cnm düğün zamanını uzatın ve ailen açıkçasöylesin daha sizi tanımadık ne düğün tarihi diye kız tarafısınız siz birşey olmaz bunu demekle çünkü kız tarafı naz tarafıama sana tavsiyem illa ki nişanlınla evleneceksen sanki başka erkek yok.... ailesini i ce tanıman belliki normal değiller asabiler dikkat et hayatının hatasını yapma
nisanlimi seviyorum. aksi huylari var ama iyidir suyuna gidersen ama annesi kafami karistiriyor, nisanlim simdi bana ya kusura bakma ben ozur dilerim diyecegine, bunu diyecegine, konuuyu uzatma tamam deyip bastirmaya calisiyor yuzume telefonu kapatiyor, ne diyecegimi sasirdim yemin ederim ki(((((((( nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum (( allaha dua ediyorum sadece hersyin hayira kavusmasi icin ( inanin ki okadar zor durumdayim ki ( ne yapacagimi bilmiyorum : ((((((
yine bomba bir konuyla gelmişsin :)))
senin kaynana iyiydi başta ama hakkaten nolmuş böyle :)
damatla rolleri paylaşmışlar.
ee noldu netice geldiler mi konuşmaya?
merhaba dilara
gönderdiğin mesajı henüz görebildiğim için senden özer dilerim cevap yazmakta geciktim
özel mesaj hakkım ne yazık ki olmadığından sana buradan yazıyorum
umarım nişanlın ve ailenle ilgili sorunlarını çözmüşsündür
sevgiyle kal
not: özel mesaj hakkım olunca daha uzun yazarım
mutlu yıllar sana yeni yaşında çok daha güzel günler yaşamanı diliyorum.
Ben de boğa burcuyum bak bir de burçdaş çıktık
İçin rahat ya ötesi yok. Siz ailece fazlasıyla yaptınız belli ki ama karşı taraf haketmeyince ne kadar iyi olsan da boşuna.
Bundan sonra kalbinle aklın aynı paralelde gitsin Dilara'cım. Evet elbette aşk evliliği yapmalıyız hepimiz ama bizi el üstünde tutan
bize her an her şekilde sahip çıkabilecek, sadık kalabilecek ve ailesiyle de uyum sağlayabilecek kısacası aynı dilden konuşabileceğimiz
insanlar ancak bizi mutlu edebilir.
Davul bile dengi dengine lafı ne yazık ki çok doğru.
O senin dengin olsaydı zaten sana mutsuzluklar yaşatıp seni böyle üzmezdi.
Ama şimdi senin önüne bakıp hayatını çizmen gerek.
Çok daha güzel günler yaşayacaksın buna inanıyorum.
Allah hepimizin hakettiğini versin.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?