Bunu yazmam doğru olmaz takdir edersiniz ki..... Tanıdığını düşünen olursa özelden bu mu diye sorar ben de o veya değil diyebilirim
Şimdi kimi arayacağımızı bilmiyoruz, milyarlarca insan var. Hadi mucize oldu bulduk. Kimin aradığını da söyleyemiyoruz. Gidin polise başvurun Allah Allah dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarlaÇok komikmiş bir daha olmasın lütfen. Çaresizlik nasıl bir duygu hiç yaşamamışsınız anlaşılan.
Hamilesiniz ve arkadasi icin endiseli bir insanla empati kuramayip dalga geciyorsunuz. Halbuki su anda endise gudunuzun pick olmasi gerekirken. Cok enteresan gercekten
Hay allah sizden razı olsun. Gerçekten şu mesaj şifa gibi ilaç gibi geldiHamilesiniz ve arkadasi icin endiseli bir insanla empati kuramayip dalga geciyorsunuz. Halbuki su anda endise gudunuzun pick olmasi gerekirken. Cok enteresan gercekten
İyi de bilgi yok ayrıntı yok tanıyan varsa ulaşsın diyor tanıyan varsa bile tanıyamaz ki detay yok birini kaybetsem ki (samimi biri de değilmiş yorumlardan anladığımız kadarıyla) her mecrayı her türlü kullanırdık çaresizlik bu değil. Hamileliğimle ilgisi ne?Hamilesiniz ve arkadasi icin endiseli bir insanla empati kuramayip dalga geciyorsunuz. Halbuki su anda endise gudunuzun pick olmasi gerekirken. Cok enteresan gercekten
Teşekkür ederim. Ben bunlar hakkında bilgi vermek istemiyorum, çünkü aynı şeyleri yüzlerce kez onlarca insana anlattım. Benimki üye sayısı yüksek bir sitede, belki bir tanıyan vardır umuduHanımefendi ben şahsen anlamaya çalışıyorum ama buraya yazmak dışında neler yapıldı bilgi vermiyorsunuz ki. Mesela ailesi diğer yakınları neler yaptı? Polis vs.aktif olarak aranıyor mu
Hayır hanımefendi samimiydik ama her hafta da görüşmüyorduk anlarsınız ki. Ama kötü bir son konuşma yaptığım hayatından endişe ettiğim bir arkadaşim hakkında, tanıyan için yeterince spesifik olan bilgiler verdim. Tanımayan zaten Tibuk bilgilerle tanımaz. Amacım onun kimliğini ifşa etmek değilİyi de bilgi yok ayrıntı yok tanıyan varsa ulaşsın diyor tanıyan varsa bile tanıyamaz ki detay yok birini kaybetsem ki (samimi biri de değilmiş yorumlardan anladığımız kadarıyla) her mecrayı her türlü kullanırdık çaresizlik bu değil. Hamileliğimle ilgisi ne?
Aile bireyi olmadığım için çok ciddiyete alınmamakla beraber, herhangi bir gelişme olursa haberdar edileceğim söylendiPolis ne diyor?
Konu sahibi böylesine kısıtlı bilgi vererek birine ulaşmayı umut etmek çaresizlik değil ki, sizin tercihiniz. Bir de anlamaya çalışın demişsiniz, neyini anlayalım bunun? " Arkadaşım Ahmet Mehmet, 8 yıllık arkadaşım, 22 den beri kayıp, Rusya Türkiye arası turist getiren tur şirketi vardı, şirketin adı bu, Muğla'da yaşıyordu. " demek çok zor olmamalı bence.Ne kadar çaresizim ki böylesine kısıtlı bilgi vererek ona ulaşmayı umut ediyorum anlamaya çalışın.
Ailesini tanıyorsunuzdur onlar bilgi vermiyor mu size durum neymiş yani 1 sene olmuşAile bireyi olmadığım için çok ciddiyete alınmamakla beraber, herhangi bir gelişme olursa haberdar edileceğim söylendi
Kendisinin ve şirketin adını vermediğim için mi tantana? Komik olmayın lütfen. Nesini anlayalım diyorsunuz ya, anlayamıyorsunuz madem bırakın dağınık kalsınKonu sahibi böylesine kısıtlı bilgi vererek birine ulaşmayı umut etmek çaresizlik değil ki, sizin tercihiniz. Bir de anlamaya çalışın demişsiniz, neyini anlayalım bunun? " Arkadaşım Ahmet Mehmet, 8 yıllık arkadaşım, 22 den beri kayıp, Rusya Türkiye arası turist getiren tur şirketi vardı, şirketin adı bu, Muğla'da yaşıyordu. " demek çok zor olmamalı bence.
Sadece annesiyle tanışmıştım o da vefat ettiAilesini tanıyorsunuzdur onlar bilgi vermiyor mu size durum neymiş yani 1 sene olmuş
Mantıklı şeyler yazsaydınız anlayabilirdim...Nesini anlayalım diyorsunuz ya, anlayamıyorsunuz madem bırakın dağınık kalsın
Hangi annesiyle? 8 yıllık arkadaşınızın, 15 yıl önce vefat eden annesiyle mi?Sadece annesiyle tanışmıştım o da vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?