Anket KAYINVALİDEZEDELER 😅

Kayınvalidenizle nasıl başa çıkabiliyorsunuz?

• Benim kayınvalidem melek gibidir ❤️

OY: 44 23,5%
  • Tabi ki görüşmüyorum 🙅🏻‍♀️

OY: 26 13,9%
  • O nasıl davranırsa öyle davranıyorum

OY: 99 52,9%
  • Sürekli kavga ediyorum

OY: 0 0,0%
  • Oğluna şikayet ediyorum

OY: 9 4,8%
  • Kayınvalide mi kayınvalide ne arar la bazarda?

OY: 9 4,8%

• Ankete Katılan
    187
Bizimki dalardi odaya kaç defa en sonunda patladım giremezsin dedim.ne var ikimizde benim yavrumsunuz diyor ben senin kızın değilim dedim
Bu Türklerde aile kılıfına saklanıp da herşeyi karıştırıp gözetlemek adeti neden var neden insanlar kendi hayatlarini yaşamıyorlar keşke Avrupa'da yaşasam diyorum bazen herkes kendi işine bakiyo ben galiba bu zihniyete uygun değilim

Bi de '' Evlenince aile ile de evleniyorsun. '' diye yol yapıp rahatça insanların işine burunlarını sokmaya bahane buluyorlar.

Merak etmeyin bu durum değişiyor. Z kuşağı gümbür gümbür. Siz hiç onların kv dırdırı çekeceğini düşünüyor musunuz? Biz eski gelinler gibi miyiz? Onlar bizden de dişli olacak.

Ah ah sormayın gitsin. İnanın içlerine girmeden hiç bir şey bilemiyor insan.
Sürekli bı kavga küslük sonra yüzyüze bakıp oturuyorlar.
Hayatıma ters olan okdr çok şeyle karsilastimki

Ben de en başta aman güleryüzlü olayım eşimin annesi incinmesin dedikçe tepeme çıktı. Ufak tek bir anlaşmazlıkta şeytan çıktı içinden kadının. Uzak duruyorum mesafe koydum. Bu şekilde iyiyiz

Evlendiğimin 2.haftasından gelmesinden ve her şeye karışmasından nefret ediyorum. Hiçbir sevgim yok.
Dimi benimki yüzsüz kizlar
Ya yüz kere yapma de umruna degil
Aşırı laftan anlamaz
Birde emrediyor yönlendiriyor
Hiç aramıyorum mecburi duurmlarda gidiyorum ona rağmen umruna degil
Giidnce sanki hergun arıyormuşum gibi samimiyetler
Sevsem ararım demek sevmiyorum
Çok değişik cokkk

Şuan hamileyimde istemiyorum söylettim eşime doğuma gelmeyecek inşallah. Zorundalık dışında bende aramıyorum uzak durmaları kafi yoksa eşimle aram bozulacak sırf annesi yüzünden boşanacağım. Evleneceğimiz zaman zorla yaptı herşeyi ki bize borç kitlediler hiç alma satma yapmamaya çalıştı (ki babamla anlaşmaları bize borca sokmadan herşeyi yapıp biz temiz düzr çıkacaktık babam ne altın istedi ne akçe) şimdi de neyine güveniyorsa herşeye gelmeye çalışıyor.

Her iş bitmiş düzen kurulmuş, hazıra konup bedava kaynanalık edecek. Kalsın edeceği yardım, burnundan gelir lohusa lohusa.

Her iş bitmiş düzen kurulmuş, hazıra konup bedava kaynanalık edecek. Kalsın edeceği yardım, burnundan gelir lohusa lohusa.
Aynen öyle valla o yüzden önden konuşturdum eğer istediğim olmazsa aileme dönerim ki ailem sağolsunlar bildikleri için durumu asla karşımda değiller

Bana her fırsatta "sadece eşle değil ailesiyle de evleniyorsun" cümlesini hatırlatan, evlilikten soğutan, hayatımdan çıksa herşey yoluna girecekmiş gibi hissettiren şahıs.

Büyü yapması,kocasını üstümüze salıp saman altından su yürütmesi aylarca benden gizli evimin yedek anahtarını yaptırıp ben evde yokken evime girmesi

Bana her fırsatta "sadece eşle değil ailesiyle de evleniyorsun" cümlesini hatırlatan, evlilikten soğutan, hayatımdan çıksa herşey yoluna girecekmiş gibi hissettiren şahıs.
Mesele aileyle evlenmek değil ki. Hadi ona da tamam diyelim. Kayınvalidelerin evlilik sorumluluklarını yerine getirmeye niyetleri yok ki. Evlilik sevgi saygı hoşgörü gerektirir. Nerede bunların sevgisi saygısı hoşgörüsü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…