Kaynana diyaloglarım

lafı yapıştırmış mı anneannen cidden mi kaçmiş bilmem ama süper anneannee :90:

ne biçim tanışma merasimi lan bu

Çok iyi anlaşmış sizinkliler

bnm kayınvalidem çok iyidir bende bi tam tersi anımı anlatayım
ben çalışıyorum haftasonu temizlik yapıyorum kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz hafta içide pek görüşmemiştik bi arayım dedim
b:anne napıyosun
k:ay kızım iyiki aradın demiş ben anladım nieki aradın
b: öyle aradım işte napıyosunuz
k:iyiyz kızım sen napıyosun falan dedi konuştuk öyle
ben telefonu kapattım eşime dedim ki valla bi dahada anneni aramam
arıyorum napıyosun diorum nieki aradın dio bana falan dedim
ben arka odaya geçtim süpürgeye devam
o arada kayınvalidem bize gelmiş
eşim annesini sen nie öyle diosun falan die bi güzel haşlamış
kayınvalidem bi baktım süpürürken arkamda
bana ne derse beğenirsiniz kızım ben iyi ki aradın demiştim
yanlış anladığın için özür dilerim
tabi ben o anda yerin dibine girdim dedim anne asıl ben özür dilerim

ayyyy çok güldüm çok eğlendim ben sadece benimki böyle sanıyodum
benimkide çok bombadır

2,5 aylık kızım var eşimin arkadaşları bebek görmeye gelecekler hazırlık yapıyoruz

kv: hadi kızım hadi çabuk olbiraz
ben:anne bebeği uyutup geliyorum (bebeği nasıl çabuk uyutacaksam)
kv: sana kocaman bi maşallaaah napıosun daha
ben: hasbin allah
kv:hadi marulları yıka pastanın sosunu yap eve süpürge tut git bi bebeğe bak
ben: ahtapota benzer bi halimmi var

neyse misaifrler gelir
kızım üzerime kustuğu için üzerimi değiştirmeye gittim
ütülenmiş olarak görümcemin bi buluzu vardı onu giydim oda benden giyer kardeş gibiyizdir
içeri gittim alel acele kızımı kucağıma aldım kızım tekrar kustu ordan
kv:aaaaaaaaaa kızıııımmmmm halanın buluzunu mahfettin
ben:tabi şoktayım öyle bi bakış attımki inme indi kadına

hamileyim kaynanamlara söylücez ben okadar heyecanlıyımkii eşimdee
eşim:annesine işaret ediyor karnını gösteriyor
kv:hıııııııım iyi ben sonra derim babana
ben:aaaa neden utanılacak işiy değil babacığım dede oluyosun
kv:keşke az daha bekleseydiniz bu arada 6 ay önce patik alıp gelmişti kaynanam bebek patiği
ben:keşke gün verseydiniz ozman yapardık
kaynatam :allah analı babalı büyütür inşallaaah
kv:ama ben babanne olmaya hazır değiliimmm

allaaam kadının hazır olmasını beklicekmişim tövbee

büyükbabası kızımı kucağında gezdiriyor hoplatıyor felan
kaynanamda izliyor dayanamadıı
herifiiiiimmm onu bırakdaa beni kucağına alda hoplat demezmii
ben tabii eee biz gidelim babam seni hoplatsın dedim

bunun gibiokadar çok hikayem varkii anla anlat bitmezz

Başlığı yeni gördüm, işyerindeyim ama kapatamadım, okuyup okuyup kendi kendime gülüyorum masada.

Benim kayınvalidem iyi insandır; ama biraz çok konuşur, biraz da uykuyu sever. (Biraz sever ama çok değil, lütfen. :)) Birgün yoldan geldiler, ama geç haber verdiler. Biz de pazara gitmeyi planlamıştık eşimle. Neyse onlar geldikten bir yarım saat sonra eşim işten geldi. Biz çıktık gittik pazara. Eve geldik elde poşet, pazar arabası, bebek arabası... Aşağıdan zile basıyorum açan yok, basıyorum açan yok. 4 kez. Neyse anahtarımızla açtık girdik, hemen kapıya koştu kayınvalidem.
-Hoşgeldiniz yavrum.
-Hoşbulduk anne, nasıl dinlenebildiniz mi biraz?
-Eh, uzandık da baban uyudu horum horul ben pek uyuyamadım.

