Kaynana diyaloglarım

oğlu beni ilk kez ailesiyle tanıştırmaya götürdüğü gün ( nişan attım bu arada )

beni eve bırakacak oğluna diyor ki. oğlum dönüşte canın sıkılmasın eniştende sizinle gelsin.
ön koltuğa oturdu eniştesi ben arka koltukta öyle eve gittim. böyle kıskanç bir kadın.
istemiyor baş başa bırakmak.
başka bir gün yine gittim. ablan gelsin sıkılma oğlum sen diyor. Allah korudu yoksa hiç uğraşamazdım.

kaynanayla bir evde oturmayı kabul etmiştim. daha yaş o zaman 20 ne deseler tamam diycem. aşk gözümü kör etmiş. ne aşksa bugün yazdığım mesaja nişanlı 5 gün sonra cevap yazıyordu. cahilim işte ilk aşk. iki haftada bir bir tur arabayla sonra eve getirir.neyse ben yeni bir işe başlamıştım. sabah 9 telefon çaldı. kaynana arıyor.
kızım sen ne çeyiz getireceksin beyaz eşya
bende zannediyorumki hayırlı olsun işin diyecek
çamaşır makinası bulaşık makinası getir diyor.
zaten aynı evi kabul etmişim. bırakta oğlunla konuşayım be kadın.
ama Allah gösterdi onlara gününü. gelin almış ama 7 mahalle ötede. bir oturmuyor.canıma değsin.

şimdiki kaynanamında diğerinden farkı yok hatta daha bi beter ama oğlu sağolsun fırsat vermiyor annesine.

nişan resimlerimiz çıktı fotocudan aldık ona gittik. aldı eline. fıstık gibi olmuştum herkes bayıldı.
aaa gelin sende normalde daha güzelsin nişanında seni deccal gibi yaptılar demezmi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. sabır sabır yaa sabır.

bi de bana bi gün demezmi bebeklerden konu açıldı.
aa kızım yapın hemen çocuk
ben babana ilk geceden hemen verdim
sanki sorduk

ahhahaha koptum

puhuahuahuahuahau felaket tellalı gibilermiş

ayy çok güldüm ya hey allahım..antikalar yaa

ya işte buna sinir oldum gerçekten.neden onunda elini tutuyor ki hey allahım.benim eşimde aynısını yapıyor anlam veremiyorum gerçekten.çok saçma geliyor bana.oda annesinin elini tutuyor geziyoruz bi benim elimden bide onun elinden tutuyor o ortada bizde sağında solunda ayy çok sinir bir durum...

aayyy...ben de böyle bir kolunda karısı bir kolunda annnesi dolaşan bir adam görmüştüm hem çok gülmüştüm hem de acımıştım ya

kayınvalide eşime çok düşkündür,diğer çocuklarına okadar değil ama benim eşime resmen tapıyor...eee budurumdan dolayı sürekli direktif veriyor..şunları yiyin şunları pişir şöyle yap böyle yap bi sürü lafff..nişanlıyım evlerindeyiz sürekli bize bişeyler yedirmeye çalışıyor..maydonoz suyu,havuç suyu,brokoli suyu,greyfurt suyu içiriyor yemekler yapıyor tatlı meyve full 2 dakika ağzımız boş durmuyor..en son ben tıkandım buda nar ayıklıyor..oğlu öyle kendisi yiyemezmiş banada söylüyor böyle ayıkla kaseye koy bide tatlı kaşığı ver öyle yesin diyor :))) her sabah maydonoz suyu için havuç suyu için bilmem ne

k:yiyin hadi diyor
biz:yok anne yeter şiştik
k:yok hadi başlayın
biz:anne kalkcaz arabaya geç kalıyoruz
k: tamam ozaman hızlı yiyin kalkın
biz:çok dolduk anne yiyip içmediğimiz bişi kalmadı yeter
k: bana dönüp sen yemiyorsun diye ....(eşim) oda yemiyor yesene şunu ne naz yapıyorsun diye bi bağırdı..
ben tabi dumura uğradım,sanki oğlunun midesini ben yönetiyorum.tabi burda amaç bana yedirmek değil oğluna depo yapmak çünkü bişiler hazırlarken bana çay bardağıyla ona su bardağıyla veriyodu:)

bi gün yine ziyaretine gittik üzerimde uzun ceket var dizlerimde..bana diyoki sen kısa ceket giy sana çok yakışır boyun uzun ya bence bunu bidaha giyme hiç yakışmamış dedi..bende yoo ben beğeniyorum dedim
aradan biraz zaman geçti iş yerime gelmişti üzerimde kısa ceket vardı belimde diyo hiç yakışmamış bu sana uzun giyin sana daha çok yakışır:) gülsemmi ağlasam mı bilemedim :))))

