Ay valla benimki de öyle ya bide biz aynı evdeyiz:) kv her firsatta arar , zaten benimki de evde sıkıldım der tur atcam diye cikar bi bakarım orda gıybetimi yaparlar uyuzlaryahu kv vücuduna sürülecek krem icin bile benimkini cagiriyo edep bile kalmamis üc tane gelini var halbuki o yuzden sen cok takma hatta sukret haline:)))
erkek milleti eger susuyorsa haklisin demektir helede annesine duskun olanlarkonusuyorum sadece susuyor delırcem artık bı konusamıyoz yanı ıletısım tek taraflı
Ay bi benzeridogrudur canım... benımkı benım gıybetımı yapmaz heralde oyle huyu yok... amann canım senın kı krem surduruyormus bnm kv nın ıc camasırlarını oğulları ortalıktan topluyo :)
Sürekli doldurma ama ne bileyim onun fark etmeyip senin fark ettiğin bir iğnelemeyi bile gözlerine bakarak belli et anında.. yeri gelsin söyle. Rahat edemiyorum de odanı kilitle. Nedir yahu ne odun adammıs kocanızda
Kv yaptığını yap sende. Esin varken annecim annecim de , eşin yokken de sok lafları dümdükkkk yüzüne
Kesinlikle çok işe yariyor :)
Hamileymissin ne yaparsan kendine yaparsin uzulme kv oyle alismis oyle gidiyor hepimizde benzerleri hatta bazilarinda daha beterleri var kocanda kv birbirinin saksakcisi sen kendine deger ver gerisini bosver
anlamıyorum bu kv lerı yaa oglunuzu dızınızın dıbınde ıstıyorsanız evlendırmeyın arkadas onlar bılınclı ozguvenlı karakterlı hem esıne hem anne babasına dengelı bır sekılde sadakatLİ merahametlı davranması gerektıgını asılamak yerıne poh pohlayarak ERKEK OLMAYI ,suclu oldugunu bılsede benım annem haklıdır demeyı, kadını horgorup ezmeyı kendılerıne ahlak edınen evlat yetıstırıp sonrada o yuvadan hayır bereket o ogullarına ezdırdıklerı gelındende merhamet beklıyorlar INSAN GERCEKTEN COK FARKLI YARATILMIS KENDILERINE NE YAPILMASINI ISTEMIYORSA INATLA ONU BASKASINA YAPIYORLAR HELEDE GUC YETIRDIKLERINE
Askerle evliysen alış bunlara.ana kuzusu koca ve ona güya düşkün gelini düşman gören pis görgüsüz yüzsüz ailesi.Cocuk icin acele etmişsin.mümkün mertebe ailesiyle görüşme derim çünkü ne yaparsan yap sirtindada tasisan haksizsin yanlissin.suclusun hep.yaranamazsin 6 yillik evlilik tecrübem bu
Allah yardimc7n olsun kotu niyetli kaynanalari da Allah bildigi gibi yaapsin bi tane de benim basimda var sen Allah a havale et cunku ne yaparsan yap kimseye derdini anlatamiyorsun ki etrafa soylesen bisey olmaz sen kocani elinde tut derler ama bilmelerki olmuyor
En iyisi mesafeni koyman, net konuşman. Yoksa bu böyle gelmiş böyle gidecek yani
Birde ailenin küçüğü ve anneye düşkün ne diyelim Allah kolaylık versin
bu değişmez canım sende uyanık olcan artık eşine yakınmayı şikayeti bırakıcan adam zaten ana kuzusu öle yapınca iyice anası tarafına gidicek mümkün olduğunca gitme uzak dur eşinde görür anasının yüzünü elbet ama çok zaman geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?