• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana degil sanki bir cadiiiii :(

disede

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
256
-3
318
selam kizlar uzun zamandir yokum biliyorum, ama neler oldu bi bilseniz :( daha onceki actigim konulari bilen bilir.bilmeyenler icin bi kac cumleyle aciklamak gerekirse cok ama cok sorunlu bir nisanlilik evresi gecirdim ve gecirmeye devam ediyorum diyebilirim. nisanim oldu, aradan 5 ay gecti. hep hayaller kurardim heyecanlanirdim bu gunleri gecirecegim icin ama tum hevesim kayinvalidem yuZunden kursagimda kaldi. en son olan durumu bi bilseniz. biliyorum az cok ne diyeceginizi ama yinede sizden destek almak bana moral verecgi icin konu acma geregi duydum kizlar.basliyorum anlatmaya; nisanim olali 5 ay ioldu ama nisanlimin ailesinin hic umrunda bile degil,gecenlerde bizimkiler birbirimizi tanimiyoruz gidelim gorelim nasil aile bunlar die haber gonderdik size gelicez die, kayinvalidem hastaneye gidicem ben gelmesinler demis uyuz kadin, sonra bunun uzerine bizimkiler cok sinirlendiler, baska gunde verip bugun musait gelin demekte yok tabi, neyse sonra biz birdaha bunlara gitmek icin yeltendik, bu seferde kain agzinin kenariyla gelin demis nisanlimdan anladim bunu, buna daha da sinir oldu ailem, 2 kez reddedildik gibi bisi oldu ve ailem gitmedi buyukler aramadan gitmeyiz diye tutturdular, yani nisandan beri hic biaraya gelemediler aileler, gecen haftada nisanlimin babasi biz size gelicez demis babama, babamda biz bu hafta musait degiliz demis 2 hafta sonra gelin demis dugun konusacaklarmis ! aileler birbirini cok tanidi yaaa sanki tobeee yaa neyse arkadaslar gel gelelim dun nisanlim beni calistigi yere cagirdi,hem birbirimizi goruruz( hemde ben ona bi ayakkabi almistim fabrika hatasindan dolayi onu iade edecektim )ayakkabilari almaya gelirsin dedi,bende hava guzeldi kalktim nisanlimin calistigi yere geldim, oturduk falan sonra bana dediki; ayakkabilar evde, hem ayakkabilari al, hemde annemi gormus olursun dedi, bunu duyunca ben bi tedirgin oldum gitmek istemedim, cunku nisandan beri bi kez olsun ne bize geldiler nede bizi davet ettiler, 2 kez reddettiler gelmek istedigimiz halde, arayip sorma tenzullunde bile bulunmuyor kayinvalidem olacak cadi. nisanlima soyle yap boyle yap demiyor, oysa nisandan once ben onun kizydim, simdi kadin 180 derece birden degisti, neyse kizlar nisanlimda isyerinden ciktik ogle vakti evlerine geldik. kapiyi annesi acti,nisanlimin acil ise donmesi gerkiyordu,onun icin acele ile annesine ayakkabilari posete koyup bana vermesini soyledi, annesi hemen iceri girdi, ben kapidayim hala, nisanlim bana iceri gir 5 dk otur dedi, annesi hangi arayakkabi oldugunu soruyor, nisanlim annesine bagirarak hangi ayakkabi oldugunu anlatiyor derken bu bagirisma tartismaya dondu(yukses sesle tabi) ben ayakkabilarimi ckardim iceri girmek icin ama bi yandanda teredutteyim iceri girip girmemek konusunda, ne yapacagimi bilemedim on. cunku oyle bagiriyorlardiki birbirlerine ben sok oldum. kadin bir kukruyor aslan gibi ayni. itiraf etmeliyimki o an korktum cunku nisanlim gitmeye dogru yol almisti, bende dur dedim, ben duramam burda dedim cikardigim ayakkabilarimi elime aldim sokaga firladim ama size anlatamam o korkumu, elim ayagim nasil titriyor :( sonra sokakta giydim ayakkabilarimi, nisanlim dahada sinirlendi ama benimde korktugumu gordu, sonra beni tramvaya bindirdi eve geldim ama o sahne o yol boyunca gozumun onunden gitmedi, o ani unutamiyorum dunden beeri, neye ugradigimi sasirdim acikcasi. niye boyle oldu bilmiyorum, nisanlima bu yuzden nasil davranmaliyim onu bile bilmiyorum cunku hala soktayim. :( simdi 2 hafta sonra nisanlimin ailesi bize dugun konusmaya gelecekler, ne diyecegimi nasil davranacagimi bilmiyorum, aileme bu konudan bahsetmedim, duysalar bu isi hemen bitirirler zaten ben nisani atayim diye dua ediyorlar, ne yapacagimi sasirdim ne yapmaliyim aileme soylemelimiyim yoksa ne yapmaliyim kizlar bisi diyin bana lutfen ?:(

