KAYIP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsminin ve soyisminin baş harflerini yazın bari.
Muğla'da yaşayıp aslen Balıkesirli olan tanıdığım var.
Tur şirketi yoktu ama teknesi vardı.

Tanıdığını düşünen varsa neden sizinle iletişime geçsin ? Adamın yerini mi öğrenmek istiyorsunuz ?

Tanıdığını düşünen varsa neden sizinle iletişime geçsin ? Adamın yerini mi öğrenmek istiyorsunuz ?
Hayır, sadece iyi olup olmadığını, hatta daha açık söylemek gerekirse yaşayıp yaşamadığını öğrenmem yeterli. Hayattaysa, özgür haldeyse, ve komada vs değilse zaten benimle iletişime geçecektir

Tabii ki görüştüm 8 yıllık arkadaşım kendisi

Sadece annesiyle tanışmıştım o da vefat etti

Hangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?

duruguzel konu sahibi size bilgi verirse ve bahsettiği insanı tanıyorsanız dahi; konu sahibine bilgi vermemenizi öneririm.
Konusundaki çelişkileri alıntıladım. Şayet adamı tanıyorsanız, adamı uyarabilirsiniz tabii.

Tabii ki Şermin. Belki adam bilinçli olarak izini kaybettirdi bilemeyiz. Ama konu sahibi iyi niyetli ise ve gerçekten amacı kayıp arkadaşını bulmak ise bu bilgileri özelden paylaşmakta bir sakınca görmez. Bizde bir ipucu elde edersek karşı tarafın onayı ile ancak açıklarız. Yoksa bu verdikleri bilgilerle samanlıkta iğne aramak gibi.

Biri ile istişare halindeyim, sonuca göre sizinle paylaşacağım

Ailesine neden sormuyorsunuz? Adam 1 yıldır piyasada yok , ailesi neden polise ve Rusya büyükelçiliğine başvurmadı??

Ben bir iki sene önce böyle birine ulaşmaya çalıştım. Kardeşim rica etti, adamın babası çok yaşlıydı ve oğluna ulaşmak istiyordu. Aranan kişi Kanada'da yaşıyordu ve ellerinde sadece telefon numarası vardı. Önce telefon şirketine, telefonun kayıtlı olduğu bölgede yaşayanlardan sorumlu büroya (bizim muhtarlık nüfus işleri tarzı), o bölgenin yerel polis istasyonuna yazılar yazdım. Bu kişiye ulaşamıyoruz, ailesi iletişim kuramıyor vs. Tabi Kanada'dan gelen cevap konsolosluğunuzla irtibata geçin oldu. Ben konsolosluğa sordular sanıyorum ama sormamışlar. Ya da sordular ama cevap tatmin etmedi bizzat oğullarından öğrenmek istediler. Ortaya çıktı ki adam görüşmek konuşmak istemiyormuş ailesiyle.

Bahsettiğiniz kişi fırsat bu fırsat AB sınırları içine girmiş ve bir şekilde oturum almış olabilir. Kaç senedir artık ülkelere giriş çıkışlarda sadece pasaport değil parmak izi kullanılıyor. Ölmüş olsa parmak izinden bulunur konsolosluğa haber verilirdi. Ya da başka bir ihtimal ölen birinin pasaportunu ele geçirip kendininmiş gibi düzenletmiş olabilir. Rusya'da hackerlar böyle şeylerde iyiler.

Herkesi tersliyorsunuz ama bir de bizim taraftan bakın, sizin de yazdıklarınızın tek kelimesi bile gerçek olmayabilir.

Siz de benim açımdan bakın. Bir yıldır denemediğim yol kalmadı, son bir de bunu deneyeyim dedim sorgu yargı goygoy. Kimseyle değil ki derdim. Bu bilgilerin örtüştüğü birini tanıyorsanız yazarsınız, ben de daha fazlasını veririm o mu değil mi anlamak için. Herkes akıl veriyor. Ben bu zaman sürecinde ne yaşadım anlamanız mümkün değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…