meşhur bi rezillik topiğimiz var, okudukça gülmekten ölürüm.burası da ordan aşağı kalmaz hee
hamileyim ve ramazan ayına bi kaç gün var kayınvalide tlfla konuşuyoruz ne zaman doğurucaksın ben ramazanın 10 günü falan herhalde az kaldı anne
kynv..anca bayramdan sonra doğurursun sen:44:
ben:yok anne ramazan bayramına 1 ay var daha benim çok az var doğumuma
kynv:bişey olmaz bayramda sonra doğururursun
ben:yok 10 gün sonra falan doğurcam
kynv:iyi sen nasıl istersen
ve ramazanın 12 günü doğum yaptımkayınvalidem geldi annemlere orda ne kadar insan varsa ben dedim bayramdan sonra doğur beni dinlemedi keşke bayramdan sonra doğsaydı ...ve ben 39 haftamda doğum yaptım
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
ee yuhhh diyorum kizim o kayinvalide degil hayinvalidelik yapmisss beyaaa..
ocagina incir agacini dikiyomus az daha....
Benden hafta başına yakışır bi inci daha, evliliğimizin 6. ayı eşimin çocukluk arkadaşı evleniyor, haliyle aileyi kayınvalidemde tanıdığı için beraber gidiyoruz düğüne. Gelin geliyor, düğün evine bayanların yanına çıkıyoruz, gelin kızda eşimle okuldan arkadaş olduğu için ordanda bi tanıdıklık flaan var, ilk yarım saat herşey güzel, ama ne bileyim ben o zaman kayınvalidemle bi yere gidildiği zaman 30 dk dan fazla durulmayacağını, damadın annesi ile başladılar bun lar hoş beş etmeye , ara ara bende kulak misafiri oluyorum, bende ilk bebeğimi kaybettim (2 ay falan geçmişti, hassasım yani) eltimde çocuk için tedaviye başladı, damadın annesi eltimi soruyor nasıl falan diyor,
K: İyi naapsın onunda çocuğu olmuyor, tedavi görüyor, morali çok bozuk.
Kadın: geçmiş olsun olur inş,
K: Olmaz olmaz zor yumurtlamıyormuş, yumurtlasada çatlaıyormuş, ah bi çatlasa tutacakta tutmuyor işte,
Kadın: Neyse olur inş,
K: Bi tane düşürdü zaten, çok üzüldü ama, ölecekti acısından, gerçi nazlıda geçen çocuk düşürdü ama hiç üzülmedi.... (Ben de şok tabi, kadın bana bakıyor garip garip, kaynanam hala farkında değil nasıl cümle kurduğunun)
Kadın: Geçmiş olsun kızım , allah sabır versin,
K: (Tabii ne yaptığını anladı,toparlama çabasında artık ) Aslında nazlı da çok üzüldü, ama yengesi daha çok üzüldü, aslında ikiside üzüldü, ben hepsinden çok üzüldüm.... (uzattıkça uzatıyor artık)
Tabii bu konuşma başlarken odada vızır vızır konuşan kadınlar,bi baktım susmuş bizi dinlerler, bi anda odanın karşısındaki kalabalık başladı geçmiş olsun kızım, niye düştü, niye öldü, tedavi görüyomusun...... Ayyy cinnet geçirecektim nerdeyse, rengim falan değişti... Kayınvalide de sever bu konuları kapatıvermedi, uzadıkça uzadı. Artık damadın annesi toparladı kapattı konuyu, eşimde yok damadı gezdirmeye gitmiş,inme inecekti neredeyse bana...
Tabi bu olaydan ne öğrendik, kayınvalide ile gezmeye gidilmez, el içine çıkılmaz :))))))
hamileyim ve ramazan ayına bi kaç gün var kayınvalide tlfla konuşuyoruz ne zaman doğurucaksın ben ramazanın 10 günü falan herhalde az kaldı anne
kynv..anca bayramdan sonra doğurursun sen:44:
ben:yok anne ramazan bayramına 1 ay var daha benim çok az var doğumuma
kynv:bişey olmaz bayramda sonra doğururursun
ben:yok 10 gün sonra falan doğurcam
kynv:iyi sen nasıl istersen
ve ramazanın 12 günü doğum yaptımkayınvalidem geldi annemlere orda ne kadar insan varsa ben dedim bayramdan sonra doğur beni dinlemedi keşke bayramdan sonra doğsaydı ...ve ben 39 haftamda doğum yaptım
ayy çok güldüm ya hey allahım..antikalar yaa
Kayınvalidemle aslında iyi anlaşırız ama biraz fazla konuşmayı ve soru sormayı sever.onun dışında bir problem yok
telefonuma çağrı gelir.kayınvalidem..müsait olmam arayamam.tekrar tekrar çaldırır.ararım
KV.Alo kızım nasılsın
B:iyiyim anne sen nasılsın
KV:iyiyim merak ettimde napıyosun bi arıyım dedim.
