• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

kaynananı tuttum ben de öyle kaynana olucam :D :D puhaha tövbe tövbe.. kendimden tiksindim iyi mi :D
Allah akıl sağlığı versin. bir de edep saygı versin. evli çift yatarken ayak ucuna oturmak gayet edepsiz bir davranış. yalnız eşinden bir cacık olmaz.

kaynananı tuttum ben de öyle kaynana olucam :KK70: :KK70: puhaha tövbe tövbe.. kendimden tiksindim iyi mi :KK70:
Allah akıl sağlığı versin. bir de edep saygı versin. evli çift yatarken ayak ucuna oturmak gayet edepsiz bir davranış. yalnız eşinden bir cacık olmaz.

ESIMDEN bısey olmucagını bende ogrendım :) kaynanam cok beter ya saf gıbı gorunuyo ama tam bı seytan... cok merak ettı heralde oglumla gelınım nasıl yapıyor dıye :D belkı kendı de denıcektr kayınbabamla :D

dogru dıyosun normalde uzakta yasıyoruz onlrdan bana da duskun ama bı memlekete gıdelım dunya annesının etrafında donuyo benı goren bebegı goren yok... ben aserdım de taa aksama yakın artık kızdım da oyle buldu getrdı :KK43:
anacı erklerdende nefret ederım madem ananın dızının dıbınde oturcaktın evlenmeseydın o zaman cıkmazsaydın ana evınde senn sert dur herrseye ılımlı davranma evlendınız barklandınızz artık herkesınn kapısı farklı senn kendı aılene nasıl davranıosan ondanda kendı aılesınee oyle davranmasını ıste al karsına konus eger aılende arkanda olursa her kararında agzına gelenı ver kocana yerı geldıgınde

anacı erklerdende nefret ederım madem ananın dızının dıbınde oturcaktın evlenmeseydın o zaman cıkmazsaydın ana evınde senn sert dur herrseye ılımlı davranma evlendınız barklandınızz artık herkesınn kapısı farklı senn kendı aılene nasıl davranıosan ondanda kendı aılesınee oyle davranmasını ıste al karsına konus eger aılende arkanda olursa her kararında agzına gelenı ver kocana yerı geldıgınde

artık yapıyorum zaten ver gelsın soyluyorum :) annecı degılım dıyo ama gelsın kulahıma anlatsın

Daha genc kız 44 yasında :) hala etkınler yanı kaynpedrle :)
44 de zaten zor bacım.Binde bir:KK70:35 den sonra yumurtlama zorlaşıyor kadında.Doğum yapan illaki var ama zor ihtimal yani 44de.Takılmasın olmaz çocuk artık zevk almaya baksın kv:KK70:

artık yapıyorum zaten ver gelsın soyluyorum :) annecı degılım dıyo ama gelsın kulahıma anlatsın
elbette annesınden ayrılsın kopsunn demıoruz ama yerlerını bılcek herkes bnm kv dem kocamn önune verecegım yemege bıle karısamazdı aynı evın ıcınde ben neyı yer dersem onu yapardım yaptırırmda aslada odama gıremez yanı kıyametı koparrım

44 de zaten zor bacım.Binde bir:KK70:35 den sonra yumurtlama zorlaşıyor kadında.Doğum yapan illaki var ama zor ihtimal yani 44de.Takılmasın olmaz çocuk artık zevk almaya baksın kv:KK70:

zevkını alıyodur o zaten :) aman dogurursa da dogursun zaten bana ne :) bı gun noldu bak kp geldı asla tek yatmaz ılle kynanada olacak bende tv ızlıom sız yatın ben sonra yatarım dedım aradan bı saat gectı yatacaktım bı baktım benım kaynananın yatak odasının ısısgı hala acık ben tabı sasırdım kaldım :D

elbette annesınden ayrılsın kopsunn demıoruz ama yerlerını bılcek herkes bnm kv dem kocamn önune verecegım yemege bıle karısamazdı aynı evın ıcınde ben neyı yer dersem onu yapardım yaptırırmda aslada odama gıremez yanı kıyametı koparrım

