• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana degil sanki bir cadiiiii :(

cnm düğün zamanını uzatın ve ailen açıkçasöylesin daha sizi tanımadık ne düğün tarihi diye kız tarafısınız siz birşey olmaz bunu demekle çünkü kız tarafı naz tarafı :34: ama sana tavsiyem illa ki nişanlınla evleneceksen sanki başka erkek yok.... ailesini i ce tanıman belliki normal değiller asabiler dikkat et hayatının hatasını yapma

aynen canim bizimde ailecek dusuncemiz bu, ama nazdan degil :) sende biliyosun :)

ayy canım balık baştan kokar valla canım. bunlar senin içini yer bitirir vallahi. sen yol yakınken dön canım benim. nişanlını çok seviyor olabilirsin onun için bişey diyemem ama sana arka çıkmayan biriyle yapma yani. aileni dinle canım benim. ailenin onay vermediği bir evlilik kolay kolay yürümez. kendinide hayatını zindana çevirme canım. bence öyle tarihi falan uzatmayada gerek yok. benim tanıdığımın başına geldi böyle bi mevzu. evlendiler çocuğu oldu dayak yedi kaçtı annesinin evine şimdi kızı var 10 yaşında hiç göstermiyorlar valla. kız kanser oldu.

canım acele olaraktan en acilinden ayrıl hemde çabuk herşey öyle senin hayal kurduğun gibi olmaz sakın gözünü seveyim bak inan çok üzüldüm durumuna evliliğin harab olur nişanlının davranışları normal değil heleki ailenin istemediiği biriyse sakın girme işin içine evlilik çok zor herkes hayal etmezmi dünürüyle oturup tatlı tatlı konuşmayı sohbet etmeyi kendişni düşünmüyosan aileni düşün iki gün sonra o kadınla beraber olucaksın dahada kötülükleri dokunacak

nisanlimi seviyorum. aksi huylari var ama iyidir suyuna gidersen ama annesi kafami karistiriyor, nisanlim simdi bana ya kusura bakma ben ozur dilerim diyecegine, bunu diyecegine, konuuyu uzatma tamam deyip bastirmaya calisiyor yuzume telefonu kapatiyor, ne diyecegimi sasirdim yemin ederim ki :((((((((( nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum :((( allaha dua ediyorum sadece hersyin hayira kavusmasi icin :(( inanin ki okadar zor durumdayim ki :(( ne yapacagimi bilmiyorum ::(((((((

canım okuyunca yanlız olmadığımı anladm bizimde aynı şekilde oldu kimseye zorla isteyn beni demedm kendileri geldiler istediler hakkınıda verdiler güzelde oldu sonra ne olduysa ne aradılar ne sordular yemeğe bile nişanlımla tartışa tartışa zorla davet ettirdim ailemi allahtan annesi aradı bekliyorz die gittik ailemi basma etekle karşıladıki gayet bakımlıdır kendisi. derken bayram geldi ne aramak ne sormak neyse dedik belki bir durum var çekinip diyemedikleri nişanlımın annesini çaya çağırdık herşey güzel iyi oturduk kalktık aradan 3 ay geçti hala tık yok ama ben yanındayken çok iyi hiç bişe demiyo gayet sahip çıkıyo bana hakkını yerm kötü dersem şimdide erken evlenelim dedik kıyamet koparmış para yok nere ewleniosnz diye nişanlımın babasıda ne isterseniz yapcm hiç düşünmeyn diyor yani ewlensek iyi standartlarda olabilcek bir durumdayız. şimdi nişanlım annesiyle konuşmuyor ben ona hiçbirşeyn maddiyatında değilim ama beni aileme karşı mahcup ettiniz dedim allahtan nişanlım arkamda özür diliyo ama oda haklı onuda bişe diyip üzmek istemiyorm koskoca insanlar onunda çok yapacak birşeyi yok. demem o ki allah içlerine iyilik versin ya deveyi güdücez yada vazgeçip gidicez :ssz:

yine bomba bir konuyla gelmişsin :)))
senin kaynana iyiydi başta ama hakkaten nolmuş böyle :)
damatla rolleri paylaşmışlar.
ee noldu netice geldiler mi konuşmaya?

yine bomba bir konuyla gelmişsin :)))
senin kaynana iyiydi başta ama hakkaten nolmuş böyle :)
damatla rolleri paylaşmışlar.
ee noldu netice geldiler mi konuşmaya?

sorma fingerim :) tam anlamiyla bomba kaynana iyiydi bozuldu kuzucum :( bu pazar gelecekler bi aksilik cikmazssa, gecen hafta bazi nedenlerden dolayi babam haftaya gelin dedi. bizde simdi annemle ne yapalim geldiklerinde, iyimi konusalim kotumu konusalim, yemek yapalim yoksa kek borek mi yapalim yoksaaaa bu kadar bombaya karsi hicbisey hazirlamasak mi diye konusuyorduk :) valla napcagmizi ne soyleyecegimizi sasirdik, ama ben babama sen ne diyorsan ben arkasindayim diyecegim.

