• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYIP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazmam doğru olmaz takdir edersiniz ki..... Tanıdığını düşünen olursa özelden bu mu diye sorar ben de o veya değil diyebilirim

Kayip kişinin adi soyadi verilmedigi nerede gorulmuş. Millet ad soyad boy boy fotolarla kayip ariyor yakinlarini, her yere numara birakiyorlar. Kayip olsa ailesi, polis bu şekilde aranirdi. Siz kendi kendinize ne yapmaya ugrasiyorsunuz boş boş?

Size tür şirketim var demiştir ama belki pis işler yapiodu ceza evine girdi belki sizinle görüşmek istemiyor gerçekten millet 30 yıl sonra çocuğu olduğunu öğreniyor yediği haltı unutup.O yok bu yok onu yazamam bunu yazamam diyerek burda bı iz bulamazsınız size tur şirketim var dien baskasina holding yönetiyorum dedi belkide

Çok komikmiş bir daha olmasın lütfen. Çaresizlik nasıl bir duygu hiç yaşamamışsınız anlaşılan.
Şimdi kimi arayacağımızı bilmiyoruz, milyarlarca insan var. Hadi mucize oldu bulduk. Kimin aradığını da söyleyemiyoruz. Gidin polise başvurun Allah Allah dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla

Ya gerçekten okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz??? BEN KİMSEYE KAYIP ŞAHSI BULUN DEMİYORUM. TANIDIĞINI DÜŞÜNEN VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİN DİYORUM. Ne kadar çaresizim ki böylesine kısıtlı bilgi vererek ona ulaşmayı umut ediyorum anlamaya çalışın. Sorgulamak yargılamak yerine ne kadar üzüldüğümü çaresiz olduğumu anlamaya çalışın._

Hamilesiniz ve arkadasi icin endiseli bir insanla empati kuramayip dalga geciyorsunuz. Halbuki su anda endise gudunuzun pick olmasi gerekirken. Cok enteresan gercekten
İyi de bilgi yok ayrıntı yok tanıyan varsa ulaşsın diyor tanıyan varsa bile tanıyamaz ki detay yok birini kaybetsem ki (samimi biri de değilmiş yorumlardan anladığımız kadarıyla) her mecrayı her türlü kullanırdık çaresizlik bu değil. Hamileliğimle ilgisi ne?

Hanımefendi ben şahsen anlamaya çalışıyorum ama buraya yazmak dışında neler yapıldı bilgi vermiyorsunuz ki. Mesela ailesi diğer yakınları neler yaptı? Polis vs.aktif olarak aranıyor mu
Teşekkür ederim. Ben bunlar hakkında bilgi vermek istemiyorum, çünkü aynı şeyleri yüzlerce kez onlarca insana anlattım. Benimki üye sayısı yüksek bir sitede, belki bir tanıyan vardır umudu

İyi de bilgi yok ayrıntı yok tanıyan varsa ulaşsın diyor tanıyan varsa bile tanıyamaz ki detay yok birini kaybetsem ki (samimi biri de değilmiş yorumlardan anladığımız kadarıyla) her mecrayı her türlü kullanırdık çaresizlik bu değil. Hamileliğimle ilgisi ne?
Hayır hanımefendi samimiydik ama her hafta da görüşmüyorduk anlarsınız ki. Ama kötü bir son konuşma yaptığım hayatından endişe ettiğim bir arkadaşim hakkında, tanıyan için yeterince spesifik olan bilgiler verdim. Tanımayan zaten Tibuk bilgilerle tanımaz. Amacım onun kimliğini ifşa etmek değil

Ne kadar çaresizim ki böylesine kısıtlı bilgi vererek ona ulaşmayı umut ediyorum anlamaya çalışın.
Konu sahibi böylesine kısıtlı bilgi vererek birine ulaşmayı umut etmek çaresizlik değil ki, sizin tercihiniz. Bir de anlamaya çalışın demişsiniz, neyini anlayalım bunun? " Arkadaşım Ahmet Mehmet, 8 yıllık arkadaşım, 22 den beri kayıp, Rusya Türkiye arası turist getiren tur şirketi vardı, şirketin adı bu, Muğla'da yaşıyordu. " demek çok zor olmamalı bence.

Konu sahibi böylesine kısıtlı bilgi vererek birine ulaşmayı umut etmek çaresizlik değil ki, sizin tercihiniz. Bir de anlamaya çalışın demişsiniz, neyini anlayalım bunun? " Arkadaşım Ahmet Mehmet, 8 yıllık arkadaşım, 22 den beri kayıp, Rusya Türkiye arası turist getiren tur şirketi vardı, şirketin adı bu, Muğla'da yaşıyordu. " demek çok zor olmamalı bence.
Kendisinin ve şirketin adını vermediğim için mi tantana? Komik olmayın lütfen. Nesini anlayalım diyorsunuz ya, anlayamıyorsunuz madem bırakın dağınık kalsın 😉

Selamlar. Ben de turizm sektöründeyim ama Antalya’dayım. Bizimki butik otel olduğu için tur şirketleriyle nadiren çalışıyoruz. Ama çalıştığımız zaman otele sahipleri de geliyor.
Bana özelden fotografını, ismini, tur şirketinin adını verirseniz Bodrum’daki arkadaşlarıma sorarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back