz evimde çıplak gezemicek miyim ben" dedim.
eşim de "olsun yine de sabahtan akşam 5 e kadar koyalım . akşam olunca anahtarı çıkarırız,
hiç takmazsak alınırlar" dedi:53::53::53:
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. sanki benim evim devlet dairesi, akşam 5 e kadar açık:27:

Hiç takmazsak alınırlar mı? hayret bir şey aile apartmanı diye herkes birbirinin evine teklifsiz girebilir mi?
Bizde yok öyle bir şey sadece kayınvalidemin takılıdır anahtarı o da bazen namazda oluyo ya da kalkamıyor yerinden o yüzden.
Valla baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.SEn takma sorarlarsa banyodaydım o yüzden aldım unutmuşum vs diye bahaneler uydur.Sonra bir sorarlar, iki sorarlar vazgeçerler.
Yoksa kayınvaliden durmadan,olur olmaz saatlerde açar kapını.
Benim evime hırsız girdi değil kapıda anahtar bırakmak içerden kaç kere kilitliyorum.Hoş bizimkilerde öyle bir istek de olmadı ama senin kayınvalide fena.

:D bı tanede ben anlatım baruu
konumuz yemek sever yer yemez sevmez meselesı esımın yengesı gelmıs oturduk bısyeler yıyoruz neyse
kayınvalıdem..ahh kaynım cıın sunlardan yese hıcc sevmez
yenge...a kabuska falan olsa yemzmı
kaynanam.. yok yemez oburu yemek secmez ama oda bazı yemklerı yemez
sıralıyor kabuska pırasa karnı yarık bıla bıla..
ben... aa anne m. kabsukayıda sever pırasayıda karnıyarıda yapıorum yıyor
kayınvalıcecum... yokkk yemez agzına dahı surmez
yengemız... bak alsıdırmıs gelın demekı yıyor
kayınvalıdem... yokkk yemezz(ınatla hala ısrar edıor)
ben .. anne onun kastı sanaymıs demekı begenmıormus yememeıs bak ben yapıroum kabuskayı acılı acılı severek yıyor pısrasayı yapıroum soguk soguk bol lımonlu yıyor katnıyarıga bayılıor helekı annem yapıysa:D
gelın kaynan savası buleee surmeye devam eder:D

kv:
-ö.....!!! (eşim)

eşim:
kv:
eşim:
-ne var anne!
kv:
eşim:
-işim var anne!
kv:

:53::53::53::53::53::30:anammm işim var diyo hala ne işin var mı diyo:52:fanfinifinfondayım rahatsız etme deseydi keşke:52:

:26::26::26::26::26::26: amaninnnnnnnnn kadına bak bütünn lafları söyleyen kendisi ve hiç birşey umrunda değil...Töbe töbeeee benimde çocuğum olmuyor biri tembel falan diye sokak ortasında konuştu bende evde bir ton ağladım.Kayınvalidem geldiii kızım niye ağlıyorsunnn dedi ama ben başka şeyler söyledimm anladı neden ağladığımı biri bişeymi söyledi falan dedi en sonunda dayanamadım anlattım oda ben ağlıyorum diye ağlamaya başladıı sinirini alamadı çıkmaz sokakta oturuyorlar çıktıı sokağın ortasınaaa benim gelinime laaf söyleyen çıksınn bakim kim tembelmişşş gelsin karşımda konuşsun derdi sizimi aldııı ne adi insanlarsınız diye bas bas bağırdıııı bende ne yapacağımı şaşırdım.Ama iyi yaptı dahada duymadık.Kayınvalidemden öyle atak beklemezdim.Şok oldum resmennnnn:1::1::1::1:

walla canım helal olsun kayınvalidene...benimki duyduğumu söylediğim halde ,hala beni kandırmaya çalışıyor ve kandırdığına inanıyor :)

walla canım helal olsun kayınvalidene...benimki duyduğumu söylediğim halde ,hala beni kandırmaya çalışıyor ve kandırdığına inanıyor :)

Canım anca kendini kandırır oo senin bebiş oluncadaa sende ona göree sevdirirsin çocuğunu olur biterr:70: Ama harbi oyuncuymuşşş Allah yardımcın olsun canım benimmm:70::70::70:

bizim kızların kaynana diyalogları bitti sanırım:97:
heyy kaynanalar hadi malzeme çıkarın hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, iyi performans bekliyorm sizdden:3:

Back