• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

hee dedım o zaman ıkı gece yattık ıkı gecenın sabahında aynısını yaptı bende bu gece de yatacaksak gıt sen yat dedım ben yatmam dedım... ıse yaradı o zaman kaynana hemen yatagı yorganı getrdı esım bız kendı evımzıde yatca zgetrme ddı kaynana kp gene tabı bın bır ısrar cok sukur bu sefer kabul etmedı
Demek kocan güzellikle söyleyince anlamıyo
Rest çekince anlıyo
Dilini öğrenip ona göre davranacaksın, başka yapılacak bişey yok
Hayırlı doğumlar

senede bir ay ise idare etmekten başka çareniz yok

tabı sukur ayda yılda bır gorcem ıkı kere memlekete gıttım ıkısnde de bana sen nıye geldın ben gelcektım dedı halbu kı hıc oyle bısey demedı bıle mıllet ıcınde gelın ıstemıyor ddırtecek tabı ben yıne soook

dogru dıon keske ypsaymısım hıc aklıma gelmdı :)
bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattım :D kocam bir şey diyecekse de kıçımı döndüğümden ses e demedi :D

bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattım :KK70: kocam bir şey diyecekse de kıçımı döndüğümden ses e demedi :KK70:

senın kı de guzelmıs seslı guldum bayaaa :) :) :):KK70::KK70::KK70::KK70:

en cok zoruma gıden de annesıne babsına bıseyler yaptırıken yıyecek olarak benı dusunmemesı :( bu benım cok zoruma gıtmıstı ve bana dedıgı sey sen kokerc sevmıyosun ulan sevmıyosam sende baska bısey yaptr bu kadar mı okuzsun :KK53:

bak ben evlendim el öpmesi muhabbeti varya kaynanamın evine ilk geldiğim gün eşim namaz kılmaya salona geçti bende yatıyom birden çat diye kapı açıldı bende bakmıyom kocamdır diye kafayı bi çevirdim kaynanam çaki gibi bakıyo bana hayırdır dedim bornoz çıkarıcam belki lazım olur diyo çüş demişim seslice..kocam gelincede anan sapık mı dedim güldüm ve yattım :KK70: kocam bir şey diyecekse de kıçımı döndüğümden ses e demedi :KK70:

:D az öz güzel soru

hah işte ablandan ders al bak bende 29 a girdim yeni tecrübe konuşuyo :KK70:

aslında denemek lazım :) tecrubelerden faydalanmak lazım... bıraz da benım annem yok dıye oluoy bunların hepsı dıger eltılerıme yapamıyor agzını bıle acamıyor :(

gitmeyin yanlarına
ben olsam arkadaşımdan kaynana için erken kalkmam
tabı sukur ayda yılda bır gorcem ıkı kere memlekete gıttım ıkısnde de bana sen nıye geldın ben gelcektım dedı halbu kı hıc oyle bısey demedı bıle mıllet ıcınde gelın ıstemıyor ddırtecek tabı ben yıne soook
o zaman ayda yılda bır degıl hep goreceksınız malesef
sizin kaynana gelir ve gelmişken 6 ay kalır
gördüm ben onda o potansiyeli

aslında denemek lazım :) tecrubelerden faydalanmak lazım... bıraz da benım annem yok dıye oluoy bunların hepsı dıger eltılerıme yapamıyor agzını bıle acamıyor :KK43:
bide senin kocanda iş yok koca gibi değil yanlış anlama ondan oluyor..ben evliyim bu benim karım biz şimdi ayrı bir aileyiz dese sana da sesi çıkmazda işte.kardeşlerin en safı sana denk gelmiş:KK12:

en cok zoruma gıden de annesıne babsına bıseyler yaptırıken yıyecek olarak benı dusunmemesı :KK43: bu benım cok zoruma gıtmıstı ve bana dedıgı sey sen kokerc sevmıyosun ulan sevmıyosam sende baska bısey yaptr bu kadar mı okuzsun :KK53:
:KK70: Aştın kendini yalnız
Pek çıtı pıtı kibardın konu başında

Şimdi koyverdin gitti :KK70:

Ama haklısın cezerye,dondurma,pişmaniyeler kaynının nişanlısına
Kokoreçler kaynana ve kayınpedere
Sen bi de hamilesin, insan biraz düşünür

Back