- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 31
kaynanan içeri girdiğinde sevişmeye başla kocanla bak noluyo![]()
ıstedıgı de o zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef benı sevıyor ustume dusuyor ama adam annesını görünce bı degıstı bı degıstı sankı karısı ben degılım de kaynanam
Demek kocan güzellikle söyleyince anlamıyohee dedım o zaman ıkı gece yattık ıkı gecenın sabahında aynısını yaptı bende bu gece de yatacaksak gıt sen yat dedım ben yatmam dedım... ıse yaradı o zaman kaynana hemen yatagı yorganı getrdı esım bız kendı evımzıde yatca zgetrme ddı kaynana kp gene tabı bın bır ısrar cok sukur bu sefer kabul etmedı
yapıver o zaman da bi çatlasınıstedıgı de o zaten :)
senede bir ay ise idare etmekten başka çareniz yok
ya bi gelmeyin ya bi gelmeyin çocivoçiyle sen bana radar takmış gibisiniz![]()
![]()
Töbe töbe
yapıver o zaman da bi çatlasın![]()
Çoci'yi bilmem ama ben her konuya maydanozumya bi gelmeyin ya bi gelmeyin çocivoçiyle sen bana radar takmış gibisiniz![]()
Allaaaaahhhdogru dıon keske ypsaymısım hıc aklıma gelmdı :)
bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattımdogru dıon keske ypsaymısım hıc aklıma gelmdı :)
Allaaaaahhh![]()
bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattımkocam bir şey diyecekse de kıçımı döndüğümden ses e demedi
![]()
hah işte ablandan ders al bak bende 29 a girdim yeni tecrübe konuşuyosenın kı de guzelmıs seslı guldum bayaaa :) :) :)![]()
bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattımkocam bir şey diyecekse de kıçımı döndüğümden ses e demedi
![]()
hah işte ablandan ders al bak bende 29 a girdim yeni tecrübe konuşuyo![]()
o zaman ayda yılda bır degıl hep goreceksınız maleseftabı sukur ayda yılda bır gorcem ıkı kere memlekete gıttım ıkısnde de bana sen nıye geldın ben gelcektım dedı halbu kı hıc oyle bısey demedı bıle mıllet ıcınde gelın ıstemıyor ddırtecek tabı ben yıne soook
bide senin kocanda iş yok koca gibi değil yanlış anlama ondan oluyor..ben evliyim bu benim karım biz şimdi ayrı bir aileyiz dese sana da sesi çıkmazda işte.kardeşlerin en safı sana denk gelmişaslında denemek lazım :) tecrubelerden faydalanmak lazım... bıraz da benım annem yok dıye oluoy bunların hepsı dıger eltılerıme yapamıyor agzını bıle acamıyor![]()
en cok zoruma gıden de annesıne babsına bıseyler yaptırıken yıyecek olarak benı dusunmemesıbu benım cok zoruma gıtmıstı ve bana dedıgı sey sen kokerc sevmıyosun ulan sevmıyosam sende baska bısey yaptr bu kadar mı okuzsun
![]()