Geçen konuştuk biliyor galibaBen asıl @Be_Ni_1012 ne der ,onu daha çok merak ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen konuştuk biliyor galibaBen asıl @Be_Ni_1012 ne der ,onu daha çok merak ediyorum![]()
Biliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslarGeçen konuştuk biliyor galiba![]()
Orası öyleBiliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar![]()
Biliyor da iyice süzer şimdi,kendi sunumuyla kıyaslar![]()
Nur yarışmaya iki tarifle katılamıyorsun o yüzden ilk tarif ile katılacaksın sonra yaptığını siliyorum
Sözünü tutup tarifimi yaptığın için çok teşekkür ederimOnunla bile katılsan emin ol oy alabilirdin çok süslü olmuş
Şöbiyet çok güzel olmuş ellerine,emeğine sağlıkYine sunum şahane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ama @talhayasir şöbiyetin hakkında ne der bilmiyorum![]()
Orası öyleBen bile inceledim
Ama ikisi de süper
Mutlaka yapacağım
![]()
Çocuklar çok şaşırmışlardırBenim icin buyuk keyifti nevoscumYuzumde koca bi gulumseme ve cocuklarimin saskin bakislari arasinda hazirladim kup sekerli ekmegi
![]()
![]()
Begenmene cok sevindim nevosumBabam ,annem ve kardesimden tam puan aldi bu tarifim
Denemeni tavsiye ederim :)
@talhayasir Sobiyet sevmeyenlerdenmiymis yagsam![]()
Aksine sobiyete asik olanlardanimBenim icin buyuk keyifti nevoscumYuzumde koca bi gulumseme ve cocuklarimin saskin bakislari arasinda hazirladim kup sekerli ekmegi
![]()
![]()
Begenmene cok sevindim nevosumBabam ,annem ve kardesimden tam puan aldi bu tarifim
Denemeni tavsiye ederim :)
@talhayasir Sobiyet sevmeyenlerdenmiymis yagsam![]()
Çocuklar çok şaşırmışlardır
Eminim çok güzel olmuştur,afiyet olsun![]()
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :) fincanına da bayıldım ayrıcabaşarılar
Ellerine saglik bu arada sobiyet cok severim![]()
öncelikle 3.madalyanı tebrik edeyim denk gelip edememiştim
ellerine sağlık yine döktürmüşsün her zaman ki gibican çektirici gerçekten
Sorumluluk sana ait bak yiyom hee :))Bu diyet sobiyeti zaten ,cekinme canim al bi taneHatta yiyince kilo verdiriyor
![]()