kabız mısın ?İki buçuk aylık bebegim var form kayısı çayı icsem sıkıntı olur mu emziriyorum
Aynen kabızlık varkabız mısın ?
kayısının suyunu kendin kaynat iç. yada sabah ac karnına kayısının ye üzerine ılık su içAynen kabızlık var
o tür otlar bebeğe de gaz yapabilir.Bebeğe zararı olur mu bilmem ama bence onu genel olarak içmeyin zaten.
İçinde sinameki var ve sürekli kullanımda bağırsak tembelliği yapıyor, aman dikkat.
anason cayı gazı olan bebeklere verilir. acaba sende de kabızlık için içebilir misin ? bebek ürünleri satan bir yere veya eczaneye gidip kabızlık için bebeğe süte geçmeyen zararı olmayan granül rezene cayları veya başka alternatifler söyleyebilir.İki buçuk aylık bebegim var form kayısı çayı icsem sıkıntı olur mu emziriyorum
kayısı suyuni içeceksen şeker atma içine. şekersiz yap kaynat.Aynen kabızlık var
Sahi bebekler icin rezene cayi var. Bagirsaklari calistirir. Humananin milupanin baska mrkalarinda vardir belki. Ondan al direk. Gazi olursabebeginede verirsinanason cayı gazı olan bebeklere verilir. acaba sende de kabızlık için içebilir misin ? bebek ürünleri satan bir yere veya eczaneye gidip kabızlık için bebeğe süte geçmeyen zararı olmayan granül rezene cayları veya başka alternatifler söyleyebilir.
o tür otlar bebeğe de gaz yapabilir.
bu yüzden bence kullanmamalı
İki buçuk aylık bebegim var form kayısı çayı icsem sıkıntı olur mu emziriyorum