Sana artık diyecek hiçbir sözüm yok. Yaradan gözüne gözüne sokuyor herşeyi; ama sen kafanı çeviriyorsun görmemek için.
Her seferinde yine dönüyorsun nişanlına hem de hiç bir sorunu aslında çözmeden.
Anne ve baban kararı sana bırakmakla hata ediyor. Çünkü bana göre sen mantıklı karar verebilseydin bu nişan da olmazdı -ki bence de olmamalıydı-.
Akıttığın gözyaşların da boşuna. Çünkü sen bu kafayla gider evlenirsin. Sonra da kk'ya yeni başlıklar eklersin. "Kaynanamdan nefret ediyorum" "Kocam beni hep üzüyor" diye.
Sen bilirsin Dilara'cım. Kendi düşen ağlamaz.

Yazdıklarım ağır gelebilir; ki gelmeli de. Senin için kendine gelmeni diliyorum Dilara. Aslında banane, hatta bize ne değil mi?
Ama bak insanlar nasıl da hem fikir olmuş "yazık etme kendine, sonra pişman olursun" diyor.
Madem fikrimizi soruyosun, akıl danışıyorsun; bari biraz insanların deneyimlerinden örnek al kendine.

Daha önce de yazdım sana, pek çok kez hatta.
Yazık sana, ailene...

Herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta.
Sen bu hayatı layık gördüysen kendine, kim ne diyebilir ki aslında.

Sana artık diyecek hiçbir sözüm yok. Yaradan gözüne gözüne sokuyor herşeyi; ama sen kafanı çeviriyorsun görmemek için.
Her seferinde yine dönüyorsun nişanlına hem de hiç bir sorunu aslında çözmeden.
Anne ve baban kararı sana bırakmakla hata ediyor. Çünkü bana göre sen mantıklı karar verebilseydin bu nişan da olmazdı -ki bence de olmamalıydı-.
Akıttığın gözyaşların da boşuna. Çünkü sen bu kafayla gider evlenirsin. Sonra da kk'ya yeni başlıklar eklersin. "Kaynanamdan nefret ediyorum" "Kocam beni hep üzüyor" diye.
Sen bilirsin Dilara'cım. Kendi düşen ağlamaz.

Yazdıklarım ağır gelebilir; ki gelmeli de. Senin için kendine gelmeni diliyorum Dilara. Aslında banane, hatta bize ne değil mi?
Ama bak insanlar nasıl da hem fikir olmuş "yazık etme kendine, sonra pişman olursun" diyor.
Madem fikrimizi soruyosun, akıl danışıyorsun; bari biraz insanların deneyimlerinden örnek al kendine.

Daha önce de yazdım sana, pek çok kez hatta.
Yazık sana, ailene...

Herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta.
Sen bu hayatı layık gördüysen kendine, kim ne diyebilir ki aslında.

merhaba dilara
gönderdiğin mesajı henüz görebildiğim için senden özer dilerim cevap yazmakta geciktim
özel mesaj hakkım ne yazık ki olmadığından sana buradan yazıyorum
umarım nişanlın ve ailenle ilgili sorunlarını çözmüşsündür
sevgiyle kal

not: özel mesaj hakkım olunca daha uzun yazarım;)

merhaba dilara
gönderdiğin mesajı henüz görebildiğim için senden özer dilerim cevap yazmakta geciktim
özel mesaj hakkım ne yazık ki olmadığından sana buradan yazıyorum
umarım nişanlın ve ailenle ilgili sorunlarını çözmüşsündür
sevgiyle kal

not: özel mesaj hakkım olunca daha uzun yazarım;)

ozel msj hakkinin olmadigini anladim canim dusunmen bile yeterli :) saolasin :)