ben anlayamadım nişanlınız ve annesi birbirlerine bağırdıkları içinmi aileniz hemen ayrıl der

yok canim ondan degil diger actigim konlara bi goz atabilirsen anlicaksin ne demek istedigimi canim benim.

okudum artık bende ayrılın diyorum şaka biryana allah yardımcınız olsun eminmisiniz yola onunla devam etmek istediğinize?

konularını okudum kaynanayı es geç bence nişanlında pek iyi bir eş olacaga benzemiyor
iyi düşün tasın

Son düzenleme:
zararın neresınden dönersen kar canım,böyle ınsanları ailenın içine sokma,simdiden böylelerse ilerisini düşünemiyorum,saygısızlık dizboyu,baştan senı sevmedilerse ilerde hıc sevmezler... sevgide biryere kadar başta saygı gelir,bence aileni dinlemelisin

katılıyorum valla...

nişanlılık ne demek? evlenmeden önce birbirini tanımak içini dışını öğrenmk demek..

çok iyi düşünme, bile bile lades dememek lazım

Bende konuyu açtığınız dakikadan beri eski konularınız okuyordum.Bence bu işin sonu hiç iyi olacağa benzemiyor.Kolay kolay kimseye ilişkisi hakkında yorum yapmam ama bence yol yakınken dönün.:50:Bu kişinin kendisiylede ailesiylede ilerde çok zorun yaşarsınız.

walla cnm evlendikten sonra insanlar daha da değişiyor.biz senin hayatına yön veremeyiz ama fikır olarak kendi kannımca bulunmadık bursa kumaşı değiller.ayrıca siz ewlendiğinizde sadece siz değil aileler de evleniyor.bunuda göz ardı etme derim.

nisanlimi seviyorum. aksi huylari var ama iyidir suyuna gidersen ama annesi kafami karistiriyor, nisanlim simdi bana ya kusura bakma ben ozur dilerim diyecegine, bunu diyecegine, konuuyu uzatma tamam deyip bastirmaya calisiyor yuzume telefonu kapatiyor, ne diyecegimi sasirdim yemin ederim ki :((((((((( nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum :((( allaha dua ediyorum sadece hersyin hayira kavusmasi icin :(( inanin ki okadar zor durumdayim ki :(( ne yapacagimi bilmiyorum ::(((((((

nisanlimi seviyorum. aksi huylari var ama iyidir suyuna gidersen ama annesi kafami karistiriyor, nisanlim simdi bana ya kusura bakma ben ozur dilerim diyecegine, bunu diyecegine, konuuyu uzatma tamam deyip bastirmaya calisiyor yuzume telefonu kapatiyor, ne diyecegimi sasirdim yemin ederim ki :((((((((( nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum :((( allaha dua ediyorum sadece hersyin hayira kavusmasi icin :(( inanin ki okadar zor durumdayim ki :(( ne yapacagimi bilmiyorum ::(((((((

nişanlınız şimdi bunu yapıyor ileride olacakları düşünemiyorum

önemli olan iki tarafında birbirine saygı ve sevgi duyması sizde eksikler var bence

arkadaşlardan biri evlenince aile ile de evleniyorsun diye yazmış... kesinlikle doğru... aile çok önemliymiş..