Son düzenleme:
aayyy...ben de böyle bir kolunda karısı bir kolunda annnesi dolaşan bir adam görmüştüm hem çok gülmüştüm hem de acımıştım ya

evet gerçekten iğrenç bir durum helede otobüste annesinin elinden tutuyor düşmesin diye benide attılar arkaya erkeklerin içine nasıl bozulmuştum nasıl sinirlenmiştim.boş yer buldular annesini otutturdu elinden tutarak başında bekledi aman kaçırırlar sıkı tut diye bağırasım gelmişti.sanki 23 yaşında çıtır gelin o ben değilim.neyseki konuşarak küserek tartışarak annemi işin içine katarak bu durumları aştık çok şükür.eşimde anladı böyle yapmamması gerektiğini..çok zor günler geçirdim ama..

bekarım ama bu dialoğu sık sık annemle yaşıyorum

ne gıcıkmış yaaa...Allah sabır versin...

sapık kadın bide seni mi zilediiyi hadi oranda şu çatlak var buranda bu var vücudunda oğlum seni iyi beğeniyor falan diye haset haset konuşmamış

hahaha:)) cok alem bu kaynanalar ya..durun bide ben anlatıyım aynen bende kaynanamlar burdayken dısarı cıkacaz hep birlikte esım kayınbabam kaynım fln.. uzerımızı degıstırmek ıcın yatak odasına girdik..kaynanam atletın ustunden takıyor südyeni cok güldm ona yao da güldü bn gülünce..sonra neyse ben cıkarıyorum üstümü bnm normalde sırtımda sivilceler vardır fazla degıl ama var ıste ... beni ilk defa cıplak görüyo ya bi afallayıp kaldı bu arada aynadan görüyorum onu sırtımı ıncelıyo
kayn:kızım sırtında kocaman bi sivilce cıkmıs
bnlabılır anne o her zaman var amaan..
ky; (hala şaşkın ) bnde aynadan görüyorum ya bakıyım bi dedim döndüm sırtımı aynaya anammm gercektende cok büyük ama sivilce degılmıs anne sivrisinek yemıs yine aldı bizi bi gulme
ertesi sabah kahvaltı edıcez esıme fln soruyorum sivrisinek yemıyor mu senı dıye yoo diyo sonra kayınvalıdeme soruyorum yoo diyo alla alla benı nıye yıyolar o zaman dedım kaynanamda gördüler bembeyaz cillop gibi vücudu yiyolar tabi
eşim annesının o sözunden sonra vücudumu cok begendıgını soyler seviyorum anneciğimi ya

Son düzenleme:

Nasıl pişkinliktir bu böyle :))

ahahahah ortadan ikiye çatlamış, kaynananın son lafına çok güldüm

Ah insanın içinden neler geçer ama işte eşinizin hatrına, büyüktür diye susarsınız. Ayrıca her kayınvalide torunum olsun der bunun gene ödü patlamış

Son düzenleme:

ahahahahahah son kısım hariç sizin kayınvalideniz benim anannem yaaa, ama anannem daha beter :86:Yazık ben gelecek olan geline vah diyorum baya çekeceği var çünkü.

Son düzenleme:
hamileyim ve ramazan ayına bi kaç gün var kayınvalide tlfla konuşuyoruz ne zaman doğurucaksın ben ramazanın 10 günü falan herhalde az kaldı anne

kynv..anca bayramdan sonra doğurursun sen:44:
ben:yok anne ramazan bayramına 1 ay var daha benim çok az var doğumuma
kynv:bişey olmaz bayramda sonra doğururursun
ben:yok 10 gün sonra falan doğurcam
kynv:iyi sen nasıl istersen

ve ramazanın 12 günü doğum yaptım kayınvalidem geldi annemlere orda ne kadar insan varsa ben dedim bayramdan sonra doğur beni dinlemedi keşke bayramdan sonra doğsaydı...ve ben 39 haftamda doğum yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…