Bebeğim yemek yemiyor red ediyor zorla yediriyorum !!!!

2 kisi kollarindan bacaklarından tutun. 1 kiside agzini acsin huni takin. Ordan boca edin. Ama boca etmeden herrrseyi blenderdan su gibi olacsk sekilde cekin.

Boylece yetiskinlikte yeme bozukluğu olmama ihtimalini elemis olursunuz.

2 kisi kollarindan bacaklarından tutun. 1 kiside agzini acsin huni takin. Ordan boca edin. Ama boca etmeden herrrseyi blenderdan su gibi olacsk sekilde cekin.

Boylece yetiskinlikte yeme bozukluğu olmama ihtimalini elemis olursunuz.
Anan size öyle yapmış galiba ondan böyle olmuşsunuz yok önerin için sağol

İnsan gibi soru sordum linç üstüne linc hakaret üstüne hakaret cevap verince yine ben suçlu oldum . Ben buraya kavga etmek için değil yardım istemek için yazdım insanlar anlama güçlüğü çekiyor. Oğlum iştahlı bir bebek ne çorba yapsam püre dir falan hep yer bir haftadır da yemiyor zorla versem de yemiyor sebebini öğrenmek için yazdım kimisi diş kimisi normal kimisi vitamin eksikliği demiş amenna sagolsunlar ama kimisi de yok cani yok küfür edin yok hayatınız şöyle olsun böyle olsun anlamıyorum hem cinslerimin özellikle anne olanların ve adaylarnin bu kadar pis kalpli olmasını eğer yanlış bir durum görürsen yanlış doğrusu şöyle der geçersin bunlardaki pis tiyniyeti anlamadım
Hepimiz bebeklerimiz için en iyisini yapmak için çabalarız, sizde öyle. Ellerini tutup zorla yedirmeye çalışıyorum diyince herkes sanki işkence ediyormuşsunuz gibi algılamış. Yaptığınız şey yanlış, evet. Bebeğiniz iştahlıymış kısa süre öncesine kadar, şimdi neden yemek istemiyor onun sebebini anlamaya çalışın. Yemek istemediğinde zorlamayın. Zorlayarak yemekten daha çok uzaklaştırırsınız. Kilosu, sağlığı iyiymiş, telaş etmeyin. Evet zaman zaman anneler bi lokma daha diyerek çocuklarını zorlamışlardır belki ama 7 aylık bebek için bu çok erken. Azıcık tadına baksa, bikaç lokma yese (yemese de) yeterli.

Sizde kendinize gelin siz de çocuğunuza yemek verdiğinizde kendinizi şikayet edin o zaman iyi misiniz siz yorumlarınızı gülerek okuyorum 😂 hele ek gıda verme sadece emzir diyenlere daha çok gülüyorum sizde onlardan birisiniz sjsjsjs
Tamam ben gerizekalıyim ,salagim.Siz bana çok gülüyorsunuz.Ama bebeğiniz için bir doktor olsun, sağlık ocağı olsun danışın.Ben yemek yemediginde böyle böyle yediriyorum diyin.Onun dediğini dinleyin

Benim bebeğim çok zayıf ve tükürüyor tekrar birkaç kere kaşık teklif ederim oyalamaya çalışarak genelde yine istemez zaten yese de 1 kaşık yer. Yani yine derim 1 kaşık için bebeği zorlamaya değmez diye kendime.
Sizin yaptığınız çok daha zorlamanın fazlası elleri tutup da zorla yedirmeye çalışmak. Bir videoda izlemiştim doktor bebek zaten stresten kilo alamaz diyordu zorla yedirirseniz ağlayarak tutarak daha sıkıntılı bir durum olur.
Ben bir süre o aylar eline oyuncaklar vererek farklı farklı şeyler vererek yedirdim o bile doğru mudur diye sorguladım çünkü bebek yemeğe değil oyuncağa odaklanıyor o sırada ağzını açsa bile. Yemek yediğinin farkında olması gerekirmiş .
Ben blw yapamadım hep atıyor diye belki yapsam sabretsem daha iyi yerdi hala zayıf fazla yemek istemiyor bazen de yapı meselesi ya da 7,5 ay daha ek gıdada başlangıç belki sonra düzelecek çok kasmaya gerek yok şuanda farklı tatlar da deneyeceksiniz

X