- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.033
- 163
Evet normalde 15 saat uzaklıktaymışay bende normalde aynı evde yasıyolar sandım.Kv deye gidince miymis![]()
Nedense ben bile rahatladım bunu duyunca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normalde 15 saat uzaklıktaymışay bende normalde aynı evde yasıyolar sandım.Kv deye gidince miymis![]()
iyi bare kv den fırsat bulup bebik yapmıssınız :)
Keşke kendi annesinde kalsaydı o Zamanaklında ne var bılmıom artık cadının... eltımden bılıom eltım aynı koyden oda kırkı cıkana kadar kaynana da kaldı kaynana bı kerecık yemek yapmadı eltımın kendı annesı üç öğün yemek getrdı ama sorsan kaynanama ben baktım kırk gun boyunca dıyo...
Evet normalde 15 saat uzaklıktaymış
Nedense ben bile rahatladım bunu duyunca![]()
Çok alem senin kvahh ahh gel bıde bana sor ben memlekete gttıgımde hamıleymısım tabı ılk bebe ya anlayamadım bı kac kere kustum kaynana tuttu benı ilcedekı saglık ocagı gıbı bı hastaneye goturdu hamıleyım dıye test yaptrdıı hee bu arada kendı de yaptırdı da kendınden suphelenıyomusoda llahtan mıdır nedır negatıf cıktı testte... sonra ben yasadıgım yeere geldım burda ogrendım hamıle oldugumu ama gene kotu ben oldum bılıyomusum da soylememısım oyle ddı bu seferde
Canimdert etme bir anaci hetifte bende var yanliz degilsin![]()
Kendine de mi yaptırdı test abowwwwwahh ahh gel bıde bana sor ben memlekete gttıgımde hamıleymısım tabı ılk bebe ya anlayamadım bı kac kere kustum kaynana tuttu benı ilcedekı saglık ocagı gıbı bı hastaneye goturdu hamıleyım dıye test yaptrdıı hee bu arada kendı de yaptırdı da kendınden suphelenıyomusoda llahtan mıdır nedır negatıf cıktı testte... sonra ben yasadıgım yeere geldım burda ogrendım hamıle oldugumu ama gene kotu ben oldum bılıyomusum da soylememısım oyle ddı bu seferde
hahahhaa kendındendemı şüphelenıyomusss manyak mıne bn sna sölım cnm kv deyle bende kalldım kocam allahtan lafımı dınlerdı bırazcık cazgırımdır ben agzını bıle actırmadım kaynanamın hıc saygısızlık yapmadım yerı geldı ayagına bıle masaj yapm kendı ıstegımle ve bunu o haketmıstı gercekten annem olarakk göruormm ama ezık davransaydım benı ezicekti adım kadar emınım sana tavsıyemm kocanı bı sekılde kendıne cekmelısın evını ayır kv dende uzak dur bak sana bırsey dıyeyım mı hastalanıyorsun yarın birgün hastaneye yatıyorsun yanına ananı babanı degılde karını kocanı alıolar bunun kocanda bılıncınde olmalıahh ahh gel bıde bana sor ben memlekete gttıgımde hamıleymısım tabı ılk bebe ya anlayamadım bı kac kere kustum kaynana tuttu benı ilcedekı saglık ocagı gıbı bı hastaneye goturdu hamıleyım dıye test yaptrdıı hee bu arada kendı de yaptırdı da kendınden suphelenıyomusoda llahtan mıdır nedır negatıf cıktı testte... sonra ben yasadıgım yeere geldım burda ogrendım hamıle oldugumu ama gene kotu ben oldum bılıyomusum da soylememısım oyle ddı bu seferde
Kendinede mi test yaptırdıahh ahh gel bıde bana sor ben memlekete gttıgımde hamıleymısım tabı ılk bebe ya anlayamadım bı kac kere kustum kaynana tuttu benı ilcedekı saglık ocagı gıbı bı hastaneye goturdu hamıleyım dıye test yaptrdıı hee bu arada kendı de yaptırdı da kendınden suphelenıyomusoda llahtan mıdır nedır negatıf cıktı testte... sonra ben yasadıgım yeere geldım burda ogrendım hamıle oldugumu ama gene kotu ben oldum bılıyomusum da soylememısım oyle ddı bu seferde
Kendine de mi yaptırdı test abowwwwwKadın bariz seni kıskanıyo ozman.Gençliğini kıskanıyor
![]()
cok zor demı :)
Keşke kendi annesinde kalsaydı o Zamanböyle kaynanaların yatacak yeri yok valla
Kusura bakmasında burda kocasının ne dediği çokta umrunda olur.sakınnnn
salağa bak bize de faydası olurmuş ... gelsin benim ona faydam olur dese neyse
kocanız ne dıyor ?
kesinlikel kendi evinize gidin
Zor olmazmi tatlim tuvalete gitse anasina soyler en son cildirdim bugun cekip gidecektim cocuklarim olmass
cok zor demı :)
hahahhaa kendındendemı şüphelenıyomusss manyak mıne bn sna sölım cnm kv deyle bende kalldım kocam allahtan lafımı dınlerdı bırazcık cazgırımdır ben agzını bıle actırmadım kaynanamın hıc saygısızlık yapmadım yerı geldı ayagına bıle masaj yapm kendı ıstegımle ve bunu o haketmıstı gercekten annem olarakk göruormm ama ezık davransaydım benı ezicekti adım kadar emınım sana tavsıyemm kocanı bı sekılde kendıne cekmelısın evını ayır kv dende uzak dur bak sana bırsey dıyeyım mı hastalanıyorsun yarın birgün hastaneye yatıyorsun yanına ananı babanı degılde karını kocanı alıolar bunun kocanda bılıncınde olmalı
hahahhaa kendındendemı şüphelenıyomusss manyak mıne bn sna sölım cnm kv deyle bende kalldım kocam allahtan lafımı dınlerdı bırazcık cazgırımdır ben agzını bıle actırmadım kaynanamın hıc saygısızlık yapmadım yerı geldı ayagına bıle masaj yapm kendı ıstegımle ve bunu o haketmıstı gercekten annem olarakk göruormm ama ezık davransaydım benı ezicekti adım kadar emınım sana tavsıyemm kocanı bı sekılde kendıne cekmelısın evını ayır kv dende uzak dur bak sana bırsey dıyeyım mı hastalanıyorsun yarın birgün hastaneye yatıyorsun yanına ananı babanı degılde karını kocanı alıolar bunun kocanda bılıncınde olmalı
Kendinede mi test yaptırdıbence kendine yaptıracaktı da seni bahane etti galiba
![]()