• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYIP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yıllık arkadaşım diyorsunuz tur şirketinin adı çıkmıyor şimdi arattığımda diyorsunuz. Bu 8 yıl içinde çıkmış mıydı sonuçta 8 yıllık uzun bi arkadaşlığınız varsa illaki o tur şirketinin adını sanını bilip belki sosyal medya hesaplarını takip etmiş olmanız lazım

depremde arkadaşım kayboldu çocuklarıyla
kapalı olmasına rağmen annesi açık saçlı resmini bile paylaştı her yerde sırf bir izini kemiğini bulmak için
onu diyemem bunu veremem ne demek
gayet açık ki kandırılmışsınız şimdi peşine düşmüşsünüz
bilgileri olmayan insan nasıl bulunacak

Tabii ki görüştüm 8 yıllık arkadaşım kendisi
Sekiz yıllık arkadaşınızın annesini, kardeşini, kuzenini, arkadaşını vs hiç tanımadınız mı? 8 yıl boyunca sadece ikiniz mi görüştünüz? Bu açıdan mantıklı gelmedi bana ve niyetinizin iyi olduğunu düşünmedim. Ya da başka bişeyler var.

Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.

Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.

Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin 😭
Dala mı geçiyorsunuz? Bu nasıl bir konu?

Sekiz yıllık arkadaşınızın annesini, kardeşini, kuzenini, arkadaşını vs hiç tanımadınız mı? 8 yıl boyunca sadece ikiniz mi görüştünüz? Bu açıdan mantıklı gelmedi bana ve niyetinizin iyi olduğunu düşünmedim. Ya da başka bişeyler var.
Annesi vefat etti. Kardeşi yok. Tanıştığım başka akrabası da yok

Öncelikle herkes şu konuda hemfikir olsun. Ben kimseye bu kişiyi bulun demiyorum. Bu kişiyi tanıdığını düşünen varsa benimle iletişime geçsin diyorum. Çaresizim diyorum. Bir yıldır arıyorum diyorum.

depremde arkadaşım kayboldu çocuklarıyla
kapalı olmasına rağmen annesi açık saçlı resmini bile paylaştı her yerde sırf bir izini kemiğini bulmak için
onu diyemem bunu veremem ne demek
gayet açık ki kandırılmışsınız şimdi peşine düşmüşsünüz
bilgileri olmayan insan nasıl bulunacak
Defalarca yazdım ben bu kişi kimdir bulun demiyorum ki

Annesi vefat etti. Kardeşi yok. Tanıştığım başka akrabası da yok
Bir karakola gidip kayıp ilanı verin o zaman. Konunuzun neresinden tutulsa elde kalıyor.
8 yıllık arkadaş ama ailesinden kimseyi tanımıyorsunuz, isim yok, fotoğraf yok. Dr. arkadaşının da bilgileri yok mu?
Sadece o doktorun adını yazıp aratsanız hangi hastanede hangi klinikte çalışıyor bulursunuz ve ulaşıp arkadaşınızı sorabilirsiniz.

Kayıp bir insan bu şekilde aranmaz.

Tur şirketi sahibi bir adamın illaki bir izi, kaydı olur. Bu adam kim ? Sizi dolandırdı mı, kendisinden çocuk sahibi mi oldunuz ? Konunun aslı nedir ?
Hayır hanımefendi, ama beni güldürdünüz, teşekkürler ☺ iki üç ayda bir görüştüğüm arkadaşım en son görüşmemizde başında bir bela olduğunu söyledi, sesi iyi değildi. Sordum ayrıntı vermedi. Ve daha sonra ulaşamadım kendisine.

Bir karakola gidip kayıp ilanı verin o zaman. Konunuzun neresinden tutulsa elde kalıyor.
8 yıllık arkadaş ama ailesinden kimseyi tanımıyorsunuz, isim yok, fotoğraf yok. Dr. arkadaşının da bilgileri yok mu?
Sadece o doktorun adını yazıp aratsanız hangi hastanede hangi klinikte çalışıyor bulursunuz ve ulaşıp arkadaşınızı sorabilirsiniz.

Kayıp bir insan bu şekilde aranmaz.
İsim yok fotoğraf yok? Dr bey istifa etmiş. Tüm sosyal medya hesapları kapalı. Hepiniz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamlandıramıyorum

İsim yok fotoğraf yok? Dr bey istifa etmiş. Tüm sosyal medya hesapları kapalı. Hepiniz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamlandıramıyorum
Konunuzun absürtlüğünün farkında olmayıp cevap verenlere bu şekilde yaklaşmanız hoş değil.

Söylediklerinizi kendi aklınız almıyor, başkalarından ne bekleyip bu tavırla yaklaşıyorsunuz?

Burada insanlara çemkireceğinize dedektif tutun arasın.

Konunuzun absürtlüğünün farkında olmayıp cevap verenlere bu şekilde yaklaşmanız hoş değil.
Söylediklerinizi kendi aklınız almıyor, başkalarından ne bekleyip bu tavırla yaklaşıyorsunuz?
Burada insanlara çemkireceğinize dedektif tutun arasın.
PEKİ

Hayır hanımefendi, ama beni güldürdünüz, teşekkürler ☺ iki üç ayda bir görüştüğüm arkadaşım en son görüşmemizde başında bir bela olduğunu söyledi, sesi iyi değildi. Sordum ayrıntı vermedi. Ve daha sonra ulaşamadım kendisine.
Karakola gidip kayıp basvurusunda bulunuldumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back