• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

sen aslen bursali degilmiydin....
:6::6::6::6::6:[/QUO

ben bursalıyım cnm.kayınvaldemler bolulu.bolulular aşçı olur ya hani kayınpederim iş için gelmiş braya yerleşmişler ama emekli olunca onlar boluya döndü biz eşimle bursadayız.eşimin tarafından kimse yok yani bursada anlayacagın

himmmmm ne gusellll...
olsun sen rahat ol yeter,,,,

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
funda38,
tmyomr,
bugungunlerdenaralik,
hseasu,
ece22+,
deniz1717,
aysecanpolat,
Kartalice19,
__love__,
asikumrall,
evarologlu,
iipekk,
Alishia,
bakale,
elibeses,
Elaa35,
savagerose,
gazelleee,
hulyamesut,
esra22,
nazliusta,
Lay,
egemiz,
1.cu,
acemiperi,
elektraya

gizzz kayinvalideniz yoook herhalll:6::6::6::6::6::6:
sunlara bak bi.....

benimki ben hiçbişeyinize karışmam der ama herşeyin içindedir.aslında her şeye kafasına ğöre vardır bir yorumu.yaptırana kadarda susmaz nasıl karışmamak onuda anlamış değilim tabiyki.
ben bursada onlar boluda anca seneden seneye görüşüyoruz ama yetiyor aslında .
ama kayınpederim görümcelerim iyidir.analarına pek çekmemişler.öyle belirli bir olayı yok olsada olmuş aslında günlük bizim orada öyle yapılır biz böyle gördük der ep kendi bildiği olsun ister.bende kendi dediğim olsun isterim ondan pek geçinemeyiz.

mrb canım bende bursalıyım ama esımın gorevı dolayısıyla erzıncandayım 2 aydır.benım esımde erzurumlu...dusun erzıncan erzurum cok yakın ve her ay gorusuyoruz bıranonce bursaya gıtmek ıstıyorum...benım kayınvalıdemde cekındıgınden dolayı cumlesının basında ben karısmam der ama karısır :))) bızımde soyle bır dıyalogumuz oldu yakın bır zamanda kayınvalıdem kahve falı bakıyor bana anladıgından degıl ıstedıklerını soylemek ıcın :)
k:falın cok guzel cıkmıs hamıle bır kadın var bu sensın.3-4 tanede cocuk goruyorum oooo cok guzel sonra erzurumu goruyorum :)))) oraya yerlesıyorsunuz....
ben:hahahahaha anne yanlıs goruyorsun orda gorunen erzurum degıl bursa ayrıca 4 degıl 1 cocuk goruyorum hamıle kadının yanındada 2 goruyorum yanı ıkı yıl sonra :))))))
sonra karsılıklı bırbırımıze uyuz sekılde gulusmeler....

Kızlar aklıma gelmişken yazıyorum birtane daha benden evliliğim haftasında yaşadığım şok

kay: Annem bak bunları sana yaptım (2 yastık 2 yorgan verir) bu arada kaynanmın evlenirken bize tek katkısı bu olmuştur.
Ben: Aaa sağol zahmet etmişsin. (taşı attım orda)
kay: Bizde öyle yapılır yastık yorgan ( ayyyy sanki çok şey yaptı evde bir o eksik oda herşey tamamlanmış oldu evimde)

neyse eve yerleştirdim bir kaç gün sonra yastıkalrın kılıflarını değiştiricem çıakrttım birde ne göreyim yastıkta xxx hastanesi yazıyor ee yuhhhh dedim yaaa

mrb canım bende bursalıyım ama esımın gorevı dolayısıyla erzıncandayım 2 aydır.benım esımde erzurumlu...dusun erzıncan erzurum cok yakın ve her ay gorusuyoruz bıranonce bursaya gıtmek ıstıyorum...benım kayınvalıdemde cekındıgınden dolayı cumlesının basında ben karısmam der ama karısır :))) bızımde soyle bır dıyalogumuz oldu yakın bır zamanda kayınvalıdem kahve falı bakıyor bana anladıgından degıl ıstedıklerını soylemek ıcın :)
k:falın cok guzel cıkmıs hamıle bır kadın var bu sensın.3-4 tanede cocuk goruyorum oooo cok guzel sonra erzurumu goruyorum :)))) oraya yerlesıyorsunuz....
ben:hahahahaha anne yanlıs goruyorsun orda gorunen erzurum degıl bursa ayrıca 4 degıl 1 cocuk goruyorum hamıle kadının yanındada 2 goruyorum yanı ıkı yıl sonra :))))))

haaaaahahahahahaaaaaa
oldum valla gulmektenkadin senin yuzunden gunah sahibi oluyo be yaaaa...
aman allahim isteklerini nasil anlatiyo sana.....