Mutfağa kaçtım da orda güldüm doya doya...

babaanne olmaya hazır olmayan ve hala kocası bi bebek hoplatırken "beni de hoplat" diyen kadın..
hey Rabbim yaşın kaaaaaçç başın kaaaaaaaçç, yaşlının gence,gençliğe özeneni de bi acayip oluyo yaa... gülsem mi ağlasam mı halleri... :26:

bir kaç sayfa geriye dönük okudum zati en başından beri takipçinizim.
Buna koptum valla ofiste rezil oldum yawwwww

benim kaynanada yoktur öle inciler .keşke olsa az eğlenirdik hahahhahaaaa
kıymetini bilin gülceğimiz yoksada gülüyoruz.

aklıma bir tane daha geldı biz nişanlıykn gdın essanızı begenın dedıler bzde gttk beyendk pazarlıgımızı yaptık onlarda gorsn dıe getırdık sonra geldı karsıda su hepsı 2 milyar fln yazaan yerler varya onu gordu dıokı oraya gdelm orda begen bende annecm biz baktık hiç güzel deill(cidden igrenctı) esm evet anne gerek yok kadın cocuk gbı tuturdumu bakacam allah bakacam benı orda bıraktı kocamı ceke ceke magzaya goturuo esım bana gel dıo e gdermıyım benı ole yolun ortasında bıraktı kandın neyse ben agladım orda geldı bana davetmı beklıon sen nıe gelmıon neresı kotu azarlamaya basladı neyse esım benı cektı koseye annesı kuruldu arabaya (begendıgım koltuklara bakmadan) bana dio nıe gemıorsn kendıne mobılya bakıo kadın dedımkı sen safmısın ya kadın resmen bızım begendıgımızı almamak ıcın yapıo dedımkı sen boyle her seyde annenın pesınden gdıp benı yarı yoldaa bırakcaksan bıtmıştr bu iş neyse ben gdıodum tuttu benı annemler ı aramıs esm szde gorun dıe felan yanlız kaynanam ortalıgı karıstrdı hc bıse olmamıs gbı davranıo annemlern yanında o anda onu bogabılırdıım nerdeyse kocacımla aramı bozcaktı neyse eşimde bilio artık nasıl içten pazarlıklı oldugunu onun

baştan sona hepsini okudum çok güldüm,bazen kızdım.allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
bir gün eşimle kv konuşuyorlar yukarıdan sesleri geliyor aynı binada oturuyorduk
kv eşime karılarınız bizi istemiyor sanki ben doğurmadım diyor.ohh ne iyi valla ben doğurdum koynunuza gelinler giriyor.annneyi dışarı at karını koynuna al

birgün eşimle gezmeye gidiyoruz kv ile konuşmuyordum o zamanlar bana sürekli beddua ederdi yine başladı bana atıp tutmaya ama ben duymamazlıktan geldim arabaya bindim eşimde duydu anneeeeee diye kızdı
aman oğlum bende kedilere kızıyordum heryeri batırıyorlar,üstleri başları pis olmuş
ben arabada kalakaldım bakıyorum böyle
eşimde annesine kızdı bindi arabaya ama ben sinirimden ağlıycama gülüyorum nasılda kıvırdı hemen,suçu zavallı kedilere attı

buyur sen gir oğlunun koynuna deseydin

tövbe tövbe ya, ne insanlar var

benimde kayınvalidemle değil de bana görümce ve kaynana yokluğunu aratmayan kız kardeşleriyle olan diyaloğumu anlatayımtoplandık birgün hep beraber sözlüm askerde o sırada sözlümün küçük teyzesi bana;pazzocum düğün vakti geldiğinde sizin orda öğlen nişan yaparız akşamda kına yapar yola cıkıp buraya gelir ertesi günde düğün yaparız dedibenardon anlamadım buna siz mi karar veriyorsunuz ayrıca yangından mal mı kaçırıyorsunuz dedim(bu arada sözlümün ve benim memleket arası:8saat)yok kızım yanlış anlama yol uzunda ondan dedim ablam git gel yapmasın diye dediben:neden ablanız adına konuşuyorsunuz ki kendisi kayınvalide tabiki de gidip gelicek sizde teyzesiniz yani ama cebini düşünen gelmesin o zaman dedim(yanlış anlasılmasın durumu iyidir atıp tutardı hep sözlüm için kendi oğlum gibi der hep)ayrıca millet bütün gün benim peşimden mi koşacak öğlen nişan akşam kına dedim buna kız tafafı karar verir dedim kapadı çenesinisözlümün haberi olduğunda azarlamış teyzelerini daha kimse ağzını açamıyo artık

kadınlara bak ya sevişmelere bile karışıyolar oha diyorum başkada bişi demiyorum

kiz inanmiyorum bu bir saka mi yaaa

kadin resmen dalga gecer gibi yaaaa....pardon kaynanadir ama vay iki yüzlü kadin vay

walla ben onu bunu bilmem en iyi kaynana rahmetli olandır

yook kızzz öyle deme :) benim ki çok iyidir.. ben ona göre kötü bile sayılırım..:) kız yok evde kızları oldum.. kendi evime bile yollamıyo bizde yaşa diye (evlerimiz çok yakın )

kalırız çoğunlukla.. eve gittiğimde de gelsenize akşam napıyosunuz evde der.. gerçekten bunu öğrenmek ister misin derim :) güleriz.. ben çekiniyorum anne banyo yapmaya derim.. aa kızım bunun ayıbı mı olur der..

kaç yıldır hala her sofra kaldırma bulaşıktan sonra teşekkür eder.. böyle biri işte.. (Maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…