Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum öyle bahçe içi bahçe dışı ama
Konuda şey demedin mi
Ben memlekete gittim eşimde izin alıp geldi, hem babamlarda kaldım hem kayınavlidemlerde diye
Kayınvalidenle aynı yerde oturuyosan niye böyle yazdın
Bu arada o bebeğin ismini de onlar koyacak maalesef. Eşiniz dediğin gibiyse onları kıracağına sizi kıracak bu konuda![]()
Ben çok şey derimdebabam merkezde oturuyo kaynanmlarda merkeze bı saat uzaklıkta bı koyde oturuyorlar esım gelmeden braz kv bıraz babamlarda kaldım esım gelınce bı aylık ıznı vardı masallah koyden dısarı cıkarmadı benı
ya arkadaşlar kadın yazmış derdini varsa bir fikir istemiş onu niye çocuk yaptın kocan değişmez diye demoralize etmwk yerine fikir sunsak daha iyi olur. bence eşinle konuşmalısın canım kelimelerini dikkatle seçerek anneciyse madem seni kırdığını bunların yanlış oldugunu filan söyleyebilirsin.
Şansın yaver gitmiş : )yok o konuda yırttım cok sukur kp adı eltımın cocugunda var kaynanam kız olursa benım adımı koycaksın dıyodu esım de ses cıkarmıyordu sukur kı bebegım erkek :)
İyi hadi çok şüküryok o konuda yırttım cok sukur kp adı eltımın cocugunda var kaynanam kız olursa benım adımı koycaksın dıyodu esım de ses cıkarmıyordu sukur kı bebegım erkek :)
Başın sağ olsuntesekkur ederım :) ınan kı dıyorum bak hamıleyım haaytım kırılıyorum uzuluyorum sureklı yalnızım kolay mı dıyorum ama konu annesıne geldıgını anladıgı an off tamam hep aynı seyler bı annemı sevemedın demeye baslıyo kı yalan... kaynanamın gercek yuzunu gorene kadar sevıyodum taa kı ben annemı kaybettım bundan bı sene once herkesın ıcınde dedıgı bı lafla basladı soguklugum ... bı tek benım gelın mı anasız kalıyo bıseycık olmz ddı benım yara yenı tabı cok zoruma gttı agladım kac gece![]()
Ben çok şey derimde
Oralara ters düşer
Kaş yapayım derken göz çıkarmaya sebep olurum diye korkuyorum
O arkadaşın kimse eşini bekleme bari arkadaşına kendin git
Sen gidince oğlu yok diye kuyruk ta olmaz herhalde bu kez kayınvalide
Bahçenin arka kısmında takıl , herkes kendi yatağında yatsın.
Israr da etseler kayınpederle kayınvalidenin yatağına yatma, o yorgan onun o yatak onu sen kendikini akla pakla yat
Sanki öyle dediniz o yüzden böyle yazdımyok o durum oyle degıl bız ıkımzde ıstedık aslında bı kere korunmadan denemek ıstedık :) oda tuttu.. bende olsun bana yoldas olur dedım yoksa o amacla yapmdım
İyi hadi çok şükür
Teşekkürler ama siz daha büyüksünüz biz genciz üşümeyiz dedogru dıyon daha yenı evlıyım ya bısey de dıyemıyoum bu sefer hepsı bır surat yapıyor... kp cok ısrarcı tamam belkı bızı dusunuyo ama sonucta bızde yenı evlıyız olacak ıs mı demı ?
Sanki öyle dediniz o yüzden böyle yazdım
Teşekkürler ama siz daha büyüksünüz biz genciz üşümeyiz de
Kabul etme, herkesin yatağı kendine
Uyar bu seferdogru dıyon da ıste burda kocandan bısey beklıyosun kı bn bekledım benım kı tamam dedı delırdım resmen
kocanda iş yoksa ne yaparsan yap düzelmez.
kaynanan içeri girdiğinde sevişmeye başla kocanla bak noluyokv gel demedım esımle gıttım annesı koyde kaldı esım benı annesı yuznden erken kaldrdıo takvım zaten delırttı benı bıızm oda da bısey var sankı amacı neyse ne görme amaıyla geldıyse.. bebegımı cok ıstıyorum ama evet bende bazen kekske dıom kendıme
![]()
Uyar bu sefer
Bi daha olursa kabul etmeyelim, herkesin yatağı kendine
Hem annen küt diye giriyor sabah eline takvim alıp. Kendi odasında yatsın o zaman de