8 yıllık yanlış yazmışım. 18 yıllık olacaktıHangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 yıllık yanlış yazmışım. 18 yıllık olacaktıHangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?
Ya gerçekten okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz??? BEN KİMSEYE KAYIP ŞAHSI BULUN DEMİYORUM. TANIDIĞINI DÜŞÜNEN VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN DİYORUM. Ne kadar çaresizim ki böylesine kısıtlı bilgi vererek ona ulaşmayı umut ediyorum anlamaya çalışın. Sorgulamak yargılamak yerine ne kadar üzüldüğümü çaresiz olduğumu anlamaya çalışın._
Peki siz ifşalamayınSamanlıkta iğne aramak sizinki...
Ayrıca sunduğunuz argümanlar (kişiyi tanıyor olsak dahi size ifşalamak konusunda) şüphe uyandırıyor.
Hayır..... Çünkü anlatamadığım şeyler var, bilgilerini ifşa edemem, hayatta ise başı halen büyük belada olabilirMuge Anli? Belki 5 dakika icinde bulunur, oraya basvurdunuz mu?
Hayır, sadece iyi olup olmadığını, hatta daha açık söylemek gerekirse yaşayıp yaşamadığını öğrenmem yeterli. Hayattaysa, özgür haldeyse, ve komada vs değilse zaten benimle iletişime geçecektirTanıdığını düşünen varsa neden sizinle iletişime geçsin ? Adamın yerini mi öğrenmek istiyorsunuz ?
Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.
Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.
Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin
Tabii ki görüştüm 8 yıllık arkadaşım kendisi
Sadece annesiyle tanışmıştım o da vefat etti
Hangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?
Selamlar. Ben de turizm sektöründeyim ama Antalya’dayım. Bizimki butik otel olduğu için tur şirketleriyle nadiren çalışıyoruz. Ama çalıştığımız zaman otele sahipleri de geliyor.
Bana özelden fotografını, ismini, tur şirketinin adını verirseniz Bodrum’daki arkadaşlarıma sorarım.
Adam iyiyse uyarsın tabi ❤duruguzel konu sahibi size bilgi verirse ve bahsettiği insanı tanıyorsanız dahi; konu sahibine bilgi vermemenizi öneririm.
Konusundaki çelişkileri alıntıladım. Şayet adamı tanıyorsanız, adamı uyarabilirsiniz tabii.
Tabii ki Şermin. Belki adam bilinçli olarak izini kaybettirdi bilemeyiz. Ama konu sahibi iyi niyetli ise ve gerçekten amacı kayıp arkadaşını bulmak ise bu bilgileri özelden paylaşmakta bir sakınca görmez. Bizde bir ipucu elde edersek karşı tarafın onayı ile ancak açıklarız. Yoksa bu verdikleri bilgilerle samanlıkta iğne aramak gibi.duruguzel konu sahibi size bilgi verirse ve bahsettiği insanı tanıyorsanız dahi; konu sahibine bilgi vermemenizi öneririm.
Konusundaki çelişkileri alıntıladım. Şayet adamı tanıyorsanız, adamı uyarabilirsiniz tabii.
Biri ile istişare halindeyim, sonuca göre sizinle paylaşacağımTabii ki Şermin. Belki adam bilinçli olarak izini kaybettirdi bilemeyiz. Ama konu sahibi iyi niyetli ise ve gerçekten amacı kayıp arkadaşını bulmak ise bu bilgileri özelden paylaşmakta bir sakınca görmez. Bizde bir ipucu elde edersek karşı tarafın onayı ile ancak açıklarız. Yoksa bu verdikleri bilgilerle samanlıkta iğne aramak gibi.
Sobeledin ahahahhahHangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?
Ahahhahah ne kadar komik değil mi....Sobeledin ahahahhah
İsim yok fotoğraf yok? Dr bey istifa etmiş. Tüm sosyal medya hesapları kapalı. Hepiniz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamlandıramıyorum
Valla komikAhahhahah ne kadar komik değil mi....
Siz de benim açımdan bakın. Bir yıldır denemediğim yol kalmadı, son bir de bunu deneyeyim dedim sorgu yargı goygoy. Kimseyle değil ki derdim. Bu bilgilerin örtüştüğü birini tanıyorsanız yazarsınız, ben de daha fazlasını veririm o mu değil mi anlamak için. Herkes akıl veriyor. Ben bu zaman sürecinde ne yaşadım anlamanız mümkün değilBen bir iki sene önce böyle birine ulaşmaya çalıştım. Kardeşim rica etti, adamın babası çok yaşlıydı ve oğluna ulaşmak istiyordu. Aranan kişi Kanada'da yaşıyordu ve ellerinde sadece telefon numarası vardı. Önce telefon şirketine, telefonun kayıtlı olduğu bölgede yaşayanlardan sorumlu büroya (bizim muhtarlık nüfus işleri tarzı), o bölgenin yerel polis istasyonuna yazılar yazdım. Bu kişiye ulaşamıyoruz, ailesi iletişim kuramıyor vs. Tabi Kanada'dan gelen cevap konsolosluğunuzla irtibata geçin oldu. Ben konsolosluğa sordular sanıyorum ama sormamışlar. Ya da sordular ama cevap tatmin etmedi bizzat oğullarından öğrenmek istediler. Ortaya çıktı ki adam görüşmek konuşmak istemiyormuş ailesiyle.
Bahsettiğiniz kişi fırsat bu fırsat AB sınırları içine girmiş ve bir şekilde oturum almış olabilir. Kaç senedir artık ülkelere giriş çıkışlarda sadece pasaport değil parmak izi kullanılıyor. Ölmüş olsa parmak izinden bulunur konsolosluğa haber verilirdi. Ya da başka bir ihtimal ölen birinin pasaportunu ele geçirip kendininmiş gibi düzenletmiş olabilir. Rusya'da hackerlar böyle şeylerde iyiler.
Herkesi tersliyorsunuz ama bir de bizim taraftan bakın, sizin de yazdıklarınızın tek kelimesi bile gerçek olmayabilir.