kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

dogrudur canım... benımkı benım gıybetımı yapmaz heralde oyle huyu yok... amann canım senın kı krem surduruyormus bnm kv nın ıc camasırlarını oğulları ortalıktan topluyo :)

Sürekli doldurma ama ne bileyim onun fark etmeyip senin fark ettiğin bir iğnelemeyi bile gözlerine bakarak belli et anında.. yeri gelsin söyle. Rahat edemiyorum de odanı kilitle. Nedir yahu ne odun adammıs kocanızda

Sürekli doldurma ama ne bileyim onun fark etmeyip senin fark ettiğin bir iğnelemeyi bile gözlerine bakarak belli et anında.. yeri gelsin söyle. Rahat edemiyorum de odanı kilitle. Nedir yahu ne odun adammıs kocanızda

kız zaten adamıma annen soyle annen boyle demıyorum cok kızarsam ya da ıcıme atar da patlarsam soyluyorum... esım görmek ıstedıgı gıbı görüyor ya da bana oyle gelıor

Hamileymissin ne yaparsan kendine yaparsin uzulme kv oyle alismis oyle gidiyor hepimizde benzerleri hatta bazilarinda daha beterleri var kocanda kv birbirinin saksakcisi sen kendine deger ver gerisini bosver

arkadaslar benım yakın arkadasımın kv de oyleydı bırlıkte oturuyorlardı kv oglunun yabancıların yanında gelınıne balım gulum yalnız kalıncada emır vermeler laf sokmalar arkadasım kocasına anlatıyordu kocası dınlemıyordu onu yapmaz annem dıyordu sonra arkadasım bakmıs olmayacak kaynanası laf sokarken hakaret ederken cep telefonunun kamerasına cekmıs aksam yıne konu acılmıs kaynanası ınkar edınce gostermıs kayıtları ondan sonra kocasıyla ayrı eve cıktılar gayet mutlular sımdı (kocasıda arkadasım bu arada ) yanı bu yapılan dogrumu etıkmı bılmem ama bazen de ınsan mecbur kalıyor demekkı

anlamıyorum bu kv lerı yaa oglunuzu dızınızın dıbınde ıstıyorsanız evlendırmeyın arkadas onlar bılınclı ozguvenlı karakterlı hem esıne hem anne babasına dengelı bır sekılde sadakatLİ merahametlı davranması gerektıgını asılamak yerıne poh pohlayarak ERKEK OLMAYI ,suclu oldugunu bılsede benım annem haklıdır demeyı, kadını horgorup ezmeyı kendılerıne ahlak edınen evlat yetıstırıp sonrada o yuvadan hayır bereket o ogullarına ezdırdıklerı gelındende merhamet beklıyorlar INSAN GERCEKTEN COK FARKLI YARATILMIS KENDILERINE NE YAPILMASINI ISTEMIYORSA INATLA ONU BASKASINA YAPIYORLAR HELEDE GUC YETIRDIKLERINE

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADASIM INSALLAH ESINE EN KISA ZAMANDA HATALARINI GOSTERSIN

benım esım haklısın der ama icraata gelince tık yok... sonucta annem o benım deyıp donuyor arkasını. tabı bende demıyorum gıtsın annensıne bagırsın kızsın demıyorum sadece davranıslarıyla benı korudugunu karısı oldugumu hıssettırsın ıstıyorum ama olmuyor... ama kaynanam annem olmadıgı ıcın yapıyor bıraz bunu da... diger eltılerım zengin cocukları.

Askerle evliysen alış bunlara.ana kuzusu koca ve ona güya düşkün gelini düşman gören pis görgüsüz yüzsüz ailesi.Cocuk icin acele etmişsin.mümkün mertebe ailesiyle görüşme derim çünkü ne yaparsan yap sirtindada tasisan haksizsin yanlissin.suclusun hep.yaranamazsin 6 yillik evlilik tecrübem bu

allahtan uzagım canım... esım evlenmeden once dıyordu aynı sehırde olsak gecınemeyız bız ıyı kı uzaktayız dıyordu anlamıyordum sımdı cooook ıyı anlıyorum allahtan uzagım... ama kadın telefondan yıne de yetıyor sagolsun...

Allah yardimc7n olsun kotu niyetli kaynanalari da Allah bildigi gibi yaapsin bi tane de benim basimda var sen Allah a havale et cunku ne yaparsan yap kimseye derdini anlatamiyorsun ki etrafa soylesen bisey olmaz sen kocani elinde tut derler ama bilmelerki olmuyor

dogru dıyosun canım oyle yapıyorum zaten allaha havale ettım ne halı varsa gorsunler...

En iyisi mesafeni koyman, net konuşman. Yoksa bu böyle gelmiş böyle gidecek yani
Birde ailenin küçüğü ve anneye düşkün ne diyelim Allah kolaylık versin

En iyisi mesafeni koyman, net konuşman. Yoksa bu böyle gelmiş böyle gidecek yani
Birde ailenin küçüğü ve anneye düşkün ne diyelim Allah kolaylık versin

aynen canım en cok da benım kı düşkün anasına zaten... abılerı boyle degıl benım kı anasına sarılır oper masaj yapar utanmasa koynunda yatacak anasının :)

bu değişmez canım sende uyanık olcan artık eşine yakınmayı şikayeti bırakıcan adam zaten ana kuzusu öle yapınca iyice anası tarafına gidicek mümkün olduğunca gitme uzak dur eşinde görür anasının yüzünü elbet ama çok zaman geçmiş olur

şiayet etmıyrum zaten çogu zaman içime atıyorum bazen cok patlayacak duruma gelırsem soyluyorum.... esım cok ıyı bırı ama annesı soz konusu olunca adam dınlemıyor benı susuyor cevap vermıyor... ne haklısın dıyor ne haksızsın dıyor ben boyle sureklı ortada kalıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…