- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 35
O konuda çok haklısınız. Zaten en başta söyledim; onun travmaları çok fazla. O artık uzmanlık alanına giriyor. İşte kendi ediyor; kendi buluyor.O dedikoduları yaptı da elinde patladıbeni konuştuğu insanlar gelip bana anlattılar ben yine de onu savundum. Bir süre ne benim ne eşimin yüzüne bakamadı. Ama bir süre işte
dengesizdir mesela. Arkadaş olunacak biri de değil. Kaç yıllık komşuları var çok da samimiler. Bir bakarsınız bi gün onlarla çok iyidir bir bakarsınız bir gün nefret eder. Dengesiz olunca insanlar da uzaklaşıyor bir yerden sonra. Haklısınız tek ihtiyacı olan 7 24 konuşacağı biri. Bu arada amacı sohbet olsa gerçekten oturur dinlerim döksün içini derim. Ama sürekli kendini öven bir insan bir yerden şişiriyor sizi. Bir de saygınızı kaybediyorsunuz yavaş yavaş. Yani kaç yaşında kadın hala derdi en güzel olmak en iyi olmak en becerikli olmak en titiz olmak bilmem ne.. Eşiyle de oturup konuşamıyor. Çünkü sürekli laf soktuğu kendini övdüğü ve karşısındakini yerdiği için adam sinirleniyor ve kavga çıkıyor. İşte 1 tane kadın 1 ailede herkesin huzurunu bozabiliyor maalesef. Herkes hayatında zor şeyler yaşıyor. Ama kendi kendinin doktoru olmak gerek. Bir adım ileriye gidebilmek için çabalamak gerek. Ben geçmişte bunları yaşadım aman benim şımarıklarımı anlayın demek bana çok bencilce geliyor. Ben de hayata bir kez geliyorum. Neden senin psikolojin için yaşıyorum?