Bebeğim yemek yemiyor red ediyor zorla yediriyorum !!!!

Hanımefendi ikisinin alakası olduğunu nerden uyduruyon yazan kişi öyle şey yok diyor bu ikisi yokmuş git araştır yok mu var mı diyorum ablaaaaaan kurban
Allah senin çevrendekilere sabır versin, çocuğuna da yardım etsin. Resmen işkenceyle yemek yediriliyor ve bunu normal karşılıyor annesi yazık!
Hadi ben gidiyorum benim kulvarımda değilsin maalesef!

Allah senin çevrendekilere sabır versin, çocuğuna da yardım etsin. Resmen işkenceyle yemek yediriliyor ve bunu normal karşılıyor annesi yazık!
Hadi ben gidiyorum benim kulvarımda değilsin maalesef!
Senin çevrenede Allah sabır versin gereksiz duyar kasıp okuduğunu anlama sorunu olan hatta üstüne saçma sapan eleştiri de bulunup kendi egosunu tatmin eden birisi olmasından dolayı acıyorum şu anda çevrene

Kızlar oğlum yedi buçuk aylık sekize girecek bir kaç gün sonra. Ek gıdaya başladık bazen ara ara emziriyorum . Bir haftadir hiç bir şey yemek istemiyor ağzını öyle sıkı kapatıyor ki plastik kaşıkla bile açamıyorum 😂 maşallah birde güçlü bebek yani. Çok çok acıkırsa saatler sonra beş altı kaşık yiyor sonra yine aynı. Bende yatırıp elini kolunu tutup (çünkü elleriyle elimi tutuyor kaşığı atıyor elimdeki tabağı atıyor) zorla yediriyorum. İnanın gün boyunca böyle. Kendi isteği ile yemiyor bir haftadır hatta belki daha fazla da olabilir. Ne yapacağım bazen ellemiyor acıkırsa yer diyorum ama yok asla yemiyor son nokta da az bisy yemiş oluyor o kadar ne yapmam lazım neden böyle???????
Kendi çocuğunuza niye işkence yapiyorsunuz.Benim çocuğuma biri böyle davransa savcılığa gider sikayet ederim.Cidden ne yaptığınızı farkında msiiniz? Bu kadar da olmaz ya.Bi kendinize gelin

Kızlar oğlum yedi buçuk aylık sekize girecek bir kaç gün sonra. Ek gıdaya başladık bazen ara ara emziriyorum . Bir haftadir hiç bir şey yemek istemiyor ağzını öyle sıkı kapatıyor ki plastik kaşıkla bile açamıyorum 😂 maşallah birde güçlü bebek yani. Çok çok acıkırsa saatler sonra beş altı kaşık yiyor sonra yine aynı. Bende yatırıp elini kolunu tutup (çünkü elleriyle elimi tutuyor kaşığı atıyor elimdeki tabağı atıyor) zorla yediriyorum. İnanın gün boyunca böyle. Kendi isteği ile yemiyor bir haftadır hatta belki daha fazla da olabilir. Ne yapacağım bazen ellemiyor acıkırsa yer diyorum ama yok asla yemiyor son nokta da az bisy yemiş oluyor o kadar ne yapmam lazım neden böyle???????
8 aylık bebek ne yesin. Minik minik tadım yapacak. Elini kolunu falan tutmayın

Zaten sofra da ne var ne yok kendisi yemeye çalışyor 🤭 elleriyle her yeri dağıta dağıta ekmeği falan yemeye çalışyor çoğu şeyi kendi yapmaya çalışıyor maşallah kilosu falan da yerinde çok da güzel ilerliyorduk ama bir haftadır nolduysa oldu yemiyor
Kilosu da iyiymis.Dis çıkarıyordur.Huysuzdur.Cani istemiyordur.Lutfen bebeğinize güzel davranin

Bu şekilde hiçbir şey yememesine katkı sağlıyorsunuz. Gerekirse aç kalsın ama zorla yedirmeye çalışmak yemeğe karşı önyargı oluşturmasına sebep olur yiyeceği varsa da yemez.

