Merhabalar hanımlar konum biraz uzun daha ıyı anlayıp dısarıdan bi gozle yorumlamanız için yıne kısa tutmaya çalışıcam.
Biz aile binasında oturuyoruz. Görümcem de aynı binada. Oglum var on yasında gecen gün bisiklet yuzunden cezalıydı Kendısı. Kv. Gorumcelerım kızı bırde benım oglum bır haftalığına köye gideceklerdi. Olsa bu aksamdı gıdıslerı. Ben burda kalıcaktim esım calıstığı ıcın herneyse, carsamba gunu carsıya gıttık biletleri almaya ordanda akrabalarına gıdıcektık. Kayinvalidem bana cok ısrar etmiştı (aramız iyidir hepsiyle) sende gel dıye keske gitmez olsaydım. Neyse bilet bakmaya gittik bu arada oglum aglamaya basladı noldu dedim görümcemin kocası icin dediki seni basından s. Tr ediyorlar. Haliyle sinirlendim onlara dönüp bu ne demek? Dedim. On yasında cocugun aklına boyle sey sokulurmu?
Ben cocugumu niye basimdan atayım su yasına geldi ilk defa onlarla bi yere kalmaya gidecekti. Ikı hava alsın diye, dedım ki o gun benden bisiklet isteyince köye gidersen veririm. Burda ben bi yere gıtmıcem dıye ıyı gelir dedım köyde.
Neyse devamında ben kımseye guvenerek cocuklarımı doğurmadım dedim. Aksam oldu görümcem eşine demıs sen boyle mı dedin oglum ıcın oda demiş ben saka yaptım. Baya bi kavga etmişler sesleri yukarı gelmiş. Bende dun ogrendim oğlum köye gitmekten vazgeçti. Kayinvalidem dedıkı bızde gitmiyoruruz. Vazgeçtiler. Enişte kızı var nısanlı ıkı aydır kız köye gitmek ıcın gece gunduz calıstı onun hıc bı sucu yoktu. Gorumceme demıskı sen gidersen git kız gidemez. Diger gorumcemde bekar oda bugun izne cıkıyodu yanı oda iptal etti. Hepsi beraber gidecekti. Bende büyük gorumcem ile dun konustum benimle konusmuyo asagı evine indim. Dedim ben anne olarak o lafı tabiki sorgularım iste sen sınırlı sınırlı konustun ben sinirlendim. Bu dedım bızım aramızda kalırdı. Ben esime bıle soylemedım. Erkeklerin karışmasına gerek yoktu. Yanı ne gerek vardıki kocasına gitti anlattı. Yıne Kendısıni haklı cıkardı kocası ben saka yaptım diye. Simdi size soruyorum ben nerde hata yaptım. Benım sucumu söyleyin Allah askına.. Düsünmekten yoruldum. Kımseye de patlayamıyorum.