kv:kızım nabıyosun varmı bişiler
b:ne gibi anne?
Kv... özenmiyomu abinin kızını sevince görünce?
B:özeniyodur heralde
kv:korunuyomusunuz?korunmayın bakalım nolucak.
Her gittiğimde aynı soru aynı konuşmalar.2 gün sonrada gitsem aynı sorular:)
Kayınvalidemle eşim de böyleler, akşama kadar 10 kere arar eşimi, en sonunda eşim ne dediğini hatırlamaz bile, kayınvalidem de asla eşimin dediğini duymaz, kendi ne istiyorsa onu anlar, misal
K: Yarın düğün var, akşam yemeğe gelin gidelim
Eşim: Yarın maç var, gelemeyiz biz, siz gidin
K: Olmaz sizinde gelmeniz lazım,hem biz nasıl gideceğiz babanla,maçı sonrada izlersin .....
Eşim: Anne olmaz gelemeyiz, maç derbi, sonra izlenmez,
Bu replik uzar gider,en sonunda
K: Tamam iyi o zaman
Telefon Kapanır.
K: XXXxxxx (Eşine sesleniyor) Akşam oğlanla gelin bizi düğüne götürecek :))))))
Akşam maç başlar, babası arar nerdesiniz diye uzarrr gider o akşam konuşmalar.......
canım az önce bende benzer birşey yazdım okudun mu bilmem ama ben sonrasında gereken cvbı verdim şimdi kaynanam çoocuğun ç lafını bile açamıyor bana:) cvbı vermeseydim yoksa bu uzar gider ömrümü yerdi valla her görüşte her görüşte
benimki sinirlenir bağırır 2.arayışında pek gitmez ailesine ayda yılda bi kere.ben giderim ayıp olmasın die:)
banada laf söletmez hiç.allahtan anneci diiller fazla:)
canım soruyo işte hevesleniyo:)eşim de kaç kere söledi bende istemiyorum borcumuz var çalışıyorum zor dedim.
şuandada sorduğunda korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyo diyorum
2 ay önce kimyasal düşük yapmıştım ilk denememde.
eşimde bi kere sinirlenmişti annem bi daha sorarsa.o iş olmuyo artık erkeklik hormonu söndü dersin dedi
sürekli torun isteyen kaynanaya o kadar çok sevioduysanız yapsaydınız bi 10-15 tane diyeceksin kalcak öyleöf sinir olduğum baskı çeşididir. herkes çocuk istemek zorunda mı. hem de hemen
KV:Kızım nabıyosun varmı bişiler
B:Ne gibi anne?
Kv... özenmiyomu abinin kızını sevince görünce?
B:Özeniyodur heralde
Kv:korunuyomusunuz?korunmayın bakalım nolucak.
her gittiğimde aynı soru aynı konuşmalar.2 gün sonrada gitsem aynı sorular:)
Kayınvalidemle eşim de böyleler, akşama kadar 10 kere arar eşimi, en sonunda eşim ne dediğini hatırlamaz bile, kayınvalidem de asla eşimin dediğini duymaz, kendi ne istiyorsa onu anlar, misal
K: Yarın düğün var, akşam yemeğe gelin gidelim
Eşim: Yarın maç var, gelemeyiz biz, siz gidin
K: Olmaz sizinde gelmeniz lazım,hem biz nasıl gideceğiz babanla,maçı sonrada izlersin .....
Eşim: Anne olmaz gelemeyiz, maç derbi, sonra izlenmez,
Bu replik uzar gider,en sonunda
K: Tamam iyi o zaman
Telefon Kapanır.
K: XXXxxxx (Eşine sesleniyor) Akşam oğlanla gelin bizi düğüne götürecek :))))))
Akşam maç başlar, babası arar nerdesiniz diye uzarrr gider o akşam konuşmalar.......
konu kaynana diologu olunca bende anlat anlat bitmez bir tane daha benden;
daha 20 günlük evliyim kaynanam;
kızım rüyamda seni gördüm
ben: hayırdır anne
kayna: bebeğin oluyordu eee zamanı geldi yap birtane
ben: zamanı mı 20 günlükken mi
kayna: çok uzatma yap
ben: yok daha erken
kayna: aaa yaşın geldi geçiyor (27 yaşındyaım) bana 40 yaşında muamele yapar çünkü onalrda hep 16 17 18 de evlenmiş hemen de çocuk yapmışlar ama onlar ev hanımı ben çalışan bir bayanım neyse,
ben: yok 1,2 sene bekleyebilirim
kayna: aboooooo okadar bekleme
neyse aradan 10 dk geçer
kayna: kızım
ben: efendim
kayna: adetin geçtimi ( yuhhhh diyorum 20 günlük evliyim daha ayı doldurmamışım adetin geçip geçmedimi diye soruyor) tabi tepem atar artık
ben: anlıyorum torun istiyrosunuz benim annemde istiyor ama buna anca biz karar veririz siz yada bir başkası karar veremez dedim ve o günden sonra çoocuk lafını açamıyor, hatta bir toplumda bana sordukalrında daha düşünmüyor diye ben cvp vermeden o cvp veriyor:))))
bi tane de ben anlatayım:)
bayramda bizdelerdi. ev misafir dolu. mutfakta baskül var. bi sürü insanın önünde ayyy bi tartılayım dedi (boyu 1,50 falan) tartıldı 60 kilo. bana döndü hadi sende tartıl dedi (benim boyum 1,70) ben 61 geldim. yüzünde gülücükler sevindi ayyyy gelinim benden kilolu benden şişman falan dedi. ben bozum tabi. :))) herkes şaşkın bunun sevincine anlamsız anlamsız bakıyor...
hamileyim ve ramazan ayına bi kaç gün var kayınvalide tlfla konuşuyoruz ne zaman doğurucaksın ben ramazanın 10 günü falan herhalde az kaldı anne
kynv..anca bayramdan sonra doğurursun sen:44:
ben:yok anne ramazan bayramına 1 ay var daha benim çok az var doğumuma
kynv:bişey olmaz bayramda sonra doğururursun
ben:yok 10 gün sonra falan doğurcam
kynv:iyi sen nasıl istersen
ve ramazanın 12 günü doğum yaptımkayınvalidem geldi annemlere orda ne kadar insan varsa ben dedim bayramdan sonra doğur beni dinlemedi keşke bayramdan sonra doğsaydı ...ve ben 39 haftamda doğum yaptım
Bir fıkra anlatayım size
Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş.
Daha önceden foruma yazmışım hehe...
Geçenlerde erkek kardeşim kız arkadaşını tanıştırmaya getirmiş, soruyorum anneme nasıl geçti diye, "bilmem garip bi kız". Nesi garip? Çirkin mi geldi, oturmayı kalkmayı mı bilmiyor, ters mi konuşuyor nasıl garip yani? "Bilmem iyi hoş kız ama garip geldi bana ne biliyim"
kayınvalideleriniz kardeş mi
ikisinde de ısrar ede ede gelini boğma eğilimi görüyorum
töbe Rabbim ne sinir bozucular
ama yaklaşımlarınız,gülüp geçmeleriniz size hayatı daha yaşanılır kılıyordur...
Bir fıkra anlatayım size
Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş.
Daha önceden foruma yazmışım hehe...
Geçenlerde erkek kardeşim kız arkadaşını tanıştırmaya getirmiş, soruyorum anneme nasıl geçti diye, "bilmem garip bi kız". Nesi garip? Çirkin mi geldi, oturmayı kalkmayı mı bilmiyor, ters mi konuşuyor nasıl garip yani? "Bilmem iyi hoş kız ama garip geldi bana ne biliyim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?