Bizim bile bazen canımız bir şey istemez yemeyiz, gayet normal o dönemde diş çıkartıyordur iştahı yoktur aç kalması içinize sinmiyor ise doktor kontrol götürün kan değerlerine bakılsın zaten yetersiz beslenme ile ilgili sorun varsa doktor açıklama yapar vitamin verir Allah korusun zorla yemek yedirmek çok tehlike nefes borusuna kaçar daha büyük sorunlar yaşarsınız. Hem Çocukta özgüven eksikliği gelişir.
Benim oğlum da yemek yemeyen bir bebekti 6 aya kadar zar zor anne sütü aldı sonra bıraktı ben hatta ona Allahtan öğünlü filan diyordum ,koyardım önüne yediği kadar yer yemediği kalırdı hiç zorlamadım aç olunca zaten belli eder kendini bütün gün sadece yarım kase çorba ile kaldığını biliyorum

İşte herkesin urememesi gerektiğinin bir kaniti daha.konu sahibi dangalak sen nasıl bir canavarsin lan?

birisi yazmış aynı işkenceye maruz kalmanı diliyorum diye.aynen bende diliyorum.bin beterini yasa insallah.
Ruh hastası kadın ya elini kolunu tutup zorla ağzına tikiyormus ?ulan manyak mısın sen gerizekali beyinsiz nasıl bir kafa yapin var lan senin?

Şu beyinsize ah canım.cicim yanlış yapmışsın diye iyilikle konuşmayın ya düpedüz ruh hastası bj canavar bu güzellikten anlamaz basın kalayı küfürü gitsin gerizekaliya

Zaten sofra da ne var ne yok kendisi yemeye çalışyor 🤭 elleriyle her yeri dağıta dağıta ekmeği falan yemeye çalışyor çoğu şeyi kendi yapmaya çalışıyor maşallah kilosu falan da yerinde çok da güzel ilerliyorduk ama bir haftadır nolduysa oldu yemiyor
Diştir, ataktır, ağzında yaradır muhakkak bir sebebi vardır zorlamayın. Canı istediği kadar yesin
Ana besini anne sütü/ mama zaten ek gıda adı üstünde alışmaya tanımaya çalışacak sofradakileri taklit edecek zamanla öğrenecek.

İşte herkesin urememesi gerektiğinin bir kaniti daha.konu sahibi dangalak sen nasıl bir canavarsin lan?

birisi yazmış aynı işkenceye maruz kalmanı diliyorum diye.aynen bende diliyorum.bin beterini yasa insallah.
Ruh hastası kadın ya elini kolunu tutup zorla ağzına tikiyormus ?ulan manyak mısın sen gerizekali beyinsiz nasıl bir kafa yapin var lan senin?
Bana bak gerizekalı köpek senin ne haddine bana yorum yapmak çok havlama burda yal çıkmaz sana o birisi de senin gibi mal kafaydi sorduğum soruyu senin gibi anlamadı ama umrumda değil işine bak anlayan anneler anladı yardımcı olacak açıklama yaptı işine bak kardeşim

Kendi çocuğunuza niye işkence yapiyorsunuz.Benim çocuğuma biri böyle davransa savcılığa gider sikayet ederim.Cidden ne yaptığınızı farkında msiiniz? Bu kadar da olmaz ya.Bi kendinize gelin
Sizde kendinize gelin siz de çocuğunuza yemek verdiğinizde kendinizi şikayet edin o zaman iyi misiniz siz yorumlarınızı gülerek okuyorum 😂 hele ek gıda verme sadece emzir diyenlere daha çok gülüyorum sizde onlardan birisiniz sjsjsjs

Az yesin ne olacak? Herzaman aynı iştah olmaz, zorlayarakta yedirilmez.

Burada birbirine hakaret edenlerin hepsi anne ve çocukları onları örnek alacak öyle mi? Çok yazık..
İnsan gibi soru sordum linç üstüne linc hakaret üstüne hakaret cevap verince yine ben suçlu oldum . Ben buraya kavga etmek için değil yardım istemek için yazdım insanlar anlama güçlüğü çekiyor. Oğlum iştahlı bir bebek ne çorba yapsam püre dir falan hep yer bir haftadır da yemiyor zorla versem de yemiyor sebebini öğrenmek için yazdım kimisi diş kimisi normal kimisi vitamin eksikliği demiş amenna sagolsunlar ama kimisi de yok cani yok küfür edin yok hayatınız şöyle olsun böyle olsun anlamıyorum hem cinslerimin özellikle anne olanların ve adaylarnin bu kadar pis kalpli olmasını eğer yanlış bir durum görürsen yanlış doğrusu şöyle der geçersin bunlardaki pis tiyniyeti anlamadım

X