Kaynana diyaloglarım

Aynı evde yaşamak çok zor, ben altlı üstlüyken bile bir sürü sorun yaşıyorum, seni düşünemiyorum bile.
Ne kadar zamandır kalıyorsunuz, çok var mı evinizin bitmesine?
Allah dayanma gücü versin, su gibi geçsin günler inşallah.
Senin durumunun iyi yanı yakında kendi evine gidecek olman, ya hep aynı evde oturmak zorunda kalsaydınız.
Bu şekilde düşün daha kolay sabredersin canım.

Kayınvalidenin konuşmaları bana çok samimi geldi, çok sevdim. Salak demesinde bile bi tatlılık var bence. Pilavın tuzlu olmasını bile oğlunu sevdiğinize bağlamış. Benimki yaptığım tava patatesine bunların bir yanı yanık, bir yanı çiğ dedi. Tavada az yağda yaptığım için iki kenarında az bir renk farkı olduğu için dedi bunu bana. Ama sonra "biricik oğluşu" annecim tava patatesi böyle olur, hem ben çok seviyorum dedi mi? dedi... Bizimki yine krizde tabii.

Benimki de kaynana değil anneyim der, benimki de odamızdan çıkmaz, benimki de "kusura bakmayın rahatsız ettim" diye trip atıyor. Ne tesadüf

Bu sefer arkadaşımın kayınvalidesinden gelsin inciler;
Arkadaşım eşine çok düşkündür ve çok sever, çocuğum olursa kaşı gözü kocama benzesin diye çok dua ederdi, allahta babaya çok benzeyen kız çocuğu verdi. Bu duruma kayınvalidesinin yorumu şu;

-XX bu çocuk benim oğlana(babasına demek istiyor) çok benziyor, çocuk başkasından deseler bile biz inanmayız, için rahat olsun.......

Hala çözmeye çalışırız iyi mi demek istedi , kötümü....

hadi ya aynı kaynana olmasın sakın!!!
ama bu kaynanaların hepsi aynı, ondandır bu kadar tesadüf

Benimki süper kaynana zaten zaten o salak deyişi öyle tatlıydı ki, bi de şiveli söyledi sanki iltifat ediyor gibi geldi bana, hala anlatır anlatır güleriz.
Eşiniz cevabını vermiş ne güzel.Bazıları kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor sonra komik duruma düşüyorlar.Allah yardımcınız olsun. Kaçırmış olabilirim, beraber mi oturuyorsunuz?

hadi ya aynı kaynana olmasın sakın!!!
ama bu kaynanaların hepsi aynı, ondandır bu kadar tesadüf

Hepsi aynı değil kız arada iyileri çıkıyor.
Tamamen şans meselesi.Benim kayınvalidem çok iyi mesela ama kayınpederimi anlatsam aklınız durur
Hepinizin kayınvalidesi birleşse bir kayınpederim olamaz o kadar yani

2.5 sene oldu cnm evleneli. 2-3 aya inşallah çıkmayı düşünüyoruz. evimizin bitmesine çok az kaldı. ama ben de üüst kata çıkacağım
güzel dileklerin için çoooooook tşk edrm Allah razı olsun cnm. cümlemize Rabbim sabır versin. gerçekten çok zor.
ben de üst kata çıkacağım ya. bu sorunların kökten biteceğine inanmıyorum zaten.illa ki hala dsorunlar olacak. ama yine de sen iyisindir dimi

Bahçemiz var, kayınvalidem eşim falan ekiyorlar.KAyınvalidem bahçe sulama hastası sabah akşam sulayayım dese eşim hayır demez.
Eşim 2-3 gün de bir sular, yeterli de gelir ama kayınvalidem her gördüğünde oğlum suladın mı, hadi sula der.
Geçen oturuyoruz, bebek istediğimiz için konu durup durup bebeğe geliyor.
Neredeyse 30 tane toruları olmasına ragmen dört gözle bekliyorlar bizimkini.