pazar gunu geldiler,annesi ve babasi geldi sadece. basladilar konusmaya dugunu su gun yapalim bu gun yapalim diye,babam soz girdi, daha birbirimizi tanimadigimizi ve boyle giderse de bu isin olmayacagini soyledi, annemde benim rizam yok istemiyorum bu isin olmasini dedi, yinede olumsuz bir gorusme olmasina ragmen, yine gelin sizde gelin diyerekten ugurladik evimizden, hatta nisanlimin annesi sizde gelin dedi canim ama bunlar eve gittiler ki kiyamet koptu, annesi ablasini aramis evlerine varir varmaz, bize boyle boyle dediler diye 1 in uzerine 5 katip ortaligi ayaga kaldirmis. nisanlim yani artik eski nisanlim beni aradi, siz benim ailemi nasil kucuk gorursunuz evinize gelen insana boyle mi davranilir diye kukremeye basladi, bende dedim ki, sana birin ustune bes katip anlatmislar, sende isin aslini astarini bilmeden bana boyle dan dan konusma dedim, git babanla konus o herseyi daha ayrintili biliyor, baba ogul konusun dedim. ondan sonra ertesi gun beni aradi, sen beni cok yanilttin dedi :( senin sevgin yalanmis falan basladi saydirmaya, arada belden asagi konusuyor tabi, en son dedi ki.ailen benim ailemi asagiladi dilara, bi secim yap benimi seciyorsun kendi aileni mi? dedi bana. bende seni sevsemde ailem dedim. iyi madem oyle sende neyim varsa yoksa gonder dedi, aksaminada bohcalarini getirdiler, bizde herseylerini verdik ve bitti. gece saat 2 gibiydi daha uyuyamamistim aradi beni. bende dedimki hayirdir yoksa bohcada eksikmi var dedim, niye ariyorsun beni dedim,hayir dilara nasilsin demek icin aradim dedi, arama beni arama bundan sonra dedim ve kapadim telefonumu, msj atmis sesli msjlar birakmis, seni seviyorum ama sen beni degil aileni sectin diyor msjlarinda hala ariyor acmiyorum telefonumu, vicdanim okadar rahatki biz gercekten yukarda allah var onun ailesini asagilamadik, o karakterde insanlar degiliz, az cok yazdiklarimdan anlamissindir, boyle yani canim bu arada bugun benim dogum gnum :) nesemide kacirmak istemiyorum, boyle yani canim :) vicdanim cok ama cooooooooookkk rahat ben bana duseni fazlasiyla yaptim, ailem istemedigi halde kat kat fazla ustune duseni yapti ama ailemin hakli oldugunu ve onlarin yanimda oldugunu gormek cok guzel :) tabi birde burdaki kizlarin yanimda oldugunu bilmek beni ayrica mutlu etti :) dediklerinizin hepsi teeeeeeekkk tek cikti kizlar sizi seviyorum yasasin kk :) yasasin e.k.k

:DDD

Son düzenleme:
mutlu yıllar sana yeni yaşında çok daha güzel günler yaşamanı diliyorum.
Ben de boğa burcuyum bak bir de burçdaş çıktık:P

İçin rahat ya ötesi yok. Siz ailece fazlasıyla yaptınız belli ki ama karşı taraf haketmeyince ne kadar iyi olsan da boşuna.
Bundan sonra kalbinle aklın aynı paralelde gitsin Dilara'cım. Evet elbette aşk evliliği yapmalıyız hepimiz ama bizi el üstünde tutan
bize her an her şekilde sahip çıkabilecek, sadık kalabilecek ve ailesiyle de uyum sağlayabilecek kısacası aynı dilden konuşabileceğimiz
insanlar ancak bizi mutlu edebilir.

Davul bile dengi dengine lafı ne yazık ki çok doğru.
O senin dengin olsaydı zaten sana mutsuzluklar yaşatıp seni böyle üzmezdi.
Ama şimdi senin önüne bakıp hayatını çizmen gerek.
Çok daha güzel günler yaşayacaksın buna inanıyorum.
Allah hepimizin hakettiğini versin.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Sevgiler.

mutlu yıllar sana yeni yaşında çok daha güzel günler yaşamanı diliyorum.
Ben de boğa burcuyum bak bir de burçdaş çıktık:P

İçin rahat ya ötesi yok. Siz ailece fazlasıyla yaptınız belli ki ama karşı taraf haketmeyince ne kadar iyi olsan da boşuna.
Bundan sonra kalbinle aklın aynı paralelde gitsin Dilara'cım. Evet elbette aşk evliliği yapmalıyız hepimiz ama bizi el üstünde tutan
bize her an her şekilde sahip çıkabilecek, sadık kalabilecek ve ailesiyle de uyum sağlayabilecek kısacası aynı dilden konuşabileceğimiz
insanlar ancak bizi mutlu edebilir.

Davul bile dengi dengine lafı ne yazık ki çok doğru.
O senin dengin olsaydı zaten sana mutsuzluklar yaşatıp seni böyle üzmezdi.
Ama şimdi senin önüne bakıp hayatını çizmen gerek.
Çok daha güzel günler yaşayacaksın buna inanıyorum.
Allah hepimizin hakettiğini versin.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Sevgiler.

guzel dileklerin icin tesekkurler beni ne kadar mutlu ettigini anlatamam canim :) cok saolasin :) dediklerinde cok haklisin bende artik aynisini dusunuyorum ama aklima yalniz kalinca hep 3 senedir yasadigimiz iyi kotu gunler gelmeye basladi :( vicdanim rahat ama ben rahat durmuyorum galiba :(

Back