Bu Türklerde aile kılıfına saklanıp da herşeyi karıştırıp gözetlemek adeti neden var neden insanlar kendi hayatlarini yaşamıyorlar keşke Avrupa'da yaşasam diyorum bazen herkes kendi işine bakiyo ben galiba bu zihniyete uygun değilimBizimki dalardi odaya kaç defa en sonunda patladım giremezsin dedim.ne var ikimizde benim yavrumsunuz diyor ben senin kızın değilim dedim
Bi de '' Evlenince aile ile de evleniyorsun. '' diye yol yapıp rahatça insanların işine burunlarını sokmaya bahane buluyorlar.Bu Türklerde aile kılıfına saklanıp da herşeyi karıştırıp gözetlemek adeti neden var neden insanlar kendi hayatlarini yaşamıyorlar keşke Avrupa'da yaşasam diyorum bazen herkes kendi işine bakiyo ben galiba bu zihniyete uygun değilim
Merak etmeyin bu durum değişiyor. Z kuşağı gümbür gümbür. Siz hiç onların kv dırdırı çekeceğini düşünüyor musunuz? Biz eski gelinler gibi miyiz? Onlar bizden de dişli olacak.Bu Türklerde aile kılıfına saklanıp da herşeyi karıştırıp gözetlemek adeti neden var neden insanlar kendi hayatlarini yaşamıyorlar keşke Avrupa'da yaşasam diyorum bazen herkes kendi işine bakiyo ben galiba bu zihniyete uygun değilim
Ah ah sormayın gitsin. İnanın içlerine girmeden hiç bir şey bilemiyor insan.Bu Türklerde aile kılıfına saklanıp da herşeyi karıştırıp gözetlemek adeti neden var neden insanlar kendi hayatlarini yaşamıyorlar keşke Avrupa'da yaşasam diyorum bazen herkes kendi işine bakiyo ben galiba bu zihniyete uygun değilim
Keşke olması gereken oMerak etmeyin bu durum değişiyor. Z kuşağı gümbür gümbür. Siz hiç onların kv dırdırı çekeceğini düşünüyor musunuz? Biz eski gelinler gibi miyiz? Onlar bizden de dişli olacak.
Olacak. Hiç merak etmeyin. Ya erkekler ve erkek aileleri değişecek ya da evlilik oranları düşecek.Keşke olması gereken o
Boşanmalar yüzde 80e çıkar büyük ihtimalle.Olacak. Hiç merak etmeyin. Ya erkekler ve erkek aileleri değişecek ya da evlilik oranları düşecek.
Dimi benimki yüzsüz kizlarEvlendiğimin 2.haftasından gelmesinden ve her şeye karışmasından nefret ediyorum. Hiçbir sevgim yok.
Şuan hamileyimde istemiyorum söylettim eşime doğuma gelmeyecek inşallah. Zorundalık dışında bende aramıyorum uzak durmaları kafi yoksa eşimle aram bozulacak sırf annesi yüzünden boşanacağım. Evleneceğimiz zaman zorla yaptı herşeyi ki bize borç kitlediler hiç alma satma yapmamaya çalıştı (ki babamla anlaşmaları bize borca sokmadan herşeyi yapıp biz temiz düzr çıkacaktık babam ne altın istedi ne akçe) şimdi de neyine güveniyorsa herşeye gelmeye çalışıyor.Dimi benimki yüzsüz kizlar
Ya yüz kere yapma de umruna degil
Aşırı laftan anlamaz
Birde emrediyor yönlendiriyor
Hiç aramıyorum mecburi duurmlarda gidiyorum ona rağmen umruna degil
Giidnce sanki hergun arıyormuşum gibi samimiyetler
Sevsem ararım demek sevmiyorum
Çok değişik cokkk
Her iş bitmiş düzen kurulmuş, hazıra konup bedava kaynanalık edecek. Kalsın edeceği yardım, burnundan gelir lohusa lohusa.Şuan hamileyimde istemiyorum söylettim eşime doğuma gelmeyecek inşallah. Zorundalık dışında bende aramıyorum uzak durmaları kafi yoksa eşimle aram bozulacak sırf annesi yüzünden boşanacağım. Evleneceğimiz zaman zorla yaptı herşeyi ki bize borç kitlediler hiç alma satma yapmamaya çalıştı (ki babamla anlaşmaları bize borca sokmadan herşeyi yapıp biz temiz düzr çıkacaktık babam ne altın istedi ne akçe) şimdi de neyine güveniyorsa herşeye gelmeye çalışıyor.
Aynen öyle valla o yüzden önden konuşturdum eğer istediğim olmazsa aileme dönerim ki ailem sağolsunlar bildikleri için durumu asla karşımda değillerHer iş bitmiş düzen kurulmuş, hazıra konup bedava kaynanalık edecek. Kalsın edeceği yardım, burnundan gelir lohusa lohusa.
Büyü yapması,kocasını üstümüze salıp saman altından su yürütmesi aylarca benden gizli evimin yedek anahtarını yaptırıp ben evde yokken evime girmesiMerhabalar güzel kk kadınlarınasılsınız? Sanırım bir çok gelin kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Hem biraz dertleşelim, hem biraz eğlenelim istedim Kayınvalidenizin en sevmediğiniz özelliği nedir? Kayınvalide ile nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
Aman Allahım çok geçmiş olsunBüyü yapması,kocasını üstümüze salıp saman altından su yürütmesi aylarca benden gizli evimin yedek anahtarını yaptırıp ben evde yokken evime girmesi
Mesele aileyle evlenmek değil ki. Hadi ona da tamam diyelim. Kayınvalidelerin evlilik sorumluluklarını yerine getirmeye niyetleri yok ki. Evlilik sevgi saygı hoşgörü gerektirir. Nerede bunların sevgisi saygısı hoşgörüsü?Bana her fırsatta "sadece eşle değil ailesiyle de evleniyorsun" cümlesini hatırlatan, evlilikten soğutan, hayatımdan çıksa herşey yoluna girecekmiş gibi hissettiren şahıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?