Kaynana diyaloglarım

KV:Kızım nabıyosun varmı bişiler
B:Ne gibi anne?
Kv... özenmiyomu abinin kızını sevince görünce?
B:Özeniyodur heralde
Kv:korunuyomusunuz?korunmayın bakalım nolucak.
her gittiğimde aynı soru aynı konuşmalar.2 gün sonrada gitsem aynı sorular:)

canım az önce bende benzer birşey yazdım okudun mu bilmem ama ben sonrasında gereken cvbı verdim şimdi kaynanam çoocuğun ç lafını bile açamıyor bana:) cvbı vermeseydim yoksa bu uzar gider ömrümü yerdi valla her görüşte her görüşte

benimki sinirlenir bağırır 2.arayışında pek gitmez ailesine ayda yılda bi kere.ben giderim ayıp olmasın die:)
banada laf söletmez hiç.allahtan anneci diiller fazla:)

canım soruyo işte hevesleniyo:)eşim de kaç kere söledi bende istemiyorum borcumuz var çalışıyorum zor dedim.
şuandada sorduğunda korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyo diyorum
2 ay önce kimyasal düşük yapmıştım ilk denememde.
eşimde bi kere sinirlenmişti annem bi daha sorarsa.o iş olmuyo artık erkeklik hormonu söndü dersin dedi

benimki sinirlenir bağırır 2.arayışında pek gitmez ailesine ayda yılda bi kere.ben giderim ayıp olmasın die:)
banada laf söletmez hiç.allahtan anneci diiller fazla:)

Benim kayınvalidemin de huyunu herkes bilir, iyice alışmışlar artık,bi ben yeni yeni alışıyorum işte, her dediklerini yapmaya kalksak 7/24 peşinden ayrılmayız, kendimize vakit bulamayız....

bizim de kredi borçlarımız vardı yeni bitti, geçen ay herkesten gizli tüp bebek denedik olmadı, tekrar denicez, geçen kaynanama artık bebek düşünüyoruz dediğimde bi de onu çıkarmayın başınıza vs. bir sürü bişey dedi 4 yıllık evliyiz bi de. bizimkiler bambaşka cins...

Dün akşam karnıma ağrı girdi okurken 25 sayfayı tek tek okudum üşenmeden Süpersiniz kızlar, yaşadığınız trajikomik olayları bile böyle ti ye almanız hoşuma gitti.

sürekli torun isteyen kaynanaya o kadar çok sevioduysanız yapsaydınız bi 10-15 tane diyeceksin kalcak öyle öf sinir olduğum baskı çeşididir. herkes çocuk istemek zorunda mı. hem de hemen

sürekli torun isteyen kaynanaya o kadar çok sevioduysanız yapsaydınız bi 10-15 tane diyeceksin kalcak öyle öf sinir olduğum baskı çeşididir. herkes çocuk istemek zorunda mı. hem de hemen

Evlenince insan anlıyor, çocuk konusu çok büyük bir konu. yediden yetmişe herkes bu konuda yorum yapıyor, hemen istesen laf ederler evliliğin otursaydı diye, beklesen olmuyormu yoksa diye tepene binerler, bu konuda anlayışlı olan aile sayısı malesef çok az. Her ortamda aleni şekilde konuşulabilir bu konu, tanıdık tanımadık fark etmez. Olmuyor diye tepene binerler, çocuk olunca bakacak destek olacak insan olmaz herkes kaçar gider. Sorsan biz torun hasretiyle yanıyoruz derler. Anlamıyorum zaten ben bu olayı kendi çocuğunda hevesini almıyormu bu insanlar, torun için ne umuyorlar ? Bu kadar sorun edecek ne var?

bu ne açık sözlülük...
ben olsam şokta kalırdım hiçbişey diyemezdim herhalde "korunuyor musunuz"
acaba bizim olunca da onlar böyle konusunca da ben cvp veremeyince de tepeme mi cıkar ki

kayınvalideleriniz kardeş mi
ikisinde de ısrar ede ede gelini boğma eğilimi görüyorum
töbe Rabbim ne sinir bozucular
ama yaklaşımlarınız,gülüp geçmeleriniz size hayatı daha yaşanılır kılıyordur...

yuhhhh yaniiii hahahahaha

ah ah ne olacak bu halımız kaynanam iyi diyenlere sasıyorum kaynananın iyisimi olurmuş

isteme öncesi ailemle tanışmaya geldiler (bizimkilerin isteiği üzerine)

kaynana
2 görümce
çocukları

annem
ananem
ablam
teyzem
ben

laf döndü dolaştı
kaynanam ananeme dedi ki, bu arada annemle muhatap olmuyo ananame soruyo

kaynanam: bi şartınız şurtunuz var mı hiç bilmem bu işleri
ben kocaya kaçtım

ananaem: ben sanki kaçmadım

ben:

Bir fıkra anlatayım size

Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş.

Daha önceden foruma yazmışım hehe...

Geçenlerde erkek kardeşim kız arkadaşını tanıştırmaya getirmiş, soruyorum anneme nasıl geçti diye, "bilmem garip bi kız". Nesi garip? Çirkin mi geldi, oturmayı kalkmayı mı bilmiyor, ters mi konuşuyor nasıl garip yani? "Bilmem iyi hoş kız ama garip geldi bana ne biliyim"

haha süperrr

ben de Allah kısmet ederse erkek anası olcam
ve tüm kaynanaların performansını sürdürceme söz veriyorum

Olaylar sürekli aynı şekilde tekrarlanınca komedi dizisine dönüşüyor, bu sefer ne olacak diye bekliyor insan. Gülüp geçmesek üstesinden gelemeyiz

Çok güldüm annenin haline. Biz 3 kız kardeşiz. Birde ortaokula giden erkek kardeşimiz var. Geçen kış bizim oğlan bi kıza aşık olmuş, eniştelerine anlatmış. Hep beraberken konusu geçti, ben kardeşlerim ve annem evi yıkacaktık neredeyse, Çocuk nasıl korktu, Olamaz böyle bişey, kendimizden korktum valla. Eşim diyor siz şimdiden böyleyseniz, bu oğlana kız bulamayız biz

Kayınvalidelere çok görmemek lazım bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…