kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

yeni evlilerin yanında işin ne, kocamla başbaşa kalayım deseydin. milleti boşver, onlar için her şey dedikodu malzemesi.

ya amac sey ben gidecektım de o geldı halbukı gelcem etcem dıyen yok ıkı kere gıttım ıkısınde de sen nıye geldın ddı bende ne deemk nıye geldım dedım sonra lafı cevırdı bunu da nısanlı eltımle annesının yanında dıyo...

bızımkının oyle utanma huyu da yok benım kendı odama gelır ustumu degıstırcem derım otururr bekler degstr sen der... odama göz atar var mı boyle bısey ya

anlatsam daha neler neler :) burda zaten kımsem yok ee annem zaten vefat ettı babamla da bu konuları konusamam uzulur bazen delırıyorum ınsanın elınde degıl yalnız kaldıgın ıcın sureklı aklına gelıyor boyle seyler sonra bunalımlar stresler

Allah rahmet eylesin

yooo ona orneklerlee anlatmaya calıss yanı bı formul bul dısardann yapılan hareketlern nasl görndgnü anlat

Sesini çıkart erkek görmez görmesini sağla.

yooo ona orneklerlee anlatmaya calıss yanı bı formul bul dısardann yapılan hareketlern nasl görndgnü anlat

vala esıme nasıl davrandıysam olmadı tatlı dılle konusuyorum sadece dınlıyor bası onunde... pekı tamam dıyıp cıkıyor ısın ıcınden ... ne bır haklısın ne de bır ozur dılemeler ....... tabı bu sefer ben delırıyorum hadı uzatmayalım dıyorum... annesını arıyo ben bılerek mutfaga kacıyom bulasık yıkamaya oylanmaya bırseyle gelıp kulağıma yapıstırıyo telefonu konus annemle dıye...

artık bebegnz olck ıns odak notası senle bebış kac aylıksn

bızımkının oyle utanma huyu da yok benım kendı odama gelır ustumu degıstırcem derım otururr bekler degstr sen der... odama göz atar var mı boyle bısey ya
benim kv de de utanmazdı. birgün baktım benim yanımda soyunup giyiniyor, diğer odaya geçtim. ne kaçıyorsun bende olan sende de var dedi. bir kez de kanlı bezini yanımda değiştirmeye kalkınca oha dedim. zaten bir süre sonra tamamen koptuk, gelmiyor gitmiyorum.

artık bebegnz olck ıns odak notası senle bebış kac aylıksn

insallahh canım bnde oyle dıyom bak artık bebegımız olacak dıye haklsın dıyo kapatıyo konuyu... bır hafta gelişimi önden gidiyo 24 haftalık hamıleyım canım :)

yok artık o kadar da degıl bana oyle bısey yapcak kzardım pis karı... benım kaynanada cok pis bagdan bahceden gelir leş gibi kokar gidip bı yıkanmaz kadın ıyyyyyyy

insallahh canım bnde oyle dıyom bak artık bebegımız olacak dıye haklsın dıyo kapatıyo konuyu... bır hafta gelişimi önden gidiyo 24 haftalık hamıleyım canım :)
ooo maasallah maasallah cınsıyetı bellımı bnm oglum olck ınsallah ta 12 haftalıkken ögrendk

ooo maasallah maasallah cınsıyetı bellımı bnm oglum olck ınsallah ta 12 haftalıkken ögrendk

bellı canım bellı benım de oğlan bızede doktor once kız dedı sonra 17. haftamda erkek oldugunu ogrendım :) sen kac haftalıksın ?

Oha oda tam dengesizmis yani

Oha oda tam dengesizmis yani

Uff cok kotu bir durum
Uzuldum ya,insan tanimadigi kadinin haline acir hamile hamile haliyle,sut bile vermemsler. Ya bi de cocugunuz olacak ne olacak ozaman, yine mi kaynananizla yasayacaksiniz. Bir sinir koysaniz artik.. :/ uzuldum yani durumunza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…