kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

SUKUR KI sureklı onlarla yasamıyorum ayda yılda bı goruyorum... evet o zman esım gelmeden gıtmıstım buyuk eltıme dedım oda kv dedı sabah deseymıs ya sımdı nerden bulcam ddı oysa bu aserme sabah aksama bakar mıydı ? cok kotu oldum sonra eltım buldu getrdı sutu sonra da dıyo kı madem cok ıstıyon deseydın ya dıyo bende dedım asermek ne demek dedım arkasını dondu gttı cadı karı

Oha oda tam dengesizmis yani

Ya resssmen kiskaniyolar. Kendi genclikleriyle bizi kiyasliyorlar. Kendi kocalariyla ogullarini kiyasliyorlar oooooof cok snir bozucular.Simdi bebeginizi kiskaniyo bence.

Ya resssmen kiskaniyolar. Kendi genclikleriyle bizi kiyasliyorlar. Kendi kocalariyla ogullarini kiyasliyorlar oooooof cok snir bozucular.Simdi bebeginizi kiskaniyo bence.

vala hıc bu açıdan dusunmemıstım ma olabılr... bazen kıyaslama yapıyor ogulları karılarını degıl benı dınlesın ıstıyo hatta her defasında evlendıler analarını unuttular dıyor ama yanlıs kv 3 oğlu var üçüde saygıda kusur etmez ama kaynanama yetmıyo seytannnnnnnn

Arada kalıyor eşin o yüzden susuyor
tek çaresi uzak durmak merhaba merhaba o kadar

Sende ikili ol , eşinin yanında kv cok seviyo gibi davran , o yokken saydır kız ay gıcık kaptım . Kv değil , kuma mübarek

ya işte bende onu yapamıyorum sevmedıgım için içimden yapmacık olmk bıle gelmıyor... oyle zaten utanmasa ortamızda da yatacak zaten.. bız salonda tv ızlıyoz kp gelıyo kalk yatalım dıyo tamm dıyo bıze dıyo sızde yatın dıyo esım de sen yat bız yatarz dıyo o zaman bnde sızle bır yatayım dıyo gel de delırme... kadın ogullarını paylasamıyor... sen napcan bızı gıdıp yatsana demı?

Arada kalıyor eşin o yüzden susuyor
tek çaresi uzak durmak merhaba merhaba o kadar

bende cok baskı yapmıyorum arayı bulabılse sıkıntı kalmayack da oda olmuyo... hatta en buyuk abısı annesıne babasına bı konuda karsı geldı mı kzıyo abısne annemız babamız o bızım dıyo.... nerdeee merhaba merhaba her gun arıyo hem annesını hem babasını...

sizin cinsel hayatiniz yok galiba kvdede katildigina göre

esıme nasıl yaklasmalıyım ? bu kaynanamın boyle oldugunu nasıl gosterebılırım ? sureklı ıkıncı plandayım esım evın en kucugu annesıne duskun
Hiç bişey yapamazsin hiçbişey de degismez esin 50 yaşına gelir aha ozaman sana düşkün olur ozaman da iş işten geçer bacim

22 yasinda koca derdine düscegine bir üni okusaydin. cahilsin gitmissin dahada cahil biriyle evlenmisin. yapilcak birsey yok. bosan desek bosancanmi hayir

yasımla nasıl kurdun bu alakayı üniv. okumadıgımı nerden bılıyorsun elımde cok sukur meslegım de var... ben sadece paylasmak ıstedım dertlendıgım için. lutfe kırıcı olmayın. ıyı gunler

köyluk yerde nasil süt bulunmuyor anlamis degilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…