- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
cok tesekkur ederimm iyi dilekleriniz icinS sassyassyy mezun oluyormuşsunuz tebrik ederim
İkinizinde haklı olduğu noktalar var hatalı olduğu noktalar da var, nişanlınızın kafasına göre annesini arayıp evi toplamasını istemesi hatalı çünkü sizin de dediğiniz gibi, annesi gelip toplar belki ama sürekli bunun lafını eder, 2 yetişkin insansınız evinizi kendiniz toplayabilirsiniz, gerçekten yardıma ihtiyacınız olur çağırırsınız o başka ama koskoca insanlar her aklına estiğinde anneyi yardıma çağırmaz, anne babaların bir sebeple müdahil olması onlara her konuda karışma hakkı da veriyor otomatikman, öte yandan siz nişanlınızın annesi hakkında rahatça konuşurken, onun sizin hakkınızda konuşmasına tepki göstermeniz yanlış, çocuk babanız hakkında konuşmamış ki, tepkiyi babanıza değil size göstermiş siz de öfkenizden ne demek istediğini anlamayıp gereksiz yere yükselmişsiniz.
Bilmiyorum nasıl yürüteceksiniz ama siz farklı kültürlerdesiniz, aile yapılarınız çok başka, sizin aileniz hayatınıza çok müdahale eden insanlar değil anladığım kadarıyla, lakin onun ailesi devamlı oğullarının hayatının içinde, bir de yanlış hatırlamıyorsam kayınvalideniz çevresine gösteriş yapmayı seven, biraz da yönetici karakterde biri.
Bugün nişanlısınız, nişanlınız annesini hayatınıza müdahil etmek istediğinde sizden tepki görünce geri çekiliyor fakat evlenince üstünüze gelecekmiş gibi bir elektrik alıyorum.
Yine yanlış hatırlamıyorsam flört ettiğiniz dönemlerde siz evliliğe hiç sıcak bakmıyordunuz, ne yaptı etti sizi ikna etti ama sanki işin içine nişanlılık ailesi girince çocuk da değişmeye başladı, beraberliğin büyüsü kaçtı gibi
evet aile yapilarimiz farkli yani bunu bu asamadayken bir sekilde kontrol edebiliyorum ama daha fazlasi beni de asar muhtemelen. nisanlim genel olarak ailesiyle de cok alakali degil yani kimseyi pek dusunmez, herhalde en cok dusundugu kisi benim. o da ornekte mevcut yani maksimum kapasite bu kadar simarik biraz, kendisi sorumluluk almak yerine ailesine yikmayi seviyor. ama boyle olmayacagini fark edecek nasilsa. etmezse de kendisi bilir.
hahahahaha bu arada evet evlilikten cok kaciyordum, 5.teklifte kabul ettim artik. bence yine erken ama cok da takmiyorum ya hallolur herhalde. buraya genelde ilk sinir animda yaziyorum tepkimi kontrol edebilmek adina. yoksa cok da umrumda degil acikcasi annesiyle ikisi esyalarin icinde bogussunlar ben kendi babamla gezerim muhtemelen. annesi laf ederse de cevabini veririm ama seviye duser iste. her konuda da boyleyim yani sinirleniyorum sonra amaaan diyorum cogu seyi kafama takamiyorum yapimda yok. belki de o yuzden evlenecek olmam disaridan biraz korkunc gorunuyor su halde ama hallederiz herhalde.