üstelik senin nişanlın da gerektiği gibi tavrını da koymuyor... işin 3 katı zor

canım şimdi sana söylenen herşey bi kulağından girip diğerinden çıkıyor yazacaklarımda sadece seni kızdıracak eminim ama yinede söyliycem.

kk de birsürü eşiyle arası kötü olan. evlenmeden önce ailesiyle hiç iyi değildi şimdi beni hiç takmıyo varsa yoksa annesi diyen okadar çok kadın varki üzgünüm ama senin şu anlattıkların onlarında evlenmeden önce yaşadıklarına çok benziyor. şahsen benim içinde aynısı geçerli. ve sana şukadarını söyliyim. evleniceğin adam annesiyle nasıl geçiniyorsa evlendiğinde aynı şekilde seninle geçinecek. onunla saygılıysa seninlede. onunla sıcacık bir ilişkisi varsa seninlede. onunla hırgürse seninlede hırgür olur. evlendikten sonrada oğulları pek bi kıymetli olduğundan kaynanalar melek oluyo oğullarına ee haliyle anne oğul eski günleri unutup bal şeker oluyo. sende unutamayacağından noluyo bunlara diye sinirinden delireceksin.

ama yinede tüm içtenliğimle umarım yanılırım.

peki cnm nişanlının huyuna suyuna gidersen iyimiş de ewlenince huyuna gitmedigin zaman ne yapacaksın.ayrıca evlilikle nişanlık bir olmaz.sizin de aynı ewe girdigniz de tahammül edemeyeceğiniz noktalar olack nişanlınız sizn huyunuza gidecek mi o zaman.her şeye he he derseniz kaybedersinz.

ayrıca merseliz arkadaşıma da katılyrm.sonradan ana oğul oluyorlar.öncedn ayrı ewler de yaşayıp bırbirlerinin neyi sevdigini neye kızdığını bilmedn yasıyorlar.anam bide oglan ewlenir gelin gelir.oglum şu yemegi sewer,anam bunlardan hoşlanmaz olur.elbette sewsinler birbirlerini ama bu gibi durumlar da insan pskolojisi her iki taraftan da nefret eder bir hal alınıyor.maalesef

evlenince bu sorunların biteceğini sanıyorsun sanırım...

bence çok ciddi olarak bu konuyu düşün. evlilik şakaya gelmez!

evlenince sorunların bitmeyecek canım, maalesef iyice büyüyecek. ama sen görmek istemiyorsun nedense.

sanıyorsun tek sorun kayınvalidede. o olmayınca sorun da olmayacak sanıyorsun. yok öyle bir şey, emin ol.

tatlım seninki yine iyi bana söylemediklerini bırakmamışlardı eşimin ailesi..konu açmıştım istersen orda yazdıklarımı okursun..bu insanlar afedersin ama kendilerini yetiştirememiş insanlar diye düşünüyorum bunu eşimin ailesi içinde söylüyorum tek senin nişanlının ailesine değil yani..çocuklarını başka bir bayanla paylaşamayan zavallı insanlar..çok sinirim bozulmuştu zamanında allahım sana sabır versin..

evlenince bu sorunların biteceğini sanıyorsun sanırım...

bence çok ciddi olarak bu konuyu düşün. evlilik şakaya gelmez!

evlenince sorunların bitmeyecek canım, maalesef iyice büyüyecek. ama sen görmek istemiyorsun nedense.

sanıyorsun tek sorun kayınvalidede. o olmayınca sorun da olmayacak sanıyorsun. yok öyle bir şey, emin ol.
ewet kesinlikle dogru.herşey asıl o zaman başlar.konu sahibinin hoşuna gitmedi yazdıklarımız acı ama gerçek bu kadar kadın onca şey yazıyorsa sizde bi düşünün derim.nıyetımız sizi üzmek değik yardımcı olabilmek.ama herkes de oldugu gibi su düşünce sizde de var gözlemledigm kadarı ile ayrılırsam biterim alıştm onsuz ne yaparım gibi ...ailene anlat ve bu gibi sorumsuzca bagıran kisilerdn size karşi saygısı olmayan kisilerdn uzak durun derim.ayrıca siz gelinleri olacaksnız sizn yanınız da bu tarz olaylar yaşanmamalıydı.

Back