VALAAA helal olsun ne guzel... benım de tahammul edemedıgım bı nokta var ben annesınden ayrlsın demıyorum kı ama hayatında kı ılk kadın ben olmalıyım bazen aramıza annesı gırıyo bende dıorum ben gelemem boyle seylere

tesekkur ederım :) ınan kı dıyorum bak hamıleyım haaytım kırılıyorum uzuluyorum sureklı yalnızım kolay mı dıyorum ama konu annesıne geldıgını anladıgı an off tamam hep aynı seyler bı annemı sevemedın demeye baslıyo kı yalan... kaynanamın gercek yuzunu gorene kadar sevıyodum taa kı ben annemı kaybettım bundan bı sene once herkesın ıcınde dedıgı bı lafla basladı soguklugum ... bı tek benım gelın mı anasız kalıyo bıseycık olmz ddı benım yara yenı tabı cok zoruma gttı agladım kac gece :KK43:
nefret ediyorum bu kaynanaların gelini köle gibi görmesinden. laflarıyla sözleriyle sogutuyorlar insanı ondansonra oğullarıyla ugras yok sevmiyorsun yok bilmem ne neyini svecez sevmek zorunda da değiliz

nefret ediyorum bu kaynanaların gelini köle gibi görmesinden. laflarıyla sözleriyle sogutuyorlar insanı ondansonra oğullarıyla ugras yok sevmiyorsun yok bilmem ne neyini svecez sevmek zorunda da değiliz

aynen boylelerını sevemıyorsun kı ben cok sogudum kaynanmdan acıkcası.. sevılcek yanı yok

VALAAA helal olsun ne guzel... benım de tahammul edemedıgım bı nokta var ben annesınden ayrlsın demıyorum kı ama hayatında kı ılk kadın ben olmalıyım bazen aramıza annesı gırıyo bende dıorum ben gelemem boyle seylere
yanııı oyle olmasıı lazımm bnm kocam yapsın bakım öle syler burnundan fıtıl fıtıl getrmezsem ne olıyım evı zından ederm

yanııı oyle olmasıı lazımm bnm kocam yapsın bakım öle syler burnundan fıtıl fıtıl getrmezsem ne olıyım evı zından ederm

ayy valla harıkasın :) benım kı bana duskun ama bas basa oldugumzda bı ınsan ıcınde korumasını bılmez sahıplenemz... sen yanlıs anlamıssındr der cıkar ısın ıcınden... tabı sonucta ben gelınım ya herseyı abartan sevmeyen tarf ben olurum sonucta el kızıyız oyle dusuncelerı var...

soyle anlatayım canım koyde ev bı bahcenın ıcınde her gelıne bır oda geldıgımızde kalmak ıcın yapılmıs.. kendı evımız dedıgım de aynı bahcenın içinde ee yeme içme hersy bır... nerde kalcaz kı baska sızın odanız soguktr deyıp kv yatagı yorganı getrdı bıraktı ustumuze kp cok ısrar edınce de ee kocam da bısey demeyınce bana laf dusmedı pek :KK43: ne takvımı bız 8.30 kalktık o saate kadar bı ınsanın canı nasıl takvım okumak ıster kı ya amac baska
Siz sürekli mi orda yaşıyosunuz anlayamadım ben.. başka bi yerde kendi eviniz yok mu?? Yalnız kalmaya mı korkuyosun?? Şayet kendi evin varsa git evinde otur.. eğer bu düzene alıştırırsan başın çok ağrır daha.. o kv önümüzdeki 5 yılın takvimi kadar başınıza oturup okur da okur

tabı sukur ayda yılda bır gorcem ıkı kere memlekete gıttım ıkısnde de bana sen nıye geldın ben gelcektım dedı halbu kı hıc oyle bısey demedı bıle mıllet ıcınde gelın ıstemıyor ddırtecek tabı ben yıne soook
yeni evlilerin yanında işin ne, kocamla başbaşa kalayım deseydin. milleti boşver, onlar için her şey dedikodu malzemesi.

Ben bes sene otuedum mendeburla valla 50 senemi aldi diyebilirim ben odamun kapısını kitlerdim hos kitlemesede giremezdiya verirdim agzinin payini bir kre girecek oldu tektim zaten ic camasirimi degistirurken bir bagirdim kapiya tiklatmadi diye yüzü kıpkırmızı olmustu
aynen boylelerını sevemıyorsun kı ben cok sogudum kaynanmdan acıkcası.. sevılcek yanı yok
E

Back