kayısı form çayı emzirirken icebirmiyim?

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
İki buçuk aylık bebegim var form kayısı çayı icsem sıkıntı olur mu emziriyorum

ilk 6 ay sadece anne sütü içtiği için bu tarz takviyelerden bebeğiniz çok etkilenecektir.
doktora gidin belki ilaç yazar.
ya da onun yerine kayısı tüketin bol bol.
bitki çayları o kadar masum değil.

Bebeğe zararı olur mu bilmem ama bence onu genel olarak içmeyin zaten.
İçinde sinameki var ve sürekli kullanımda bağırsak tembelliği yapıyor, aman dikkat.
o tür otlar bebeğe de gaz yapabilir.
bu yüzden bence kullanmamalı

anason cayı gazı olan bebeklere verilir. acaba sende de kabızlık için içebilir misin ? bebek ürünleri satan bir yere veya eczaneye gidip kabızlık için bebeğe süte geçmeyen zararı olmayan granül rezene cayları veya başka alternatifler söyleyebilir.

anason cayı gazı olan bebeklere verilir. acaba sende de kabızlık için içebilir misin ? bebek ürünleri satan bir yere veya eczaneye gidip kabızlık için bebeğe süte geçmeyen zararı olmayan granül rezene cayları veya başka alternatifler söyleyebilir.
Sahi bebekler icin rezene cayi var. Bagirsaklari calistirir. Humananin milupanin baska mrkalarinda vardir belki. Ondan al direk. Gazi olursabebeginede verirsin

Ben form kiraz çayı içtiğimde bebeğimin dışkısında pıhtı pıhtı kan olmuştu. Genel olarak zaten emzirme döneminde bitki çayları önerilmiyor. Kabızlık için size türk kahvesini öneririm. Aç karnını sade bi türk kahvesi için üstüne bol su. Bende her zaman işe yarar :KK39:

Icmemelisin. Lifli gıdaları cogaltmalisin ve bol bol su icmen bagirsaklarini calistiracaktir. Unutmayalimki yediğimiz herşey sutumuzle bebege geçer özellikle 3. Ve 4. Aylara kadar devam eden bebeklerdeki gaz problemi müddetince.

X