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
funda38,
tmyomr,
bugungunlerdenaralik,
hseasu,
ece22+,
deniz1717,
aysecanpolat,
Kartalice19,
__love__,
asikumrall,
evarologlu,
iipekk,
Alishia,
bakale,
elibeses,
Elaa35,
savagerose,
gazelleee,
hulyamesut,
esra22,
nazliusta,
Lay,
egemiz,
1.cu,
acemiperi,
elektraya

gizzz kayinvalideniz yoook herhalll:6::6::6::6::6::6:
sunlara bak bi.....

kayınvalidem var ama bizim hiç böyle şeylerimiz yok olmasında bazılarının ki gibi olsaydı hiç çekemezdim herhalde.ama burdakileri okuyunca çok güldüm.devamını bekliyorum.:52::52::52:

ben de yazim aklıma gelmişken, devamı bol bol gelir :9:
öğlen yemeği hazırlanıyor, tavuk haşlamış kendisi o tavuğu öylece koyacakmış masaya
ben: anne ben bu tavuğu bölüp azcık kızartıcam?
k.v: sen bilirsin kızım, ben karışmam
tavuğu parçalamaya başlıyorum, geliyor
k.v: öyle koysaydın onu kızım
ben: napim anne kızartmiyımmı?
k.v: nasıl seversen öyle yap
ben devam ederim, tavuğu tavaya koyarım
k.v: haşlanmış da güzel oluyor ama
ben: anne kızartmayalım o zaman bırakıyorum?
k.v: aman ben karışmam, nasıl seversen öyle yap
ve bu diyalog tavuk pişip masaya servis edilene kadar devam eder
güyaa hiç bir şeye karışmaz, sağ olsun..

ay cnm sende dön biran önce bursaya valla.
bizimde aynı diyologlar.mesela bana birşey diyecekse filancanın gelini böyle böyle yapıyomuş sende dene istersen
hep misilleme.aaaaaa sizde yokmu bizim buralarda hep öyle olur.bide herşey adettir.
benimkide ece bizim oralarda kız evlendiğinde kız tarafı bir düve verir kızına (inek filan işte) sizde yokmu dedi bi kere?
nasıl yani dedim ben apartmanda oturuyorum düveyi napayım olsun ben köyde bakardım demezmi?
yok bizde öyle bişey dedim.çok varlıklılar aslında ama küçücük şeylerin bile lafını yaparlar.

ben ikacam artk valla beynim dondu...................
ece optum canim kendine iyi bak ceyar gelesin yok cicim....

Nişanlıyım eşya bakıyoruz eşimle. Ben yemek odası takımını beğendim bu olsun dedim tamam dedik siparişi verdik. K.validemde eşyalarınıza hiç karışmam hangisini beğendiyseniz onu alın dedi hep. bi kaç gün sonra k.valideme eşim beğendiğimiz takımı gösteriyor k.validem beğenmiyor beni arıyo telaşlı bi şekilde

K.v. : Kızım ya ben sana bişey dicem
Ben: Söyle annecim
K.v: Ben yemek takımını hiç beğenmedim oğluma söyledimde sen karışma dedi seni dinler o takımı değiştir ama seni aradığımı söyleme
Ben: Şey tamam söylerim (tabi ben şoklardayım ve o takımı çok beğendim napıcağımı düşünüyordum eşime söyledim çözüm bulamadım sonra sipariş verdiğimiz için geri dönüşümü olmadı konuda kapandı gitti :)

Kızlar aklıma gelmişken yazıyorum birtane daha benden evliliğim haftasında yaşadığım şok

kay: Annem bak bunları sana yaptım (2 yastık 2 yorgan verir) bu arada kaynanmın evlenirken bize tek katkısı bu olmuştur.
kay: Bizde öyle yapılır yastık yorgan ( ayyyy sanki çok şey yaptı evde bir o eksik oda herşey tamamlanmış oldu evimde)

neyse eve yerleştirdim bir kaç gün sonra yastıkalrın kılıflarını değiştiricem çıakrttım birde ne göreyim yastıkta xxx hastanesi yazıyor ee yuhhhh dedim yaaa

neeee:53:yok artık

:60: ne garip tipler var ya

Back