B:iyi anne nolsun çalışıyorum işteyim ne var ne yok?
kV:Nolsun sabah kalktım ettim baban işe gitti vs vsss yaptığı herşey a dan z ye anlatılır
B:tamam anne yoğunum biraz konuşuruz yine
KV:akşama yemeğe gelirmisiniz?
B:yok anne anneme gidicez.
Kv:gelseydiniz?
B:yok anne annem çğırdı
KV:Kabak dolması yapmıştım o..sever.
B:belki dönüşte geç olmazsa uğrar el sallarız sana anne
Kv:tamam görüşürüz kızım.
Öğlen telefonum yine ısrarla çalar..aynı anda çok yoğunumdur işyerinde bi dünya telefon görüşmesi yapsamda yine ararım..
Kv:naber kızım
B:iyiyim anne buyur.
Kv:he o... aradımda gelecekmisiniz die brck e sor bilmiyorum anne dedi
B:yok anne bizi annem çağırdı oraya gidicez.
Kv:gelmiyosunuz yani?
B:evet anne gelemicez(başımdan savmak için belki uğrarız dönüşte anne)
akşam telefonum çalar.
Kv:napıyosunuz kızım merak ettim gelmedinizde?
böyle uzarr uzarrr gider
konu kaynana diologu olunca bende anlat anlat bitmez bir tane daha benden;
daha 20 günlük evliyim kaynanam;
kızım rüyamda seni gördüm
ben: hayırdır anne
kayna: bebeğin oluyordu eee zamanı geldi yap birtane
ben: zamanı mı 20 günlükken mi
kayna: çok uzatma yap
ben: yok daha erken
kayna: aaa yaşın geldi geçiyor (27 yaşındyaım) bana 40 yaşında muamele yapar çünkü onalrda hep 16 17 18 de evlenmiş hemen de çocuk yapmışlar ama onlar ev hanımı ben çalışan bir bayanım neyse,
ben: yok 1,2 sene bekleyebilirim
kayna: aboooooo okadar bekleme
neyse aradan 10 dk geçer
kayna: kızım
ben: efendim
kayna: adetin geçtimi ( yuhhhh diyorum 20 günlük evliyim daha ayı doldurmamışım adetin geçip geçmedimi diye soruyor) tabi tepem atar artık
ben: anlıyorum torun istiyrosunuz benim annemde istiyor ama buna anca biz karar veririz siz yada bir başkası karar veremez dedim ve o günden sonra çoocuk lafını açamıyor, hatta bir toplumda bana sordukalrında daha düşünmüyor diye ben cvp vermeden o cvp veriyor:))))
hahah gözü korkmuş kaygana
Kayınvalidemle aslında iyi anlaşırız ama biraz fazla konuşmayı ve soru sormayı sever.onun dışında bir problem yok
telefonuma çağrı gelir.kayınvalidem..müsait olmam arayamam.tekrar tekrar çaldırır.ararım
KV.Alo kızım nasılsın
B:iyiyim anne sen nasılsın
KV:iyiyim merak ettimde napıyosun bi arıyım dedim.
B:iyi anne nolsun çalışıyorum işteyim ne var ne yok?
kV:Nolsun sabah kalktım ettim baban işe gitti vs vsss yaptığı herşey a dan z ye anlatılır
B:tamam anne yoğunum biraz konuşuruz yine
KV:akşama yemeğe gelirmisiniz?
B:yok anne anneme gidicez.
Kv:gelseydiniz?
B:yok anne annem çğırdı
KV:Kabak dolması yapmıştım o..sever.
B:belki dönüşte geç olmazsa uğrar el sallarız sana anne
Kv:tamam görüşürüz kızım.
Öğlen telefonum yine ısrarla çalar..aynı anda çok yoğunumdur işyerinde bi dünya telefon görüşmesi yapsamda yine ararım..
Kv:naber kızım
B:iyiyim anne buyur.
Kv:he o... aradımda gelecekmisiniz die BRCKE sor bilmiyorum anne dedi
B:yok anne bizi annem çağırdı oraya gidicez.
Kv:gelmiyosunuz yani?
B:evet anne gelemicez(başımdan savmak için belki uğrarız dönüşte anne)
akşam telefonum çalar.
Kv:napıyosunuz kızım merak ettim gelmedinizde?
böyle uzarr uzarrr gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?