• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYIP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.

Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.

Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin 😭
Belki adam yasa dışı yollardan kaçmıştır durduk yere yakalatmayın adamı

Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.

Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.

Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin 😭
Adam diyelim ki 6 ay önce oto galeri işine girdi, kendini istanbullu olarak tanıtıyor ve beylikdüzünde yaşıyor. Buradaki birisinin de kapı komşusu. Sizin arkadaşınız olduğunu nereden anlayacak? Bahsettiğiniz özellikler değiştirilemez, gizlenemez özellikler değil ki.

Bukadar endişeleniyosan müge anlıya başvurun yada facede instada resim vs paylaşın.
Burdan biz ne bilelim. Sarı çizmeli Mehmet Ağa

Eee bu burda bulunmaz kayıpsa kayıp ilanı yapıştır sosyal platformlarda paylaş gizliden arayıp bulmaya çalıştıgına göre ya sen evlisin ya o :)

Sizin bu kadar düşünüp, merak ettiğiniz insani, O sizin onu merak edip düşündüğünüz kadar, sizi düşünüp merak etmiyor gibi.
Kendisine ulasmanizi veya durumundan endişelenip, haberdar olmanizi isteseydi,
1 yil içinde size bir şekilde ulaşirdı.

Bu adamın sizden kaçıyor olma ihtimali var gibi geliyor bana.
Yorumlariniz cok agresif ve şüpheli.
Ben olsaydım adamla ilgili bilgim olsa, tanisam bile sizinle paylaşmazdım.

Sizin bu kadar düşünüp, merak ettiğiniz insani, O sizin onu merak edip düşündüğünüz kadar, sizi düşünüp merak etmiyor gibi.
Kendisine ulasmanizi veya durumundan endişelenip, haberdar olmanizi isteseydi,
1 yil içinde size bir şekilde ulaşirdı.

Bu adamın sizden kaçıyor olma ihtimali var gibi geliyor bana.
Yorumlariniz cok agresif ve şüpheli.
Ben olsaydım adamla ilgili bilgim olsa, tanisam bile sizinle paylaşmazdım.
Dünden beri bakıyorum merak ediyordum bunu kim söyleyecek diye. Bana da ghosting vakası gibi geldi. Üzüldüğünü endişelendiğini iddia ediyor ama hiç geçmiyor insana. Sanki bi yerlerde emniyette olduğundan emin gibi bi hali var.

Dünden beri bakıyorum merak ediyordum bunu kim söyleyecek diye. Bana da ghosting vakası gibi geldi. Üzüldüğünü endişelendiğini iddia ediyor ama hiç geçmiyor insana. Sanki bi yerlerde emniyette olduğundan emin gibi bi hali var.
Tanıyor olsanız zaten bu bilgilerle aaa acaba şu kişi mi diye düşünürsünüz değil mi? Ben size bu kişiyi bulun demiyorum ki. Tanıdığınızı düşünüyosanız iletişime geçin diyorum.

Hayır..... Çünkü anlatamadığım şeyler var, bilgilerini ifşa edemem, hayatta ise başı halen büyük belada olabilir

Siz de benim açımdan bakın. Bir yıldır denemediğim yol kalmadı, son bir de bunu deneyeyim dedim sorgu yargı goygoy. Kimseyle değil ki derdim. Bu bilgilerin örtüştüğü birini tanıyorsanız yazarsınız, ben de daha fazlasını veririm o mu değil mi anlamak için. Herkes akıl veriyor. Ben bu zaman sürecinde ne yaşadım anlamanız mümkün değil

Teşekkür ederim ilginize ama ben akıl istemedim, defaatle söyledim, tanıyan biri varsa belki bulurum umuduyla yazdım

Katibin Ruhu Katibin Ruhu , hayattaysa başı halen buyuk belada olabilir demiş.

Bilemiyorum ama konu sahibi ya diger kişiye takıntılı veya başka bir mevzu bile olsa,
bulunmak isteyen bulunurdu,
yaşamıyor olsa bile bir şekilde bu haber de ulaşırdi.
Adamin birlikte yaşadığı dr. Kişisi de ortada yokmuş.
Olay çok bilinmeyenli denklem gibi.
K.k daki garip konular listesine aday.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu , hayattaysa başı halen buyuk belada olabilir demiş.

Bilemiyorum ama konu sahibi ya diger kişiye takıntılı veya başka bir mevzu bile olsa,
bulunmak isteyen bulunurdu,
yaşamıyor olsa bile bir şekilde bu haber de ulaşırdi.
Adamin birlikte yaşadığı dr. Kişisi de ortada yokmuş.
Olay çok bilinmeyenli denklem gibi.
K.k daki garip konular listesine aday.
Rusya detayı vermesi bende nedense kaçak göçmen şüphesi uyandırdı. Rusya'dan buraya göçmen gelir mi hiç bilmiyorum ama bi anda puf olan bi tur şirketi mantığa yatmıyor. Adam illegal işler yapıyor gibi eğer konu sahibini özel olarak ghostlamıyorsa

Karakola gitmiş adam ölmüş olsa zaten çıkardı .
yani adam belliki iletişim kurmak istemiyor .ayrıca 18 yıllık arkadaşlıkta hiç mi bi kuzen dayı teyzeyi tanımıyorsunuz .

Yeşilçam filmi bile olsa, sırtında fındık kadar ben vardı gibi şeyler deniyor. Sizin verileriniz çok yetersiz ama fazlasını vermek de istemiyorsunuz. Ve çaresizlik demişsiniz bir yerde. Bulunmak isteyen işaret bırakır muhakkak çocuk mu bu?
Neden bir anda aramaya karar verdiniz ki bu kişiyi? Ne aradığımızı bile bilmiyoruz, insanlar size nasıl yardımcı olsunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back