K: Torunum olsun adını Sula koyucam ben(Sıla demek istiyor)
Eşim: Yuh anne, bahçeyi sulamayı unutmayayım, her çocuğa seslendiğim de bahçe aklıma düşsün diye di mi, az değilsin
B:

ay sinir olurum böyle insanlara desturrr!! yaniii..
bizimkide pat diye girer yatak odamıza en sinir olduğum şey
ben o geldiği zaman kapımı kilitleyip yatıyorum ne yapayım ya özel denen bir şey var

ooof
bana da almış kayıncalidem kocamaaaaaaaaaaaaaaaan bi saat salona asın diye ısrar edip duruyo bende eşimin sorumsuzşuğuna veriyorum suç atıyorum ama çok alakasız salonumla yaağğğ salonum krem mor saat koyuuuu kahverengi dardayım

Tamamen kurtulamayacaksın desene.OLsun kapın ayrı olsun en azından.Geldi mi gelecek mi odama diye derdin olmaz.
Ama baştan önlemleri almalısın.Sakın anahtarını verme.Yeme içme ayrı olsun.Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Ya ben de yaşyorum sorun, yaşamaz mıyım.Bizimkiler çok kalabalık, gelen giden bitmez çok boğulurum.
Eşimle özelimiz kalmamıştı bir ara.Konum var orada ayrıntılı yazıyor canım.Ama kayınvalidemden yana şanslı görüyorum kendimi.

ah canım benim ya ben iki ay kaldım evim bitene kadar daa yetti de arttı Allah sabır versin.. bnece gece yatarken kilitleyin kapınızı geceleri bende alışkanlıktır mesela kendi evimde de kilitliyorum :44:

süpper yaa Allah mekanını cenneet eylesin çok güldürdü beni

Evlenirken yanınızda asla oturmam! dedi, biz de ona göre küçük bir ev tuttuk. 2. ayımızda yanımızda kalmaya başladı, ona ayrı oda açmak durumunda kaldık, çalışma odamızı da yatakodamıza taşıdık, bilgisayarları filan. Evin halini düşünün. Daha sonra kendikendine çıkarttığı kavgalar yüzünden gitmek zorunda kaldı.

bazı kaynanalrda oğlunu gelnden kıskanıyor ya. belki öyl ebir durumdan olablr

hayırlısı olmuş...

Nihayet kurtulmuşsun.

ah canım benim ya ben iki ay kaldım evim bitene kadar daa yetti de arttı Allah sabır versin.. bnece gece yatarken kilitleyin kapınızı geceleri bende alışkanlıktır mesela kendi evimde de kilitliyorum :44:

aman Yarabbim kilitleseek neler olur biliyor musun???
hatta bir defasında eşimle sabah işe giderken odamızı kitledik. biz yokken odaya girip pc ile uğraşıyor çünkü. eşimde bundan hoşlanmıyor tabii ben de.
o yüzden bi gün işe kitledik giittik.
o gün işteyim . tlfum çaldı .
baktım kaynana: odanızın kapısı kilitli giremiyorum, dedi.
ben:bilmiyorum anne ö.. (eşim) kitlemiştir dedim,
anahtarın yerini sordu.
bilmiyorum ö.. a sor dedim..
eşime attım topu.
tabii ben içimden bi ohhh çektim

daha sonra eşimi aramış. basmış fırçayı "istemiyosanız odanıza girmemi söyleyin bi daha girmem, "
falan filan.
be kadın hala mı anlamıyorsun girmeni istemediğimizi. kapıyı kitlemişiz. ve hala anahatrı soruyor.
ve bu söylediklerini unuttu gitti. hiç bi şey değişmedi hala gece gündüz demeden gelir pcnin başına.

eşimede şaşıp kalıyorum: bazen annesine :int faturasını ödeyemedik kesildi.
diye yalan söyleyip gönderiyor.
bazen de pc bozuk diyor.
şimdi de sabah çıkarken pc nin arkadan bağlantı kablosunu çıkar giremesin dedi. ben de gündüzleri öyle yapıyorum
ama geceleri devam tabii

Bir tane daha benden,

dün akşam kayınvalidemdeyim iş çıkışı yemeğe gittim eşim işi vardı geç geldi gelir gelemz hemen mutfağa gititm tepsiye eşime yemek hazılradım,içeri geldim eşim yemek yicek işte,

kayı: çatal kaşık koydunmu (herşeye karışacak ya illa )
ben: Yok biz normalde elle yediğimiz için koymadım dedim
kayın::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…